35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry Dziewczeta
Spalam 12 godzin, szok! A teraz pije poranna kawe i jem sniadanieZastanawiam sie tylko czy wyjsc z domu po zakupy- bo lodowka pusta czy zrobic sobie dzien w pizamie. Moze lepiej jutro
Promyczku, przykro mi bardzo, przytulamMoze wez urlop, lec do Twojego meza na troche dluzej, angielska pogoda pomaga zaciazyc- to zdanie wielu kobitek z ktorymi rozmawialam, i byly to babki po 40.
Megan, to moze narazie idz do innego, DOBREGO lekarza specjalizujacego sie w leczeniu nieplodnosci- tak jak sugerowala Twoja gin.i dopiero po konsultacji podejmiesz decyzje. A tak naprawde narazie niewiele wiesz. Ta konsultacja to podstawa, tym bardziej ze czas leci.
gosia7122, gosia7122, promyk, Mango, malgos741, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
promyk wrote:Czesc kobietki. Znowu dupa blada....o 3 w nocy tak mnie zarwalo podbrzusze i od razu wiedzialam ze jest po ptakach. Francowata @ wylala z cala sila. A teraz man dola i popijam go lampka martin. Chyba bujne sie do mojej gin i cos opracujemy....ale czy cos to da???? Ja tu moj w UK jak sie nie obejrze to dupa z przodu. Teraz baaaaardzo zaluje ze nie odstawilam tabletek szybciej bez wiedzy mojego m. Trafione czasowo,oboje chetni,wszystko taka jak trzeba tylko efektu brak. Wkur...mnie to zycie na odleglosc
No dobra ulzylam sobie choc troche, dopije winko i pojde spac. Niestety z @Iwone, Bursztyn, promyk, malgos741, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam nowe dziewczyny
Mango ktoś musi dyżurować
Ja mam dziś 42 d.c i nadal nie mam @ i dopiero teraz zaczynam się martwić, bo choć testy negatywne to temperatura rośnie. Co jest nie tak ?!gosia7122, Mango, polarmiś, malgos741, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Hej,wita sie nowa 35+ ( a dokladnie 41 ), corka 12 lat, ponad 1,5 roku przytulania sie bez zabezpieczen, 6 miesiecy mocnych staran. Mam nadzieje, ze z Wasza pomoca nasze starania zostana wynagrodzone upragnionym rezultatem
Pusurek lubi tę wiadomość
-
agafbh wrote:witajcie,
Promyczku, jesteśmy z Tobą
Myszonek trzymam kciuki za walkę o dzieciątkojak zresztą każdej z Was
a ja dziś mam dzień do dupy, niedobrze mi, zmęczona jestem i jeszcze chore dziecko wymaga non stop mojej obecności.........
miłego dniamegan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki, kiedy mowicie ze koniec staran to macie na mysli- koniec z seksem? Czy mam rozumiec , ze teraz tylko seks dla przyjemnosci? Jesli to drugie, to zwieksza sie szansa ze zaciazycie
Aga najlepiej chyba to potrafi wyjasnicgosia7122, Simba, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Gosiu dlaczego ostatni?
Iwone, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dziewczynki, kiedy mowicie ze koniec staran to macie na mysli- koniec z seksem? Czy mam rozumiec , ze teraz tylko seks dla przyjemnosci? Jesli to drugie, to zwieksza sie szansa ze zaciazycie
Aga najlepiej chyba to potrafi wyjasnicIwone, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:z tym seksem to będę w kropce bo trzeba się będzie zabezpieczać a z drugiej strony to po co jak ciąży nie ma przez tyle czasu? nie wiem jak to będzie muszę z moją gin pogadać.
I przed czym? przed ciaza ?gosia7122, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:jakieś granice trzeba sobie postawić nie będę sie starać przecież bez końca
Starania "bez konca" sa raczej niemozliwe, bo organizm sam wyznacza granice.
Po prostu zastanawialam sie, co sie stanie jesli odpuscisz uprawianie seksu w celach prokreacyjnych a zaczniesz dla przyjemniosci, i np. po roku okaze sie nagle ze jestes w ciazy?megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Wstalam. Mentos w gebie-fajki+wino....bosko poprostu. Nie skonczylo sie na jednej lampce. Bursztynku wiara czyni cuda ale jesli pojade po mojego to w ciagu tygodnia cudow na kiju nie bedzie. Cudu tez nie....Dzis mam dola to nie bede was zanudzac, jutro wezme sie w garsc...Chociaz gosia ma racje trzeba wytyczyc sobie jakas granice....ja wyznaczylam ja do 45 - 46 . Czas bije tik tak- zostalo 2-3lata. Choc nie jestem pewna czy psychicznie to wytrzymam.
gosia7122, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
Bursztyn wrote:Gosiu, przepraszam, ale chyba nie rozumiem....
Starania "bez konca" sa raczej niemozliwe, bo organizm sam wyznacza granice.
Po prostu zastanawialam sie, co sie stanie jesli odpuscisz uprawianie seksu w celach prokreacyjnych a zaczniesz dla przyjemniosci, i np. po roku okaze sie nagle ze jestes w ciazy?bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
promyk wrote:Wstalam. Mentos w gebie-fajki+wino....bosko poprostu. Nie skonczylo sie na jednej lampce. Bursztynku wiara czyni cuda ale jesli pojade po mojego to w ciagu tygodnia cudow na kiju nie bedzie. Cudu tez nie....Dzis mam dola to nie bede was zanudzac, jutro wezme sie w garsc...Chociaz gosia ma racje trzeba wytyczyc sobie jakas granice....ja wyznaczylam ja do 45 - 46 . Czas bije tik tak- zostalo 2-3lata. Choc nie jestem pewna czy psychicznie to wytrzymam.
-
gosia7122 wrote:myślę że to raczej nie możliwe ale jakoś przeraża mnie fakt ciąży w wieku powyżej np 45 lat i dlatego piszę o zabezpieczeniu ale to jest moje zdanie w tym temacie.Nie wiem też czy stymulacja clo nie przyspieszy mi meno będzie po kłopocie.
Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość