X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 21:28

nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Iwone, Myszonek, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2013, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    póki co weekend andrzejkowy ,trzeba gdzieś wyskoczyć

ja zmykam na film - Niewierna z Richardem Gere na polsacie

pa
    lubię Ryśka _a ten film chciałam już kiedyś obejrzeć :)

malgos741, Myszonek, grosza, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja dziewczynki w pracy do 4.00

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Alis Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 01:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hura, skończyłam pracę na dziś...Nie ma to jak nienormowany czas pracy. Może sobie człowiek posiedzieć po nocach.

nick nieaktualny, Myszonek, Bozia3, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    póki co weekend andrzejkowy ,trzeba gdzieś wyskoczyć

ja zmykam na film - Niewierna z Richardem Gere na polsacie

pa

A ja siedzę na kursie całą sobotę i niedzielę ;(

nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

• monjaa78 Znajoma

Wysłany: 29 listopada 2013, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj ojjjj piekny bedzie weekend bo Andrzejowy bedzie wesolo , od kiedy staramy sie o bobaska to czujemy sie bardzej zakochani pomimo ze jestesmy juz pare lat ze soba to ten okres starajacy sie o dziecko jest cudny !!!!!!!!! cieszmy sie zyciem !!!! 20100625640113.png

nick nieaktualny, Olena, ania.g, nick nieaktualny, malgos741, Mango, Iwone, Bursztyn, Niuta, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33, Myszonek, megan8, Parka lubią tę wiadomość

monjaa78
  • grosza Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ja mam od wczoraj doła bo mój młody na lekcjach przeszkadza i załamuje mnie to bez kitu.
    Jutro mam fuul gości Andrzejki robimy - więc dziś czas najwyższy coś gotować , roboty huk a humor pod psem ehh

Cieplutkiego dnia !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 07:41

caffe, monjaa78, malgos741, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33, Myszonek, megan8 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam dziś Andrzejki w domu, a jutro u brata - bo też Andrzej.....jak to przeżyje, to będzie cud...:)

Makówki bardzo lubię, ale u mnie się je kutię - gotowaną pszenicę z makiem, miodem i bakaliami. Barszcz czerwony z uszkami, karp w galarecie, karp smażony, kapusta z grzybami, ziemniaczki zapiekane w maśle z pieprzem i do tego śledź w śmietanie, gołąbki z ryżem i grzybami, pierogi pieczone, pierogi gotowane z kapustą i grzybami - uwielbiam ten czas - nic się nie marnuje, dojadamy przez dwa kolejne dni....

Iwone - co to jest konopiotka?

A tak z innej beczki - ovu wyznaczyło mi owulkę w cyklu bezowulacyjnym.....jaja jak berety....ale to może za kilka dni się odhaczy...

caffe, malgos741, Iwone, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, grosza, nick nieaktualny, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosza - może chce na siebie zwrócić uwagę Twój Młod - musisz z nim gadać i gadać, żeby wiedzieć o co mu chodzi....

caffe, nick nieaktualny, grosza, nick nieaktualny, Myszonek lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś podam na imprezie: kanapki z kawiorem czerwonym, sałatka z marynowanych buraczków z orzechami, sałatka z czarnej rzepy, sos tatarski, pasztet własnej roboty z wędzonego kurczaka, wędliny i deska serów, marynaty własnej produkcji (ogórki, papryka, grzybki), na ciepło - pieczone śliwki węgierki zawinięte w boczek i 'żarkoje" - dla każdego kociołek z zapiekanym mięsem i warzywami. Na deser tort ambasador.. a potem padnę jak ten trup...;)

monjaa78, nick nieaktualny, anna maria, malgos741, Bursztyn, Kate 75, nick nieaktualny, Niuta, nick nieaktualny, nick nieaktualny, grosza, nick nieaktualny, Andzia33, Myszonek, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Hej Ja mam od wczoraj doła bo mój młody na lekcjach przeszkadza i załamuje mnie to bez kitu.
    Jutro mam fuul gości Andrzejki robimy - więc dziś czas najwyższy coś gotować , roboty huk a humor pod psem ehh

Cieplutkiego dnia !!!
    Grosza, mój też tak dopiekł w tym tygodniu, że nerwy miała zszarpane. I to, ze się gada, gada i gada efektu nie przynosi, albo przynosi na krótko.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, grosza, nick nieaktualny, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość

• monjaa78 Znajoma

Wysłany: 29 listopada 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:

Cieplutkiego dnia !!!
    bedzie ok kochana , trzymam kciukasy

nick nieaktualny, grosza, nick nieaktualny, Myszonek lubią tę wiadomość

monjaa78
  • caffe Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj zadzwonili z wynikami testów PAPPA, wszystko ok. Tylko co z tego, skoro wieczorem znowu zaczęłam plamić.

Już mam dość tego tygodnia. Czekam co będzie dalej. Albo to z nerwów, albo nie wiem co się dzieje.

nick nieaktualny, Iwone, Bursztyn, Kate 75, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33, Myszonek, grosza, megan8, Parka lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja piernicze to tylko pozazdrościć , bo jesteś jedną z niewielu ;-)
    mi ten czas obrzydł na maksa

p.s. dzień dobry
    monjaa78 wrote:
    oj ojjjj piekny bedzie weekend bo Andrzejowy bedzie wesolo , od kiedy staramy sie o bobaska to czujemy sie bardzej zakochani pomimo ze jestesmy juz pare lat ze soba to ten okres starajacy sie o dziecko jest cudny !!!!!!!!! cieszmy sie zyciem !!!! 20100625640113.png

monjaa78, caffe, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Olena, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak jak mnie nie ma to dyskusja trwa w najlepsze..chyba muszę zmienić godziny urzędowania na ovu ;-)

jedzenie, robaki ...i ważne pytanie się nasuwa ...dziewczyny a jakie robicie 917510p9wma5lugf.gif buuahahahaha hahaa2.gif

caffe, nick nieaktualny, malgos741, Iwone, Bursztyn, nick nieaktualny, Niuta, nick nieaktualny, grosza, nick nieaktualny, Andzia33, Myszonek, Parka, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Wczoraj zadzwonili z wynikami testów PAPPA, wszystko ok. Tylko co z tego, skoro wieczorem znowu zaczęłam plamić.

Już mam dość tego tygodnia. Czekam co będzie dalej. Albo to z nerwów, albo nie wiem co się dzieje.

caffe mam nadzieje że wszystko będzie dobrze tego Ci życzę ;)

witam wszystkie dziewczyny a co do pociech naszych to tez czasami mam ciekawie w domu dwoje jedenastoletnia córka z kłopotami z koleżankami i syna prawie czternaście to już nie wiele mi mówi ale czasami sie przytula wtedy wiem że cos go gryzie ( no i ciesze sie że nie wstydzi sie swoich uczuć)
    miłego dnia :) dla wszystkich
    trzymajcie kciuki za moja owulke i jajca piękne :D będe zdawac relację koło 17-18

caffe, Iwone, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość

• monjaa78 Znajoma

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja piernicze to tylko pozazdrościć , bo jesteś jedną z niewielu ;-)
    mi ten czas obrzydł na maksa

p.s. dzień dobry
    hihi zobaczymy jak to bedzie dalej moze i nam sie zbrzydzi hihi i wtedy bedzie maly klops . no ale jak narazie to nie moge oderwac meza od siebie dobrze ze na nastepny tydzien ma na 2 zmiane hihi uff ;)

caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość

monjaa78
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuźwa .. znowu jak przychodzi ten czas mój mąż wyjeżdza.. qwa no!
    jak mi dzisiaj test wyjedzie + to go na siłę ściągnę do domu .. akurat teraz musiał jechać do teściów.. a potem marudzą, że nie ma wnuków..
    grrr.gif

ania.g, caffe, nick nieaktualny, malgos741, Iwone, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Olena, Andzia33, Myszonek, megan8, Parka lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:) coraz bardziej świątecznie się tu robi:)Najbardziej ze świąt lubię rodzinne spotkania przy stole i radość dzieciaków z prezentów. Oduczyliśmy się gotować gór jedzenia bo nikt nie był w stanie tego zjeść ale zawsze jest coś dobrego i świątecznego:)Na razie weny twórczej co do potraw jeszcze nie mam za to prezenty po części już kupione dla dzieci bo u nas taki zwyczaj że prezenty kupujemy tylko dzieciom.
    Dzisiaj umówiłam się z przyjaciółką na przedświąteczne polatanie po sklepach, może wreszcie jej się przyznam że staramy się o trzecie dziecko. Na razie jakoś brak mi odwagi ale też nie chciałam żeby zbyt dużo osób wiedziało o naszych planach i potem dopytywało czy już się udało.
    Miłego dnia:)

caffe, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kuźwa .. znowu jak przychodzi ten czas mój mąż wyjeżdza.. qwa no!
    jak mi dzisiaj test wyjedzie + to go na siłę ściągnę do domu .. akurat teraz musiał jechać do teściów.. a potem marudzą, że nie ma wnuków..
    grrr.gif
    Weź no go jakimiś sznurem uwiąż i wyłącz telefony żeby teściowie się nie dobijali ;)

nick nieaktualny, monjaa78, malgos741, nick nieaktualny, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 1761 1762 1763 1764 1765 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ