35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnylubię Ryśka _a ten film chciałam już kiedyś obejrzećmegan8 wrote:póki co weekend andrzejkowy ,trzeba gdzieś wyskoczyć
ja zmykam na film - Niewierna z Richardem Gere na polsacie
pa
malgos741, Myszonek, grosza, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
no ja dziewczynki w pracy do 4.00
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
oj ojjjj piekny bedzie weekend bo Andrzejowy bedzie wesolo , od kiedy staramy sie o bobaska to czujemy sie bardzej zakochani pomimo ze jestesmy juz pare lat ze soba to ten okres starajacy sie o dziecko jest cudny !!!!!!!!! cieszmy sie zyciem !!!!
nick nieaktualny, Olena, ania.g, nick nieaktualny, malgos741, Mango, Iwone, Bursztyn, Niuta, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33, Myszonek, megan8, Parka lubią tę wiadomość
monjaa78 -
Hej Ja mam od wczoraj doła bo mój młody na lekcjach przeszkadza i załamuje mnie to bez kitu.
Jutro mam fuul gości Andrzejki robimy - więc dziś czas najwyższy coś gotować , roboty huk a humor pod psem ehh
Cieplutkiego dnia !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 07:41
caffe, monjaa78, malgos741, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33, Myszonek, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ja też mam dziś Andrzejki w domu, a jutro u brata - bo też Andrzej.....jak to przeżyje, to będzie cud...

Makówki bardzo lubię, ale u mnie się je kutię - gotowaną pszenicę z makiem, miodem i bakaliami. Barszcz czerwony z uszkami, karp w galarecie, karp smażony, kapusta z grzybami, ziemniaczki zapiekane w maśle z pieprzem i do tego śledź w śmietanie, gołąbki z ryżem i grzybami, pierogi pieczone, pierogi gotowane z kapustą i grzybami - uwielbiam ten czas - nic się nie marnuje, dojadamy przez dwa kolejne dni....
Iwone - co to jest konopiotka?
A tak z innej beczki - ovu wyznaczyło mi owulkę w cyklu bezowulacyjnym.....jaja jak berety....ale to może za kilka dni się odhaczy...
caffe, malgos741, Iwone, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, grosza, nick nieaktualny, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Dziś podam na imprezie: kanapki z kawiorem czerwonym, sałatka z marynowanych buraczków z orzechami, sałatka z czarnej rzepy, sos tatarski, pasztet własnej roboty z wędzonego kurczaka, wędliny i deska serów, marynaty własnej produkcji (ogórki, papryka, grzybki), na ciepło - pieczone śliwki węgierki zawinięte w boczek i 'żarkoje" - dla każdego kociołek z zapiekanym mięsem i warzywami. Na deser tort ambasador.. a potem padnę jak ten trup...
monjaa78, nick nieaktualny, anna maria, malgos741, Bursztyn, Kate 75, nick nieaktualny, Niuta, nick nieaktualny, nick nieaktualny, grosza, nick nieaktualny, Andzia33, Myszonek, megan8 lubią tę wiadomość
-
Grosza, mój też tak dopiekł w tym tygodniu, że nerwy miała zszarpane. I to, ze się gada, gada i gada efektu nie przynosi, albo przynosi na krótko.grosza wrote:Hej Ja mam od wczoraj doła bo mój młody na lekcjach przeszkadza i załamuje mnie to bez kitu.
Jutro mam fuul gości Andrzejki robimy - więc dziś czas najwyższy coś gotować , roboty huk a humor pod psem ehh
Cieplutkiego dnia !!!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, grosza, nick nieaktualny, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość
-
bedzie ok kochana , trzymam kciukasygrosza wrote:Hej Ja mam od wczoraj doła bo mój młody na lekcjach przeszkadza i załamuje mnie to bez kitu.
Cieplutkiego dnia !!!
nick nieaktualny, grosza, nick nieaktualny, Myszonek lubią tę wiadomość
monjaa78 -
Wczoraj zadzwonili z wynikami testów PAPPA, wszystko ok. Tylko co z tego, skoro wieczorem znowu zaczęłam plamić.
Już mam dość tego tygodnia. Czekam co będzie dalej. Albo to z nerwów, albo nie wiem co się dzieje.
nick nieaktualny, Iwone, Bursztyn, Kate 75, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33, Myszonek, grosza, megan8, Parka lubią tę wiadomość
-
ja piernicze to tylko pozazdrościć , bo jesteś jedną z niewielu

mi ten czas obrzydł na maksa
p.s. dzień dobry
monjaa78, caffe, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Olena, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość
-
no tak jak mnie nie ma to dyskusja trwa w najlepsze..chyba muszę zmienić godziny urzędowania na ovu

jedzenie, robaki ...i ważne pytanie się nasuwa ...dziewczyny a jakie robicie
buuahahahaha
caffe, nick nieaktualny, malgos741, Iwone, Bursztyn, nick nieaktualny, Niuta, nick nieaktualny, grosza, nick nieaktualny, Andzia33, Myszonek, Parka, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Wczoraj zadzwonili z wynikami testów PAPPA, wszystko ok. Tylko co z tego, skoro wieczorem znowu zaczęłam plamić.
Już mam dość tego tygodnia. Czekam co będzie dalej. Albo to z nerwów, albo nie wiem co się dzieje.
caffe mam nadzieje że wszystko będzie dobrze tego Ci życzę
witam wszystkie dziewczyny a co do pociech naszych to tez czasami mam ciekawie w domu dwoje jedenastoletnia córka z kłopotami z koleżankami i syna prawie czternaście to już nie wiele mi mówi ale czasami sie przytula wtedy wiem że cos go gryzie ( no i ciesze sie że nie wstydzi sie swoich uczuć)
miłego dnia
dla wszystkich
trzymajcie kciuki za moja owulke i jajca piękne
będe zdawac relację koło 17-18
caffe, Iwone, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość
-
hihi zobaczymy jak to bedzie dalej moze i nam sie zbrzydzi hihi i wtedy bedzie maly klops . no ale jak narazie to nie moge oderwac meza od siebie dobrze ze na nastepny tydzien ma na 2 zmiane hihi uffReni wrote:ja piernicze to tylko pozazdrościć , bo jesteś jedną z niewielu

mi ten czas obrzydł na maksa
p.s. dzień dobry
caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość
monjaa78 -
kuźwa .. znowu jak przychodzi ten czas mój mąż wyjeżdza.. qwa no!
jak mi dzisiaj test wyjedzie + to go na siłę ściągnę do domu .. akurat teraz musiał jechać do teściów.. a potem marudzą, że nie ma wnuków..
ania.g, caffe, nick nieaktualny, malgos741, Iwone, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Olena, Andzia33, Myszonek, megan8, Parka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:) coraz bardziej świątecznie się tu robi:)Najbardziej ze świąt lubię rodzinne spotkania przy stole i radość dzieciaków z prezentów. Oduczyliśmy się gotować gór jedzenia bo nikt nie był w stanie tego zjeść ale zawsze jest coś dobrego i świątecznego:)Na razie weny twórczej co do potraw jeszcze nie mam za to prezenty po części już kupione dla dzieci bo u nas taki zwyczaj że prezenty kupujemy tylko dzieciom.
Dzisiaj umówiłam się z przyjaciółką na przedświąteczne polatanie po sklepach, może wreszcie jej się przyznam że staramy się o trzecie dziecko. Na razie jakoś brak mi odwagi ale też nie chciałam żeby zbyt dużo osób wiedziało o naszych planach i potem dopytywało czy już się udało.
Miłego dnia:)
caffe, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Weź no go jakimiś sznurem uwiąż i wyłącz telefony żeby teściowie się nie dobijaliReni wrote:kuźwa .. znowu jak przychodzi ten czas mój mąż wyjeżdza.. qwa no!
jak mi dzisiaj test wyjedzie + to go na siłę ściągnę do domu .. akurat teraz musiał jechać do teściów.. a potem marudzą, że nie ma wnuków..

nick nieaktualny, monjaa78, malgos741, nick nieaktualny, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4