SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie przejdzie
    jakbym mu zaproponowałam hektolitry browaru.. o to tak chętnie
    monjaa78 wrote:
    to niech pije hektolitry mleka :)

malgos741, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale przyznasz, że ładne przejście.. odchudzanie..potem o jedzeniu i na koniec o robakach..
    mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam ;-) a jak uraziłam to nie przepraszam, bo taka jest naturalna kolej rzeczy
    tak mi się skojarzyło ;-)

...

Ojciec Laski: Dziś syneczku, tak jak ja przed laty, spójrz w tę studnię przeszłości. Co w niej widzisz?

Laska: Kupę

Ojciec Laski: Tak... to jest kupa. To jest odpowiedź. Od tysięcy lat wszystkim cywilizacjom, kulturom i religiom, wielkim wojnom i rewolucjom, najwybitniejszym ludziom na świecie zawsze towarzyszy kupa. Teraz rozumiesz... to jest życie. Mnie oszukasz, przyjaciela oszukasz, mamusię oszukasz, ale życia nie oszukasz. Dlatego zrozumiałem... zrozumiałem, że będę produkował sedesy, a my zostaniemy królami życia mój synu...

hahaha no tak wiesz Reni laska to moj kolega :) no i w zyciu jest taki jaki sam jak w tym filmie tylko ze juz troszeczke starszy miszka na moim kontynencie...

inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    właśnie dzwoniłam do męża z informacją, żeby był przygotowany na powrót do domu.. ;-)

owocnego bzykanka zycze :)

pepapig, malgos741, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    A czy ta zupka nie jest z konopii indyjskiej? Bo może by mi się spodobała....;)

Tu jest obrazek jak ona wygląda.

http://pysznypiecze.blogspot.com/2012/12/konopiotka.html

Ja tego nawet nie gotuję. Mam teściową za płotem i czasem się przydaje :)

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no proszę czyli jednak podróżuje jak Tony Halik ;-)
    Panda wrote:
    hahaha no tak wiesz Reni laska to moj kolega :) no i w zyciu jest taki jaki sam jak w tym filmie tylko ze juz troszeczke starszy miszka na moim kontynencie...

Panda, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mojemu tez zostawiłam wiadomość na laptopie żeby nie zapomniał mnie smignąć dzisiaj hehe i tak będzie myślał cały dzień o wieczorku no i ja też ;)
    ładnie ładnie ... :D

Reni, Panda, malgos741, polarmiś, samira, inessa, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czeeeee kobietki,

Ja dzisiaj odwiedzilam moja byla prace fajnie bylo ale sie ciesze ze ni musze juz tam pracowac :) czekam na nowy rozdzial...

Bozia jakie ty pysznosci potrafisz zazdroszcze, zazdrosze wszystkim swiat w Pl z jedzonkiem pysznym, jejku pycha po prostu..

U mnie owu juz chyba byla jeszcze dzisiaj postaram sie zgwalcic mojego tak na przypieczetowanie w razie czego jakby cos tam jeszce sie klulo...brzuch mnie boil i jest jakis taki nadety...hmmm pewnie to z tej czekoady ktora pochlonelam. Ogolnie szukam pracy i piore i piore i piore w kocu mam nowa pralke hura!!! Jest boska hihih mala rzecz a cieszy...

Zielone pozdro dla wszystkich

Reni, pepapig, Bursztyn, polarmiś, samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potrzebuje prosty przepis na placek szybki bez komplikacji co zaproponujecie?

inessa, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1941746tbri4pe5a7.gif
    Panda wrote:
    i piore i piore i piore w kocu mam nowa pralke hura!!! Jest boska hihih mala rzecz a cieszy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 10:02

malgos741, inessa, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    1941746tbri4pe5a7.gif

hihihih

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Potrzebuje prosty przepis na placek szybki bez komplikacji co zaproponujecie?
    Jeśli bez nadzienia - to szybki jest ten Reni majonezowy....ale nie wiem, czy wrzuciła na przepisy...

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda - to syndrom starzenia się...:) Ja jak się ucieszyłam z zajebistej deski do prasowania - to właśnie też uznałam, że ten proces się u mnie zaczął.....20 lat temu to bym wyśmiała taką wizję siebie :)

Panda, polarmiś, bliska77, inessa, Andzia33, Myszonek, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Panda - to syndrom starzenia się...:) Ja jak się ucieszyłam z zajebistej deski do prasowania - to właśnie też uznałam, że ten proces się u mnie zaczął.....20 lat temu to bym wyśmiała taką wizję siebie :)

hahha no ja wiem kurcze ale pralka na m zdechla jak wrocilicmy z wakacji i miala tylko 2 lata i nie oplacalo sie jej naprawiac, wnerw mialam bo kurde nastepny wydatek. Moj stwierdzil ze kupujemy nowa i koniec wiec w koncu sie zdecydowalismy i moge prac po kilku tygodniach jejku jaka radosc hihihih wiem nienormalna jestem ale uwielbiam prac!!!

samira, inessa, Andzia33, Myszonek, pepapig lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Jeśli bez nadzienia - to szybki jest ten Reni majonezowy....ale nie wiem, czy wrzuciła na przepisy...

wlasnie przelatuje przepisy na stronce i musze sie dostosowac do tego co mam w domubo nie chce mi sie dupy ruszyc do sklepu i chyba ten piwny zrobie od Inessy tylko ze chyba sody nie mam

Inesssska!!! jak nie dam sody to wyjdzie?

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda zamiast sody dodaj proszek do pieczenia....tylko, czy w Australii są proszki do pieczenia? Może jakieś z kangurów?.....

inessa, ania.g, Myszonek lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zamiast sody proszek do pieczenia po prostu...bez tego zakalec

bliska77, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda - Jak nie masz sody to moze proszek do pieczenia uzyjesz?

A moze chcesz przepis na placek bez jajek - tylko ze soda w nim jest. I chyba jest niezbedna.

Ja wiele rzeczy robie z blogu Moje Wypieki. Wychodza zawsze.
    Teraz was doczytam. ;)

• Panda Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki kochane za odpowiedzi tak mam proszek do pieczenia - nie z kangura ;) i piwa ci u nas dostatek wiec zobaczymy co sie upiecze zrobie dzisiaj albo jutro rano... ok lece cos plichcic bo Pan naszego domu wroci z pracy a obiadu nie ma hihih...

samira, inessa, Andzia33, Myszonek, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Witam dziewczyny ,chyby mam zepsuty termometr,caly czas taka niska temp.w porownaniu do moich innych wykresow.Nie wyznaczylo mi owul.po moich objawach uwazam ze ja mialam.Czy moge w polowie cyklu zmienic termometr?
    AnnaMaria, Bozia, mozecie wejsc na moj wykres, mam wyznaczona owulacje, mialam sluz plodny, test owulacyjny pozytywny, bol owulacyjny byl a usg wykazalo brak jajek. Czy warto robic te wykresy?

bliska77, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bo gdyby nie monitoring to bylabym przekonana ze owulacja byla.

inessa, pepapig lubią tę wiadomość

‹‹ 1763 1764 1765 1766 1767 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ