Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratuluje Alis!

nick nieaktualny, Myszonek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi w klinice lekarz powiedział,zę co dwa dni przed owulką najlepiej a niektórzy lekarze polecają co dwa dni a potem dzień przed owulką i w dzień owulki. Ponieważ nikt na 100% nie wie kiedy ona nastąpi a chodiz oto aby jej nie przeoczyć bo plemniki muszą być pare godzin w nas aby sie przygotowały na zapłodnienie musza przjsć tzw. kapacytacje. Jak sie za późno kocha to plemniczki wtedy mogą nie zdąrzyć sie przygotować a to zajmuje im ok.6 godzin

Mango, nick nieaktualny, malgos741, megan8, Kate 75, Myszonek, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Kate, zgadza się, nie mieszkam w Polsce, ale Gdańszczanką będę do końca życia :)

Rozumiem ja też, jestem przywiązana do Gdyni, choć teraz mieszkam na wsi.
    Z Gdańskiem mam same przyjemne wspomnienia, całe studia wspaniały czas :)

Megan piękny brzuszek i piękne zdjęcia :)

nick nieaktualny, megan8, Myszonek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/a0c743aaca7a3903.html

36t i 3 dni
    superowy ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 18:46

nick nieaktualny, megan8, Myszonek lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jedynie do gdańska na lotnisko jeżdzę.:-)

nick nieaktualny, megan8, Kate 75, Myszonek, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł babeczki ja...jestem smutna dzisiaj... Nie moge sie z moim m dogadać...jakiś sexik był ale poprawek nie bedzie bo zła jestem na niego obrażona...on już nie chce dzieci..ma dość...ja też mam dość ide sie napić.... :'( :-( :'(

nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, Kate 75, caffe, nick nieaktualny, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam wlasnie do domu i tu taka wiadomosc!!! ALIS GRATULUJE !!!!! :)
    Baaaaardzo sie ciesze!!!! :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, Myszonek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa Alis dzięki za odpowiedź:) ruszam do boju! Dobrej nocy :)

nick nieaktualny, Kate 75, Myszonek lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chociaż Alis ma kropeczke to mnie na sercu lżej...
    Że jednak tu szczęście krąży...blisko nas :-) <3

nick nieaktualny, Kate 75, caffe, Myszonek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byliśmy na imieninach. Tak się najadłam, ze jestem sztywna ;D ale, ze jestem najedzona to powiedzieć nie mogę. Po prostu studnia bez dna. gdyby nie pełny brzuch to bym chyba sama wszystko powyjadała z talerzy.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, malgos741, grosza, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iness, trzymam kciuki, żeby na komisji było z górki.

Burszytnku, dziewczyny z Londynu, macie jakiegoś dentystę do polecenia? Chyba jednak będę się musiała jutro gdzieś wybrać, żeby tego zęba spacyfikować zanim wrócę do Polski. Niech to wszyscy... I jestem pewna, że to jakiś kanał i nawet nie będzie jak zrobić zdjęcia. Mam nadzieję, że są jakieś znieczulenia nieszkodliwe w ciąży.

Szkoda, że kropkami nie można zarażać, bo bym zaraziła wszystkie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 23:52

nick nieaktualny, Iwone, malgos741, Mango, nick nieaktualny, Bursztyn, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    ja już poinformowałam swoją bezpośrednia przełożoną o moim odmiennym stanie, reakcja była bardzo fajna i przyjazna ;-), dziś nie ma koleżanki z mojego zespołu, jutro jej powiem, będzie przerażona, że zostanie z tym wszystkim sama, ale podzielą sie jakoś i dadzą radę ;-)

Miłego dnia ;-)

nick nieaktualny, Iwone, Alis, nick nieaktualny, malgos741, grosza, anna maria, Mango, nick nieaktualny, Bursztyn, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis gratuluję :)

Witam w grudniowy poniedziałek :)
    Ja mam już dość. U mnie 51 d.c i nadal czekam na @ Wściekam się, bo nie mogę zacząć nowych staranek. Mój m się śmieje że jedyny plus w tym wszystkim to to, że zaoszczędziłam na wkładkach ;)
    Po tygodniowej "jelitówce" w końcu dochodzę do siebie. Mało brakowało a znalazłabym się w szpitalu z powodu odwodnienia.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, Bursztyn, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie kochane :0 miłego dnia życzę

anna maria, nick nieaktualny, Myszonek lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Witam się kawką w ten słoneczny poranek. :-)

anna maria, Mango, Kate 75, nick nieaktualny, Bursztyn, megan8, Myszonek lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Alis Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie!

Idę z godzinę do dentysty z NHS (czekam aż otworzą). Mam nadzieję, że mnie przyjmą z bólem od ręki i że coś zrobią. W Polsce, do mojej dentyski chodzę bez problemu, ale tutaj stresuje mnie to nieźle.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 09:03

anna maria, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone nieżle się u ciebie porobiło , co gin na brak @?

Cafe takie obżarstwo w odmiennym stanie nie jest złe :)

Iwone, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, Bursztyn, Myszonek lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineska jestem myślami z tobą :)

Pepa trzymaj się :)

nick nieaktualny, caffe, Kate 75, nick nieaktualny, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkie dziewczyny i milego dnia zycze

Kate 75, nick nieaktualny, Bursztyn, Myszonek lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry Dziewczyny!

Moja choroba chyba się wycofuje, naturalne specyfiki chyba pomogły, ale wczoraj musiałam wziąć paracetamol bo łeb mi pękał od tego siedzenia w domu bez świeżego powietrza i świrowania z wiadomych powodów...

Inesa powodzenia na komisji, nie daj się 0am.gif

Pepa nie poddawaj się, takie starania wywołują sporo emocji, u nas też było gorąco, ale przeszło, będzie dobrze :)

Aga suwaczek czadowy, działa na wyobraźnię, super, że w pracy powiedziałaś i przełożona dobrze zareagowała , jak coś to bierz L4, firma się nie zawali :)

Iwone, chyba musisz się gina znowu poradzić, coś to za długo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 09:12

Iwone, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, Myszonek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1784 1785 1786 1787 1788 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ