35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztynek przymrozków nie ma a ja z najzimniejszej okolicy Warmia i mazury, całe szczeście bo jeszcze opon nie wymieniłam na zimowe
Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyMusimy sie spotkac bo moze cos trace. Zastanawiam sie nad tym i uwazam ze to wynika z niezaspokojonych potrzeb zarowno fizycznych jak i emocjonalnych . Jeden ma je wieksze a drugi mniejsze, stad te zdrady. Ja jestem chyba z tych drugich. Jak mam potrzebe a meza brak to wole wibratorek niz hydraulika . A tulakiem nigdy nie bylam, wiec czulosci meskiej raczej malo potrzebuje, maz widocznie musi to zaspakajac skoro nie ciagnelo mnie w bok.
Simba, malgos741, megan8, szczęśliwa 2, anna maria, bliska77, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kate,
dziś 28 dzień cyklu. Zwykle były równe ale ostatni trwał ok 30 i uśredniło mi do 29. Powinnam we wtorek ale się cholernie boję.
Gdyby nie ten katar, to skakałabym z radości teraz.
A na razie to skaczą w szufladzie moje testy, chcą wyjść i być przydatne. Ja natomiast z chęcią zamknęłabym je dzisiaj na kłódkę.
Chyba mam pietra.malgos741, Simba, samira lubią tę wiadomość
-
Myszonek ! Rozumiem ciebie w 100 % ja też zawsze mam cykora ale moja najgorsza cecha czyli brak cierpliwości przezwycięża, jak na razie to przynosiło rozczarowania, ale u ciebie wykres wygląda interesująco i oby był coraz bardziej ciekawy, najlepiej w odcieniu zieleni, z całego serca tego życzę
Ja bym chyba nie wytrzymała, tak jak pisałam zacznę 3 4 dni przed @ i tak aż do "pierwszej krwi".
Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA u mnie snieg! I piekne slonce do niego
A co do cyklu, to ovu sie chyba pomylilo z ovulacja ( byla pozniej niz ovu sobie wymyslilo )i wychodzi mi piewkny wykres, tyle tylko, ze czuje, ze @ bedzie jutro
Coz, walczymy dalej...
polarmiś, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Kate,
też się z tym męczyłam.
Musisz wejść w zakładkę ustawienia, potem w społeczność, tam jest takie miejsce na podpis.
A pod wykresem w udostępnij wykres znajdziesz inka, który się wkleja w miejsce podpisuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 13:27
-
nick nieaktualnyKate 75 wrote:Ja mam pytanie z innej beczki, jak to zrobić żeby wykres był w stopce, nie mogę tego wyczaić?
.
A co do sniego, prosze bardzo, zgarne ciutke z ogrodu
Kate 75, Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Link spod wykresu z zakładki miniatura wkleiłam do Ustawienia, społeczność, Twój podpis na forum. Dałam zapisz i zadziałało Hmmm
Kate, a w okienku pod wykresem: "udostępnij wykres", masz ptaszka przy udostępnij dla wszystkich??Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 13:42
samira, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
Dzięki wielkie udało się, hura! Ja nie jestem biegła w te klocki, używam kompa jak maszyny do pisania i liczenia, no i z neta korzystam tylko do pogody, wiadomości i biur podróży, a tu forum i się gubię
samira, Myszonek, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny. Jutro ur mojej mlodszej cory. Kurcze jak to wszystko poszlo - juz 14 latek , wzrost rowny mi czyli 172 cm. Jak stana onie obok siebie to czysty kabaret, bo starsza cora ma 160. I tylko slysze : ty smarkulo a mlodsza tu kurduplu.
Rozmawialam z moim m. Kurcze ale byl nakrecony....Trudno....Probujemy dale!!!!samira, polarmiś, malgos741, grosza, gosia7122, bliska77, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:A u mnie ovu nie pokazało owulacji choć wiem że była
szczęśliwa 2, Simba, grosza, bliska77 lubią tę wiadomość