35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie piszące dziewczęta!
Byłam u lekarza i przegapiłam tyle ciekawych tematów, wczoraj żarełko i robale a dziś chronologicznie gó..no, no to Reni pojechałaś po bandzie
Bozia twój opis menu imprezowego boski, maiłam dzisiaj sobie nie dogadzać, ale po tym znowu coś wciągnę nieprzepisowego.
Bursztyn pisałam, żeby nie tracić nadziej i może twojego wywalą z tej Kuby lub Dominikany i stało się, "carpe diem" jak przyjedzie i chłoń testosteron całymi garściami, tylko śruby dokręć w łóżku, bo jak piszą lubią wypadać
Andzia OB może być powiększone również po przebytej infekcji, wiarygodny obraz aktualnych stanów zapalnych daje CRP, można zrobić prywatnie chyba ok 30 zł.
Caffe odpoczywaj i nie denerwuj się, a w razie czego jedź prosto szpitala.Trzymam kciuki i przytulam.
Panda gratuluję nowej praleczki, ja czekam na nową lodóweczkę może mi Mikołaj na święta przyniesie.
Miłego dnia dziewczyny
Reni, samira, caffe, inessa, polarmiś, Andzia33, Pusurek, Bursztyn, Myszonek, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość
-
No i zapomniałam o pytaniu na co to siemie lniane pijecie, nie doczytałam chyba, bo ja piję osłonowo na żołądek bo od dziecka mam problemy.
Polarmisiu to mnie podłamałaś, że ovuf wyznacza nawet jak nie ma owulacji, ja niestety nie jestem na monitoringu i może mój strzela do pustych jajinessa, Andzia33, polarmiś, Myszonek, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:A ja ostatni dzień dzis w pracy i tak mi jakoś smutno.
Sama sie zwalniam ,ale jednak byłam tu 5,5 roku,dużo się zmieniło w moim życiu podczas tej pracy [urodziła się mała].
We wtorek do nowej pracy podpisac dokumenty i na szkolenie bhp,badania już zrobiłam .
Właśnie ,na badaniach wyszło mi za wysokie ob-30,i drobne krwinki w moczu-macie jakieś pojęcie ,co to może oznaczac,bo czuję się narmalnie,nic mnie nie boli ,ani nie mam żadnego zapalenia?inessa, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
No proszę i się znowu douczyłam, ja go pijam jak pisałam na problemy z żołądkiem, ale dobrze wiedzieć, że poprawia też inne sprawy......
Mielę siemię w młynku do kawy i zalewam na noc 1 łyżeczkę gorącą wodą i rano wypijam tę maziowatą breję, zaraz sprawdzę twój przepis Inesso. Dzięki wielkie
To nie przepis, tylko elaborat na temat siemienia lnianego. SorryWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 15:02
inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Bursztynku jeśli tylko OB jest duże a inne wyniki są prawidłowe, to nie ma się czym martwić i po jakimś czasie powtórzyć badanie.
Wystarczy że boli Cię np ząb i OB jest podwyższone@ tez wtedy nie mialam, musze to jeszcze raz sprawdzic
inessa, Myszonek, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:tak, wiem, tylko zab mnie nie boli
@ tez wtedy nie mialam, musze to jeszcze raz sprawdzic
Bursztyn, inessa, Myszonek, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn jak ząb się psuje to podstępnie bezboleśnie.. jak już zaczyna boleć tzn. że już w zaawansowanym stadium
tak mi kiedyś powiedzieli lekarze..więc możesz nawet nie wiedzieć, że coś się dzieje
Bursztyn, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ale mialaś to rozchwianie hormonalne i nie wiadomo czy przy okazji albo powodem tego, nie była czasem jakaś infekcja.
inessa, caffe, Myszonek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bursztyn jak ząb się psuje to podstępnie bezboleśnie.. jak już zaczyna boleć tzn. że już w zaawansowanym stadium
tak mi kiedyś powiedzieli lekarze..więc możesz nawet nie wiedzieć, że coś się dzieje
inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate 75 wrote:No i zapomniałam o pytaniu na co to siemie lniane pijecie, nie doczytałam chyba, bo ja piję osłonowo na żołądek bo od dziecka mam problemy.
Polarmisiu to mnie podłamałaś, że ovuf wyznacza nawet jak nie ma owulacji, ja niestety nie jestem na monitoringu i może mój strzela do pustych jaj
Zrobie tak jak Bozia sugerowala, progesteron w 22 dniu cyklu. Bede wiedziala czy byla ovu czy nie.Myszonek, Kate 75, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ostatnio - tak
ale, tak jak pisałam wcześniej mam zjazd w ten weekend więc to ja się ewakuuję na całe 2 dni
szkoda tylko, że to andrzejki.
Ale aby nadrobić czytanie na forum, to trzeba dobrych kilkanaście minut - a tematyka - cóż - o życiuod zmywarek, jedzenia, robali do kup - tak prawie jak "łańcuch żywieniowy"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 16:35
samira, polarmiś, Bursztyn, Kate 75, inessa, megan8, Parka, Iwone, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Bursztyn, zrób to OB koniecznie, po co się masz stresować ( może niepotrzebnie ). Można je też zrobić bez skierowania, to kwota 5 - 10 zl.
inessa lubi tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Sama tez sie podlamalam bo nie chce mi sie w kazdym cyklu biegac po gin.
Zrobie tak jak Bozia sugerowala, progesteron w 22 dniu cyklu. Bede wiedziala czy byla ovu czy nie.
Czy ten progesteron robi się 8 dnia po owu? I ile powinien wynieść wynik świadczący o owu? A co jeśli biorę dupka ? Mogłybyście mnie uświadomić lub odesłać na włąściwy temat na forum, z góry dziękuję
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:ale ja mieszkam w UK, tutaj prywatnie nie mozna a skierowania lekarzyna nie chce mi dac
Bóle stawów zawsze w cenie, bo wtedy lekarz powinien zrobić CRP, (na ew. choroby reumatyczne),a to potwierdzi ( wykluczy ) ew. stan zapalny.
Kate 75, Myszonek, inessa, samira, Iwone, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja tez nie mieszkam w Polsce, ale zawsze ściemniam, ze mnie coś boli albo wymieniam objawy, które mogą podpadać pod jakaś chorobie i lekarz się zawsze łamie i daje skierowanie.
Bóle stawów zawsze w cenie, bo wtedy lekarz powinien zrobić CRP, (na ew. choroby reumatyczne),a to potwierdzi ( wykluczy ) ew. stan zapalny.
Myszonek, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość