X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • promyk Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela usciski dla ciebie i mnostwo caluskow dla corci :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
    Czesc dziewczyny. Dzis nie pojde oddac krwi - jestem tak padnieta ze nie dam rady. @ nie odwiedzila mnie jeszcze tak wiec jest ok. Zwolnili dziewczyne u mnie w pracy i zrobilam dzis w nocy za wola roboczego - za dwie zmiany. Mam dosc...padam do wyrka

anna maria, bliska77, malgos741, samira, Andzia33, angela, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

Promyk
  • Alis Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Promyk, współczuję pracy na nocki... nie dziw, że jesteś padnięta.

A moja temperatura dziś leży i kwiczy i stara się pozbawić mnie złudzeń :(

Andzia33, inessa, promyk lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

ja od stycznia jakoś zaczęłam :)
    inessa wrote:
    Ja niedługo rok bede na ovu :)
    Lucky przytulam <3

samira, inessa lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Olena Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    ja od stycznia jakoś zaczęłam :)

Ja jestem tu dokładnie rok. Wczoraj tj 21 listopada była rocznica @ sprzed roku. Przed owu starania były od sierpnia.
    No i dołączam do grona wielbicieli kotów.
    Temperatura dzisiejsza mnie wkurzyła, zobaczę co będzie jutro.
    Kasik fajnie, że już jesteś po. Wiem jak trudne będzie teraz dla Ciebie czekanie. Powinno się udać.
    Pozdrawiam wszystkie dziewczyny. Staraczki bądźmy dobrej myśli, w końcu każdej z nas się uda.

bliska77, Myszonek, Andzia33, Iwone, inessa lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny ,Angela najwazniejsze ze jestescie z mala zdrowe ,jeszcze troche i zaczniesz sie wysypiac,pozdrawiam

bliska77, Andzia33, angela, inessa lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela wyśpisz się później;) Teraz ciesz się maleńką istotką :) Buziaki od cioci :) dla Lenki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 09:02

bliska77, anna maria, Andzia33, angela, Iwone, inessa lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Samirka i Małgoś, trzymam kciuki za Wasze starania, oby były owocne
    Angela, myślałam o Tobie dzisiaj, dzięki, co do niewyspania, znam to aż za dobrze, moja córka do 1go roku nie przespała ani jednej całej nocy, ze zmęczenia chodziłam po ścianach, teraz też chce mi sie spać ale przy 5cio letniej córce nie mam szans tak po prostu położyć sie kimnąć choćby na 20 minut, w nocy za to cierpie na bezsenność, trudno, byleby wszystko było w porządku ;-)

Mango, Olena, samira, Andzia33, angela, Iwone, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Aga zobaczymy co przyniesie ten cykl :-)
    Angela co do wyspania wiem że jest ciężko ale ile radości z takiej małej osóbki :-)

samira, Andzia33, angela, inessa lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • caffe Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To całe szczęście mój mały szedł spac na noc o 18, a wstawal na drugi dzien ok.7.00. Jadł o 23.00 a potem ok. 5.00

anna maria, Andzia33, Iwone, inessa lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry!
    Angela-buziaki dla małej Lenki!
    Małgośka i Samira czekamy na wieści wtorkowe!
    Promyk lec na krew-trzymam kciuki!
    Współczuję pracy na nocki,kiedyś to przerabiałam 12h ale potem 24h wolne.Już tak nie chcę!
    A mój niemądry szef mnie unika,nie przyjechał i nieodbiera tel.

samira, angela, inessa, promyk lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    To całe szczęście mój mały szedł spac na noc o 18, a wstawal na drugi dzien ok.7.00. Jadł o 23.00 a potem ok. 5.00
    Caffe ja nie chcę nic mówić, ale rzadko ma się takie same dzieci jeśli chodzi o spanie. U mnie np starszy dawał popalić w dzień i noc, młodszy noce przesypiał za to mało spał w dzień

samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Dziewczyny,

wszystkim fizycznym i ciążowym mamom buziaki, uśmiechy i gratulacje,
    a starającym się życzenia powodzenia (trzymam kciuki za każdą z was = nas)
    a
    Tobie Olena
    cierpliwości do wtorku (nie denerwuj się dzisiejszą temp. - choć mnie moja też wkurzyła ;) )

Małgośka i Samira - też Wam wysyłam promyki nadziei.

Olena, samira, inessa, Andzia33, Niuta, bliska77, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane moje :D
    Witaj Myszonku :D
    Angela buziaki dla CIebie i Lenki od ciotki Ines :P :P :D :D :D :D
    Promyk spokojego snu ale czekamy na test :)
    Dziewczyny sprawdzajace,czekające powodzenia :D
    Mamuśki zaciażone buziaczki i sił dla Was :)
    Aga a Ty nie masz zadnych mdłosci ani innych objawych dokuczliwych???
    Kochane ja Was opuszczam na wekend jade do mamusi na imieniny oraz do rodzinki :) Na prezent upiekłam jej ulubiony sernik z brzoskwiniami mam nadzieje,ze dowioze w całosci bo jedziemy autobsem ale tata nas ma odebrać z przystanku :P
    Ja chyba dziś w nocy przyjdzie owulka bo mam duże bóle owulacyjne ale miewałam juz a dziś porzadnie sie daje we znaki ufufufufu jak nigdy :)

Andzia33, samira, Iwone, Myszonek, bliska77, megan8, malgos741, angela lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Caffe ja nie chcę nic mówić, ale rzadko ma się takie same dzieci jeśli chodzi o spanie. U mnie np starszy dawał popalić w dzień i noc, młodszy noce przesypiał za to mało spał w dzień
    Ja doskonale o tym wiem :) Napisałam to jako przedstawienie mojej sytuacji w odniesieniu do sytuacji angeli, której bardzo współczuję niewyspania. I nigdzie nie napisałam, że następne moje dziecko będzie tak samo się zachowywało.

Andzia33, inessa, bliska77, angela, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Witajcie kochane moje :D
    Witaj Myszonku :D
    Angela buziaki dla CIebie i Lenki od ciotki Ines :P :P :D :D :D :D
    Promyk spokojego snu ale czekamy na test :)
    Dziewczyny sprawdzajace,czekające powodzenia :D
    Mamuśki zaciażone buziaczki i sił dla Was :)
    Aga a Ty nie masz zadnych mdłosci ani innych objawych dokuczliwych???
    Kochane ja Was opuszczam na wekend jade do mamusi na imieniny oraz do rodzinki :) Na prezent upiekłam jej ulubiony sernik z brzoskwiniami mam nadzieje,ze dowioze w całosci bo jedziemy autobsem ale tata nas ma odebrać z przystanku :P
    Ja chyba dziś w nocy przyjdzie owulka bo mam duże bóle owulacyjne ale miewałam juz a dziś porzadnie sie daje we znaki ufufufufu jak nigdy :)
    Spokojnej podróży i miłego pobytu u mamusi :)

inessa, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja doskonale o tym wiem :) Napisałam to jako przedstawienie mojej sytuacji w odniesieniu do sytuacji angeli, której bardzo współczuję niewyspania. I nigdzie nie napisałam, że następne moje dziecko będzie tak samo się zachowywało.
    Wiem, wiem, ja też tylko chciałam napisać że jesteś szczęściarą, bo mi moje dały popalić ;)

Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Dziewuszki :)
    Wróciłam,,ufff wreszcie w domu. A. mnie przywiózł i wrócił do pracy, a ja leżę -bo wszystko mnie boli - ale dopiero teraz - widocznie trzymał wcześniej przeciwbólowy środek..
    No więc zrobiono mi pakiet diagnostyczny pod pełną narkozą - czyli procedura taka, jak dla innych kobitek operacyjnych....dzień wcześniej tylko zupa o 12.00, potem wieczorem lewatywa i do spania, na drugi dzień rano już nawet nie mogłam pić wody - druga lewatywa i na stół....tam dostałam "głupiego jasia" a pani anestezjolog z pielęgniarkami zaczęły się ze mną droczyć...że jeśli chcę mieć dziewczynkę - to one mi się tu wszystkie przedstawią - a była ich chyba 6-stka i ja mam wybrać imię dla swojej dziewczynki - ale z imion ich....Wybrałam chyba "Justyna" i ....obudziłam się po zabiegu...:)
    Leżałam całą dobę na sali pooperacyjnej z tym całym badziewiem powpinanym we wszystkie możliwe otwory ludzkie...:) na sali 6 osób - ze 3 młode i jedna stara - która pół dnia szukała swojej zagubionej szczęki..:)

Wypisali mnie dzisiaj - boli mnie bardzo prawe ramię - pewnie mnie szarpali jak spałam, albo przekładali z łóżka na łóżko....boli trochę brzuch - mam 3 dziurki - w pępku i dwie niżej. Zrobiono mi laparoskopię z drożnością i histeroskopię - wyniki idealne....jajowody drożne, brak oznak endometriozy, w budowie wszystko ok - więc dałam się podziurawić na darmo....no ale przynajmniej wiem, że zrobiłam wszystko...
    Pytałam, czy już mogę w tym cyklu działać- powiedziano mi, że od następnego dopiero....więc nie wiem co robić - może się wybiorę do swojej ginki jeszcze....

Olena, Iwone, Andzia33, promyk, polarmiś, inessa, Niuta, gosia7122, samira, bliska77, Bursztyn, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki wszystkim za troskę i pamięć o mnie :)

Andzia33, inessa, Reni, samira, Mango, bliska77, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Olena Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia jak dobrze, że już masz to za sobą. Wiesz o co chodzi, wszystko w porządku. Z pozytywnym nastawieniem szybciej Ci się uda.
    Ja zaczynam wekeend. Jak mi się już dłuży w pracy. Jeszcze 10 minut.
    Jutro przyjeżdżają dzieci mojego M. Zamieszanie będzie. Na dodatek lekko nam się popsuła atmosfera między mna a M, myślę, że ma to związek ze staraniami, moim napięciem, myślami. Same wiecie jak to jest. Ale będzie ok. Pozdrawiam.

Andzia33, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena - atmosfera się oczyści - oni też to wszystko przeżywają- a Wy mieliście ostatnio dużo przeżyć ciężkich - będzie dobrze.:)

Andzia33, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 1709 1710 1711 1712 1713 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ