35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
agafbh wrote:kurcze, ale poważne dyskusje
w bardzo dużej mierze zgadzam się z Bursztynkiem a do co psychiki to już w 100%, ponad rok starań "we własnym zakresie", grubo ponad rok z lekarzami i lekami w tym IUI i co i nic, mężowi w międzyczasie pogorszyły sie wyniki i już naprawdę zaczęliśmy kłaść na to laskę, przeszłam chyba przez wszystkie etapy emocji i tu nagle niespodzianka
28 listopada nie idę, pani doktor wzięła urlop, udało mi sie umówić na sobotę 30 do lekarza polecanego przez moją gin, przyjmuje prywatnie w innej części Łodzi ale jest ordynatorem porodówki w Salve, czyli tam gdzie moja gin przyjmuje
ale póki co nie podniecam sie, czekam cierpliwie do soboty, mam nadzieję, ze dzieciątko rozwija sie ok i wszystko jest w porządku
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Wow..zawsze jak znikam to coś się dzieje i ciekawe dyskusje
pewnie polowa forum mnie znielubila a Ty przegapilas taka okazje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2013, 20:41
bliska77, malgos741, Mango lubią tę wiadomość
-
promyk wrote:Nie ma nikogo poza boiskiem. Jak slubowalam tak slubowalam na dobrze i na zle chwile. Nie potrafilabym zrobic takiego numeru.
Nie skladam jeszcze broni..co to to nie!!!! Z natury jestem baaaaardzo uparta. Tylko wkurza mnie ze znow pilka poza bramka...choliwka cale zycie pod gorke.
Dzis ma dola, ale dam rade. Troche pomarudze,pomarudze i wezme sie za siebie. Zapisze sie do gin.,kupie sobie plyty z angolem. W tej kolejnosci dam rate.
Chciec to moc - jak ja to mowie!!!!Myszonek, megan8, bliska77, promyk lubią tę wiadomość
-
eee Burszytn a ja Cię uwielbiam i to co napisałaś jest ok bo ja tez nie za bardzo zrozumiałam o co kaman z tym zabezpieczaniem po 46 roku itd..
Bursztyn, samira, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
obawiam się, że to nic Ci nie da
utrata pracy nie może być za porozumieniem stron
jak sama nazwa wskazuje musi być to utrata czyli Ciebie firma musi zwolnić
zobacz w warunkach ubezpieczenia, bo często jest to związane z niezdolnością do pracy z powodu choroby
w tej sytuacji myślę, że nie kwalifikujesz się
Andzia33 wrote:A ja ostatnią sobotę spędzam w tej pracy,potem tylko do pt i nastepna wolna.W pon 2,12 jade podpisac papiery w nowej pracy,i chcę zrobic badania.No i mam plan ,żeby zarejestrowac się w pup ,jako bezrobotna,bo mam ubezpieczenie od ,,utraty pracy,, a dogadaliśmy się z obecnym szefem ,że na świadectwie będzie rozwiązanie za porozumieniem stron.Może się uda,dodatkowa kasa na święta sie przyda.
QUOTE]bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
promyk wrote:Czesc kobietki. Znowu dupa blada....o 3 w nocy tak mnie zarwalo podbrzusze i od razu wiedzialam ze jest po ptakach. Francowata @ wylala z cala sila. A teraz man dola i popijam go lampka martin. Chyba bujne sie do mojej gin i cos opracujemy....ale czy cos to da???? Ja tu moj w UK jak sie nie obejrze to dupa z przodu. Teraz baaaaardzo zaluje ze nie odstawilam tabletek szybciej bez wiedzy mojego m. Trafione czasowo,oboje chetni,wszystko taka jak trzeba tylko efektu brak. Wkur...mnie to zycie na odleglosc
No dobra ulzylam sobie choc troche, dopije winko i pojde spac. Niestety z @
Ale gdy przychodzi dzien wszystko nabiera kolorow.
I powtarzam sobie : Im dluzej pracujemy na efekty tym sukces smakuje lepiej!bliska77, malgos741, promyk, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Megan co masz na mysli, ze "ja mam tylko jedną koleżankę która nie zasmakowała obcego faceta ,ale schodzę z temat".
Nie zebym byla staroswiecka ale ja nie mam kolezanek ktore po slubie robily to na boku- chodzi o te z udanych malzenstw.bliska77, anna maria, Myszonek, malgos741, promyk, Simba, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:z tym ślubowaniem to różnie jest ,ale teraz to takie czasy ,że każdy ma kogoś na boku i nie oszukujmy się w tym temacie
ja mam tylko jedną koleżankę która nie zasmakowała obcego faceta ,ale schodzę z tematu
a życie na odległość ma swoje dobre strony
nie wiem co by musiało się stać żebym pojechała do mojego na stałe ...???
wakacje jak najbardziejsamira, polarmiś, anna maria, Myszonek, malgos741, promyk, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Co dziewczyny ,nad czym tak myslicie ? Ciekawe dlaczego ovu wyznacza mi takie dlugie cykle 35 dniowe ja takch nie mam i nigdy nie mialam,i w prognozie cykli mam najpierw wyznaczone dni plodne a potem @ nie rozumiem i tez tam ma dlugie 35 dniowe cykle.Napisalam do nich ale nic cisza .Strzele sobie jednego na rozluznienie.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Megan co masz na mysli, ze "ja mam tylko jedną koleżankę która nie zasmakowała obcego faceta ,ale schodzę z temat".
Nie zebym byla staroswiecka ale ja nie mam kolezanek ktore po slubie robily to na boku- chodzi o te z udanych malzenstw.ja też chyba z tych staroświeckich
Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ciekawe jak ich smakują..grillowanych, opiekanych nad wolnym ogniu...milczenie owiec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2013, 21:39
bliska77, polarmiś, anna maria, Myszonek, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość