35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywitam
dziewczyny przykre to ale wczoraj w wypadku samochodowym zginą aktor Paul Walker (taki przystojny blondyn)główny bohater serii filmów "Szybcy i Wściekli" testowali z innym aktorem nowe porsche (on był Pasazerem ,kierowca ten drugi),to była jakaś akcja charytatywna na rzecz Filipin szkoda mi go bardzo - widziałam z nim wiele filmówlink: http://film.interia.pl/wiadomosci/film/news/paul-walker-nie-zyje,1970183,38
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 10:51
caffe, inessa, malgos741, Myszonek, megan8, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry Dziewuszki
Alis, jak test?
JEST! Nie taki ładny jak te dwie kreski w awatarze Agi, ale jest. Najpierw myślałam, że nic nie widze i że wszystkie objawy sobie wmówiłam, ale im dłużej patrzyłam tym było bardziej różowo. No i jest druga kreska taka bladzina. Poza tym temperatura też wzrosła na 37.
Mąż będzie dopiero koło 15... Jak ja doczekam?
Przy okazji powiem wam jak się staraliśmy w tym miesiącu - może się to komuś przyda. A więc to był pierwszy miesiąc z lubrykantem wspomagającym przetrwanie spermy. No i kochaliśmy się w tych dniach co 3 dzień, żeby sobie sperma spokojnie dojrzała. A po nawet nie wstawałam tylko szłam od razu spać. Nie wiem, co zadziałało, może wszystko razem. A może się żołnierzyki wzmocniły, bo mój mąż do kilku miesięcy na zakaz korzystania z sauny - jego ulubionej rozrywki. Powiedziałam mu, że pójdzie so sauny dopiero uczcić, jak nam się uda. Teraz trzeba będzie zaplanowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 10:51
caffe, samira, anna maria, gosia7122, Iwone, inessa, polarmiś, Parka, Panda, Mango, Simba, bliska77, malgos741, Kate 75, Myszonek, megan8, ania.g, Bursztyn, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:witam
dziewczyny przykre to ale wczoraj w wypadku samochodowym zginą aktor Paul Walker (taki przystojny blondyn)główny bohater serii filmów "Szybcy i Wściekli" testowali z innym aktorem nowe porsche ,to była jakaś akcja charytatywna na rzecz Filipin szkoda mi go bardzo - widziałam z nim wiele filmówlink: http://film.interia.pl/wiadomosci/film/news/paul-walker-nie-zyje,1970183,38
inessa, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:JEST! Nie taki ładny jak te dwie kreski w awatarze Agi, ale jest. Najpierw myślałam, że nic nie widze i że wszystkie objawy sobie wmówiłam, ale im dłużej patrzyłam tym było bardziej różowo. No i jest druga kreska taka bladzina. Poza tym temperatura też wzrosła na 37.
Przy okazji powiem wam jak się staraliśmy w tym miesiącu - może się to komuś przyda. A więc to był pierwszy miesiąc z lubrykantem wspomagającym przetrwanie spermy. No i kochaliśmy się w tych dniach co 3 dzień, żeby sobie sperma spokojnie dojrzała. A po nawet nie wstawałam tylko szłam od razu spać. Nie wiem, co zadziałało, może wszystko razem. A może się żołnierzyki wzmocniły, bo mój mąż do kilku miesięcy na zakaz korzystania z sauny - jego ulubionej rozrywki. Powiedziałam mu, że pójdzie so sauny dopiero uczcić, jak nam się uda. Teraz trzeba będzie zaplanować
Wstępnie GRATULUJĘi cieszę się bardzo
inessa, bliska77, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis wrote:JEST! Nie taki ładny jak te dwie kreski w awatarze Agi, ale jest. Najpierw myślałam, że nic nie widze i że wszystkie objawy sobie wmówiłam, ale im dłużej patrzyłam tym było bardziej różowo. No i jest druga kreska taka bladzina. Poza tym temperatura też wzrosła na 37.
Przy okazji powiem wam jak się staraliśmy w tym miesiącu - może się to komuś przyda. A więc to był pierwszy miesiąc z lubrykantem wspomagającym przetrwanie spermy. No i kochaliśmy się w tych dniach co 3 dzień, żeby sobie sperma spokojnie dojrzała. A po nawet nie wstawałam tylko szłam od razu spać. Nie wiem, co zadziałało, może wszystko razem. A może się żołnierzyki wzmocniły, bo mój mąż do kilku miesięcy na zakaz korzystania z sauny - jego ulubionej rozrywki. Powiedziałam mu, że pójdzie so sauny dopiero uczcić, jak nam się uda. Teraz trzeba będzie zaplanowaćcaffe, inessa, Mango, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję
Kiedy powiedziałyście/planujecie powiedzieć rodzinie o ciąży? Miałam takie marzenie, żeby dać moim rodzicom pod choinkę jakieś ubranka niemowlęce... Wyciągnęliby, rozpakowali i... niespodzianka. Ale to będzie jak wszystko pójdzie dobrze dopiero 6 tygodni. Wcześnie.
caffe, Simba, inessa, Mango, Kate 75, Myszonek, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Dziękuję
Kiedy powiedziałyście/planujecie powiedzieć rodzinie o ciąży? Miałam takie marzenie, żeby dać moim rodzicom pod choinkę jakieś ubranka niemowlęce... Wyciągnęliby, rozpakowali i... niespodzianka. Ale to będzie jak wszystko pójdzie dobrze dopiero 6 tygodni. Wcześnie.
Alis, oczywiście zrobisz jak będziecie uważali. Ale na święta do prezentu zawsze możesz dołaczyć zdjęcie z usg, a i wtedy już serce powinno być słyszalne.
Simba, inessa, Mango, Kate 75, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Alis gratululę z całego serca :)Wysyp wciąż trwa i bardzo dobrze
))
Polarmisiu - kafelki w Krakowie to flizyMamy więcej takich atrakcji typu wychodzenie na pole, rajtki i weka
A ja po Andrzejkach ledwo żyję - chyba mam kaca i się dopiero obudziłam...Nawet tempka mi skoczyła - chyba po tym chlaniu wczorajszym
Aha - ja też jestem za opcją gołe plecy i małe sterczące z przodu.
inessa, grosza, caffe, polarmiś, Panda, samira, bliska77, Kate 75, Myszonek, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHEj kochane
Alis wielkie GATULACJE
u nas impreza bardzo udana, jedzenie super gorzej troche z muzyką dla nas za bardzo młodzieżowa ale tak tanczyliśmy,zę nogi bola,plecy bolą ufufufuf.
Ja jeszcze leże w łóżku nie mam siły na nic hhihihihihi winko też było super
DObrej radosnej niedzieli kochane życzecaffe, samira, Simba, bliska77, Kate 75, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny