35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:w Krakowie mowia przewaznie chyba "chrust", no przynajmniej umnie w domu i znajomi moitez tej nazwy uzywaja, pyszne....mmmmm...
a te oponki to nie to samo?
Bursztynku oponki są z ciasta jak na pączki,tak u mnie przynajmniej.
Zjadlo mi tekst, bursztynku oponki u mnie są z ciasta jak na pączki ala sonaty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 22:35
Bursztyn, Myszonek, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Aga super wieści.
A ją tam siedzę se na andrzejkach,mąż pracuje a ją do was klikam, bo net za darmo. Cyganka już mi wrozyla z kart.
ludziska się bawią.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 22:44
Myszonek, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
tylko z morskaSimba wrote:Trzy ostatni dni w podróży, w której próbowałam nadrobić zaległości, ale jesteście zbyt szybkie:) wiec jutro sie postaram bardziej indywidualnie. Jednak jak zobaczyłam TEN wpis Bursztyna musiałam si odezwać
u mnie TO sie nazywa deser. Sól gruba morska:)
Pozdrawiam Was w Andrzejki. Właśnie weszliśmy do domu po krótkiej wizycie na dolnym Śląsku...ale tam jest pięknie:)
ewentualnie nieoczyszczana z Wieliczki 
nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:ach, to juz wiem o co chodziBursztyn wrote:w Krakowie mowia przewaznie chyba "chrust", no przynajmniej umnie w domu i znajomi moitez tej nazwy uzywaja, pyszne....mmmmm...
a te oponki to nie to samo?
Bursztynku oponki są z ciasta jak na pączki,tak u mnie przynajmniej.
Zjadlo mi tekst, bursztynku oponki u mnie są z ciasta jak na pączki ala sonaty.
i jedne i drugie pyszne 
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
niekoniecznie, testy czesto przeklamuja. A gdzie zniknal Twoj wykres?ania.g wrote:Testy owulacyjne wychodzą mi negatywne, chyba będzie dupa blada z tego jaja co je gin widziała w środę w wielkości 15mm. Nie ma to jak pocieszyć się krótką chwilę

nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:niekoniecznie, testy czesto przeklamuja. A gdzie zniknal Twoj wykres?
Nie mierzę temperatury w tym cyklu bo ostatnim razem budziłam się ciągle w nocy i myślałam czy temp jest nadal podwyższona czy już spadła. Więc nie wstawiałam swojego wykresu bo jest oparty tylko na obserwacjach śluzu tym razem.
nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
ania.g wrote:Testy owulacyjne wychodzą mi negatywne, chyba będzie dupa blada z tego jaja co je gin widziała w środę w wielkości 15mm. Nie ma to jak pocieszyć się krótką chwilę

A może coś nie tak z testami - myślę, że się szykowały na andrzejki - a jajo to jajo - nigdy nie wiadomo - bum i pęka
I oczywiście grzecznie witam Was w niedzielny poranek. Mam jeszcze chwilę do zajęć, a wieczorem jak wrócę do domu, to oczywiście nadrobię zaległości w tematyce dzisiejszych rozmów.
Miłej niedzieli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 07:35
caffe, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry Dziewuszki
Ja tez niedlugo z domu wychodze na calodzienny kurs, bede w domu dopiero wieczorem, nie spalam cala noc bo sasiedzi na dole urzadzili impreze i darli sie potwornie,nie wiem jak przezyje dzisiejszy dzien. Narzie mocne espresso idzie w ruch, moze postawi mnie na nogi
Ania.g rozumiem Twoja niechec do mierzenia temp.
Myszonek, powodzenia na zajeciach
Alis, jak test?
anna maria, caffe, nick nieaktualny, Mango, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Agus, dzien dobry

Powiedz mi co oznaczaja T1, T2 , T3 w Twoim suwaczku?
Tez juz pytalam kiedys co z Viola, ale sluch zaginal....Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 08:50
nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:Trymestry i czas ich trwania

Alez ci fajnie Aga, ciesz sie ze wszystko dobrze i wierz ze juz tak po prostu jest i bedzie ....JEST DOBRZE!!!
a czy dzidzia wlasnie tak wylada jak na tym suwaczku?
anna maria, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, malgos741, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
witam dziewczynki,alez mialam udane Andrzejki:lozko w lozku ja z laptopem obok Nela,dzisiaj zadnego kaca ,bolu glowy.Swietnie.Dziewczyny czy ja dobrze pamietam za 11 dni Iwka bedzie miala cc ? Milego dnia
nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, Panda, Mango, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Panda,teraz doczytalam,wiadomosc doszla,jestem w biegu bo wlasnie wychodze, odpisze Ci dzis wieczorem kiedy wroce do domu.Panda wrote:Czesc dziewczynki milego dnia

Bursztyn napisalam do Ciebie widomosc, sprawdz prosze jak bedziesz miala chwilke dzieki
nick nieaktualny, Panda, malgos741, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzięki Panda, tak dzidzia mniej więcej tak właśnie wygląda ;-)ma ok 9mmPanda wrote:Alez ci fajnie Aga, ciesz sie ze wszystko dobrze i wierz ze juz tak po prostu jest i bedzie ....JEST DOBRZE!!!
a czy dzidzia wlasnie tak wylada jak na tym suwaczku?
anna maria, caffe, Iwone, nick nieaktualny, Panda, Mango, malgos741, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam poandrzejkowo. Kaca chyba nie mam. Pozno wrocilam ok 1.30 - byl to dla mnie wysilek bo juz o 22 chcialam wracac do lozeczka. Musze sie ogarnac, pojechac po synka a potem do kina . Pewnie naciagnie mnie na jakies kfc lub pizze. Zrobilysmy sobie wrozby. Ale z interpretacja nie bylo najlepiej. Wszedzie widzialysmy profile ludzi lub zwierzat.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 10:05
nick nieaktualny, anna maria, caffe, nick nieaktualny, Mango, Simba, nick nieaktualny, malgos741, Myszonek lubią tę wiadomość