35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
sjoanka wrote:Cale siemie czy mielone?
Pijesz w jakiejs okreslone porze dnia, cyklu?
tzn. chodzi mi o kupione juz zmielone, bo podejrzewam, ze nie bedzie Ci sie chcialo mielic (mlec?) wlasnorecznieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 11:27
sjoanka, Olena, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysjoanka wrote:Cale siemie czy mielone?
Pijesz w jakiejs okreslone porze dnia, cyklu?
Olena podawala sposob przygotowania z pelnych ziaren i odcedza i pije samego gluta bez ziaren.sjoanka, Olena, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie
Caffe, to pewnie nerwy, odezwij sie i napisz ja sytuacja
Bursztynku, tak jak dziewczyny piszą - to bardzo dobry znak
a ja zaczynam się trochę denerwować przed jutrzejszą wizytą, wiem że nie powinnam ale to chyba jednak niezależne ode mnieAndzia33, inessa, samira, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ten glut nawet jest niezły - mieszałam go czasami z jogurtem naturalnym i z miodem....całkiem sycący deser....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 12:07
Olena, monjaa78, bliska77, inessa, Reni, Simba lubią tę wiadomość
-
Dokładnie przepis który podałam jest z całych ziarenek.
Piję go , o ile chce mi się go robić, cały cykl na okrągło. Ma tyle wartości, że na prawdę warto. Dużo o siemieniu pisała Inessa we wspomagaczach.monjaa78, Bursztyn, bliska77, inessa, samira, pepapig lubią tę wiadomość
-
Olena wrote:Dokładnie przepis który podałam jest z całych ziarenek.
Piję go , o ile chce mi się go robić, cały cykl na okrągło. Ma tyle wartości, że na prawdę warto. Dużo o siemieniu pisała Inessa we wspomagaczach.
I na cholesterolek tez dobry.
Chyba sobie na deser zrobie.Olena, inessa lubią tę wiadomość
-
Ostatnio dowiedziałam się od swojej gin że wiesiołek jest dużo lepszy od siemienia lnianego a to dlatego że bardzo dobrze wpływa na cewę nerwową rozwijającego się dzidziusia. Do tej pory myślałam że na cewę nerwową jest tylko kwas foliowy. A żeby było jeszcze ciekawej wiesiołka wcale nie odstawia się wraz z owulacją ( jak to piszą dziewczyny na forach)tylko dopiero ok 22tc. Tak mi powiedziała moja pani doktor powołując się na badania naukowe.
Andzia33, Bursztyn, bliska77, Olena, inessa, samira, Reni, Kate 75, Myszonek, malgos741, pepapig lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
witam weekendowo
Reni ja tez sama jestem bez mojego M. No ale on poki co narazie nie potrzebny
Caffe mam nadziej ze plamienia ustapia
Pozdrowionka dla starych I nowych dziewczynekAndzia33, caffe, bliska77, inessa, samira, Reni, ania.g, Myszonek, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Wasi synowie straszą ,że zrobią sobie dzieci,a moją czteroletnia córka ,po przedszkolu stwierdziła,że ,,WOJTEK JĄ POCAŁOWAŁ-ja na to ,zdziwiona ,ale jak-JA ,ZROBIŁAM NIEJADKA[I ZROBIŁA DZIUBEK] A ON MNIE POCAŁOWAŁ W USTA,-MÓWIĘ ,JEJ ,ŻE NIEWOLNO ,BO JEST ZA MAŁA ,A ONA ,ŻE przecież ma [i pokazuje na palcach]4 lata ,na to ja ,że będzie mogła dopiero jak będzie miała [i też jej pokazuję dwie ręcę]10lat.
I mówię ,jej ,że nie wolno się całowac , z małymi chłopakami,na co ona poszła do swojego pokoju i po chwili wróciła i mówi,,MAMA ,A WIESZ CO ,A RAIAN JEST DUŻY,,[TEŻ KOLEGA Z KLASY Z PRZEDSZKOLA] Mówię ,poważnie ,że nie wolno i koniec.A tak naprawdę to myślałam ,że pęknę ,w tym wieku już zaczynają się całowac hihihicaffe, sjoanka, bliska77, inessa, samira, Iwone, Kate 75, ania.g, Myszonek, megan8, malgos741, pepapig lubią tę wiadomość
Andzia33 -
A ja ostatni dzień dzis w pracy i tak mi jakoś smutno.
Sama sie zwalniam ,ale jednak byłam tu 5,5 roku,dużo się zmieniło w moim życiu podczas tej pracy [urodziła się mała].
We wtorek do nowej pracy podpisac dokumenty i na szkolenie bhp,badania już zrobiłam .
Właśnie ,na badaniach wyszło mi za wysokie ob-30,i drobne krwinki w moczu-macie jakieś pojęcie ,co to może oznaczac,bo czuję się narmalnie,nic mnie nie boli ,ani nie mam żadnego zapalenia?caffe, Bursztyn, inessa, Iwone, Myszonek, megan8, malgos741, pepapig lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia33 wrote:A ja ostatni dzień dzis w pracy i tak mi jakoś smutno.
Sama sie zwalniam ,ale jednak byłam tu 5,5 roku,dużo się zmieniło w moim życiu podczas tej pracy [urodziła się mała].
We wtorek do nowej pracy podpisac dokumenty i na szkolenie bhp,badania już zrobiłam .
Właśnie ,na badaniach wyszło mi za wysokie ob-30,i drobne krwinki w moczu-macie jakieś pojęcie ,co to może oznaczac,bo czuję się narmalnie,nic mnie nie boli ,ani nie mam żadnego zapalenia?
Andzia33, inessa, caffe, Myszonek, Simba lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja nadal plamię na brunatno. Biorę nos-pę, wzięłam tez luteinę i nadal czekam co się będzie działo dalej
Andzia33, inessa, caffe, Myszonek lubią tę wiadomość