35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
samira wrote:witam
dziewczyny przykre to ale wczoraj w wypadku samochodowym zginą aktor Paul Walker (taki przystojny blondyn)główny bohater serii filmów "Szybcy i Wściekli" testowali z innym aktorem nowe porsche (on był Pasazerem ,kierowca ten drugi),to była jakaś akcja charytatywna na rzecz Filipin szkoda mi go bardzo - widziałam z nim wiele filmówlink: http://film.interia.pl/wiadomosci/film/news/paul-walker-nie-zyje,1970183,38
Samirko ja jestem dzisiaj w szoku i to jest bardzo smutne bo on nie tylko byl przystojny on byl super facetem.... zycie tak kruche jest i nigdy nie wiadomo co moze sie wydarzyc niestetyja tez lubie filmy z nim szczegolnie "Eight Below" piekny film....
caffe, samira, inessa, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:JEST! Nie taki ładny jak te dwie kreski w awatarze Agi, ale jest. Najpierw myślałam, że nic nie widze i że wszystkie objawy sobie wmówiłam, ale im dłużej patrzyłam tym było bardziej różowo. No i jest druga kreska taka bladzina. Poza tym temperatura też wzrosła na 37.
Mąż będzie dopiero koło 15... Jak ja doczekam?
Przy okazji powiem wam jak się staraliśmy w tym miesiącu - może się to komuś przyda. A więc to był pierwszy miesiąc z lubrykantem wspomagającym przetrwanie spermy. No i kochaliśmy się w tych dniach co 3 dzień, żeby sobie sperma spokojnie dojrzała. A po nawet nie wstawałam tylko szłam od razu spać. Nie wiem, co zadziałało, może wszystko razem. A może się żołnierzyki wzmocniły, bo mój mąż do kilku miesięcy na zakaz korzystania z sauny - jego ulubionej rozrywki. Powiedziałam mu, że pójdzie so sauny dopiero uczcić, jak nam się uda. Teraz trzeba będzie zaplanować
Moje Gratulacje Alis dopiero teraz widze ze mamy nowa zielona kropeczke, przesuper dbajcie o siebie i dzieki za recepte hahaha SUPER!!!!inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Bozia dzieki za te filzy. Rajtki znam, weki - to sloiki , na pole znam, "idz że idz że" - moje ulubine.
polarmiś, inessa, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Simba ty tez odlecialas z temperaturka, kiedy testujesz?
Misiek, no właśnie juz myślałam ze mi sie termometr zepsuł... @ niby na piątek, to pewnie wtedy. Ale jakoś sceptycznie do tego cyklu podchodzę, samo ovu tez nie daje wielkich szans;) no ale, ale sie zobaczy!
A propos regionalizmow - przedwczoraj w Świeradowie, kasjerka w spożywczym spytała nas czy chcemy "zrywke". My galy na siebie....zrywkę? Chodziło o ręklamowke:)
Andrzejki nam wyszły słabe, ale wiecie co? Soplica pigwowka jest super! Wasze zdrowie, Babki:)polarmiś, grosza, inessa, Kate 75, Myszonek, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZrywka- dobre!!!!
Wlasnie weki to tak jak pisala Inesska sloiki z gumka.
Simba ale to juz 11 dzien po owulacji, czyli mozesz testowac wczesniej, ja bym do piatku w zyciu ńie wytrzymala przy takim wykresie, ale nie namawiam i nie nalegam. Trzymam kciuki by bylo dobrze!!!inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, wczoraj moja przyjaciolka zaserwowala nam takiego grzanca: w Ikea mozna kupic taka przyprawe ale plynna w butelce, rozrabia sie ja z winem lub wodka ( w dowolnych propocjach) dodaje sie rodzynki i migdaly i podgrzewa. Cudowny trunek. Nie pamietam jak sie nazwya ta przyprawa, wszyscy Szwedzi to pija. Polecam. Mozna rowniez to serwowac w wersji bezalkoholowej.
Simba, bliska77, Mango, Kate 75, inessa, Myszonek, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Zrywka- dobre!!!!
Wlasnie weki to tak jak pisala Inesska sloiki z gumka.
Simba ale to juz 11 dzien po owulacji, czyli mozesz testowac wczesniej, ja bym do piatku w zyciu ńie wytrzymala przy takim wykresie, ale nie namawiam i nie nalegam. Trzymam kciuki by bylo dobrze!!!
O rety! Mówisz?? Jak co miesiąc strasznie sie boje rozczarowania, może chociaż do środy wytrzymam, to będzie 14 dzień. Teraz to mnie podjaralas!inessa, Mango, Myszonek, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba ja też bym nie wytrzymałą na Twoim miejscu do piątku
ale również nie namawiam
A właśnie menel hmhmhmhmhm juz nic nie powiem hihihihi nawet sobie CIebie nie wyobrażam Caffe
A mnie coś przeziebienie rozkładaSimba, bliska77, Kate 75, Myszonek, caffe lubią tę wiadomość