X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Witam poandrzejkowo i @wo Imprezka udana goście objedzeni i opici pozostawili miłe wspomnienia :)
    Grunt, to że impreza się udała :)

inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam

dziewczyny przykre to ale wczoraj w wypadku samochodowym zginą aktor Paul Walker (taki przystojny blondyn)główny bohater serii filmów "Szybcy i Wściekli" testowali z innym aktorem nowe porsche (on był Pasazerem ,kierowca ten drugi),to była jakaś akcja charytatywna na rzecz Filipin szkoda mi go bardzo - widziałam z nim wiele filmów :( link: http://film.interia.pl/wiadomosci/film/news/paul-walker-nie-zyje,1970183,38

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 10:51

caffe, inessa, malgos741, Myszonek, megan8, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga super ze serduszko pika i dzidzia rośnie zdrowo :)

inessa, Mango, bliska77, malgos741, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry Dziewuszki

Alis, jak test? :)

JEST! Nie taki ładny jak te dwie kreski w awatarze Agi, ale jest. Najpierw myślałam, że nic nie widze i że wszystkie objawy sobie wmówiłam, ale im dłużej patrzyłam tym było bardziej różowo. No i jest druga kreska taka bladzina. Poza tym temperatura też wzrosła na 37.

Mąż będzie dopiero koło 15... Jak ja doczekam? :D

Przy okazji powiem wam jak się staraliśmy w tym miesiącu - może się to komuś przyda. A więc to był pierwszy miesiąc z lubrykantem wspomagającym przetrwanie spermy. No i kochaliśmy się w tych dniach co 3 dzień, żeby sobie sperma spokojnie dojrzała. A po nawet nie wstawałam tylko szłam od razu spać. Nie wiem, co zadziałało, może wszystko razem. A może się żołnierzyki wzmocniły, bo mój mąż do kilku miesięcy na zakaz korzystania z sauny - jego ulubionej rozrywki. Powiedziałam mu, że pójdzie so sauny dopiero uczcić, jak nam się uda. Teraz trzeba będzie zaplanować :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 10:51

caffe, samira, anna maria, gosia7122, Iwone, inessa, polarmiś, Parka, Panda, Mango, Simba, bliska77, malgos741, Kate 75, Myszonek, megan8, ania.g, Bursztyn, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    witam

dziewczyny przykre to ale wczoraj w wypadku samochodowym zginą aktor Paul Walker (taki przystojny blondyn)główny bohater serii filmów "Szybcy i Wściekli" testowali z innym aktorem nowe porsche ,to była jakaś akcja charytatywna na rzecz Filipin szkoda mi go bardzo - widziałam z nim wiele filmów :( link: http://film.interia.pl/wiadomosci/film/news/paul-walker-nie-zyje,1970183,38
    Czytałam właśnie. Jak dla mnie facet mega przystojny, mówiąc w skrócie: moj typ urody faceta. Bardzo lubiłam filmy z jego udziałem.

inessa, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    JEST! Nie taki ładny jak te dwie kreski w awatarze Agi, ale jest. Najpierw myślałam, że nic nie widze i że wszystkie objawy sobie wmówiłam, ale im dłużej patrzyłam tym było bardziej różowo. No i jest druga kreska taka bladzina. Poza tym temperatura też wzrosła na 37.

Przy okazji powiem wam jak się staraliśmy w tym miesiącu - może się to komuś przyda. A więc to był pierwszy miesiąc z lubrykantem wspomagającym przetrwanie spermy. No i kochaliśmy się w tych dniach co 3 dzień, żeby sobie sperma spokojnie dojrzała. A po nawet nie wstawałam tylko szłam od razu spać. Nie wiem, co zadziałało, może wszystko razem. A może się żołnierzyki wzmocniły, bo mój mąż do kilku miesięcy na zakaz korzystania z sauny - jego ulubionej rozrywki. Powiedziałam mu, że pójdzie so sauny dopiero uczcić, jak nam się uda. Teraz trzeba będzie zaplanować :D
    Super wieści :)

Wstępnie GRATULUJĘ ;) i cieszę się bardzo :)

inessa, bliska77, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis super gratulacje z calego serca !!!

caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis czytam czytam i 2 razy sprawdzałam co widzę GRATULUJĘ ZIELONOŚCI :) !!!!!!!!!!

caffe, inessa, Mango, malgos741, Kate 75, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:

Alis super GRATULUJĘ !!! jak ładnie zaczyna się u nas Grudzień :D

caffe, inessa, Mango, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Czytałam właśnie. Jak dla mnie facet mega przystojny, mówiąc w skrócie: moj typ urody faceta. Bardzo lubiłam filmy z jego udziałem.
    Mi tez się podobał ...

• Alis Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :) Kiedy powiedziałyście/planujecie powiedzieć rodzinie o ciąży? Miałam takie marzenie, żeby dać moim rodzicom pod choinkę jakieś ubranka niemowlęce... Wyciągnęliby, rozpakowali i... niespodzianka. Ale to będzie jak wszystko pójdzie dobrze dopiero 6 tygodni. Wcześnie.

caffe, Simba, inessa, Mango, Kate 75, Myszonek, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis gratulacje:)))) Powiesz kiedy sama wyczujesz moment - sadze ze cieżko będzie sie powstrzymać;)

caffe, inessa, Mango, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Dziękuję :) Kiedy powiedziałyście/planujecie powiedzieć rodzinie o ciąży? Miałam takie marzenie, żeby dać moim rodzicom pod choinkę jakieś ubranka niemowlęce... Wyciągnęliby, rozpakowali i... niespodzianka. Ale to będzie jak wszystko pójdzie dobrze dopiero 6 tygodni. Wcześnie.
    I wydaje mi się, ze to dobry czas. My powiedzieliśmy tylko mojej mamie i mamie mojego m. A to dlatego, że w styczniu poroniłam i póki nie przetrwaliśmy tego krytycznego okresu, to trzymaliśmy to dla siebie. Teraz wiedzą dyrektorzy u mnie w pracy i jedna koleżanka, wie też mój ojciec i siostra, no i oczywiście syn. Reszta rodziny nie wie nic i jakoś specjalnie nie zamierzam sie z tym obnosić, bo u mnie nadal huśtawka czyli plamienia. Jak się ktoś zapyta, to zapierała się nie będę, ale nie wyskoczę pierwsza z taką wiadomością.

Alis, oczywiście zrobisz jak będziecie uważali. Ale na święta do prezentu zawsze możesz dołaczyć zdjęcie z usg :), a i wtedy już serce powinno być słyszalne.

Simba, inessa, Mango, Kate 75, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis gratululę z całego serca :)Wysyp wciąż trwa i bardzo dobrze :)))

Polarmisiu - kafelki w Krakowie to flizy :) Mamy więcej takich atrakcji typu wychodzenie na pole, rajtki i weka :)

A ja po Andrzejkach ledwo żyję - chyba mam kaca i się dopiero obudziłam...:) Nawet tempka mi skoczyła - chyba po tym chlaniu wczorajszym :)
    Aha - ja też jestem za opcją gołe plecy i małe sterczące z przodu :).

inessa, grosza, caffe, polarmiś, Panda, samira, bliska77, Kate 75, Myszonek, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEj kochane :)
    Alis wielkie GATULACJE :D :D :D :D <3 <3 <3
    u nas impreza bardzo udana, jedzenie super gorzej troche z muzyką dla nas za bardzo młodzieżowa ale tak tanczyliśmy,zę nogi bola,plecy bolą ufufufuf.
    Ja jeszcze leże w łóżku nie mam siły na nic hhihihihihi winko też było super :P :P :P
    DObrej radosnej niedzieli kochane życze :)

caffe, samira, Simba, bliska77, Kate 75, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wspaniala wiadomosc, serdecznie gratuluje!!!!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia dzieki za te filzy. Rajtki znam, weki - to sloiki , na pole znam, "idz że idz że" - moje ulubine.

inessa, Simba, Myszonek, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba ty tez odlecialas z temperaturka, kiedy testujesz?

inessa, Simba, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Panda,teraz doczytalam,wiadomosc doszla,jestem w biegu bo wlasnie wychodze, odpisze Ci dzis wieczorem kiedy wroce do domu.

Dziekuje bardzo <3

• Panda Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    dzięki Panda, tak dzidzia mniej więcej tak właśnie wygląda ;-)ma ok 9mm ;-)

..cud natury dla mnie to wciaz jest niesamowite i nie pojete ale jest i jest prawdziwe!!! Prawdziwy CUD <3

‹‹ 1780 1781 1782 1783 1784 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ