X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 21:28

samira, inessa, malgos741, Iwone, Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    póki co weekend andrzejkowy ,trzeba gdzieś wyskoczyć

ja zmykam na film - Niewierna z Richardem Gere na polsacie

pa
    lubię Ryśka _a ten film chciałam już kiedyś obejrzeć :)

malgos741, Myszonek, grosza, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja dziewczynki w pracy do 4.00

inessa lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Alis Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 01:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hura, skończyłam pracę na dziś...Nie ma to jak nienormowany czas pracy. Może sobie człowiek posiedzieć po nocach.

polarmiś, Myszonek, Bozia3, Bursztyn, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    póki co weekend andrzejkowy ,trzeba gdzieś wyskoczyć

ja zmykam na film - Niewierna z Richardem Gere na polsacie

pa

A ja siedzę na kursie całą sobotę i niedzielę ;(

inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• monjaa78 Znajoma

Wysłany: 29 listopada 2013, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj ojjjj piekny bedzie weekend bo Andrzejowy bedzie wesolo , od kiedy staramy sie o bobaska to czujemy sie bardzej zakochani pomimo ze jestesmy juz pare lat ze soba to ten okres starajacy sie o dziecko jest cudny !!!!!!!!! cieszmy sie zyciem !!!! 20100625640113.png

polarmiś, Olena, ania.g, pepapig, malgos741, Mango, Iwone, Bursztyn, Niuta, samira, bliska77, inessa, Andzia33, Myszonek, megan8, Parka lubią tę wiadomość

monjaa78
  • grosza Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ja mam od wczoraj doła bo mój młody na lekcjach przeszkadza i załamuje mnie to bez kitu.
    Jutro mam fuul gości Andrzejki robimy - więc dziś czas najwyższy coś gotować , roboty huk a humor pod psem ehh

Cieplutkiego dnia !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 07:41

caffe, monjaa78, malgos741, Bursztyn, samira, bliska77, inessa, Andzia33, Myszonek, megan8 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam dziś Andrzejki w domu, a jutro u brata - bo też Andrzej.....jak to przeżyje, to będzie cud...:)

Makówki bardzo lubię, ale u mnie się je kutię - gotowaną pszenicę z makiem, miodem i bakaliami. Barszcz czerwony z uszkami, karp w galarecie, karp smażony, kapusta z grzybami, ziemniaczki zapiekane w maśle z pieprzem i do tego śledź w śmietanie, gołąbki z ryżem i grzybami, pierogi pieczone, pierogi gotowane z kapustą i grzybami - uwielbiam ten czas - nic się nie marnuje, dojadamy przez dwa kolejne dni....

Iwone - co to jest konopiotka?

A tak z innej beczki - ovu wyznaczyło mi owulkę w cyklu bezowulacyjnym.....jaja jak berety....ale to może za kilka dni się odhaczy...

caffe, malgos741, Iwone, Bursztyn, samira, bliska77, grosza, inessa, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosza - może chce na siebie zwrócić uwagę Twój Młod - musisz z nim gadać i gadać, żeby wiedzieć o co mu chodzi....

caffe, bliska77, grosza, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś podam na imprezie: kanapki z kawiorem czerwonym, sałatka z marynowanych buraczków z orzechami, sałatka z czarnej rzepy, sos tatarski, pasztet własnej roboty z wędzonego kurczaka, wędliny i deska serów, marynaty własnej produkcji (ogórki, papryka, grzybki), na ciepło - pieczone śliwki węgierki zawinięte w boczek i 'żarkoje" - dla każdego kociołek z zapiekanym mięsem i warzywami. Na deser tort ambasador.. a potem padnę jak ten trup...;)

monjaa78, pepapig, anna maria, malgos741, Bursztyn, Kate 75, polarmiś, Niuta, samira, bliska77, grosza, inessa, Andzia33, Myszonek, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Hej Ja mam od wczoraj doła bo mój młody na lekcjach przeszkadza i załamuje mnie to bez kitu.
    Jutro mam fuul gości Andrzejki robimy - więc dziś czas najwyższy coś gotować , roboty huk a humor pod psem ehh

Cieplutkiego dnia !!!
    Grosza, mój też tak dopiekł w tym tygodniu, że nerwy miała zszarpane. I to, ze się gada, gada i gada efektu nie przynosi, albo przynosi na krótko.

pepapig, bliska77, grosza, inessa, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość

• monjaa78 Znajoma

Wysłany: 29 listopada 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:

Cieplutkiego dnia !!!
    bedzie ok kochana , trzymam kciukasy

bliska77, grosza, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

monjaa78
  • caffe Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj zadzwonili z wynikami testów PAPPA, wszystko ok. Tylko co z tego, skoro wieczorem znowu zaczęłam plamić.

Już mam dość tego tygodnia. Czekam co będzie dalej. Albo to z nerwów, albo nie wiem co się dzieje.

pepapig, Iwone, Bursztyn, Kate 75, samira, bliska77, inessa, Andzia33, Myszonek, grosza, megan8, Parka lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja piernicze to tylko pozazdrościć , bo jesteś jedną z niewielu ;-)
    mi ten czas obrzydł na maksa

p.s. dzień dobry
    monjaa78 wrote:
    oj ojjjj piekny bedzie weekend bo Andrzejowy bedzie wesolo , od kiedy staramy sie o bobaska to czujemy sie bardzej zakochani pomimo ze jestesmy juz pare lat ze soba to ten okres starajacy sie o dziecko jest cudny !!!!!!!!! cieszmy sie zyciem !!!! 20100625640113.png

monjaa78, caffe, malgos741, polarmiś, inessa, Olena, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak jak mnie nie ma to dyskusja trwa w najlepsze..chyba muszę zmienić godziny urzędowania na ovu ;-)

jedzenie, robaki ...i ważne pytanie się nasuwa ...dziewczyny a jakie robicie 917510p9wma5lugf.gif buuahahahaha hahaa2.gif

caffe, pepapig, malgos741, Iwone, Bursztyn, polarmiś, Niuta, bliska77, grosza, inessa, Andzia33, Myszonek, Parka, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Wczoraj zadzwonili z wynikami testów PAPPA, wszystko ok. Tylko co z tego, skoro wieczorem znowu zaczęłam plamić.

Już mam dość tego tygodnia. Czekam co będzie dalej. Albo to z nerwów, albo nie wiem co się dzieje.

caffe mam nadzieje że wszystko będzie dobrze tego Ci życzę ;)

witam wszystkie dziewczyny a co do pociech naszych to tez czasami mam ciekawie w domu dwoje jedenastoletnia córka z kłopotami z koleżankami i syna prawie czternaście to już nie wiele mi mówi ale czasami sie przytula wtedy wiem że cos go gryzie ( no i ciesze sie że nie wstydzi sie swoich uczuć)
    miłego dnia :) dla wszystkich
    trzymajcie kciuki za moja owulke i jajca piękne :D będe zdawac relację koło 17-18

caffe, Iwone, Bursztyn, bliska77, inessa, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość

• monjaa78 Znajoma

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja piernicze to tylko pozazdrościć , bo jesteś jedną z niewielu ;-)
    mi ten czas obrzydł na maksa

p.s. dzień dobry
    hihi zobaczymy jak to bedzie dalej moze i nam sie zbrzydzi hihi i wtedy bedzie maly klops . no ale jak narazie to nie moge oderwac meza od siebie dobrze ze na nastepny tydzien ma na 2 zmiane hihi uff ;)

caffe, polarmiś, samira, inessa, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość

monjaa78
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuźwa .. znowu jak przychodzi ten czas mój mąż wyjeżdza.. qwa no!
    jak mi dzisiaj test wyjedzie + to go na siłę ściągnę do domu .. akurat teraz musiał jechać do teściów.. a potem marudzą, że nie ma wnuków..
    grrr.gif

ania.g, caffe, pepapig, malgos741, Iwone, Bursztyn, polarmiś, samira, bliska77, inessa, Olena, Andzia33, Myszonek, megan8, Parka lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:) coraz bardziej świątecznie się tu robi:)Najbardziej ze świąt lubię rodzinne spotkania przy stole i radość dzieciaków z prezentów. Oduczyliśmy się gotować gór jedzenia bo nikt nie był w stanie tego zjeść ale zawsze jest coś dobrego i świątecznego:)Na razie weny twórczej co do potraw jeszcze nie mam za to prezenty po części już kupione dla dzieci bo u nas taki zwyczaj że prezenty kupujemy tylko dzieciom.
    Dzisiaj umówiłam się z przyjaciółką na przedświąteczne polatanie po sklepach, może wreszcie jej się przyznam że staramy się o trzecie dziecko. Na razie jakoś brak mi odwagi ale też nie chciałam żeby zbyt dużo osób wiedziało o naszych planach i potem dopytywało czy już się udało.
    Miłego dnia:)

caffe, Bursztyn, bliska77, inessa, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kuźwa .. znowu jak przychodzi ten czas mój mąż wyjeżdza.. qwa no!
    jak mi dzisiaj test wyjedzie + to go na siłę ściągnę do domu .. akurat teraz musiał jechać do teściów.. a potem marudzą, że nie ma wnuków..
    grrr.gif
    Weź no go jakimiś sznurem uwiąż i wyłącz telefony żeby teściowie się nie dobijali ;)

pepapig, monjaa78, malgos741, inessa, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 1761 1762 1763 1764 1765 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ