X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie przejdzie
    jakbym mu zaproponowałam hektolitry browaru.. o to tak chętnie
    monjaa78 wrote:
    to niech pije hektolitry mleka :)

malgos741, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale przyznasz, że ładne przejście.. odchudzanie..potem o jedzeniu i na koniec o robakach..
    mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam ;-) a jak uraziłam to nie przepraszam, bo taka jest naturalna kolej rzeczy
    tak mi się skojarzyło ;-)

...

Ojciec Laski: Dziś syneczku, tak jak ja przed laty, spójrz w tę studnię przeszłości. Co w niej widzisz?

Laska: Kupę

Ojciec Laski: Tak... to jest kupa. To jest odpowiedź. Od tysięcy lat wszystkim cywilizacjom, kulturom i religiom, wielkim wojnom i rewolucjom, najwybitniejszym ludziom na świecie zawsze towarzyszy kupa. Teraz rozumiesz... to jest życie. Mnie oszukasz, przyjaciela oszukasz, mamusię oszukasz, ale życia nie oszukasz. Dlatego zrozumiałem... zrozumiałem, że będę produkował sedesy, a my zostaniemy królami życia mój synu...

hahaha no tak wiesz Reni laska to moj kolega :) no i w zyciu jest taki jaki sam jak w tym filmie tylko ze juz troszeczke starszy miszka na moim kontynencie...

inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    właśnie dzwoniłam do męża z informacją, żeby był przygotowany na powrót do domu.. ;-)

owocnego bzykanka zycze :)

pepapig, malgos741, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    A czy ta zupka nie jest z konopii indyjskiej? Bo może by mi się spodobała....;)

Tu jest obrazek jak ona wygląda.

http://pysznypiecze.blogspot.com/2012/12/konopiotka.html

Ja tego nawet nie gotuję. Mam teściową za płotem i czasem się przydaje :)

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no proszę czyli jednak podróżuje jak Tony Halik ;-)
    Panda wrote:
    hahaha no tak wiesz Reni laska to moj kolega :) no i w zyciu jest taki jaki sam jak w tym filmie tylko ze juz troszeczke starszy miszka na moim kontynencie...

Panda, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mojemu tez zostawiłam wiadomość na laptopie żeby nie zapomniał mnie smignąć dzisiaj hehe i tak będzie myślał cały dzień o wieczorku no i ja też ;)
    ładnie ładnie ... :D

Reni, Panda, malgos741, polarmiś, samira, inessa, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czeeeee kobietki,

Ja dzisiaj odwiedzilam moja byla prace fajnie bylo ale sie ciesze ze ni musze juz tam pracowac :) czekam na nowy rozdzial...

Bozia jakie ty pysznosci potrafisz zazdroszcze, zazdrosze wszystkim swiat w Pl z jedzonkiem pysznym, jejku pycha po prostu..

U mnie owu juz chyba byla jeszcze dzisiaj postaram sie zgwalcic mojego tak na przypieczetowanie w razie czego jakby cos tam jeszce sie klulo...brzuch mnie boil i jest jakis taki nadety...hmmm pewnie to z tej czekoady ktora pochlonelam. Ogolnie szukam pracy i piore i piore i piore w kocu mam nowa pralke hura!!! Jest boska hihih mala rzecz a cieszy...

Zielone pozdro dla wszystkich

Reni, pepapig, Bursztyn, polarmiś, samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potrzebuje prosty przepis na placek szybki bez komplikacji co zaproponujecie?

inessa, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1941746tbri4pe5a7.gif
    Panda wrote:
    i piore i piore i piore w kocu mam nowa pralke hura!!! Jest boska hihih mala rzecz a cieszy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 10:02

malgos741, inessa, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    1941746tbri4pe5a7.gif

hihihih

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Potrzebuje prosty przepis na placek szybki bez komplikacji co zaproponujecie?
    Jeśli bez nadzienia - to szybki jest ten Reni majonezowy....ale nie wiem, czy wrzuciła na przepisy...

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda - to syndrom starzenia się...:) Ja jak się ucieszyłam z zajebistej deski do prasowania - to właśnie też uznałam, że ten proces się u mnie zaczął.....20 lat temu to bym wyśmiała taką wizję siebie :)

Panda, polarmiś, bliska77, inessa, Andzia33, Myszonek, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Panda - to syndrom starzenia się...:) Ja jak się ucieszyłam z zajebistej deski do prasowania - to właśnie też uznałam, że ten proces się u mnie zaczął.....20 lat temu to bym wyśmiała taką wizję siebie :)

hahha no ja wiem kurcze ale pralka na m zdechla jak wrocilicmy z wakacji i miala tylko 2 lata i nie oplacalo sie jej naprawiac, wnerw mialam bo kurde nastepny wydatek. Moj stwierdzil ze kupujemy nowa i koniec wiec w koncu sie zdecydowalismy i moge prac po kilku tygodniach jejku jaka radosc hihihih wiem nienormalna jestem ale uwielbiam prac!!!

samira, inessa, Andzia33, Myszonek, pepapig lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Jeśli bez nadzienia - to szybki jest ten Reni majonezowy....ale nie wiem, czy wrzuciła na przepisy...

wlasnie przelatuje przepisy na stronce i musze sie dostosowac do tego co mam w domubo nie chce mi sie dupy ruszyc do sklepu i chyba ten piwny zrobie od Inessy tylko ze chyba sody nie mam

Inesssska!!! jak nie dam sody to wyjdzie?

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda zamiast sody dodaj proszek do pieczenia....tylko, czy w Australii są proszki do pieczenia? Może jakieś z kangurów?.....

inessa, ania.g, Myszonek lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zamiast sody proszek do pieczenia po prostu...bez tego zakalec

bliska77, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda - Jak nie masz sody to moze proszek do pieczenia uzyjesz?

A moze chcesz przepis na placek bez jajek - tylko ze soda w nim jest. I chyba jest niezbedna.

Ja wiele rzeczy robie z blogu Moje Wypieki. Wychodza zawsze.
    Teraz was doczytam. ;)

• Panda Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki kochane za odpowiedzi tak mam proszek do pieczenia - nie z kangura ;) i piwa ci u nas dostatek wiec zobaczymy co sie upiecze zrobie dzisiaj albo jutro rano... ok lece cos plichcic bo Pan naszego domu wroci z pracy a obiadu nie ma hihih...

samira, inessa, Andzia33, Myszonek, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Witam dziewczyny ,chyby mam zepsuty termometr,caly czas taka niska temp.w porownaniu do moich innych wykresow.Nie wyznaczylo mi owul.po moich objawach uwazam ze ja mialam.Czy moge w polowie cyklu zmienic termometr?
    AnnaMaria, Bozia, mozecie wejsc na moj wykres, mam wyznaczona owulacje, mialam sluz plodny, test owulacyjny pozytywny, bol owulacyjny byl a usg wykazalo brak jajek. Czy warto robic te wykresy?

bliska77, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bo gdyby nie monitoring to bylabym przekonana ze owulacja byla.

inessa, pepapig lubią tę wiadomość

‹‹ 1763 1764 1765 1766 1767 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ