35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMi w klinice lekarz powiedział,zę co dwa dni przed owulką najlepiej a niektórzy lekarze polecają co dwa dni a potem dzień przed owulką i w dzień owulki. Ponieważ nikt na 100% nie wie kiedy ona nastąpi a chodiz oto aby jej nie przeoczyć bo plemniki muszą być pare godzin w nas aby sie przygotowały na zapłodnienie musza przjsć tzw. kapacytacje. Jak sie za późno kocha to plemniczki wtedy mogą nie zdąrzyć sie przygotować a to zajmuje im ok.6 godzin
Mango, bliska77, malgos741, megan8, Kate 75, Myszonek, samira, caffe, dojrzała, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Kate, zgadza się, nie mieszkam w Polsce, ale Gdańszczanką będę do końca życia
Rozumiem ja też, jestem przywiązana do Gdyni, choć teraz mieszkam na wsi.
Z Gdańskiem mam same przyjemne wspomnienia, całe studia wspaniały czas
Megan piękny brzuszek i piękne zdjęciainessa, megan8, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja jedynie do gdańska na lotnisko jeżdzę.
inessa, megan8, Kate 75, Myszonek, Pusurek lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyHeloł babeczki ja...jestem smutna dzisiaj... Nie moge sie z moim m dogadać...jakiś sexik był ale poprawek nie bedzie bo zła jestem na niego obrażona...on już nie chce dzieci..ma dość...ja też mam dość ide sie napić.... :'(
:'(
samira, malgos741, inessa, Kate 75, caffe, dojrzała, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Byliśmy na imieninach. Tak się najadłam, ze jestem sztywna
ale, ze jestem najedzona to powiedzieć nie mogę. Po prostu studnia bez dna. gdyby nie pełny brzuch to bym chyba sama wszystko powyjadała z talerzy.
inessa, pepapig, Simba, bliska77, malgos741, grosza, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Iness, trzymam kciuki, żeby na komisji było z górki.
Burszytnku, dziewczyny z Londynu, macie jakiegoś dentystę do polecenia? Chyba jednak będę się musiała jutro gdzieś wybrać, żeby tego zęba spacyfikować zanim wrócę do Polski. Niech to wszyscy... I jestem pewna, że to jakiś kanał i nawet nie będzie jak zrobić zdjęcia. Mam nadzieję, że są jakieś znieczulenia nieszkodliwe w ciąży.
Szkoda, że kropkami nie można zarażać, bo bym zaraziła wszystkieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 23:52
pepapig, Iwone, malgos741, Mango, inessa, Bursztyn, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie
ja już poinformowałam swoją bezpośrednia przełożoną o moim odmiennym stanie, reakcja była bardzo fajna i przyjazna, dziś nie ma koleżanki z mojego zespołu, jutro jej powiem, będzie przerażona, że zostanie z tym wszystkim sama, ale podzielą sie jakoś i dadzą radę
Miłego dniapepapig, Iwone, Alis, samira, malgos741, grosza, anna maria, Mango, inessa, Bursztyn, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Alis gratuluję
Witam w grudniowy poniedziałek
Ja mam już dość. U mnie 51 d.c i nadal czekam na @ Wściekam się, bo nie mogę zacząć nowych staranek. Mój m się śmieje że jedyny plus w tym wszystkim to to, że zaoszczędziłam na wkładkach
Po tygodniowej "jelitówce" w końcu dochodzę do siebie. Mało brakowało a znalazłabym się w szpitalu z powodu odwodnienia.samira, bliska77, anna maria, inessa, Bursztyn, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Witam się kawką w ten słoneczny poranek.
anna maria, Mango, Kate 75, inessa, Bursztyn, megan8, Myszonek lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
witajcie!
Idę z godzinę do dentysty z NHS (czekam aż otworzą). Mam nadzieję, że mnie przyjmą z bólem od ręki i że coś zrobią. W Polsce, do mojej dentyski chodzę bez problemu, ale tutaj stresuje mnie to nieźle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 09:03
anna maria, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry Dziewczyny!
Moja choroba chyba się wycofuje, naturalne specyfiki chyba pomogły, ale wczoraj musiałam wziąć paracetamol bo łeb mi pękał od tego siedzenia w domu bez świeżego powietrza i świrowania z wiadomych powodów...
Inesa powodzenia na komisji, nie daj się
Pepa nie poddawaj się, takie starania wywołują sporo emocji, u nas też było gorąco, ale przeszło, będzie dobrze
Aga suwaczek czadowy, działa na wyobraźnię, super, że w pracy powiedziałaś i przełożona dobrze zareagowała , jak coś to bierz L4, firma się nie zawali
Iwone, chyba musisz się gina znowu poradzić, coś to za długo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 09:12
Iwone, caffe, bliska77, inessa, Bursztyn, Myszonek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość