35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:w Krakowie mowia przewaznie chyba "chrust", no przynajmniej umnie w domu i znajomi moitez tej nazwy uzywaja, pyszne....mmmmm...
a te oponki to nie to samo?
Bursztynku oponki są z ciasta jak na pączki,tak u mnie przynajmniej.
Zjadlo mi tekst, bursztynku oponki u mnie są z ciasta jak na pączki ala sonaty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 22:35
Bursztyn, Myszonek, inessa lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Aga super wieści.
A ją tam siedzę se na andrzejkach,mąż pracuje a ją do was klikam, bo net za darmo. Cyganka już mi wrozyla z kart.ludziska się bawią.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 22:44
Myszonek, inessa lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Simba wrote:Trzy ostatni dni w podróży, w której próbowałam nadrobić zaległości, ale jesteście zbyt szybkie:) wiec jutro sie postaram bardziej indywidualnie. Jednak jak zobaczyłam TEN wpis Bursztyna musiałam si odezwać
u mnie TO sie nazywa deser. Sól gruba morska:)
Pozdrawiam Was w Andrzejki. Właśnie weszliśmy do domu po krótkiej wizycie na dolnym Śląsku...ale tam jest pięknie:)ewentualnie nieoczyszczana z Wieliczki
inessa, Simba lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Bursztyn wrote:w Krakowie mowia przewaznie chyba "chrust", no przynajmniej umnie w domu i znajomi moitez tej nazwy uzywaja, pyszne....mmmmm...
a te oponki to nie to samo?
Bursztynku oponki są z ciasta jak na pączki,tak u mnie przynajmniej.
Zjadlo mi tekst, bursztynku oponki u mnie są z ciasta jak na pączki ala sonaty.i jedne i drugie pyszne
inessa lubi tę wiadomość
-
ania.g wrote:Testy owulacyjne wychodzą mi negatywne, chyba będzie dupa blada z tego jaja co je gin widziała w środę w wielkości 15mm. Nie ma to jak pocieszyć się krótką chwilę
inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:niekoniecznie, testy czesto przeklamuja. A gdzie zniknal Twoj wykres?
Nie mierzę temperatury w tym cyklu bo ostatnim razem budziłam się ciągle w nocy i myślałam czy temp jest nadal podwyższona czy już spadła. Więc nie wstawiałam swojego wykresu bo jest oparty tylko na obserwacjach śluzu tym razem.inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Testy owulacyjne wychodzą mi negatywne, chyba będzie dupa blada z tego jaja co je gin widziała w środę w wielkości 15mm. Nie ma to jak pocieszyć się krótką chwilę
A może coś nie tak z testami - myślę, że się szykowały na andrzejki - a jajo to jajo - nigdy nie wiadomo - bum i pęka
I oczywiście grzecznie witam Was w niedzielny poranek. Mam jeszcze chwilę do zajęć, a wieczorem jak wrócę do domu, to oczywiście nadrobię zaległości w tematyce dzisiejszych rozmów.
Miłej niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 07:35
caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry Dziewuszki
Ja tez niedlugo z domu wychodze na calodzienny kurs, bede w domu dopiero wieczorem, nie spalam cala noc bo sasiedzi na dole urzadzili impreze i darli sie potwornie,nie wiem jak przezyje dzisiejszy dzien. Narzie mocne espresso idzie w ruch, moze postawi mnie na nogi
Ania.g rozumiem Twoja niechec do mierzenia temp.
Myszonek, powodzenia na zajeciach
Alis, jak test?anna maria, caffe, inessa, Mango, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:Trymestry i czas ich trwania
Alez ci fajnie Aga, ciesz sie ze wszystko dobrze i wierz ze juz tak po prostu jest i bedzie ....JEST DOBRZE!!!
a czy dzidzia wlasnie tak wylada jak na tym suwaczku?
anna maria, bliska77, caffe, inessa, malgos741, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
witam dziewczynki,alez mialam udane Andrzejki:lozko w lozku ja z laptopem obok Nela,dzisiaj zadnego kaca ,bolu glowy.Swietnie.Dziewczyny czy ja dobrze pamietam za 11 dni Iwka bedzie miala cc ? Milego dnia
bliska77, caffe, inessa, Panda, Mango, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:Czesc dziewczynki milego dnia
Bursztyn napisalam do Ciebie widomosc, sprawdz prosze jak bedziesz miala chwilke dziekiinessa, Panda, malgos741, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPanda wrote:Alez ci fajnie Aga, ciesz sie ze wszystko dobrze i wierz ze juz tak po prostu jest i bedzie ....JEST DOBRZE!!!
a czy dzidzia wlasnie tak wylada jak na tym suwaczku?anna maria, caffe, Iwone, inessa, Panda, Mango, malgos741, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam poandrzejkowo. Kaca chyba nie mam. Pozno wrocilam ok 1.30 - byl to dla mnie wysilek bo juz o 22 chcialam wracac do lozeczka. Musze sie ogarnac, pojechac po synka a potem do kina . Pewnie naciagnie mnie na jakies kfc lub pizze. Zrobilysmy sobie wrozby. Ale z interpretacja nie bylo najlepiej. Wszedzie widzialysmy profile ludzi lub zwierzat.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 10:05
samira, anna maria, caffe, inessa, Mango, Simba, bliska77, malgos741, Myszonek lubią tę wiadomość