35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:póki co weekend andrzejkowy ,trzeba gdzieś wyskoczyć
ja zmykam na film - Niewierna z Richardem Gere na polsacie
pamalgos741, Myszonek, grosza, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
oj ojjjj piekny bedzie weekend bo Andrzejowy bedzie wesolo , od kiedy staramy sie o bobaska to czujemy sie bardzej zakochani pomimo ze jestesmy juz pare lat ze soba to ten okres starajacy sie o dziecko jest cudny !!!!!!!!! cieszmy sie zyciem !!!!
polarmiś, Olena, ania.g, pepapig, malgos741, Mango, Iwone, Bursztyn, Niuta, samira, bliska77, inessa, Andzia33, Myszonek, megan8, Parka lubią tę wiadomość
monjaa78 -
Hej Ja mam od wczoraj doła bo mój młody na lekcjach przeszkadza i załamuje mnie to bez kitu.
Jutro mam fuul gości Andrzejki robimy - więc dziś czas najwyższy coś gotować , roboty huk a humor pod psem ehh
Cieplutkiego dnia !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 07:41
caffe, monjaa78, malgos741, Bursztyn, samira, bliska77, inessa, Andzia33, Myszonek, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ja też mam dziś Andrzejki w domu, a jutro u brata - bo też Andrzej.....jak to przeżyje, to będzie cud...
Makówki bardzo lubię, ale u mnie się je kutię - gotowaną pszenicę z makiem, miodem i bakaliami. Barszcz czerwony z uszkami, karp w galarecie, karp smażony, kapusta z grzybami, ziemniaczki zapiekane w maśle z pieprzem i do tego śledź w śmietanie, gołąbki z ryżem i grzybami, pierogi pieczone, pierogi gotowane z kapustą i grzybami - uwielbiam ten czas - nic się nie marnuje, dojadamy przez dwa kolejne dni....
Iwone - co to jest konopiotka?
A tak z innej beczki - ovu wyznaczyło mi owulkę w cyklu bezowulacyjnym.....jaja jak berety....ale to może za kilka dni się odhaczy...caffe, malgos741, Iwone, Bursztyn, samira, bliska77, grosza, inessa, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Dziś podam na imprezie: kanapki z kawiorem czerwonym, sałatka z marynowanych buraczków z orzechami, sałatka z czarnej rzepy, sos tatarski, pasztet własnej roboty z wędzonego kurczaka, wędliny i deska serów, marynaty własnej produkcji (ogórki, papryka, grzybki), na ciepło - pieczone śliwki węgierki zawinięte w boczek i 'żarkoje" - dla każdego kociołek z zapiekanym mięsem i warzywami. Na deser tort ambasador.. a potem padnę jak ten trup...
monjaa78, pepapig, anna maria, malgos741, Bursztyn, Kate 75, polarmiś, Niuta, samira, bliska77, grosza, inessa, Andzia33, Myszonek, megan8 lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:Hej Ja mam od wczoraj doła bo mój młody na lekcjach przeszkadza i załamuje mnie to bez kitu.
Jutro mam fuul gości Andrzejki robimy - więc dziś czas najwyższy coś gotować , roboty huk a humor pod psem ehh
Cieplutkiego dnia !!!pepapig, bliska77, grosza, inessa, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:Hej Ja mam od wczoraj doła bo mój młody na lekcjach przeszkadza i załamuje mnie to bez kitu.
Cieplutkiego dnia !!!bliska77, grosza, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
monjaa78 -
Wczoraj zadzwonili z wynikami testów PAPPA, wszystko ok. Tylko co z tego, skoro wieczorem znowu zaczęłam plamić.
Już mam dość tego tygodnia. Czekam co będzie dalej. Albo to z nerwów, albo nie wiem co się dzieje.pepapig, Iwone, Bursztyn, Kate 75, samira, bliska77, inessa, Andzia33, Myszonek, grosza, megan8, Parka lubią tę wiadomość
-
ja piernicze to tylko pozazdrościć , bo jesteś jedną z niewielu
mi ten czas obrzydł na maksa
p.s. dzień dobrymonjaa78, caffe, malgos741, polarmiś, inessa, Olena, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość
-
no tak jak mnie nie ma to dyskusja trwa w najlepsze..chyba muszę zmienić godziny urzędowania na ovu
jedzenie, robaki ...i ważne pytanie się nasuwa ...dziewczyny a jakie robiciebuuahahahaha
caffe, pepapig, malgos741, Iwone, Bursztyn, polarmiś, Niuta, bliska77, grosza, inessa, Andzia33, Myszonek, Parka, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Wczoraj zadzwonili z wynikami testów PAPPA, wszystko ok. Tylko co z tego, skoro wieczorem znowu zaczęłam plamić.
Już mam dość tego tygodnia. Czekam co będzie dalej. Albo to z nerwów, albo nie wiem co się dzieje.
caffe mam nadzieje że wszystko będzie dobrze tego Ci życzę
witam wszystkie dziewczyny a co do pociech naszych to tez czasami mam ciekawie w domu dwoje jedenastoletnia córka z kłopotami z koleżankami i syna prawie czternaście to już nie wiele mi mówi ale czasami sie przytula wtedy wiem że cos go gryzie ( no i ciesze sie że nie wstydzi sie swoich uczuć)
miłego dniadla wszystkich
trzymajcie kciuki za moja owulke i jajca pięknebęde zdawac relację koło 17-18
caffe, Iwone, Bursztyn, bliska77, inessa, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja piernicze to tylko pozazdrościć , bo jesteś jedną z niewielu
mi ten czas obrzydł na maksa
p.s. dzień dobrycaffe, polarmiś, samira, inessa, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość
monjaa78 -
kuźwa .. znowu jak przychodzi ten czas mój mąż wyjeżdza.. qwa no!
jak mi dzisiaj test wyjedzie + to go na siłę ściągnę do domu .. akurat teraz musiał jechać do teściów.. a potem marudzą, że nie ma wnuków..
ania.g, caffe, pepapig, malgos741, Iwone, Bursztyn, polarmiś, samira, bliska77, inessa, Olena, Andzia33, Myszonek, megan8, Parka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:) coraz bardziej świątecznie się tu robi:)Najbardziej ze świąt lubię rodzinne spotkania przy stole i radość dzieciaków z prezentów. Oduczyliśmy się gotować gór jedzenia bo nikt nie był w stanie tego zjeść ale zawsze jest coś dobrego i świątecznego:)Na razie weny twórczej co do potraw jeszcze nie mam za to prezenty po części już kupione dla dzieci bo u nas taki zwyczaj że prezenty kupujemy tylko dzieciom.
Dzisiaj umówiłam się z przyjaciółką na przedświąteczne polatanie po sklepach, może wreszcie jej się przyznam że staramy się o trzecie dziecko. Na razie jakoś brak mi odwagi ale też nie chciałam żeby zbyt dużo osób wiedziało o naszych planach i potem dopytywało czy już się udało.
Miłego dnia:)caffe, Bursztyn, bliska77, inessa, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Reni wrote:kuźwa .. znowu jak przychodzi ten czas mój mąż wyjeżdza.. qwa no!
jak mi dzisiaj test wyjedzie + to go na siłę ściągnę do domu .. akurat teraz musiał jechać do teściów.. a potem marudzą, że nie ma wnuków..
pepapig, monjaa78, malgos741, inessa, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4