X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od rana o jedzeniu az glodna sie zrobilam. Przed wczoraj pisalyscie o rybach wiec pojechalam wczoraj do sklepu kupilam sledzia w sosie musztardowym ( sledzi w ogole nie jadam), potem mielonego lososia na tatara, watrobke drobiowa aby usmazyc z cebula i jablkiem , piernik z kauflandu - moj ulubiony. Wszystko to wczoraj sprobowalam!!!!! To w takim razie dzisiaj robie kasze jaglana- moja sasiadka powiedziala mi ze to jedyna kasza ktora odkwasza organizm. Pewnie jak tak popiszecie to jeszcze chleb upieke.

bliska77, Kate 75, Mango, caffe, Myszonek, inessa, Bursztyn, Niuta, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Ja od 37 lat mam zachcianki jak w ciąży ;-)
    mało słodyczy a jak już po nie sięgnę to muszę zakąsić ogórkiem kwaszonym czy papryką konserwową bo mnie mdli :-/
    Kasz nie cierpię ..chociaż nie.. uwielbiam kuskus
    i śledzie mniam .. mogłabym jeść codziennie
    ciekawe jak to u mnie w ciąży będzie.. a przed @ staję się mega żarłoczna
    u mnie test owu cień cienia więc lada chwila trzeba będzie zacząć działać na zwiększonych obrotach ;-)

miłego dnia

bliska77, samira, Olena, malgos741, Kate 75, caffe, Myszonek, ania.g, inessa, Bursztyn, Niuta, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah to tak jak u mnie musiałam sushi chapnąć ale nie byłam zdecydowana z czym więc poszła ryba surowa, wędzona, pieczona i z krewetkami .. pół łagodnie pół na ostro (i nie chodzi tu o wasabi bo to to jem łyżkami)
    a dzisiaj mam makaron z łososiem (który robi się tyle co gotuje makaron) taki tam przepis dla leniwców kuchennych (czyli mnie)
    polarmiś wrote:
    Od rana o jedzeniu az glodna sie zrobilam. Przed wczoraj pisalyscie o rybach wiec pojechalam wczoraj do sklepu kupilam sledzia w sosie musztardowym ( sledzi w ogole nie jadam), potem mielonego lososia na tatara, watrobke drobiowa aby usmazyc z cebula i jablkiem , piernik z kauflandu - moj ulubiony. Wszystko to wczoraj sprobowalam!!!!! To w takim razie dzisiaj robie kasze jaglana- moja sasiadka powiedziala mi ze to jedyna kasza ktora odkwasza organizm. Pewnie jak tak popiszecie to jeszcze chleb upieke.

polarmiś, Kate 75, malgos741, caffe, Myszonek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:

Nie ma to jak natchnienie :D, Po tatarku z łososia i śledziku omegi na pewno skoczyły samo zdrowie .

polarmiś, Myszonek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O boze sushi kocham. Dzisiaj mam zamiar wyjesc cebule z watrobki, watrobke maz:-), ugotuje pomidorowke a na kolacje dokoncze sledzia w sosie musztardowym. Mam miecho wolowe na tatara sle sama nie wiem.....? Ja nigdy tak duzo miesa nie jadla . Misie mowia ze zima bedzie sroga:-)

Kate 75, caffe, Myszonek, inessa, Bursztyn, Niuta, Andzia33, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Nie ma to jak natchnienie :D, Po tatarku z łososia i śledziku omegi na pewno skoczyły samo zdrowie .
    Kate ale bo po takiej mieszance to oprocz omegi to i w zasadzie moglam wczoraj robic za butle gazowa!

Kate 75, caffe, inessa, Bursztyn, Niuta, Andzia33, Simba lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Kate ale bo po takiej mieszance to oprocz omegi to i w zasadzie moglam wczoraj robic za butle gazowa!

No cóż każdy specyfik ma swoje skutki uboczne, ale ile zalet, bomba witaminowa + niebo w gębie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 09:20

polarmiś, bliska77, pepapig, Mango, Myszonek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj kobity wy tu o takich pysznościach...
    ja na sniadanie ostatnio codziennie sałatke z tuńczyka albo kanapeczke z tuńczykiem jestem uzależniona :)
    ale kawke odstawiłam bo miałam pare dni wysokie ciśnienie a ja uwielbiam kawę rozpuszczalna z mlekiem i brązowym cukrem..mmm
    miłego dnia
    aa zapomniałam napisać dzisiaj serduszkujemy powinnam mieć płodne nie wiem mam czy nie.. nie mierzyłam tempki a i nie sprawdzałam żadnych dolnych rozciagliwości;)
    jutro do gina może za 3 razem sie uda! akurat przed owulka zobaczymy czy jakies jaja wyrosły? i ciekawe co z moja torbielą lekko pobolewa mnie cała prawa strona ,,jajnikowa,, oby do jutra trzymajcie sie kobity kochane :) <3

Reni, bliska77, caffe, Mango, malgos741, Myszonek, inessa, Bursztyn, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pepapigg wrote:
    oj kobity wy tu o takich pysznościach...
    ja na sniadanie ostatnio codziennie sałatke z tuńczyka albo kanapeczke z tuńczykiem jestem uzależniona :)
    ale kawke odstawiłam bo miałam pare dni wysokie ciśnienie a ja uwielbiam kawę rozpuszczalna z mlekiem i brązowym cukrem..mmm
    miłego dnia
    aa zapomniałam napisać dzisiaj serduszkujemy powinnam mieć płodne nie wiem mam czy nie.. nie mierzyłam tempki a i nie sprawdzałam żadnych dolnych rozciagliwości;)
    jutro do gina może za 3 razem sie uda! akurat przed owulka zobaczymy czy jakies jaja wyrosły? i ciekawe co z moja torbielą lekko pobolewa mnie cała prawa strona ,,jajnikowa,, oby do jutra trzymajcie sie kobity kochane :) <3
    Pepa, trzymam kciuki z całych sił ;-)

Myszonek, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tym ginem to za każdym razem jak się umawiałam to dostawałam @@ teraz jestem w środku cyklu musze sie az przyjrzeć i dobrze, że napisałam kiedy to serduszkowanie powinno być bo ostatnio zasypiam bez sexiku... wyczerpanie organizmu ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 11:25

caffe, Myszonek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, u mnie dzis tez bardzo wieje, wiatr doslownie gwizdze w kominie. Ale: w kominku rozpalone, kawa i kocyk jest, dobra ksiazka jest, kot na kolanach mruczy, czy moze byc piekniej? Milego dnia wszystkim! :)

Olena, Kate 75, Myszonek, pepapig, inessa, Bursztyn, Parka, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dzien dobry, u mnie dzis tez bardzo wieje, wiatr doslownie gwizdze w kominie. Ale: w kominku rozpalone, kawa i kocyk jest, dobra ksiazka jest, kot na kolanach mruczy, czy moze byc piekniej? Milego dnia wszystkim! :)
    Spedzasz czas podobnie do mnie. Nie ma tylko kto mi do kominka drewna dokladac.

pepapig, inessa, Parka, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmis, no wlasnie ja tez sama musze tyleczek ruszyc, zeby dolozyc drewno :D Ale to zawsze jest pretekt, zeby podebrac cos z kuchni, relaks jest przyjemniejszy, kiedy sie cos chrupie ;)

polarmiś, Myszonek, caffe, inessa, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry pomysł z tym kominkiem, trzeba rozpalić. Kot gdzieś łazi i książka się znajdzie, a kanapeczki z makrelką właśnie konsumuję :)

Pepa powodzenia u gina, niech jaja będą wyrośnięte jak należy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 10:35

Myszonek, polarmiś, Pusurek, caffe, pepapig, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze , no mam tak samo, jak ide po drewienko to zagladam do lodowki, chlebaka ( dobrze, ze nie do buteleczki) :-)

Myszonek, caffe, inessa, Bursztyn, bliska77, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w to zimne przedpołudnie :)

Kate 75, pepapig, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety moj blogi spokoj zakłóca moj maz, ktory od kilku godzin szykuje sie do wyjazdu i ciagle czegos szuka. Doprowadza mnie do szalu, moglby juz wyjechac nawet na Kube, Dominikane i jeszcze Jamajka w drodze powrotne moglby zaliczyc. Niech juz jedzie bo sie rozwiode..

Reni, Kate 75, pepapig, inessa, Bursztyn, Myszonek, bliska77, Parka, Niuta, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj, to juz lepiej siegnij do buteleczki ;)

pepapig, inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Oj, to juz lepiej siegnij do buteleczki ;)
    Jak wyjedzie:-) za rogiem Andrzejki!

inessa, Myszonek, Pusurek, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Boze , no mam tak samo, jak ide po drewienko to zagladam do lodowki, chlebaka ( dobrze, ze nie do buteleczki) :-)
    Buteleczkę masz bardziej w zasięgu ręki niż lodówka i chlebak. Przypomnij sobie jak to jest u Ciebie ;)

inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1754 1755 1756 1757 1758 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ