35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzczepi sie dziewczynki do 13 roku życia to najlepszy okres na szczepienie.
Jak macie córki młodsze to pamietajcie o tym. Szczepionka chroni kobiety nawet w 70% - 80% przed rakiem. Wiadomo trzeba sie badać całe życie!!!!!!!!!megan8, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Ale właśnie teraz sobie powiekszaja d..ki bo niby taka moda
A hormony ciazowe na wszystko działają nie tylko na głowe
Wychodzi na to, że wszystkie chcemy być "trendy", a niektóre z nas już są
Mam nadzieję, że te hormony skupią się u mnie we włosach i cyckach, takie pobożne życzenie.Myszonek, inessa, caffe, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Post usunięty przez administratora za łamanie regulaminu
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Na naszym forum bycie trendym to : wielki brzuch. A cycki i dupa to juz mniej wazne.
No no cycki mnie ważne, tylko kilka stron o cycuszkach zapisanedbając o tematy poboczne kobieta nie zapomina o najważniejszym taka już nasza natura, podzielność uwagi i robienie kilku rzeczy na raz mamy w genach.
A co do logo to ironia, bo nigdy nie lubiłam zielonego koloru, a teraz chętnie bym wykreśliła kolor niebieski z kolornika http://naforum.zapodaj.net/thumbs/62a1fc4f0708.gif
No i mam nowe hobby zbieram w kompie zielone emoty
A d..kę też ćwiczę, tak dla równowagi psychicznej i fizycznej, na przyszłość jak znalazł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 18:02
Myszonek, inessa, bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:Niedawno pisałam ,że moja koleżanka ma mieć wycięte mięśniaki i że zdecydowana jest na usunięcie macicy itd.
w środę miała zabieg ,boli ją całe ciało do dziś
jestem na nią zła ,bo mogła tylko wyciąć te mięśniaki ,ale mnie nie posłuchała
to tak jakby palec był zepsuty ,a całą rękę odcięli na życzenieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 19:17
megan8, inessa lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:Niedawno pisałam ,że moja koleżanka ma mieć wycięte mięśniaki i że zdecydowana jest na usunięcie macicy itd.
w środę miała zabieg ,boli ją całe ciało do dziś
jestem na nią zła ,bo mogła tylko wyciąć te mięśniaki ,ale mnie nie posłuchała
to tak jakby palec był zepsuty ,a całą rękę odcięli na życzenie
Czasami nie ma innej możliwości, ja musiałam podpisać zgodę na wycięcie wszystkiego, gdyby coś poszło nie tak, ręka mi drżała, ale innej mozliwosci nie było, nie wiedziałam, że można się zdecydować na wycięcie ot tak, przeważnie kobiety w wieku rozrodczym zostają z macicą lekarze zostawiają.megan8, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Czasami nie ma innej możliwości, ja musiałam podpisać zgodę na wycięcie wszystkiego, gdyby coś poszło nie tak, ręka mi drżała, ale innej mozliwosci nie było, nie wiedziałam, że można się zdecydować na wycięcie ot tak, przeważnie kobiety w wieku rozrodczym zostają z macicą lekarze zostawiają.
megan8, Kate 75, inessa lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Idę smazyc oponki, bo mi koleżanka smaka narobiła wczoraj i od wczoraj za mną chodzą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 20:34
caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Cafe aż mi się zechciało a jeszcze lepszy byłby chrust czyli faworki.
a te oponki to nie to samo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 20:49
caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
gdyby kazano mi wskazac co lubie jesc najbardziej i jeszcze nigdy mi sie nie znudzilo, bylby to....swiezy, pyszny, pachnacy wiejski chleb z chrupiaca zlocista skorka, posmarowany maslem i posypany sola
Tak, moge to jesc codziennie, jako kazde danie, opcjonalnie z pomidorem lub ogorkiem, cale zycieMyszonek, Alis, Simba, polarmiś, caffe, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Świeży wiejski chleb też mogę. A drugie danie to surówka z tartej (najlepiej ręcznie) marchwi i jabłka - mogę na kilogramy. Gdyby tylko miał kto trzeć. Na szczęście moja mama ostatnio kupiła robot kuchenny, który potrafi trzeć tak jak ręcznie - ziemniaki na placki i marchewka praktycznie nie do odróżnienia.
Aż mi teraz ten chleb pachnieBursztyn, Myszonek, caffe, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:.
Aż mi teraz ten chleb pachnieszkoda ze w UK nie ma dobrego chleba, same nadmuchane purchawy ktore po przycisnieciu bez wysilku obiema dlonmi plaszcza sie do rozmiarow nalesnika
przymierzam sie do upieczenia wlasnego chleba na zakwasie
samira, Simba, Myszonek, caffe, inessa, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:gdyby kazano mi wskazac co lubie jesc najbardziej i jeszcze nigdy mi sie nie znudzilo, bylby to....swiezy, pyszny, pachnacy wiejski chleb z chrupiaca zlocista skorka, posmarowany maslem i posypany sola
Tak, moge to jesc codziennie, jako kazde danie, opcjonalnie z pomidorem lub ogorkiem, cale zycie
Trzy ostatni dni w podróży, w której próbowałam nadrobić zaległości, ale jesteście zbyt szybkie:) wiec jutro sie postaram bardziej indywidualnie. Jednak jak zobaczyłam TEN wpis Bursztyna musiałam si odezwaću mnie TO sie nazywa deser. Sól gruba morska:)
Pozdrawiam Was w Andrzejki. Właśnie weszliśmy do domu po krótkiej wizycie na dolnym Śląsku...ale tam jest pięknie:)Bursztyn, Myszonek, caffe, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:witajcie
Dzięki Bursztynku za pamięć
serduszko pięknie bije 130uderzeń na minutę, Dzieciątko 6tydzień i 6 dzień oraz 0,9cm wielkości, córcia miała w tym samym czasie 0,78, właśnie porównuję usg. dostałam skierowanie na badania prenatalne i cała resztę, luteiny mam nie odstawiać, kolejna wizyta 19 grudnia i jak coś to mam natychmiast dzwonić
Caffe dbaj o siebie i pozwól aby "zaopiekowano sie Tobą"
z ciekawości, z serii cudów, lekarz powiedział, że miał u siebie pacjentkę, która pod kątem medycznym nie miała możliwości i prawa zajść w ciążę (bo coś tam nie pamiętam jakie medyczne określenia)
właśnie urodziła zdrowe dzieciątko, cykl bez żadnych wspomagaczy
takze wszystko jest możliwe
Ale dobre wieści:) Bardzo się cieszęMyszonek, inessa lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4