35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysle, mysle...zaczynam wchodzic w etap obsesji - gdy ide do wc to najpierw patrze w majty a potem na to co zrobie hi hi hi. Chyba troche fiksuje - jak na moj wiek
samira, polarmiś, szczęśliwa 2, Alis, gosia7122, bliska77, inessa, malgos741, Iwone, Niuta, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualnypromyk wrote:Mysle, mysle...zaczynam wchodzic w etap obsesji - gdy ide do wc to najpierw patrze w majty a potem na to co zrobie hi hi hi. Chyba troche fiksuje - jak na moj wiek
promyk, inessa, bliska77, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
promyk wrote:Mysle, mysle...zaczynam wchodzic w etap obsesji - gdy ide do wc to najpierw patrze w majty a potem na to co zrobie hi hi hi. Chyba troche fiksuje - jak na moj wiek
Promyk, ale fajnieBędę tak miała za tydzień, ale mi ostatnio nadzieję tak mocno oklapły, że nic dobrego się nie spodziewam.
promyk, gosia7122, inessa, bliska77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Andzia33 wrote:Lucky głowa do góry!
Idż na hsg to nie jest straszne ,a może wiele pomóc.Wierzę ,że będzie dobrze i zostaniesz mamą ,bo wszystkim nam się uda ,tylko jedne muszą czekac dzień ,inne tydzień ,inne miesiąc i rok...
A co ja mam teraz powiedziec?
Dwa lata starań ,histerioskopia,hsg po drodze,co miesiąc monitoring,termometr,luteina i ciągłe czekanie kiedy płodne,kiedy owulka i kiedy można testowac.?
A teraz ....jak zrobic żeby wytrzymac?
Co wieczór patrzę na termometr,i mówię a poco mi to jeżeli teraz nie mogę zajśc.Jeżeli dadzą mi długi okres próbny,to nie wiem jak wytrzymam?
Andzia ja za to trzy lata starań itd. Ale głowa do góry.bliska77, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Lucky przytulam mocno.
Bursztynek na pewno nie źle oblewa dyplom
Bozia już po wszystkim zdrówka życzę i czekamy na relacje z zabiegu.
Kasik teraz czekamy na rezultaty.
Samirka a co tam u ciebie? dziś ćwiczycie?
Promyk super awatar.
Reni świetne wklejasz obrazki - poprawiają humor
A ja po zastrzyku i robocie a dziś trochę jej było no i wieczorem serduszkowanie jak przykazał pan doktorsamira, inessa, Iwone, Lucky, promyk, Mango, bliska77, Andzia33, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Lucky przytulam mocno.
Bursztynek na pewno nie źle oblewa dyplom
Bozia już po wszystkim zdrówka życzę i czekamy na relacje z zabiegu.
Kasik teraz czekamy na rezultaty.
Samirka a co tam u ciebie? dziś ćwiczycie?
Promyk super awatar.
Reni świetne wklejasz obrazki - poprawiają humor
A ja po zastrzyku i robocie a dziś trochę jej było no i wieczorem serduszkowanie jak przykazał pan doktor
hehe tak tak już ćwiczę z G od poniedziałku ,jeszcze mam nadzieje na jutro a od soboty luteinka dopoch. 2*1
a tobie życzę miłych ćwiczeń z M tym wieczorkiem i w kolejnych dniach też
aaa odpisałam na moim wykresie ,poczytaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2013, 22:18
inessa, Lucky, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Samirka też tak pomyślałam ze było by super
Samirka ja też luteinę od poniedziałku a we wtorek do ginka zobaczyć co tam zaistniałoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2013, 22:47
samira, Lucky, bliska77, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Samirka ty na pewno we wtorek to masz wcześnie wizytę, ja to na sam koniec pracy ostatnio miał godzinę opóźnienia bo miał spotkanie w szpitalu z dyrekcją więc weszłam jako ostatnia o 18.50. Ja go podziwiam idzie na 8 rano do szpitala tam pracuje do 12-tej a od 13-18 przyjmuje prywatnie.
samira, Lucky, bliska77, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Samirka ty na pewno we wtorek to masz wcześnie wizytę, ja to na sam koniec pracy ostatnio miał godzinę opóźnienia bo miał spotkanie w szpitalu z dyrekcją więc weszłam jako ostatnia o 18.50. Ja go podziwiam idzie na 8 rano do szpitala tam pracuje do 12-tej a od 13-18 przyjmuje prywatnie.
mam nadzieję ze jest porządny lekarz,ale w sumie to jego zarobek szczególnie w prywatnym gabinecieLucky, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
ja na pewno po 17 tej jako ostatnia może 17.30-40 mam dzwonić w poniedziałek.
samira, Lucky, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Aga - wielkie gratulacje! W końcu są II kreski na teście!
U mnie świat przewrócił się do góry nogami - zmęczenie i brak snu to najtrudniejsze momenty macierzyństwa. Córeczka jest super choć czasami daje nam popalić. Uczymy się ze sobą żyć i nie jest tak łatwo jak myślałam. Ciężaróweczki wyśpijcie się póki możecie!!!!!!!
Pozdrawiam Was wszystkie. Niestety nie czytam już forum regularnie ze względu na brak czasu więc nie jestem na bieżąco i nie wiem co u Was, ale mam nadzieję, że każdej prędzej czy później się uda
Pozdrawiam i życzę kolorowych snów.samira, anek42, promyk, Mango, grosza, Olena, anna maria, bliska77, Andzia33, polarmiś, Iwone, inessa, Bursztyn, Parka, megan8 lubią tę wiadomość