X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2013, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga no wlasnie , bo jakos mnie zastanowilo to co napisala Megan. Ja jestem z mezem od 95 roku i nawet jak jestem wkurwiona na niego, albo odpoczywamy na urlopach bez siebie to nawet przez glowe mi nie przeszedl jakis szybki numerek czy rumiany romansik, w ogole mi cos takiego nie przyszlo do glowy.

bliska77, anna maria, Myszonek, malgos741, promyk, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2013, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ciekawe jak ich smakują..grillowanych, opiekanych nad wolnym ogniu...milczenie owiec ;-)
    :-)

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2013, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny odebrałam dzisiaj klucze 47b20s0.gif

polarmiś, Myszonek, anna maria, Bursztyn, malgos741, Iwone, samira, promyk, megan8, Mango, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Co dziewczyny ,nad czym tak myslicie ? Ciekawe dlaczego ovu wyznacza mi takie dlugie cykle 35 dniowe ja takch nie mam i nigdy nie mialam,i w prognozie cykli mam najpierw wyznaczone dni plodne a potem @ nie rozumiem i tez tam ma dlugie 35 dniowe cykle.Napisalam do nich ale nic cisza .Strzele sobie jednego na rozluznienie.
    Moim zdaniem usrednil Twoje cykle chyba biorac ten ciazowy i po. Dlatego sie wydluzyly.

bliska77, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2013, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Aga no wlasnie , bo jakos mnie zastanowilo to co napisala Megan. Ja jestem z mezem od 95 roku i nawet jak jestem wkurwiona na niego, albo odpoczywamy na urlopach bez siebie to nawet przez glowe mi nie przeszedl jakis szybki numerek czy rumiany romansik, w ogole mi cos takiego nie przyszlo do glowy.
    cieszę sie, że mnie rozumiesz, bo mam dokładnie taki sam pogląd, nigdy nie wiadomo co będzie kiedyś ale póki jest wszystko ok, dogadujemy sie w sprawach codziennych, poglądy mamy takie same, nie jesteśmy sobą znudzeni, w seksie sie dopasowaliśmy to po jaką cholerę mam szukać przygód, po co???????
    i nie mówię ze jest idealnie, bo tak mówią ci z wybujałą wyobraźnią ale na dzień dzisiejszy skok w bok nie jest po prostu w "zakresie moich myślowych i emocjonalnych horyzontów" ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2013, 21:47

anna maria, Myszonek, polarmiś, malgos741, samira, Simba, Alis, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2013, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    JA tez dolanczam do was ,nie zdradzam mojego meza ,uwazam ze jak ktos to raz zrobi to bedzie to robil zawsze i po co takie malzenstwo zeby nie moc sobie z czystym sumieniem spojzec w oczy.Jezeli jest zdrada to tnaczy ze cos jest nie tak wiec lepiej sie rozejsc niz doprawiac sobie rogi.

bliska77, Iwone, Alis, Myszonek, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2013, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Moim zdaniem usrednil Twoje cykle chyba biorac ten ciazowy i po. Dlatego sie wydluzyly.
    No wlasnie o tym nie pomyslalam ,dzieki polarku

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2013, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    JA tez dolanczam do was ,nie zdradzam mojego meza ,uwazam ze jak ktos to raz zrobi to bedzie to robil zawsze i po co takie malzenstwo zeby nie moc sobie z czystym sumieniem spojzec w oczy.Jezeli jest zdrada to tnaczy ze cos jest nie tak wiec lepiej sie rozejsc niz doprawiac sobie rogi.
    amen ;-)

Myszonek, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2013, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

1805794m44rz8v2a0.gif

Reni, bliska77, Myszonek, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2013, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni to jest super uczucie ,ja pamietam jak 10 lat temu odebralam kulcze od mojego mieszkania ,pojechalm tam i otwieralam drzwi i zamykalam chyba z 10 razy,pewnie sasiedzi wtedy pomysleli niezle walnieta ta nowa ,alez mialm radosc.Ciesze sie z Toba

bliska77, Bursztyn, Reni, malgos741, samira, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    gratulacje! teraz wicie gniazda :)

bliska77, Reni, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zebym moralnie byla obruszona tylko nie wiedzialam, ze to taka skala jest. Myslalam ze skoki w bok sie zdarzaja a nie ze wiernosc sie zdarza. Chyba ze Megan miala na mysli, ze kolezanak miala jednego partnera w zyciu i to byl tylko maz.

bliska77, anna maria, Simba, megan8, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2013, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    1805794m44rz8v2a0.gif
    dołączam się jeśli można ;-)

Reni, anna maria, polarmiś lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2013, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dzięki dzięki
    żałuje tylko, że tak późno agentkę sprawdziłam
    zapytałam włascielkę mieszkana o cenę na początku
    a ona że negocjacje były telefoniczne i zgodziła się 5000 mniej ale łącznie z prowizją
    czyli agentka doliczyła mi prowizję 4000 do mojej ceny .. jestem wściekła ale narobię jej siary
    właścicielka mówi że nie miała z nią rzadnej umowy
    do ostatniej chwili u notariusza pytała się jej czy nie ma dla niej papieru a agentka jej na to że jej ufa i wierzy że zapłaci że prowizja jest taka mała bo bez podatku
    i przyjechała do niej do pracy i wzieła 4000 na czysto do kieszeni
    agentka powiedziała jej że ta opóźniona płatność za mieszkanie to przez nas bo tak ustawiliśmy a ja powiedziałam ze mogę jej pokazać dokumenty z sądu gdzie ewidentnie widać, że tamta dupy dała
    jeszcze 31.10 zapieprzała do sądu z papierami w zębach żeby naprostować!
    zadzwoniłam do agencji nieruchomości!
    i ta pani nie pracuje od wakacji!
    opowiedziałam wszystko
    ale baba się wkurwiła

bliska77, anna maria, polarmiś, promyk, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2013, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w poniedziałek dzwonię do agentki nawsadzam jej od oszustek
    powiem jej, że bezprawnie posługuje się licencją agencji i ze zgłosze ją do US, że nie zapłaciła podatku
    to sucz..
    nic to nie da ale przynajmniej wyrzucę z siebie te złe emocje, które mam od 2 mscy furiat.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2013, 22:08

bliska77, anna maria, Bursztyn, polarmiś, samira, promyk, Myszonek, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2013, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a dzięki dzięki
    żałuje tylko, że tak późno agentkę sprawdziłam
    zapytałam włascielkę mieszkana o cenę na początku
    a ona że negocjacje były telefoniczne i zgodziła się 5000 mniej ale łącznie z prowizją
    czyli agentka doliczyła mi prowizję 4000 do mojej ceny .. jestem wściekła ale narobię jej siary
    właścicielka mówi że nie miała z nią rzadnej umowy
    do ostatniej chwili u notariusza pytała się jej czy nie ma dla niej papieru a agentka jej na to że jej ufa i wierzy że zapłaci że prowizja jest taka mała bo bez podatku
    i przyjechała do niej do pracy i wzieła 4000 na czysto do kieszeni
    agentka powiedziała jej że ta opóźniona płatność za mieszkanie to przez nas bo tak ustawiliśmy a ja powiedziałam ze mogę jej pokazać dokumenty z sądu gdzie ewidentnie widać, że tamta dupy dała
    jeszcze 31.10 zapieprzała do sądu z papierami w zębach żeby naprostować!
    zadzwoniłam do agencji nieruchomości!
    i ta pani nie pracuje od wakacji!
    opowiedziałam wszystko
    ale baba się wkurwiła
    no to niezła historia, dobrze że już jest ok

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2013, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    w poniedziałek dzwonię do agentki nawsadzam jej od oszustek
    powiem jej, że bezprawnie posługuje się licencją agencji i ze zgłosze ją do US, że nie zapłaciła podatku
    to sucz..
    nic to nie da ale przynajmniej wyrzucę z siebie te złe emocje, które mam od 2 mscy furiat.gif
    emocje emocjami ale ona działała nielegalnie powołując sie na tą agencję

Bursztyn, Reni lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2013, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale nic nie da się zrobić skoro nie było umowy
    jedyne co to mam maile gdzie w podpisie miała nazwę firmy

bliska77, promyk lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2013, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale nic nie da się zrobić skoro nie było umowy
    jedyne co to mam maile gdzie w podpisie miała nazwę firmy
    to juz jest jakiś dowód, przesłanka do podejrzenia o to że świadomie działała nielegalnie ale też chyba cieszyłabym sie nowym mieszkaniem i dałabym sobie spokój ;-)

anna maria, Sylwia78, Andzia33 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2013, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny podazam w strone sypialni ,bylo milo ,dobranoc

bliska77, polarmiś lubią tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 1720 1721 1722 1723 1724 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ