35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
grosza wrote:Iwone nieżle się u ciebie porobiło , co gin na brak @?
Zrobił mi USG i nie było tam nic niepokojącego, ciąży też nie widział. Przepisał mi luteinę i mam ją brać 10 dni. Jeśli nie dostanę @ to mam przyjść 16.12
bliska77, caffe, Kate 75, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Zrobił mi USG i nie było tam nic niepokojącego, ciąży też nie widział. Przepisał mi luteinę i mam ją brać 10 dni. Jeśli nie dostanę @ to mam przyjść 16.12
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 09:16
Iwone, caffe, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Alis - super wieści! Gratuluję
To dopiero prezent!
Już niedługo każda z nas to czeka
Kate 75, bliska77, Alis, inessa, Bursztyn, Myszonek, Mango, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Niuta wrote:Alis - super wieści! Gratuluję
To dopiero prezent!
Już niedługo każda z nas to czeka
Na pewno i tego Wam na Boże Narodzenie życzę. Niesamowicie tak zrobić test w pierwszy dzień adwentu i mieć taki prezent pod choinkęKate 75, inessa, Bursztyn, bliska77, Myszonek, Mango, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ale tak myślałam, że ten miesiąc jest inny, bo miałam niespodziewanie krwawienie z nosa (nigdy mi się to nie zdarza), poza tym przez parę dni jakieś ciagnięcie w dole brzucha - coś między bólami okresowymi a zapaleniem pęcherza. Normalnie mam bóle tylko w dzień okresu i dostaję od razu, gdy sie ból zacznie. No i jakaś śpiąca byłam i miałam lekkie zawroty głowy. Teraz to wszystko przeszło, za to mam ból zęba... Właśnie wychodzę do dentysty.
Kate 75, inessa, samira, bliska77, Myszonek, Mango, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:A gdzie to się sprawdza? Robiłam zwykły najtańszy test z Boots, marki Boots.
Na nie których jest napisane na opakowaniu lub w instrukcji od jakiego poziomu bety jest test, tak z ciekawości pytam, bo się zbieram do testowaniainessa, Myszonek, Mango, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane u nas dzień mroźny ale pieknie słoneczny z błekitnym niebem.
Pozdrawiam Wszystkie kobietki, chorym życze powrot do zdrowia, zaciazionym sił i radosci mimo róznych dolegliwości,staraczkim zieleni na wykresie
A ja jade około 13 bo komisje mam na 15.30 wróće pod wieczór dopiero.
Dobrego tygodnia dla każdej z Was zwłaszcza wiele radosći z przyjscia św.Mikołaja
Buziaki
Iwone, Kate 75, samira, caffe, Bursztyn, bliska77, Niuta, megan8, Myszonek, Simba, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Ale tak myślałam, że ten miesiąc jest inny, bo miałam niespodziewanie krwawienie z nosa (nigdy mi się to nie zdarza), poza tym przez parę dni jakieś ciagnięcie w dole brzucha - coś między bólami okresowymi a zapaleniem pęcherza. Normalnie mam bóle tylko w dzień okresu i dostaję od razu, gdy sie ból zacznie. No i jakaś śpiąca byłam i miałam lekkie zawroty głowy. Teraz to wszystko przeszło, za to mam ból zęba... Właśnie wychodzę do dentysty.
Z tego co czytam u każdej z nas inaczej to przebiega, mnie też ciągnęło, ale ja się naprawdę przeziębiłam nawet brałam żurawinę, więc się nie nastawiam, bo mi psyche eksploduje. A prezent pod choinkę masz najlepszy na świecieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 10:54
inessa, caffe, Myszonek, Mango, Simba, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Hej kochane u nas dzień mroźny ale pieknie słoneczny z błekitnym niebem.
Pozdrawiam Wszystkie kobietki, chorym życze powrot do zdrowia, zaciazionym sił i radosci mimo róznych dolegliwości,staraczkim zieleni na wykresie
A ja jade około 13 bo komisje mam na 15.30 wróće pod wieczór dopiero.
Dobrego tygodnia dla każdej z Was zwłaszcza wiele radosći z przyjscia św.Mikołaja
Buziakiinessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, nie wiem, co zrobić. Dentysta powiedział, że potrzebne jest leczenie kanałowe i chciał zrobić prześwietlenie. Powiedział, że albo leczenie kanałowe albo coś tam poluzuje i da antybiotyk. Jego zdaniem ani prześwietlenie ani antybiotyk nie są groźne dla dziecka.
Bałam się prześwietlenia, teraz sprawdzam, że ten antybiotyk Amoxicillin wcale nie jest zalecany dla kobiet w ciąży. Piszą na stronie, że może wpłynąc na rozwój i żeby rozważyć za i przeciw. Więc nie wiem, co zrobić. Siedzę i płaczę. Infekcja też zagraża dziecku.inessa, Myszonek, caffe, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry Wszystkim
Alis, mieszkam w Birmingham, wiec chyba niewiele pomoge...ale rozumiem Twoj opor przed tubylczymi "dentystami"...
Inessa, powodzienia na komisji
Iwone, oby @ przyszla jak najszybciej i powodzenia w nowym cyklu
Aga, dbaj o siebie
Czuje sie zmeczona psychicznie moim kursem, ciagla psychoanaliza, no ale wiem ze to normalne, tylko czasem nie mam sily. Poza tym musimy jednak jechac po mojego psa jak najszybciej, mialam byc w Krakowie na Swieta ale trzeba bedzie to drastycznie przyspieszyc, niewiadomo czy mezowi dadza urlop, mam duzo nerwow jednym slowem.
megan8, inessa, Myszonek, bliska77, samira, Iwone, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Dziewczyny, nie wiem, co zrobić. Dentysta powiedział, że potrzebne jest leczenie kanałowe i chciał zrobić prześwietlenie. Powiedział, że albo leczenie kanałowe albo coś tam poluzuje i da antybiotyk. Jego zdaniem ani prześwietlenie ani antybiotyk nie są groźne dla dziecka.
Bałam się prześwietlenia, teraz sprawdzam, że ten antybiotyk Amoxicillin wcale nie jest zalecany dla kobiet w ciąży. Piszą na stronie, że może wpłynąc na rozwój i żeby rozważyć za i przeciw. Więc nie wiem, co zrobić. Siedzę i płaczę. Infekcja też zagraża dziecku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 11:48
inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Byłam rano, umówili mnie na piątek. Powiedzieli, że dentysty mi nie polecą. Nie buntowałam się, bo myślałam, że dentysta się mna zajmie. Może jeszcze gdyby to nie był facet. Ale jak mi facet mówi, że rentgent dziecku nie szkodzi ani antybiotyk...
Miałam nadzieję, że na antybiotyku będzie informacja, że jest dopuszczony dla kobiet w ciąży, ale jest tylko, żeby się skonsultować z lekarzem i rozważyc za i przeciw.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 11:50
inessa, Myszonek, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość