35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela usciski dla ciebie i mnostwo caluskow dla corci
Czesc dziewczyny. Dzis nie pojde oddac krwi - jestem tak padnieta ze nie dam rady. @ nie odwiedzila mnie jeszcze tak wiec jest ok. Zwolnili dziewczyne u mnie w pracy i zrobilam dzis w nocy za wola roboczego - za dwie zmiany. Mam dosc...padam do wyrkaanna maria, bliska77, malgos741, samira, Andzia33, angela, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
Promyk -
grosza wrote:ja od stycznia jakoś zaczęłam
Ja jestem tu dokładnie rok. Wczoraj tj 21 listopada była rocznica @ sprzed roku. Przed owu starania były od sierpnia.
No i dołączam do grona wielbicieli kotów.
Temperatura dzisiejsza mnie wkurzyła, zobaczę co będzie jutro.
Kasik fajnie, że już jesteś po. Wiem jak trudne będzie teraz dla Ciebie czekanie. Powinno się udać.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny. Staraczki bądźmy dobrej myśli, w końcu każdej z nas się uda.bliska77, Myszonek, Andzia33, Iwone, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie
Samirka i Małgoś, trzymam kciuki za Wasze starania, oby były owocne
Angela, myślałam o Tobie dzisiaj, dzięki, co do niewyspania, znam to aż za dobrze, moja córka do 1go roku nie przespała ani jednej całej nocy, ze zmęczenia chodziłam po ścianach, teraz też chce mi sie spać ale przy 5cio letniej córce nie mam szans tak po prostu położyć sie kimnąć choćby na 20 minut, w nocy za to cierpie na bezsenność, trudno, byleby wszystko było w porządkuMango, Olena, samira, Andzia33, angela, Iwone, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dzięki Aga zobaczymy co przyniesie ten cykl
Angela co do wyspania wiem że jest ciężko ale ile radości z takiej małej osóbkisamira, Andzia33, angela, inessa lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dzień Dobry!
Angela-buziaki dla małej Lenki!
Małgośka i Samira czekamy na wieści wtorkowe!
Promyk lec na krew-trzymam kciuki!
Współczuję pracy na nocki,kiedyś to przerabiałam 12h ale potem 24h wolne.Już tak nie chcę!
A mój niemądry szef mnie unika,nie przyjechał i nieodbiera tel.samira, angela, inessa, promyk lubią tę wiadomość
Andzia33 -
caffe wrote:To całe szczęście mój mały szedł spac na noc o 18, a wstawal na drugi dzien ok.7.00. Jadł o 23.00 a potem ok. 5.00
samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam Dziewczyny,
wszystkim fizycznym i ciążowym mamom buziaki, uśmiechy i gratulacje,
a starającym się życzenia powodzenia (trzymam kciuki za każdą z was = nas)
a
Tobie Olena
cierpliwości do wtorku (nie denerwuj się dzisiejszą temp. - choć mnie moja też wkurzyła)
Małgośka i Samira - też Wam wysyłam promyki nadziei.Olena, samira, inessa, Andzia33, Niuta, bliska77, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane moje
Witaj Myszonku
Angela buziaki dla CIebie i Lenki od ciotki Ines
Promyk spokojego snu ale czekamy na test
Dziewczyny sprawdzajace,czekające powodzenia
Mamuśki zaciażone buziaczki i sił dla Was
Aga a Ty nie masz zadnych mdłosci ani innych objawych dokuczliwych???
Kochane ja Was opuszczam na wekend jade do mamusi na imieniny oraz do rodzinkiNa prezent upiekłam jej ulubiony sernik z brzoskwiniami mam nadzieje,ze dowioze w całosci bo jedziemy autobsem ale tata nas ma odebrać z przystanku
Ja chyba dziś w nocy przyjdzie owulka bo mam duże bóle owulacyjne ale miewałam juz a dziś porzadnie sie daje we znaki ufufufufu jak nigdyAndzia33, samira, Iwone, Myszonek, bliska77, megan8, malgos741, angela lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Caffe ja nie chcę nic mówić, ale rzadko ma się takie same dzieci jeśli chodzi o spanie. U mnie np starszy dawał popalić w dzień i noc, młodszy noce przesypiał za to mało spał w dzień
Napisałam to jako przedstawienie mojej sytuacji w odniesieniu do sytuacji angeli, której bardzo współczuję niewyspania. I nigdzie nie napisałam, że następne moje dziecko będzie tak samo się zachowywało.
Andzia33, inessa, bliska77, angela, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Witajcie kochane moje
Witaj Myszonku
Angela buziaki dla CIebie i Lenki od ciotki Ines
Promyk spokojego snu ale czekamy na test
Dziewczyny sprawdzajace,czekające powodzenia
Mamuśki zaciażone buziaczki i sił dla Was
Aga a Ty nie masz zadnych mdłosci ani innych objawych dokuczliwych???
Kochane ja Was opuszczam na wekend jade do mamusi na imieniny oraz do rodzinkiNa prezent upiekłam jej ulubiony sernik z brzoskwiniami mam nadzieje,ze dowioze w całosci bo jedziemy autobsem ale tata nas ma odebrać z przystanku
Ja chyba dziś w nocy przyjdzie owulka bo mam duże bóle owulacyjne ale miewałam juz a dziś porzadnie sie daje we znaki ufufufufu jak nigdyinessa, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja doskonale o tym wiem
Napisałam to jako przedstawienie mojej sytuacji w odniesieniu do sytuacji angeli, której bardzo współczuję niewyspania. I nigdzie nie napisałam, że następne moje dziecko będzie tak samo się zachowywało.
Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Witam Dziewuszki
Wróciłam,,ufff wreszcie w domu. A. mnie przywiózł i wrócił do pracy, a ja leżę -bo wszystko mnie boli - ale dopiero teraz - widocznie trzymał wcześniej przeciwbólowy środek..
No więc zrobiono mi pakiet diagnostyczny pod pełną narkozą - czyli procedura taka, jak dla innych kobitek operacyjnych....dzień wcześniej tylko zupa o 12.00, potem wieczorem lewatywa i do spania, na drugi dzień rano już nawet nie mogłam pić wody - druga lewatywa i na stół....tam dostałam "głupiego jasia" a pani anestezjolog z pielęgniarkami zaczęły się ze mną droczyć...że jeśli chcę mieć dziewczynkę - to one mi się tu wszystkie przedstawią - a była ich chyba 6-stka i ja mam wybrać imię dla swojej dziewczynki - ale z imion ich....Wybrałam chyba "Justyna" i ....obudziłam się po zabiegu...
Leżałam całą dobę na sali pooperacyjnej z tym całym badziewiem powpinanym we wszystkie możliwe otwory ludzkie...na sali 6 osób - ze 3 młode i jedna stara - która pół dnia szukała swojej zagubionej szczęki..
Wypisali mnie dzisiaj - boli mnie bardzo prawe ramię - pewnie mnie szarpali jak spałam, albo przekładali z łóżka na łóżko....boli trochę brzuch - mam 3 dziurki - w pępku i dwie niżej. Zrobiono mi laparoskopię z drożnością i histeroskopię - wyniki idealne....jajowody drożne, brak oznak endometriozy, w budowie wszystko ok - więc dałam się podziurawić na darmo....no ale przynajmniej wiem, że zrobiłam wszystko...
Pytałam, czy już mogę w tym cyklu działać- powiedziano mi, że od następnego dopiero....więc nie wiem co robić - może się wybiorę do swojej ginki jeszcze....Olena, Iwone, Andzia33, promyk, polarmiś, inessa, Niuta, gosia7122, samira, bliska77, Bursztyn, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bozia jak dobrze, że już masz to za sobą. Wiesz o co chodzi, wszystko w porządku. Z pozytywnym nastawieniem szybciej Ci się uda.
Ja zaczynam wekeend. Jak mi się już dłuży w pracy. Jeszcze 10 minut.
Jutro przyjeżdżają dzieci mojego M. Zamieszanie będzie. Na dodatek lekko nam się popsuła atmosfera między mna a M, myślę, że ma to związek ze staraniami, moim napięciem, myślami. Same wiecie jak to jest. Ale będzie ok. Pozdrawiam.Andzia33, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość