35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dzięki samira!
mi nie chodzi o branie zasiłku,bo po załatwieniu sprawy z ubezpieczeniem ,się wyrejestruję [taki mały przekręt].
Za pobyt w szpitalu nie dostałam nic ,bo byłam 2*po 3 dni ,a trzeba byc min 6,tak więc spróbuję teraz,wkońcu na coś te składki płacę hihihisamira lubi tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnywitajcie,
Promyczku, jesteśmy z Tobą
Myszonek trzymam kciuki za walkę o dzieciątkojak zresztą każdej z Was
a ja dziś mam dzień do dupy, niedobrze mi, zmęczona jestem i jeszcze chore dziecko wymaga non stop mojej obecności.........
miłego dniaAndzia33, Myszonek, Bursztyn, promyk lubią tę wiadomość
-
Już pisałam wcześniej ,o koleżance ,która ma mięśniaka i gin powiedział jej ,że albo usunięcie ,ale wtedy zrosty itd. albo terapia hormonalna za 1000 na miesiąc,albo ciąża-no i to było w lutym ,od sierpnia ma faceta[bo była panną] i jest od miesiąca w ciązy.
Więc głowy do góry!Mango, Myszonek, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Myszonek wrote:Ja miałam histeroskopię operacyjną (mięśniak wypełniał całą jamę macicy). OK miesiąca po zabiegu - na badaniu kontrolnym gin mi powiedział, że mam jechać do domu i brać się ostro do pracy (czytaj serduszkowania).
Ja też miałam mięśniaki 3 szt. jeden na szypule na zewnątrz maciy ale ogromny i dwa mniejsze podsurowicówkowe czyli też rosły na zewnątrz jamy macicy. Operacja pod koniec maja i dopiero teraz pozwolili mi próbowaćA czekałam przez te miesiące jak na szpilkach na start i tak próbowałam już w zeszłym miesiącu trochę nie legalnie.
Myszonek, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam, dzisiaj odpoczywam po wczorajszym sprzataniu, gotowaniu , podejmowaniu gosci.
Ciezarowki - zycze spokojnego weekendu, braku mdlosci i duzo snu.
Reszte dziewczyn pozdrawiam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2013, 12:16
Myszonek, Andzia33, Bursztyn, gosia7122, grosza, megan8, bliska77, malajka lubią tę wiadomość
-
Dzięki! Niestety cierpliwość nie jest moją najmocniejszą cechą
To samo będzie z testami nie wytrzymam do dnia spodziewanej @, prawdopodobnie zacznę 3 4 dni wcześniej chociaż zawsze zakładam, że doczekam. Tak na wszelki wypadek i słabości mojego charakteru już zakupiłam 6 szt. testów.Andzia33, Myszonek, samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Myszonek wrote:
Promyczki nadzieiBędzie dobrze. ODWAGI.
A ile czasu miałaś odczekać ze staraniami po tym zabiegu?
Dziękuję jeszcze raz za odpowiedzi i cierpliwość, ale jeszcze nie miałam okazji porozmawiać z kimś, kto przeszedł taki zabieg.
Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Myszonek wrote:Tylko cykl, w którym miałam zabieg.
W następnym cyklu miałam wizytę kontrolną (akurat wyszło tuż przed owulacją) i lekarz kazał się starać.Ja już nie mam tyle czasu
ze względu na wiek
Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
no nic, zjadło mi wiadomość przed zapisem, piszę jeszcze raz.
Wiem,że biologia ma swoje prawa ALE
wszystkie jesteśmy w XXI wieku
A tak dla odwagi:
Trafiłam do Poznania na Polną, na oddział ginekologia III,
Lekarze ok, położne też super.
Moja wizyta na sali operacyjnej i pooperacyjnej trwała łącznie niecałe 2,5 godziny.
Brzuch bolał tylko w dniu zabiegu (tak ciągnęło trochę, że jak szłam do wc, to bałam się wyprostować). Na drugi dzień było ok.
@ po zabiegu - niebo a ziemia. Powiedziałam gin, że takie @ to mogę mieć (popatrzcie, a teraz nie chcę żadnej, haha). Teraz nawet nie śmiem narzekać na ból miesiączkowy. Lekarz porównał, to jak mnie bolało przed zabiegiem do objawów ostrego brzucha, czy bólów porodowych (a w ciąży nigdy nie byłam).
Lekarzem nie jestem, każdy przypadek inny ale skoro latek nam nie ubywa, to po co czekać?
Może zasięgnij opinii w ginekologicznej przychodni przyszpitalnej na Polnej?Andzia33, Mango, anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość
-
oj , pomóc Ci się zabrać??
Będę się wybierała do Poznania do przychodni. Mam Cię zabrać po drodze?? Nie wiem jeszcze kiedy, bo czekam, co wyjdzie mi z tego cyklu. Tak czy owak, niezależnie od tego czy wyjdzie @ czy ciąża, mam się zgłosić do lekarza. Tylko nasze dalsze działania są uwarunkowane tym "zielonym cyklem"Andzia33, Mango, anna maria, polarmiś, malgos741, samira, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Myszonek wrote:oj , pomóc Ci się zabrać??
Będę się wybierała do Poznania do przychodni. Mam Cię zabrać po drodze?? Nie wiem jeszcze kiedy, bo czekam, co wyjdzie mi z tego cyklu. Tak czy owak, niezależnie od tego czy wyjdzie @ czy ciąża, mam się zgłosić do lekarza. Tylko nasze dalsze działania są uwarunkowane tym "zielonym cyklem"
Mnie dopinguje tylko chęć posiadania dzieciątka, bo nie mam bardzo bolesnych ani obfitych @.anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
promyk wrote:Czesc kobietki. Znowu dupa blada....o 3 w nocy tak mnie zarwalo podbrzusze i od razu wiedzialam ze jest po ptakach. Francowata @ wylala z cala sila. A teraz man dola i popijam go lampka martin. Chyba bujne sie do mojej gin i cos opracujemy....ale czy cos to da???? Ja tu moj w UK jak sie nie obejrze to dupa z przodu. Teraz baaaaardzo zaluje ze nie odstawilam tabletek szybciej bez wiedzy mojego m. Trafione czasowo,oboje chetni,wszystko taka jak trzeba tylko efektu brak. Wkur...mnie to zycie na odleglosc
No dobra ulzylam sobie choc troche, dopije winko i pojde spac. Niestety z @
To nie jest mile..Pocieszajace jednak jest to, ze tutaj zawsze mozesz sie napic o 6ej rano i nikt na ciebie krzywo nie popatrzy;) Stuprocentowe usprawiedliwienie. To i ja sie napije. Skoro ovu postanowilo dzisiaj przesunac mi owulacje na dzien w ktorym nie bylo serduszkowania. Milej soboty dziewczeta!anna maria, promyk, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej,wita sie nowa 35+ ( a dokladnie 41 ), corka 12 lat, ponad 1,5 roku przytulania sie bez zabezpieczen, 6 miesiecy mocnych staran. Mam nadzieje, ze z Wasza pomoca nasze starania zostana wynagrodzone upragnionym rezultatem
Mango, gosia7122, Iwone, anna maria, polarmiś, malgos741, megan8, bliska77, malajka, beates, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość