X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis - gratulacje!

U mnie w kieleckim uzywamy troche sformuowan krakowskich a troche z innych terenow. ;)

Widzialyscie moja temperaturke?
    Takie schodki.
    To znaczy ze nie ma owulki w tym miesiacu?

inessa, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    O to wlasnie chodzilo:-)

chce teraz natychmiast...

inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    witam

dziewczyny przykre to ale wczoraj w wypadku samochodowym zginą aktor Paul Walker (taki przystojny blondyn)główny bohater serii filmów "Szybcy i Wściekli" testowali z innym aktorem nowe porsche (on był Pasazerem ,kierowca ten drugi),to była jakaś akcja charytatywna na rzecz Filipin szkoda mi go bardzo - widziałam z nim wiele filmów :( link: http://film.interia.pl/wiadomosci/film/news/paul-walker-nie-zyje,1970183,38

Samirko ja jestem dzisiaj w szoku i to jest bardzo smutne bo on nie tylko byl przystojny on byl super facetem.... zycie tak kruche jest i nigdy nie wiadomo co moze sie wydarzyc niestety :( :( :( ja tez lubie filmy z nim szczegolnie "Eight Below" piekny film....

caffe, samira, inessa, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    JEST! Nie taki ładny jak te dwie kreski w awatarze Agi, ale jest. Najpierw myślałam, że nic nie widze i że wszystkie objawy sobie wmówiłam, ale im dłużej patrzyłam tym było bardziej różowo. No i jest druga kreska taka bladzina. Poza tym temperatura też wzrosła na 37.

Mąż będzie dopiero koło 15... Jak ja doczekam? :D

Przy okazji powiem wam jak się staraliśmy w tym miesiącu - może się to komuś przyda. A więc to był pierwszy miesiąc z lubrykantem wspomagającym przetrwanie spermy. No i kochaliśmy się w tych dniach co 3 dzień, żeby sobie sperma spokojnie dojrzała. A po nawet nie wstawałam tylko szłam od razu spać. Nie wiem, co zadziałało, może wszystko razem. A może się żołnierzyki wzmocniły, bo mój mąż do kilku miesięcy na zakaz korzystania z sauny - jego ulubionej rozrywki. Powiedziałam mu, że pójdzie so sauny dopiero uczcić, jak nam się uda. Teraz trzeba będzie zaplanować :D

Moje Gratulacje Alis dopiero teraz widze ze mamy nowa zielona kropeczke, przesuper dbajcie o siebie i dzieki za recepte hahaha SUPER!!!!

inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis, gratuluję z całego serca. Cudowna wiadomość. Jak długo się staraliście, jeśli można wiedzieć?

inessa, bliska77, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate75 -skąd jesteś dokładniej ?jeśli mogę zapytać :)

inessa, Kate 75, Myszonek lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis gratulacje :) Może prześlesz trochę tych zielonych wirusków ;) i święta będą zielone <3

grosza, inessa, bliska77, Kate 75, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    kate75 -skąd jesteś dokładniej ?jeśli mogę zapytać :)
    Grosza Kate podawala ze jest z okolic Gdańska, ale moge sie mylic.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 13:24

grosza, inessa, Kate 75, Myszonek lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Bozia dzieki za te filzy. Rajtki znam, weki - to sloiki , na pole znam, "idz że idz że" - moje ulubine.
    weki - to bułki bagietki...w innych rejonach to jest chyba bułka wrocławska

polarmiś, inessa, bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Hahah!!!!

inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa bo doczytałam że Trójmiasto i myślałam że gdzieś bliżej mnie :)
    polarmiś wrote:
    Grosza Kate podawala ze jest z okolic Gdańska, ale moge sie mylic.

inessa, Kate 75, Myszonek lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    A w innych, to są słoiki z przetworami na zimę :)

Mango, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w poznańskim ( wielkopolska ma wiele gwar ale poznańska najbardziej znana :P ) weki to włąśnie słoiki ale z tą przykrywką z gumką i sprezynka na wierzchu :)

Simba, polarmiś, bliska77, Myszonek, megan8 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Simba ty tez odlecialas z temperaturka, kiedy testujesz?

Misiek, no właśnie juz myślałam ze mi sie termometr zepsuł... @ niby na piątek, to pewnie wtedy. Ale jakoś sceptycznie do tego cyklu podchodzę, samo ovu tez nie daje wielkich szans;) no ale, ale sie zobaczy!
    A propos regionalizmow - przedwczoraj w Świeradowie, kasjerka w spożywczym spytała nas czy chcemy "zrywke". My galy na siebie....zrywkę? Chodziło o ręklamowke:)
    Andrzejki nam wyszły słabe, ale wiecie co? Soplica pigwowka jest super! Wasze zdrowie, Babki:)

polarmiś, grosza, inessa, Kate 75, Myszonek, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrywka- dobre!!!!

Wlasnie weki to tak jak pisala Inesska sloiki z gumka.

Simba ale to juz 11 dzien po owulacji, czyli mozesz testowac wczesniej, ja bym do piatku w zyciu ńie wytrzymala przy takim wykresie, ale nie namawiam i nie nalegam. Trzymam kciuki by bylo dobrze!!!

inessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    hehehe, nawet nie wiedziałam :) ale z włosami dramat. Wychodze ładnie uczesana, nie ukrywam, ze po wielkich trudach, a wracam jak menel :)
    To mnie rozbawiłaś tym menelem:)

inessa, Myszonek, caffe lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    hahaha! z tymi mniejszymi to Ty nie wiesz co mowisz ;) szukac ich codziennie to tez nie takie fajne ;)

Ehehehehe, jak ja to rozumiem:)

inessa, Myszonek, Bursztyn lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wczoraj moja przyjaciolka zaserwowala nam takiego grzanca: w Ikea mozna kupic taka przyprawe ale plynna w butelce, rozrabia sie ja z winem lub wodka ( w dowolnych propocjach) dodaje sie rodzynki i migdaly i podgrzewa. Cudowny trunek. Nie pamietam jak sie nazwya ta przyprawa, wszyscy Szwedzi to pija. Polecam. Mozna rowniez to serwowac w wersji bezalkoholowej.

Simba, bliska77, Mango, Kate 75, inessa, Myszonek, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Zrywka- dobre!!!!

Wlasnie weki to tak jak pisala Inesska sloiki z gumka.

Simba ale to juz 11 dzien po owulacji, czyli mozesz testowac wczesniej, ja bym do piatku w zyciu ńie wytrzymala przy takim wykresie, ale nie namawiam i nie nalegam. Trzymam kciuki by bylo dobrze!!!

O rety! Mówisz?? Jak co miesiąc strasznie sie boje rozczarowania, może chociaż do środy wytrzymam, to będzie 14 dzień. Teraz to mnie podjaralas!

inessa, Mango, Myszonek, caffe lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba ja też bym nie wytrzymałą na Twoim miejscu do piątku :P ale również nie namawiam :P
    A właśnie menel hmhmhmhmhm juz nic nie powiem hihihihi nawet sobie CIebie nie wyobrażam Caffe :P :P :P :P
    A mnie coś przeziebienie rozkłada :(

Simba, bliska77, Kate 75, Myszonek, caffe lubią tę wiadomość

‹‹ 1781 1782 1783 1784 1785 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ