X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    O rety! Mówisz?? Jak co miesiąc strasznie sie boje rozczarowania, może chociaż do środy wytrzymam, to będzie 14 dzień. Teraz to mnie podjaralas!
    O jej nie chce Cie "podjarywac", Reni na pomoc, zimny kubel potrzebny!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 14:10

Simba, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Dziewczyny, wczoraj moja przyjaciolka zaserwowala nam takiego grzanca: w Ikea mozna kupic taka przyprawe ale plynna w butelce, rozrabia sie ja z winem lub wodka ( w dowolnych propocjach) dodaje sie rodzynki i migdaly i podgrzewa. Cudowny trunek. Nie pamietam jak sie nazwya ta przyprawa, wszyscy Szwedzi to pija. Polecam. Mozna rowniez to serwowac w wersji bezalkoholowej.

To gløgg. W IKEA sprzedaja bezakoholowa wersje tego napoju, normalnie jest on procentowy ;) Cala Skandynawia pije go od rana w adwent. U mnie tez jest przez caly grudzien w pracy, stoi sobie w kuchni i pijemy z rana. Pycha w ciemne poranki :)

polarmiś, inessa, bliska77, Myszonek, caffe lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Simba ja też bym nie wytrzymałą na Twoim miejscu do piątku :P ale również nie namawiam :P
    A właśnie menel hmhmhmhmhm juz nic nie powiem hihihihi nawet sobie CIebie nie wyobrażam Caffe :P :P :P :P
    A mnie coś przeziebienie rozkłada :(

Będę twarda tak długo jak to mozliwe (czyli krótko). A ty sie trzymaj:) a może coś tam wysiadujesz, juz? I tylko spadek formy;)

polarmiś, inessa, bliska77, Myszonek, malgos741, caffe lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    O rety! Mówisz?? Jak co miesiąc strasznie sie boje rozczarowania, może chociaż do środy wytrzymam, to będzie 14 dzień. Teraz to mnie podjaralas!
    Tez sie boje ale nie znosze niepewnosci, a tak wiem co sie dzieje i czekam sobie na @ a zawsze jest szansa ze nie przyjdzie i jakbym sie dowiedziala to od razu dobrze bym sie prowadzila, zadnych grzancow, winek itp.

inessa, bliska77, Kate 75, Myszonek, malgos741, samira, caffe lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    O jej nie chce Cie "podjarywac", Reni na pomoc, zimny kubel potrzebny!!!!
    Spoko:) nie wolaj Renki, juz sie sama uspokajam, przysięgam:)

inessa, Myszonek, caffe lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    To gløgg. W IKEA sprzedaja bezakoholowa wersje tego napoju, normalnie jest on procentowy ;) Cala Skandynawia pije go od rana w adwent. U mnie tez jest przez caly grudzien w pracy, stoi sobie w kuchni i pijemy z rana. Pycha w ciemne poranki :)
    Cos mi po glowie chodzila nazwa grog wiec bylam blisko ale na wszelki wypadek wolalam w blad nie wprowadzac. To jest niebo w gebie!!!!!

Pusurek, inessa, Myszonek, caffe lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Tez sie boje ale nie znosze niepewnosci, a tak wiem co sie dzieje i czekam sobie na @ a zawsze jest szansa ze nie przyjdzie i jakbym sie dowiedziala to od razu dobrze bym sie prowadzila, zadnych grzancow, winek itp.
    Tez fakt. To chyba tez lek przed "dobrym prowadzeniem sie". A tak to sie jeszcze poszlajam;)

polarmiś, inessa, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Cos mi po glowie chodzila nazwa grog wiec bylam blisko ale na wszelki wypadek wolalam w blad nie wprowadzac. To jest niebo w gebie!!!!!

Oj, jest, jest! Do tego sa takie maciupenkie szklaneczki, ktore najpierw sie wypelnia orzechami, migdalami i rodzynkami. Potem wlewasz gløgg i pijesz pomalutku. Na koniec wyjadasz lyzeczka te bakalie z dna, ktore jak sie nasacza to sa rewelacyjne w smaku :) Az sie normalnie zaslinilam :D Ale u mnie pewnie bedzie jutro w pracy, juppi! :)

inessa, bliska77, polarmiś, Myszonek, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahahaah dobre u nas w domu rodzinnym grog sie pije na przeziebienie
    (oczywiście dorośli :P )

Pusurek, Kate 75, Myszonek, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis gratulacje ogromne!!!!!!!!!!! Kazdej z nas sie uda :-)

Samirka, szkoda faceta, no i faktycznie przystojniaknz niego byl niezly, choc nie lubie blndynow to lubilam na niego patrzec

AnnaMaria jestem caly czas spiaca i zmeczona, w nocy spac nie moge :-) a wczoraj wieczorkiem byl najpierw sledzik z cebulka a zaraz po nim prawie cwierc kg kapusty kiszonej :-)

grosza, inessa, Myszonek, megan8, EwaT, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze odnoscie obwieszczenia swiatu, moi rodzice wiedzieli zaraz po tescie, wiem ze oni pary z nie puszcza, tesciom na razie nie mowimy.... corci chcemy z jednej strony juz powiedziec a z drugiej chcemy jeszcze poczekac. Co do pracy, to jutro powiem, u mnie w tym momencie jest bardzo specyficzna i nerwowa sytuacja, pisza o nas w lkalnych gazetach i nie tylko, co prawda mnie to bezposrednio nie dotyczy, jednak wolalabym za wszelka cene uniknac sytuacji bardzo stresowych i chce by glownie moj prezes wiedzial ze jestem "pod ochrona"

inessa, Myszonek, EwaT, samira, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na początek GRATULACJE dla ALIS !!!!! :) Cudownie się grudzień nam zaczyna, super optymistyczna wiadomość, trzymaj się cieplutko Aliss :)

grosza wrote:
    kate75 -skąd jesteś dokładniej ?jeśli mogę zapytać :)
    polarmiś wrote:
    Grosza Kate podawala ze jest z okolic Gdańska, ale moge sie mylic.

grosza wrote:
    aaa bo doczytałam że Trójmiasto i myślałam że gdzieś bliżej mnie :)

Wszystko się dziewczyny zgadza obydwie macie rację napisałam, że jestem z okolic Trójmiasta, czyli też okolic Gdańska, który należy do Trójmiasta ;)

A tak dokładniej to teraz z wioski jestem, dlatego te okolice w opisie. wiocha leży 20km od Gdyni w kierunku Wejherowa, ale pracuję i urodziłam się w Gdyni, uczyłam się w Gdańsku dlatego podaję Trójmiasto, bo wiocha mała i nic nie mówi.
    A ty Grosza to skąd bo też okolice masz w lokalizacji ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 14:37

bliska77, polarmiś, inessa, Myszonek, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    I jeszcze odnoscie obwieszczenia swiatu, moi rodzice wiedzieli zaraz po tescie, wiem ze oni pary z nie puszcza, tesciom na razie nie mowimy.... corci chcemy z jednej strony juz powiedziec a z drugiej chcemy jeszcze poczekac. Co do pracy, to jutro powiem, u mnie w tym momencie jest bardzo specyficzna i nerwowa sytuacja, pisza o nas w lkalnych gazetach i nie tylko, co prawda mnie to bezposrednio nie dotyczy, jednak wolalabym za wszelka cene uniknac sytuacji bardzo stresowych i chce by glownie moj prezes wiedzial ze jestem "pod ochrona"
    E to koniecznie, a jak bedzie nerwowo to zmykaj na l4 do domu bo i tak wstarczajaco sie denerujesz ciaza to po co ci nerwowka srodowiska zewnetrznego. Nic nie jest wazne jak ciaza i dziecko.

Kate 75, bliska77, inessa, Myszonek, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate-mieszkam w Redzie pracuję w Gdyni jestem z Gdańska

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 14:52

Kate 75, inessa, Myszonek, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga no wiadomo że nerwówka w pracy to jest dobijająca bo często jeszcze w domu się ją odczuwa a L4 to też jest jakiś wyjście :)

bliska77, Kate 75, inessa, Myszonek, caffe lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate i grosza, ja tez jestem z Gdanska :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 14:50

inessa, Kate 75, Myszonek, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    E to koniecznie, a jak bedzie nerwowo to zmykaj na l4 do domu bo i tak wstarczajaco sie denerujesz ciaza to po co ci nerwowka srodowiska zewnetrznego. Nic nie jest wazne jak ciaza i dziecko.
    Misku, masz racje, nie chce wchodzic w szczegoly,.
    Oczywiscie ze jak cos to ide na l4, chociaz wolalabym tego uniknac jak dlugo sie da. Jakby cos musze jeszcze kolezanke wszystkiego nauczyc, bo sa rzeczy ktorymi zajmuje sie tylko ja i nie maja zielonego pojecia co i jak

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 15:07

polarmiś, inessa, Myszonek, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ja tu jeszcze widze skradajace sie w najblizszym czasie trzy piekne zielonosci!!!! Oby mikolaj dla Was byl hojny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 14:55

Mango, inessa, Kate 75, Myszonek, malgos741, Simba, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ja tu jeszcze widze skradajace sie w najblizszym czasie trzy piekne zielonosci!!!! Oby mikolaj dla Was byl hojny.
    Oj tak, w koncu choinka tez jest zielona :-) , mam nadzeje, zekolor zielony bedzie krolowal a wiosna to juz cale forum bedzie zielone

Mango, inessa, polarmiś, Myszonek, malgos741, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misku mówisz o sobie :D :D :D

Kate 75, bliska77, Myszonek, malgos741, Simba, caffe lubią tę wiadomość

‹‹ 1782 1783 1784 1785 1786 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ