35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySimba wrote:O rety! Mówisz?? Jak co miesiąc strasznie sie boje rozczarowania, może chociaż do środy wytrzymam, to będzie 14 dzień. Teraz to mnie podjaralas!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 14:10
Simba, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Dziewczyny, wczoraj moja przyjaciolka zaserwowala nam takiego grzanca: w Ikea mozna kupic taka przyprawe ale plynna w butelce, rozrabia sie ja z winem lub wodka ( w dowolnych propocjach) dodaje sie rodzynki i migdaly i podgrzewa. Cudowny trunek. Nie pamietam jak sie nazwya ta przyprawa, wszyscy Szwedzi to pija. Polecam. Mozna rowniez to serwowac w wersji bezalkoholowej.
To gløgg. W IKEA sprzedaja bezakoholowa wersje tego napoju, normalnie jest on procentowyCala Skandynawia pije go od rana w adwent. U mnie tez jest przez caly grudzien w pracy, stoi sobie w kuchni i pijemy z rana. Pycha w ciemne poranki
polarmiś, inessa, bliska77, Myszonek, caffe lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Simba ja też bym nie wytrzymałą na Twoim miejscu do piątku
ale również nie namawiam
A właśnie menel hmhmhmhmhm juz nic nie powiem hihihihi nawet sobie CIebie nie wyobrażam Caffe
A mnie coś przeziebienie rozkłada
Będę twarda tak długo jak to mozliwe (czyli krótko). A ty sie trzymaj:) a może coś tam wysiadujesz, juz? I tylko spadek formy;)polarmiś, inessa, bliska77, Myszonek, malgos741, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:O rety! Mówisz?? Jak co miesiąc strasznie sie boje rozczarowania, może chociaż do środy wytrzymam, to będzie 14 dzień. Teraz to mnie podjaralas!
inessa, bliska77, Kate 75, Myszonek, malgos741, samira, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:To gløgg. W IKEA sprzedaja bezakoholowa wersje tego napoju, normalnie jest on procentowy
Cala Skandynawia pije go od rana w adwent. U mnie tez jest przez caly grudzien w pracy, stoi sobie w kuchni i pijemy z rana. Pycha w ciemne poranki
Pusurek, inessa, Myszonek, caffe lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Tez sie boje ale nie znosze niepewnosci, a tak wiem co sie dzieje i czekam sobie na @ a zawsze jest szansa ze nie przyjdzie i jakbym sie dowiedziala to od razu dobrze bym sie prowadzila, zadnych grzancow, winek itp.
polarmiś, inessa, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Cos mi po glowie chodzila nazwa grog wiec bylam blisko ale na wszelki wypadek wolalam w blad nie wprowadzac. To jest niebo w gebie!!!!!
Oj, jest, jest! Do tego sa takie maciupenkie szklaneczki, ktore najpierw sie wypelnia orzechami, migdalami i rodzynkami. Potem wlewasz gløgg i pijesz pomalutku. Na koniec wyjadasz lyzeczka te bakalie z dna, ktore jak sie nasacza to sa rewelacyjne w smakuAz sie normalnie zaslinilam
Ale u mnie pewnie bedzie jutro w pracy, juppi!
inessa, bliska77, polarmiś, Myszonek, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlis gratulacje ogromne!!!!!!!!!!! Kazdej z nas sie uda
Samirka, szkoda faceta, no i faktycznie przystojniaknz niego byl niezly, choc nie lubie blndynow to lubilam na niego patrzec
AnnaMaria jestem caly czas spiaca i zmeczona, w nocy spac nie mogea wczoraj wieczorkiem byl najpierw sledzik z cebulka a zaraz po nim prawie cwierc kg kapusty kiszonej
grosza, inessa, Myszonek, megan8, EwaT, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI jeszcze odnoscie obwieszczenia swiatu, moi rodzice wiedzieli zaraz po tescie, wiem ze oni pary z nie puszcza, tesciom na razie nie mowimy.... corci chcemy z jednej strony juz powiedziec a z drugiej chcemy jeszcze poczekac. Co do pracy, to jutro powiem, u mnie w tym momencie jest bardzo specyficzna i nerwowa sytuacja, pisza o nas w lkalnych gazetach i nie tylko, co prawda mnie to bezposrednio nie dotyczy, jednak wolalabym za wszelka cene uniknac sytuacji bardzo stresowych i chce by glownie moj prezes wiedzial ze jestem "pod ochrona"
inessa, Myszonek, EwaT, samira, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Na początek GRATULACJE dla ALIS !!!!!
Cudownie się grudzień nam zaczyna, super optymistyczna wiadomość, trzymaj się cieplutko Aliss
grosza wrote:kate75 -skąd jesteś dokładniej ?jeśli mogę zapytaćpolarmiś wrote:Grosza Kate podawala ze jest z okolic Gdańska, ale moge sie mylic.
grosza wrote:aaa bo doczytałam że Trójmiasto i myślałam że gdzieś bliżej mnie
Wszystko się dziewczyny zgadza obydwie macie rację napisałam, że jestem z okolic Trójmiasta, czyli też okolic Gdańska, który należy do Trójmiasta
A tak dokładniej to teraz z wioski jestem, dlatego te okolice w opisie. wiocha leży 20km od Gdyni w kierunku Wejherowa, ale pracuję i urodziłam się w Gdyni, uczyłam się w Gdańsku dlatego podaję Trójmiasto, bo wiocha mała i nic nie mówi.
A ty Grosza to skąd bo też okolice masz w lokalizacji ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 14:37
bliska77, polarmiś, inessa, Myszonek, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:I jeszcze odnoscie obwieszczenia swiatu, moi rodzice wiedzieli zaraz po tescie, wiem ze oni pary z nie puszcza, tesciom na razie nie mowimy.... corci chcemy z jednej strony juz powiedziec a z drugiej chcemy jeszcze poczekac. Co do pracy, to jutro powiem, u mnie w tym momencie jest bardzo specyficzna i nerwowa sytuacja, pisza o nas w lkalnych gazetach i nie tylko, co prawda mnie to bezposrednio nie dotyczy, jednak wolalabym za wszelka cene uniknac sytuacji bardzo stresowych i chce by glownie moj prezes wiedzial ze jestem "pod ochrona"
Kate 75, bliska77, inessa, Myszonek, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:E to koniecznie, a jak bedzie nerwowo to zmykaj na l4 do domu bo i tak wstarczajaco sie denerujesz ciaza to po co ci nerwowka srodowiska zewnetrznego. Nic nie jest wazne jak ciaza i dziecko.
Oczywiscie ze jak cos to ide na l4, chociaz wolalabym tego uniknac jak dlugo sie da. Jakby cos musze jeszcze kolezanke wszystkiego nauczyc, bo sa rzeczy ktorymi zajmuje sie tylko ja i nie maja zielonego pojecia co i jakWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 15:07
polarmiś, inessa, Myszonek, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Ja tu jeszcze widze skradajace sie w najblizszym czasie trzy piekne zielonosci!!!! Oby mikolaj dla Was byl hojny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 14:55
Mango, inessa, Kate 75, Myszonek, malgos741, Simba, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Ja tu jeszcze widze skradajace sie w najblizszym czasie trzy piekne zielonosci!!!! Oby mikolaj dla Was byl hojny.
, mam nadzeje, zekolor zielony bedzie krolowal a wiosna to juz cale forum bedzie zielone
Mango, inessa, polarmiś, Myszonek, malgos741, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny