35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie było mnie trochę, a tu cały elaborat o cyckach
Już się zgubiłam co lepsze małe czy duże, czy sukienka z dekoltem czy bez pleców, ja niestety jestem w tej drugiej grupie i garsonki w jednym rozmiarze nie kupię, sukienki bez pleców nie założę , dekolt zbyt duży nie wchodzi w grę, żeby się nie kojarzyło , więc stawiam na krótką sukienkę bez dekoltu i bez plecówBezpieczny wybór bo nogi najdłużej można utrzymać w dobrej formie i odwracać uwagę od miejsc ewentualnie nieco mniej jędrnych tak to sobie wymyśliłam na przyszłość
Caffe dobrze, że leżysz i odpoczywasz, będzie dobrzecaffe, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Nie leżę tak plackiem
Wiecie co zmieniła ciąża w mojej fryzurze? Zawsze włosy układały mi się na lewą stronę, teraz za cholerę nie chcą tylko przechylają się na prawą. Nawet lakier do włosów nie pomaga w utrwaleniu. Jak wracam po pracy, to wyglądam jakby tajfun przeszedłinessa, bliska77, Myszonek, Kate 75, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kate 75 wrote:Nie było mnie trochę, a tu cały elaborat o cyckach
Już się zgubiłam co lepsze małe czy duże, czy sukienka z dekoltem czy bez pleców,
Podsumowując - lepsze cycki (rozmiar obojętny) bez sukienkiKate 75, inessa, Mango, polarmiś, Simba lubią tę wiadomość
-
W temacie biustow to mialam 70FF ale potem przytylam i kupowalam ostatnio biustonosz 75 G.
Bez stanika chodzilam jak bylam w podstawowce.
I nigdy nie mialam sukienki bez plecow.
Ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma.
Poza tym maz je uwielbia wiec nie jest zle.
Cos moja temperatura szaleje i jakos nie ma tak ewidentnej owulacji jak poprzednio.bliska77, caffe, Bursztyn, inessa, samira, Panda, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyniki Caffe i Aga - ciesze sie ze wszystko ok. Caffe wiecej wlosow ci rosnie, gestnieja po wplywem hotmonow ale na razie sa krotkie dlatego te dlugie stercza bo te krotkie je wypychaja w inna strone. Cholera ciezko to w autobusie wykasnic.
bliska77, caffe, Bursztyn, inessa, Mango, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Dziewczyniki Caffe i Aga - ciesze sie ze wszystko ok. Caffe wiecej wlosow ci rosnie, gestnieja po wplywem hotmonow ale na razie sa krotkie dlatego te dlugie stercza bo te krotkie je wypychaja w inna strone. Cholera ciezko to w autobusie wykasnic.
ale z włosami dramat. Wychodze ładnie uczesana, nie ukrywam, ze po wielkich trudach, a wracam jak menel
malgos741, Bursztyn, inessa, bliska77, bliska77, Mango, Simba lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Dziewczyniki Caffe i Aga - ciesze sie ze wszystko ok. Caffe wiecej wlosow ci rosnie, gestnieja po wplywem hotmonow ale na razie sa krotkie dlatego te dlugie stercza bo te krotkie je wypychaja w inna strone. Cholera ciezko to w autobusie wykasnic.
caffe, Myszonek, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
Super, ze u Agi też dobrze, dobre wieści w ten andrzejkowy wieczór
O tych włosach to nie wiedziałam, że gęstnieją. Wychodzi, że w ciąży wszystko rośnie brzuch, cycki, włosy i d..... ta ostania mogła by sobie pozostać nie powiekszona
Myszonek wrote:Podsumowując - lepsze cycki (rozmiar obojętny) bez sukienkiinessa, bliska77, Bursztyn, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Aga, wspaniale wiesci!
Mam nadzieje ze widok maluszka Cie troche uspokoil?
inessa, Bursztyn, caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Tak, jak byłam w marcu w Hiszpanii, to widziałam wspaniałe "dupiaste"
spodnie i rajstopy.
Wróciłam i proszę - u nas też "brazylijki" można dostać.
Pewnie mąż by się ucieszył, bo nie kuły by go moje kościinessa, caffe, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny