35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWtrace sie do dyskusji sojowej. Kobiety w Azji dzieki soi na ktorej wyrosly po pierwsze sa bardzo plodne ( Azja sojowo- ryzowa) to najwieksze populacje, przechodza bardzo lagodnie okres menopauzy. Ale np. Azjaci w ogole nie toleruja laktozy, tam nikt nie pije mleka. Nie twierdze ze i dla nas mleko krowie jest zdrowe ale jednak go tolerujemy oni nie.
malgos741, Myszonek, inessa, samira, malajka, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ja uwielbiam mleko pełne takie prosto z lodówki ale niestety mój lekarz mi zakazał, za to jogurty,serki i deserki mleczne jem na potęgę. Kiedyś jadłam pasztet sojowy i kotlety mielone z soi pycha.
Myszonek, inessa, samira, megan8 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Ineska to witaj w klubie z apetytem, ja tak samo pierw czekolada a później danie pikantne meksykańskie na kolację
Miaaaam, mniaaaam, choć to też na zachcianki ciążowe trochę wyglada, co?
inessa, malgos741, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka mniam mniam ale czy na ciaże to nie wiem bo u mnie to za wcześnie
A co jedzenia to cały czas powtarzam jak ktos jest zdrowy to niech wszytsko je ale z umiarem.
Spokojnej nocy kochanemalgos741, samira, malajka, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Parka ja zawsze mam takie zachciewajki niezależnie od dnia cyklu
Spokojnej nocysamira, inessa, Myszonek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
teraz widze ze duzo tego "u mnie", ale mieszkam w Kanadzie i tak wyszlo
Wy juz do spania a ja dopiero bede obiad gotowac:)
Spokojnej nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2013, 22:43
Mango, caffe, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj rowniez chce dolaczyc do klubu " pakujacych sie" , teraz to by mi sie przydal jakis espumisant:-). Ja to lakomstwo interpretuje zblizajaca sie zimą a ja zgodnie z nikiem wyscielam sie tkanka tluszczowa na zime.
Myszonek, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie kochane. Zapisalam sie do mojej gin na 18.12. Bede miala czas na zrobienie badan, musimy cos ustalic. Bede ja gnebic az jej poty wyplyna... zartuje oczywiscie. Ale moze cos wymysli-my,moze ja robie cos nie tak...zobaczymy. Wolny termin byl na styczen ,ale gdy recepcjonistka spytala sie czy mam karte i uslyszala ze od 20 lat znalazla termin grudniowy. Nie ma to jak dlugoletni staz
polarmiś, anna maria, caffe, bliska77, samira, Reni, ania.g, inessa, Bursztyn, gosia7122, Andzia33, Simba lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualnyWitam Was serdecznie
Ania g dziękuję za Twoje info na temat biustu i bety, bo to mnie trochę uspokoiło, mam nadzieję, że w sobotę się wszystko wyjaśni
co do kasz - ja ogólnie lubię kasze, w zasadzie wszystkie ale za bardzo nie mogę jeść, bo po nich dość często miewam ogromne bóle żołądka.
dzis kolezanka do mnie mowi: oj chyba schudłaś (faktycznie około 3kg) a ja sobie myślę, że może i tak ale nie na długo
miłego dnia dziewuszkigrosza, caffe, Olena, polarmiś, Mango, Myszonek, inessa, Bursztyn, Iwone, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Cóż za standard !! bo u mnie tak samo chwilowo z przewagą na ostro hehehe
malgos741 wrote:Ineska to witaj w klubie z apetytem, ja tak samo pierw czekolada a później danie pikantne meksykańskie na kolacjębliska77, caffe, malgos741, Myszonek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:Cóż za standard !! bo u mnie tak samo chwilowo z przewagą na ostro hehehe
za słodkim nigdy nie przepadałam i nadal nie przepadamWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 08:23
caffe, grosza, malgos741, Myszonek, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A co się będę rozdrabniać
u mnie w pracy już też jest
a mój mały od 3 dni pisze list do Św Mikołaja - uu lista jest już długa więc muszę go pospieszyć by już kończyłWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 08:28
malgos741, bliska77, Myszonek, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:a u mnie nie ma tygodnia bez śledzia a teraz to nawet dnia
za słodkim nigdy nie przepadałam i nadal nie przepadam
A teraz nie ważne co chcę jeść, ważne żebym miała coś pod ręką żeby co chwilę móc przekąsić.bliska77, Myszonek, inessa, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek wszystkim. u mnie mrózu dzisiaj nie ma ale pochmurno.
pepapig, Myszonek, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Dzień Dobry Dziewczęta!
U mnie wichura, wieje jak na uralu. Na dodatek się przeziębiłam i muszę zostać w domu, bo leków tak na wszelki wypadek brać nie będę, spróbuję to cholerstwo wygrzać i załatwić naparem z lipy, sokiem z aroni i wyciągiem z bzu czarnego. Nie ma to jak dywersyfikacja działań, mam nadzieję, że poskutkują bo jutro muszę być w pracy.
Miłego dnia dla wszystkich.
A propos kaszy, to jestem prawdziwą fanką, u mnie na pudle pęczak i jaglana za to nie powinnam jeść ziemniaków bo jestem po nich bardziej głodna niż przed jedzeniem, mi po prostu nie służą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 08:40
caffe, Myszonek, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:A co się będę rozdrabniać
u mnie w pracy już też jest
a mój mały od 3 dni pisze list do Św Mikołaja - uu lista jest już długa więc muszę go pospieszyć by już kończyłMango, caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Ja nie mam jakiś określonych smaków, ale we wcześniejszych tygodniach wolałam coś bardziej ostrego i lekko kwaśnego, np. ogórki konserwowe i sałatkę szwedzką. Zawsze to lubiłam, ale wtedy musiałam to jeść codziennie. Przegryzałam je pączkami.
A teraz nie ważne co chcę jeść, ważne żebym miała coś pod ręką żeby co chwilę móc przekąsić.caffe, Myszonek, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość