35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:A u mnie pokazala choc wiem, ze jej nie bylo ( w zeszlym miesiacu rowniez). Choc odnotowalam: sluz wodnisty - duzo, skok temperatury byl, libido zwiekszone i pobolewanie brzcha- raz okresowo drugi raz bol jednego jajnika. Usg wykazalo ze jajek brak. Wiec zastanawiam sie co ma mi dac taki wykres ktory wskazuje owulacje ktorej nie ma:-)
polarmiś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszczęśliwa 2 wrote:nie mam to daj
będę wdzięczna
chociaz ja się przyznaje to karmienie to ja razcej nie chcę długo ciągnąćwiem ze niby zdrowo dobrze itd ale ....
megan8, szczęśliwa 2, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam! Tak apropos owulacji. Używałyście kiedyś mikroskopu owulacyjnego? Stosuje go już jakiś czas. Na początku byłam z niego bardzo zadowolona, ale teraz sama już nie wiem. Mikroskop pokazuje jedno, ovufriend wyznacza swoją datę no a mój organizm jeszcze cos innego.
polarmiś, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszczęśliwa 2 wrote:e tam wcale nie nudniej tylko inaczej
w sumie możesz M przebrac za hydraulika a po za tym kto powiedział ze seks nawet nudny ale dajacy satysfakcje musi byc zły
zawsze uwazałam ze skoro wiem jak mi dobrze to tak robie i moge zając sie czyms innym a nie muszę wymyslac akrobacji na "zyrandolu z nogami w kuchni a piersiami w łazience "tylko dlatego zeby bylo inaczej niz dajmy na to wczoraj
szczęśliwa 2, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:caffe ładne pranie wywiesiłaś
a pisałaś o tych badaniach i podejsciu mężczyzn
to trudne tematy juz to przerabiałam na szczęście
ale zawsze uważam jakakolwiek decyzja nie będzie musi należeć ona do rodziców i inni nie maja prawa sie wtrącaćbyć może jakoś źle napisałam
Chyba we wtorek robię testy PAPPA, a usg prenatalne już miałam.
szczęśliwa 2, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość