35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie Piekne Panie
Chyba stal sie Cudbo maz moj wraca jutro
Nie musi jechac na Dominikane. Narazie....
Bozia, pysznosci robisz -te miesne dodatki wyrzucialbym jedyniea cala reszta brzmi jak poezja , sama chetnie wprosilabym sie
Iwone, zupa z konopii mnie zainteresowala bardzo
Reni dzieki za przepis, tylko skad wziac konopie?
Dziewczyny podgladajce jajka- trzymam kciuki
Caffe, plamienie moze byc z nerwow,jesli dasz rade to wrzuc na luz.
Panda, gratuluje pralki, tez marze o nowej, swojej, bo narazie korzystamy z takiej ktora byla juz w mieszkaniu ktore wynajmujemyReni, Iwone, Panda, polarmiś, samira, bliska77, inessa, Andzia33, Kate 75, Myszonek, gosia7122, megan8, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:AnnaMaria, Bozia, mozecie wejsc na moj wykres, mam wyznaczona owulacje, mialam sluz plodny, test owulacyjny pozytywny, bol owulacyjny byl a usg wykazalo brak jajek. Czy warto robic te wykresy?
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ale przyznasz, że ładne przejście.. odchudzanie..potem o jedzeniu i na koniec o robakach..
mam nadzieję, że nikogo nie uraziłama jak uraziłam to nie przepraszam, bo taka jest naturalna kolej rzeczy
tak mi się ,
Nikogo nie urazilaś, tylko rozawilas. Jak myslisz po dwudniowym zarciu to jaka byla? Dzisiaj wypilam kawe i jeszcze nic nie jadlam. Ugotuje sobie kasze gryczana, co by sie nie narobicWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 11:03
Reni, inessa, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
Polarmisiu - po kawie i gryczanej kaszy to dopiero będzie czad w kiblu....
Ja nie wiem co z tymi wykresami owulacyjnymi - dla mnie to bardzo dziwne, że wykresy wychodzą takie. Polarmisiu - a może to organizm się nie myli - a np. monitoring jest niedokładny? Z naturą nie wygrasz.... Ja mam ten cykl rozwalony, więc się nie podniecam....ale gdyby nie monitoring, to podejrzewałabym jednak owulkę - cycki zaczęły mi boleć od 3 dni - tempka troszkę skoczyła...jak się wkurzę, to dla jaj pójdę zrobić jeszcze w 7 dpo progesteron.... no chyba, że u mnie jajko pękło podczas zabiegu u stąd organizm się tak zachowuje jak po owulce..... Zobaczę - jeśli tempka się utrzyma, to sprawdzę progesteronBursztyn, polarmiś, bliska77, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia jestem pelna podziwu nad po pierwsze pracowitoscia i pod drugie umiejetnoscia. My wigili nie organizowalismy od 7 lat, to bedzie w Polsce pierwsza ale tez nie u nas ale u tesciow wiec raczej nic nie bede robic bo tesciowa umie najlepiej, wie najlepiej wiec co bede sie wtracac - mi odpowiada.
Za daniami wigilijnymi nie przepadam wiec nie gotuje. Lubie barszcz czerwony z krokietami grzybowymi, makowiec, rybke w galarecie.
Lubie klimat wigili i toj ak pisalam bedzie pierwszy od 7 lat. Ciesze sie .Bursztyn, Panda, bliska77, Pusurek, Andzia33, inessa, Myszonek, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny