35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a z tym drugim deserem Samirka też dobry by był pomysł w te dni
Andzia33 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Witam was dziewczyny w deszczową niedzielę!
Po pierwsze wszystkiego naj naj dla Samiry z okazji 3- ciej rocznicy! Popieram pomysł na deser serduszkowy
Jestem tu nowa to mój pierwszy cykl na owuf i drugi starań po przymusowej przewie po operacji mięśniaków macicy i torbieli jajnika. Tak po cichu liczę na szczęście po tym koszmarnym roku nie trafionych diagnoz lekarskich i późniejszej operacji. Mój gin kazał na razie próbować naturalnie tylko z duphastonem. Mam zamiar tak robić przez trzy cykle, a potem może jakieś wspomaganie.
Na razie zapoznaję się z forum i z waszymi postami. Super pomysł na wątek + 35, bo już myślałam ze grono będzie o co najmniej 1,5 dekady młodsze i będę jedyną z pomysłem na macierzyństwo w okolicach 35-40.
Życzę wszystkim oczekującym cierpliwości i wytrwałości na drodze do upragnionych dwóch kreseczek na teście i zielonej kropeczki na wykresie. Pozdrawiam Katemalgos741, Myszonek, polarmiś, Simba, Mango, megan8, gosia7122, Olena, Andzia33, Bogdalena lubią tę wiadomość
-
Bozia a jak ty się czujesz?
Witaj KateWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 11:56
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Kate 75 wrote:Witam was dziewczyny w deszczową niedzielę!
Super pomysł na wątek + 35, bo już myślałam ze grono będzie o co najmniej 1,5 dekady młodsze i będę jedyną z pomysłem na macierzyństwo w okolicach 35-40.
Życzę wszystkim oczekującym cierpliwości i wytrwałości na drodze do upragnionych dwóch kreseczek na teście i zielonej kropeczki na wykresie. Pozdrawiam Kate
Hej Kate
Zgadzam się w 100%. To też mój pierwszy cykl tutaj i jeszcze raczkuję na tym forum ale atmosfera tu panująca jest przyjazna każdemu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 12:05
bliska77, Kate 75, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czy związku czy ślubu to liczy się rocznica
Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Witajcie niedzielnie
Chyba jednak zostane w pizamie,bo zimno i pochmurno. Czy w PL sajuz rano przymrozki? Ciesze sie, bo tylko rowny miesiac do wigiliiMilej niedzieli Dziewuszki
Samirka, gratuluje rocznicyPowiesz nam czego sie dowiedzialas od gina?
malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:oj Polrmiś ,za dużo by tu o tym pisać
zazdroszczę wam ,że macie mężów którzy was nie zdradzają ,szczęśliwych rodzin itd.
kobiety też zdradzają i cieszę się ,że na tym forum są same wierne żonki"
podziwiam szczerze !!!
O mezach to ja sie nie wypowiadalam w cale!!! Dla mnie tacy to chyba nie istnieja. Nie wiem czy moj mnie zdradzal ale za facetow to ja nie recze. Chodzilo mi o kobiety, bo poprostu z tym sie nie srpotkalam.
megan8, Simba, szczęśliwa 2, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Myszonek wrote:Hej Kate
Zgadzam się w 100%. To też mój pierwszy cykl tutaj i jeszcze raczkuję na tym forum ale atmosfera tu panująca jest przyjazna każdemu.
To prawda atmosfera przyjazna i zawsze w grupie łatwiej. Dzięki za przyjęcie.
Na razie czekam z niecierpliwością na 25 dzień cyklu, arsenał testów od 10 ml czeka i się kurzy;)
Owuf trochę szleje i skacze z moją owulacją raz 11 potem 12 dc i oczywiście @ też zmienia, Czy tak miałyście w swoich obserwacjach, czy ja znowu wychodzę na nienormalną jak z tymi pozytywnymi testami LH przez piec dni ?
Myszonek kiedy testujesz, bo to już chyba blisko?szczęśliwa 2, bliska77 lubią tę wiadomość