35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
inessa wrote:Kasik super to czekamy teraz
Caffe wiesz cały czas szukam ale albo trzeba angielski umieć ( acha bo nie szukam tylko w moim zawodzie)albo prawo jazdy a ja ani jednego ani drugiego
Ale nie bede smucić juz, tyle tu radosnych wiadomosći
Andzia33, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
dzwoniłam do naszej księgowej[tzn obecnego szefa] i jeżeli powiedział mi ,że pracuję do końca miesiąca ,to ona policzy mi to wypowiedzenie od zeszłej soboty,więc 1,12 już tu nie pracuję!
caffe, bliska77, Alis, inessa, Lucky, Iwone, promyk, malgos741, anek42 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia33 wrote:dzwoniłam do naszej księgowej[tzn obecnego szefa] i jeżeli powiedział mi ,że pracuję do końca miesiąca ,to ona policzy mi to wypowiedzenie od zeszłej soboty,więc 1,12 już tu nie pracuję!
Andzia33, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:To dobrze. Jednak nie wpisałaś w podaniu od kiedy ma się rozpocząć odliczanie okresu wypowiedzenia, bo tak to albo musiałabyś zmieniac, albo liczyć się z tym, że zakończy się w przyszłym miesiącu.
Wiesz wypowiedzenie jeszcze leży u mnie na biórku ,bo mój szef nie raczył przyjechac,zmienię w nim datę od soboty zeszłej i będzie ok .Pon i wtorek miałam przymusowy urlop ,bo tu tak to wygląda ,że ty decydujesz o tygodniu urlopu,a resztę pracodawca ci mówi ,kiedy masz braccaffe, Lucky lubią tę wiadomość
Andzia33 -
fakkkkkkk beta negatywna buuuuuuuuuu
Kasiu trzymam mocno kciuki! dawaj znać co się u Ciebie dzieje
Alis chyba ja też muszę zrobić drożność ale odwlekam, bo się boję
nooo Promyku, cudnie dziś wyglądasz, oby to nie była ciąza, bo ja bym tak w ciąży nie chciała wyglądać
idę popłakać pod kocem
życie nie jest sprawiedliweAndzia33, samira, caffe, inessa, Iwone, bliska77, promyk, malgos741, Olena, Niuta, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucky wrote:fakkkkkkk beta negatywna buuuuuuuuuu
Kasiu trzymam mocno kciuki! dawaj znać co się u Ciebie dzieje
Alis chyba ja też muszę zrobić drożność ale odwlekam, bo się boję
nooo Promyku, cudnie dziś wyglądasz, oby to nie była ciąza, bo ja bym tak w ciąży nie chciała wyglądać
idę popłakać pod kocem
życie nie jest sprawiedliweWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2013, 17:07
Andzia33, inessa, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
Lucky głowa do góry!
Idż na hsg to nie jest straszne ,a może wiele pomóc.Wierzę ,że będzie dobrze i zostaniesz mamą ,bo wszystkim nam się uda ,tylko jedne muszą czekac dzień ,inne tydzień ,inne miesiąc i rok...
A co ja mam teraz powiedziec?
Dwa lata starań ,histerioskopia,hsg po drodze,co miesiąc monitoring,termometr,luteina i ciągłe czekanie kiedy płodne,kiedy owulka i kiedy można testowac.?
A teraz ....jak zrobic żeby wytrzymac?
Co wieczór patrzę na termometr,i mówię a poco mi to jeżeli teraz nie mogę zajśc.Jeżeli dadzą mi długi okres próbny,to nie wiem jak wytrzymam?samira, caffe, inessa, bliska77, malgos741, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
gosia7122 wrote:hejka kobiety u mnie 30 dc i @ nie ma ,bolą mnie piersi i walczę z biegunką .Sama nie wiem co o tym myśleć....
samira, gosia7122, inessa, Alis, bliska77, malgos741, Mango, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny