35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
W UK miałam problem ze skierowaniami, w Danii na wszystko przypisywali Pamol (paracetamol). Za chwilkę stwierdzę, że mamy cudowną służbę zdrowia
Bo jak do tej pory, to od cudów był ZUS - on to potrafi uzdrawiać, żeby rent nie płacić.inessa, Iwone, Simba, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
pepapigg wrote:Ja sobie dałam czas do końca roku i tak się zastanawiam czy dac sobie już spokój, czy dalej liczyć planować trudne to... to taki mój cel wyższy, mam przecież dzieci im powinnam sie poświęcic i zając się może czyms tylko dla siebie bo mam więcej czasu a tu... taka tęsknota za tym kimś kto jest jakby poza moim zasięgiem-dziwne uczucie...
Pepa, dosłownie jakbyś wyjęła moje myśli z głowy .....
Myszonek, inessa, gosia7122, pepapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane właśnie ogladam program o zdrowym jedzeniu i tam polecają właśnie soje nawet w chorobach tarczycy ale góra 50 gram dziennie polecają zwłaszcza panom ponieważ wzmacniają plemniki.
Polecaja również jako afrodyzjak ciecierzyce oraz na płodnosć
acha i one mają niski indeks glikemiczny i jak sie je zje wystarczy garsć dziennie tych ziaren to sie długo nie jest głodnymWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 17:58
Parka, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Kochane właśnie ogladam program o zdrowym jedzeniu i tam polecają właśnie soje nawet w chorobach tarczycy ale góra 50 gram dziennie polecają zwłaszcza panom ponieważ wzmacniają plemniki.
acha i one mają niski indeks glikemiczny i jak sie je zje wystarczy garsć dziennie tych ziaren to sie długo nie jest głodnym
inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Witajcie w ten prawie andrzejkowy wieczór
Jak dla mnie to można już zacząć świętować.
Niestety nie poszaleję dzisiaj z % spożywczymi ponieważ wymysliłam sobie nocne zakupy.
W takiej jednej galerii od 20 do 23 jest andrzejkowa noc zakupów i obnizki do 60%. Może coś uda mi sie upolować. na dokładkę o 22.15 kino w towarzystwie 13-letniej córki. O dziwo nie wstydzi się pokazać ze starą matką! Albo może to dlatego że w kinie jest ciemno... Hmmm...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 18:06
inessa, Bursztyn, Kate 75, samira, Mango, Myszonek, ania.g, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKate 75 wrote:Czy ten progesteron robi się 8 dnia po owu? I ile powinien wynieść wynik świadczący o owu? A co jeśli biorę dupka ? Mogłybyście mnie uświadomić lub odesłać na włąściwy temat na forum, z góry dziękuję
Badanie progesteronu robi się w 7 dniu po owulacji, zazwyczaj jest to 21 lub 22 dzien cyklu przy cyklach 28 dniowych. Teoretycznie normy fazy lutealnej zaczynaj sie 3,5 ( w na naszym forum w zakladce badania podawalam normy) do ok 20 .
Dupek jest syntetycznym progesteronem i nie jest wykrywalny we krwi, wiec jesli zrobisz badanie to wynik bedzie Twojego wlasnego progesteronu.Bursztyn, Kate 75, inessa, Parka lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Kochane właśnie ogladam program o zdrowym jedzeniu i tam polecają właśnie soje nawet w chorobach tarczycy ale góra 50 gram dziennie polecają zwłaszcza panom ponieważ wzmacniają plemniki.
acha i one mają niski indeks glikemiczny i jak sie je zje wystarczy garsć dziennie tych ziaren to sie długo nie jest głodnym
Właśnie zjadłem cieciorkę w sosie pomidorowym. Mniaaaaminessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Badanie progesteronu robi się w 7 dniu po owulacji, zazwyczaj jest to 21 lub 22 dzien cyklu przy cyklach 28 dniowych. Teoretycznie normy fazy lutealnej zaczynaj sie 3,5 ( w na naszym forum w zakladce badania podawalam normy) do ok 20 .
Dupek jest syntetycznym progesteronem i nie jest wykrywalny we krwi, wiec jesli zrobisz badanie to wynik bedzie Twojego wlasnego progesteronu.
Dziękuję bardzo za odpowiedź, u mnie już po ptakach bo 20dc mam, ale w przyszłym sprawdzę.inessa, Myszonek, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Co Wy juz sie do Andrzejek szykujecie?
Ja już od tygodnia jestem gotowa
I spedze je w super towarzystwie!
Tylko ja i.... jaKate 75, inessa, Parka, Bursztyn, Myszonek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Niuta wrote:Ja już od tygodnia jestem gotowa
I spedze je w super towarzystwie!
Tylko ja i.... ja
Niuta zawsze możesz wpaść na forum i poszerzyć super towarzystwoJa co prawda będę chlać sok z aroni na zmianę z maliną i lipą oraz lać wosk w kształcie zielonych kropek i dwóch czerwonych kresek dość nudno i przewidywalnie ale zapraszam
inessa, Niuta, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Niuta zawsze możesz wpaść na forum i poszerzyć super towarzystwo
Ja co prawda będę chlać sok z aroni na zmianę z maliną i lipą oraz lać wosk w kształcie zielonych kropek i dwóch czerwonych kresek dość nudno i przewidywalnie ale zapraszam
O jejku - no pewnie że Jak imprezowac to tylko w Waszym towarzystwieinessa, Kate 75, Myszonek, malgos741 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyHeloł dziewczyny ja u gina byłam. Jajco piękne wychodowane 20 mm...juhu!!!! Oby pękło! Co tu robić żeby pękło???? No bzykamy się
samira, inessa, Parka, Kate 75, polarmiś, Bursztyn, Myszonek, malgos741, ania.g, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja miałam ładny sen zeszłej nocy ,trzymałam na ręku dziecko paromiesięczne
po jedzeniu żeby jej się odbiło,to była dziewczynka ,śliczna miała ok. 3-4 miesiące i tak sztywno już główkę trzymała,cudny moment i wiem ze to była moja córka...
była tam jeszcze kobieta podejrzewam ze to moja zmarła babcia bo z lokówkami na głowie ,tak jak ją pamiętam a była pogodna i zadowolona w śnie chociaż tak jakoś nie patrzyłyśmy na siebie w prost,potem ktoś do drzwi zadzwonił i babcia poszła otworzyć ,ja się zdziwiłam kto to no i przebudziłam ,ten dzwonek to mógł być dźwięk telefonu bo zadzwoniła mama i mnie obudziła
nie wiem czy to było mieszkanie babci czy moje !?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 19:07
inessa, pepapig, Kate 75, Alis, Iwone, polarmiś, Mango, anna maria, Myszonek, Bursztyn, malgos741, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Jestem z dnia na dzień bardziej śpiąca, a dziś mam też lekkie zawroty głowy... Żeby to było TO
samira, inessa, Myszonek, anna maria, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny