X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis - gratulacje!

U mnie w kieleckim uzywamy troche sformuowan krakowskich a troche z innych terenow. ;)

Widzialyscie moja temperaturke?
    Takie schodki.
    To znaczy ze nie ma owulki w tym miesiacu?

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Myszonek lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    O to wlasnie chodzilo:-)

chce teraz natychmiast...

nick nieaktualny, Myszonek lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    witam

dziewczyny przykre to ale wczoraj w wypadku samochodowym zginą aktor Paul Walker (taki przystojny blondyn)główny bohater serii filmów "Szybcy i Wściekli" testowali z innym aktorem nowe porsche (on był Pasazerem ,kierowca ten drugi),to była jakaś akcja charytatywna na rzecz Filipin szkoda mi go bardzo - widziałam z nim wiele filmów :( link: http://film.interia.pl/wiadomosci/film/news/paul-walker-nie-zyje,1970183,38

Samirko ja jestem dzisiaj w szoku i to jest bardzo smutne bo on nie tylko byl przystojny on byl super facetem.... zycie tak kruche jest i nigdy nie wiadomo co moze sie wydarzyc niestety :( :( :( ja tez lubie filmy z nim szczegolnie "Eight Below" piekny film....

caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Myszonek lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    JEST! Nie taki ładny jak te dwie kreski w awatarze Agi, ale jest. Najpierw myślałam, że nic nie widze i że wszystkie objawy sobie wmówiłam, ale im dłużej patrzyłam tym było bardziej różowo. No i jest druga kreska taka bladzina. Poza tym temperatura też wzrosła na 37.

Mąż będzie dopiero koło 15... Jak ja doczekam? :D

Przy okazji powiem wam jak się staraliśmy w tym miesiącu - może się to komuś przyda. A więc to był pierwszy miesiąc z lubrykantem wspomagającym przetrwanie spermy. No i kochaliśmy się w tych dniach co 3 dzień, żeby sobie sperma spokojnie dojrzała. A po nawet nie wstawałam tylko szłam od razu spać. Nie wiem, co zadziałało, może wszystko razem. A może się żołnierzyki wzmocniły, bo mój mąż do kilku miesięcy na zakaz korzystania z sauny - jego ulubionej rozrywki. Powiedziałam mu, że pójdzie so sauny dopiero uczcić, jak nam się uda. Teraz trzeba będzie zaplanować :D

Moje Gratulacje Alis dopiero teraz widze ze mamy nowa zielona kropeczke, przesuper dbajcie o siebie i dzieki za recepte hahaha SUPER!!!!

nick nieaktualny, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis, gratuluję z całego serca. Cudowna wiadomość. Jak długo się staraliście, jeśli można wiedzieć?

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate75 -skąd jesteś dokładniej ?jeśli mogę zapytać :)

nick nieaktualny, Kate 75, Myszonek lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis gratulacje :) Może prześlesz trochę tych zielonych wirusków ;) i święta będą zielone <3

grosza, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kate 75, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    kate75 -skąd jesteś dokładniej ?jeśli mogę zapytać :)
    Grosza Kate podawala ze jest z okolic Gdańska, ale moge sie mylic.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 13:24

grosza, nick nieaktualny, Kate 75, Myszonek lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Bozia dzieki za te filzy. Rajtki znam, weki - to sloiki , na pole znam, "idz że idz że" - moje ulubine.
    weki - to bułki bagietki...w innych rejonach to jest chyba bułka wrocławska

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Myszonek lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Hahah!!!!

nick nieaktualny, Myszonek lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa bo doczytałam że Trójmiasto i myślałam że gdzieś bliżej mnie :)
    polarmiś wrote:
    Grosza Kate podawala ze jest z okolic Gdańska, ale moge sie mylic.

nick nieaktualny, Kate 75, Myszonek lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    A w innych, to są słoiki z przetworami na zimę :)

Mango, nick nieaktualny, Myszonek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w poznańskim ( wielkopolska ma wiele gwar ale poznańska najbardziej znana :P ) weki to włąśnie słoiki ale z tą przykrywką z gumką i sprezynka na wierzchu :)

Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Myszonek, megan8 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Simba ty tez odlecialas z temperaturka, kiedy testujesz?

Misiek, no właśnie juz myślałam ze mi sie termometr zepsuł... @ niby na piątek, to pewnie wtedy. Ale jakoś sceptycznie do tego cyklu podchodzę, samo ovu tez nie daje wielkich szans;) no ale, ale sie zobaczy!
    A propos regionalizmow - przedwczoraj w Świeradowie, kasjerka w spożywczym spytała nas czy chcemy "zrywke". My galy na siebie....zrywkę? Chodziło o ręklamowke:)
    Andrzejki nam wyszły słabe, ale wiecie co? Soplica pigwowka jest super! Wasze zdrowie, Babki:)

nick nieaktualny, grosza, nick nieaktualny, Kate 75, Myszonek, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrywka- dobre!!!!

Wlasnie weki to tak jak pisala Inesska sloiki z gumka.

Simba ale to juz 11 dzien po owulacji, czyli mozesz testowac wczesniej, ja bym do piatku w zyciu ńie wytrzymala przy takim wykresie, ale nie namawiam i nie nalegam. Trzymam kciuki by bylo dobrze!!!

nick nieaktualny, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    hehehe, nawet nie wiedziałam :) ale z włosami dramat. Wychodze ładnie uczesana, nie ukrywam, ze po wielkich trudach, a wracam jak menel :)
    To mnie rozbawiłaś tym menelem:)

nick nieaktualny, Myszonek, caffe lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    hahaha! z tymi mniejszymi to Ty nie wiesz co mowisz ;) szukac ich codziennie to tez nie takie fajne ;)

Ehehehehe, jak ja to rozumiem:)

nick nieaktualny, Myszonek, Bursztyn lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wczoraj moja przyjaciolka zaserwowala nam takiego grzanca: w Ikea mozna kupic taka przyprawe ale plynna w butelce, rozrabia sie ja z winem lub wodka ( w dowolnych propocjach) dodaje sie rodzynki i migdaly i podgrzewa. Cudowny trunek. Nie pamietam jak sie nazwya ta przyprawa, wszyscy Szwedzi to pija. Polecam. Mozna rowniez to serwowac w wersji bezalkoholowej.

Simba, nick nieaktualny, Mango, Kate 75, nick nieaktualny, Myszonek, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Zrywka- dobre!!!!

Wlasnie weki to tak jak pisala Inesska sloiki z gumka.

Simba ale to juz 11 dzien po owulacji, czyli mozesz testowac wczesniej, ja bym do piatku w zyciu ńie wytrzymala przy takim wykresie, ale nie namawiam i nie nalegam. Trzymam kciuki by bylo dobrze!!!

O rety! Mówisz?? Jak co miesiąc strasznie sie boje rozczarowania, może chociaż do środy wytrzymam, to będzie 14 dzień. Teraz to mnie podjaralas!

nick nieaktualny, Mango, Myszonek, caffe lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba ja też bym nie wytrzymałą na Twoim miejscu do piątku :P ale również nie namawiam :P
    A właśnie menel hmhmhmhmhm juz nic nie powiem hihihihi nawet sobie CIebie nie wyobrażam Caffe :P :P :P :P
    A mnie coś przeziebienie rozkłada :(

Simba, nick nieaktualny, Kate 75, Myszonek, caffe lubią tę wiadomość

‹‹ 1781 1782 1783 1784 1785 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ