35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOd rana o jedzeniu az glodna sie zrobilam. Przed wczoraj pisalyscie o rybach wiec pojechalam wczoraj do sklepu kupilam sledzia w sosie musztardowym ( sledzi w ogole nie jadam), potem mielonego lososia na tatara, watrobke drobiowa aby usmazyc z cebula i jablkiem , piernik z kauflandu - moj ulubiony. Wszystko to wczoraj sprobowalam!!!!! To w takim razie dzisiaj robie kasze jaglana- moja sasiadka powiedziala mi ze to jedyna kasza ktora odkwasza organizm. Pewnie jak tak popiszecie to jeszcze chleb upieke.
bliska77, Kate 75, Mango, caffe, Myszonek, inessa, Bursztyn, Niuta, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Ja od 37 lat mam zachcianki jak w ciąży
mało słodyczy a jak już po nie sięgnę to muszę zakąsić ogórkiem kwaszonym czy papryką konserwową bo mnie mdli
Kasz nie cierpię ..chociaż nie.. uwielbiam kuskus
i śledzie mniam .. mogłabym jeść codziennie
ciekawe jak to u mnie w ciąży będzie.. a przed @ staję się mega żarłoczna
u mnie test owu cień cienia więc lada chwila trzeba będzie zacząć działać na zwiększonych obrotach
miłego dniabliska77, samira, Olena, malgos741, Kate 75, caffe, Myszonek, ania.g, inessa, Bursztyn, Niuta, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hahah to tak jak u mnie musiałam sushi chapnąć ale nie byłam zdecydowana z czym więc poszła ryba surowa, wędzona, pieczona i z krewetkami .. pół łagodnie pół na ostro (i nie chodzi tu o wasabi bo to to jem łyżkami)
a dzisiaj mam makaron z łososiem (który robi się tyle co gotuje makaron) taki tam przepis dla leniwców kuchennych (czyli mnie)
polarmiś wrote:Od rana o jedzeniu az glodna sie zrobilam. Przed wczoraj pisalyscie o rybach wiec pojechalam wczoraj do sklepu kupilam sledzia w sosie musztardowym ( sledzi w ogole nie jadam), potem mielonego lososia na tatara, watrobke drobiowa aby usmazyc z cebula i jablkiem , piernik z kauflandu - moj ulubiony. Wszystko to wczoraj sprobowalam!!!!! To w takim razie dzisiaj robie kasze jaglana- moja sasiadka powiedziala mi ze to jedyna kasza ktora odkwasza organizm. Pewnie jak tak popiszecie to jeszcze chleb upieke.polarmiś, Kate 75, malgos741, caffe, Myszonek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Od rana o jedzeniu az glodna sie zrobilam. Przed wczoraj pisalyscie o rybach wiec pojechalam wczoraj do sklepu kupilam sledzia w sosie musztardowym ( sledzi w ogole nie jadam), potem mielonego lososia na tatara, watrobke drobiowa aby usmazyc z cebula i jablkiem , piernik z kauflandu - moj ulubiony. Wszystko to wczoraj sprobowalam!!!!! To w takim razie dzisiaj robie kasze jaglana- moja sasiadka powiedziala mi ze to jedyna kasza ktora odkwasza organizm. Pewnie jak tak popiszecie to jeszcze chleb upieke.
Nie ma to jak natchnienie, Po tatarku z łososia i śledziku omegi na pewno skoczyły samo zdrowie .
polarmiś, Myszonek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO boze sushi kocham. Dzisiaj mam zamiar wyjesc cebule z watrobki, watrobke maz:-), ugotuje pomidorowke a na kolacje dokoncze sledzia w sosie musztardowym. Mam miecho wolowe na tatara sle sama nie wiem.....? Ja nigdy tak duzo miesa nie jadla . Misie mowia ze zima bedzie sroga:-)
Kate 75, caffe, Myszonek, inessa, Bursztyn, Niuta, Andzia33, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate 75 wrote:Nie ma to jak natchnienie
, Po tatarku z łososia i śledziku omegi na pewno skoczyły samo zdrowie .
Kate 75, caffe, inessa, Bursztyn, Niuta, Andzia33, Simba lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Kate ale bo po takiej mieszance to oprocz omegi to i w zasadzie moglam wczoraj robic za butle gazowa!
No cóż każdy specyfik ma swoje skutki uboczne, ale ile zalet, bomba witaminowa + niebo w gębieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 09:20
polarmiś, bliska77, pepapig, Mango, Myszonek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoj kobity wy tu o takich pysznościach...
ja na sniadanie ostatnio codziennie sałatke z tuńczyka albo kanapeczke z tuńczykiem jestem uzależniona
ale kawke odstawiłam bo miałam pare dni wysokie ciśnienie a ja uwielbiam kawę rozpuszczalna z mlekiem i brązowym cukrem..mmm
miłego dnia
aa zapomniałam napisać dzisiaj serduszkujemy powinnam mieć płodne nie wiem mam czy nie.. nie mierzyłam tempki a i nie sprawdzałam żadnych dolnych rozciagliwości;)
jutro do gina może za 3 razem sie uda! akurat przed owulka zobaczymy czy jakies jaja wyrosły? i ciekawe co z moja torbielą lekko pobolewa mnie cała prawa strona ,,jajnikowa,, oby do jutra trzymajcie sie kobity kochane
Reni, bliska77, caffe, Mango, malgos741, Myszonek, inessa, Bursztyn, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypepapigg wrote:oj kobity wy tu o takich pysznościach...
ja na sniadanie ostatnio codziennie sałatke z tuńczyka albo kanapeczke z tuńczykiem jestem uzależniona
ale kawke odstawiłam bo miałam pare dni wysokie ciśnienie a ja uwielbiam kawę rozpuszczalna z mlekiem i brązowym cukrem..mmm
miłego dnia
aa zapomniałam napisać dzisiaj serduszkujemy powinnam mieć płodne nie wiem mam czy nie.. nie mierzyłam tempki a i nie sprawdzałam żadnych dolnych rozciagliwości;)
jutro do gina może za 3 razem sie uda! akurat przed owulka zobaczymy czy jakies jaja wyrosły? i ciekawe co z moja torbielą lekko pobolewa mnie cała prawa strona ,,jajnikowa,, oby do jutra trzymajcie sie kobity kochaneMyszonek, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyz tym ginem to za każdym razem jak się umawiałam to dostawałam @@ teraz jestem w środku cyklu musze sie az przyjrzeć i dobrze, że napisałam kiedy to serduszkowanie powinno być bo ostatnio zasypiam bez sexiku... wyczerpanie organizmu ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 11:25
caffe, Myszonek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry, u mnie dzis tez bardzo wieje, wiatr doslownie gwizdze w kominie. Ale: w kominku rozpalone, kawa i kocyk jest, dobra ksiazka jest, kot na kolanach mruczy, czy moze byc piekniej? Milego dnia wszystkim!
Olena, Kate 75, Myszonek, pepapig, inessa, Bursztyn, Parka, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Dzien dobry, u mnie dzis tez bardzo wieje, wiatr doslownie gwizdze w kominie. Ale: w kominku rozpalone, kawa i kocyk jest, dobra ksiazka jest, kot na kolanach mruczy, czy moze byc piekniej? Milego dnia wszystkim!
pepapig, inessa, Parka, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPolarmis, no wlasnie ja tez sama musze tyleczek ruszyc, zeby dolozyc drewno
Ale to zawsze jest pretekt, zeby podebrac cos z kuchni, relaks jest przyjemniejszy, kiedy sie cos chrupie
polarmiś, Myszonek, caffe, inessa, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dobry pomysł z tym kominkiem, trzeba rozpalić. Kot gdzieś łazi i książka się znajdzie, a kanapeczki z makrelką właśnie konsumuję
Pepa powodzenia u gina, niech jaja będą wyrośnięte jak należy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 10:35
Myszonek, polarmiś, Pusurek, caffe, pepapig, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiestety moj blogi spokoj zakłóca moj maz, ktory od kilku godzin szykuje sie do wyjazdu i ciagle czegos szuka. Doprowadza mnie do szalu, moglby juz wyjechac nawet na Kube, Dominikane i jeszcze Jamajka w drodze powrotne moglby zaliczyc. Niech juz jedzie bo sie rozwiode..
Reni, Kate 75, pepapig, inessa, Bursztyn, Myszonek, bliska77, Parka, Niuta, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Boze , no mam tak samo, jak ide po drewienko to zagladam do lodowki, chlebaka ( dobrze, ze nie do buteleczki)
inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość