35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
grosza wrote:Kate-mieszkam w Redzie pracuję w Gdyni jestem z Gdańska
Czyli do Ciebie Grosza mam coś ok. 10 km, bardzo blisko.
Pusurek wrote:Kate i grosza, ja tez jestem z Gdanska
Super, że trochę nas jest z okolic Trójmiasta, ale Ty mieszkasz teraz gdzie indziej, dobrze doczytałam?
polarmiś wrote:Ja tu jeszcze widze skradajace sie w najblizszym czasie trzy piekne zielonosci!!!! Oby mikolaj dla Was byl hojny.
Tajemnicza Polarmiś tropicielka zieleni
inessa, polarmiś, Myszonek, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
alis moje gratulacje. No grudzień zaczął się na zielono. Jak ją się ccieszę.:-*
inessa, Myszonek, bliska77, samira, caffe lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyMisku taaaaak ja nic nie wiem
Jutro jade na komisje o niepełnosprawność nie boje sie ale chciałabym aby mi przyznano stopien bo łatwiej bedzie mi dostać prace z moim zdrowiem.
Ostatnio jak była na komisji ( straszny stres wrrr) byłam wciaży a potem poroniłam mam dlatego nie mile wspomnienia i obawy
malgos741, bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ALIS - GRATULACJE
Polarmisiu -trop dalej. Czerwone kropki chowajcie się ze strachu, zielone kropki - przybywajcie.
Jakby mi się taka przytrafiła przed świętami, to wystrój domu byłby zielony - powiedzieliby pewnie, że pomyliłam święta
Inessa - myślami będę z Tobą (tym bardziej, że mam ZUS naprzeciw pracy)
bliska77, inessa, Mango, polarmiś, caffe lubią tę wiadomość
-
ja po andrzejkach wstałam o 14 tej, kaca nie mam bo kierowca. Obiad dziś prawie za darmo bo mięcho mam z impry, mamcia pprzyjdzie do nas.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 18:49
Myszonek, inessa, polarmiś, caffe lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMegan cudny ten Twój brzuszek aż troszke zazdroszcze ale wiesz ,ze to tak z serca
Kochana czy Wy nie chcecie znać płci czy już moze znasz ja bo ja nie pamietam chyba albo z moja mózgownicą coś nie tak co sie ma Wam urodzić???megan8, bliska77, samira, Simba, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alis wrote:JEST! Nie taki ładny jak te dwie kreski w awatarze Agi, ale jest. Najpierw myślałam, że nic nie widze i że wszystkie objawy sobie wmówiłam, ale im dłużej patrzyłam tym było bardziej różowo. No i jest druga kreska taka bladzina. Poza tym temperatura też wzrosła na 37.
Mąż będzie dopiero koło 15... Jak ja doczekam?
Przy okazji powiem wam jak się staraliśmy w tym miesiącu - może się to komuś przyda. A więc to był pierwszy miesiąc z lubrykantem wspomagającym przetrwanie spermy. No i kochaliśmy się w tych dniach co 3 dzień, żeby sobie sperma spokojnie dojrzała. A po nawet nie wstawałam tylko szłam od razu spać. Nie wiem, co zadziałało, może wszystko razem. A może się żołnierzyki wzmocniły, bo mój mąż do kilku miesięcy na zakaz korzystania z sauny - jego ulubionej rozrywki. Powiedziałam mu, że pójdzie so sauny dopiero uczcić, jak nam się uda. Teraz trzeba będzie zaplanowaćinessa, Myszonek, dojrzała lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Mąż się spóźnia. Nie wie, jakie newsy na niego czekają
A mnie zaczęły boleć wszystkie zęby. Nie wiedziałam, że to jeden z obajwów. Mam nadzieję, że samo jakoś przejdzie. Jestem teraz przez tydzień w Londynie i tutaj na pewno do dentysty nie pójdę. Jeśli już to do swojej po powrocie.Simba, inessa, megan8, Myszonek, EwaT, Kate 75, bliska77, malgos741, samira, polarmiś, pepapig, caffe, dojrzała, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki
Alis super wiesci, gratuluje!!! Masz piekny prezent na Swieta.
Widze ze Bozia tez z Krakowatak, mamy te perelki jezykowe, a znasz moze nakaslik i cumel? moj m jest z polnocy i dlugo mu zajelo zrozumienie niektorych moich slow
Megan sliczny brzuszek
Ania, co do regeneracji spermy to sama juz nie wiem, mowia co dwa, trzy dni, u mnie w klinice to nie pozwalajaaz do samej owu.
Ja zrobilam sobie wolne od ovu i monitoringu na weekend, pojde do nich jutro, co ma byc to bedzie. Im dluzej to trwa tym mam mniej cierpliwosci.
megan8, inessa, Kate 75, Myszonek, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość