35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak tak patrze na Twoj wykres Anna Maria to na prawde tak sobie mysle ze tez nie ma co sie sugerowac temperaturami bo u Ciebie gora dol gora dol i co i tak jest zielono
nie ma reguly na to wszsytko hmmm najwazniejszy spokoj i bzykanko w opowiednim czasie
anna maria, Myszonek, bliska77, caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnna Maria SUPER GRATULUJĘ (łezka się w oku zakręciła )
anna a mąż już wie ?? jaki piękny prezent gwiazdkowy
a aktorka Lewińska z serialu Sąsiedzi jest teraz w TVN -jest w ciąży z bliźniakami -dwóch chłopaków -ciąża z zaskoczeniaona ma 42 lata i 21 i 15 córki
powiedziała ze jak lekarz na usg powiedział ze bliźnięta to zaczęła się histerycznie śmiać ...
malgos741, Myszonek, bliska77, Parka, caffe, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tez to oglądam i co można ... dobry początek tygodnia.
No ja w środę do ginka na usg i nową stymulację, wiem że clo jeszcze będę brała ale co jeszcze to nie wiem.samira, Myszonek, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Tez to oglądam i co można ... dobry początek tygodnia.
No ja w środę do ginka na usg i nową stymulację, wiem że clo jeszcze będę brała ale co jeszcze to nie wiem.
właśnie miałam napisać to samo że można - można !!!
malgos741, Myszonek, inessa lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Witam,
Anna Maria super wiadomość z rańca.... moje gratulacje
Slash ja również dziś zaczęłam od @.
No to ruszamy Małgoś
Będziesz mierzyć tempkę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 09:26
malgos741, Myszonek, inessa lubią tę wiadomość
-
slash wrote:No to ruszamy Małgoś
Będziesz mierzyć tempkę?Myszonek, anna maria, inessa lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
pewnie ze mozesz mi wyslac zaproszenie.slash wrote:A może dlatego że nie zaakceptowałaś kiedyś mojego zaproszenia i nie mam Cię w przyjaciółkach
ale powtórnie nie mogę wysłać zaproszenia bo nie mam tej funkcji, bo juz ją kiedyś kliknęłam u ciebie.
Myszonek, malgos741, inessa lubią tę wiadomość
-
Nie wiem jak mam udostepnic te serduszka ,szukam tej opcji i nie moge znalesc,wyslalm Ci zaproszenie.slash wrote:Anna Maria - te seruszka gdzies się zaznacza zeby były widoczne albo nie, tylko nie pamiętam gdzie to się robi.
Jejciu jak ta zielona kropa oczy cieszysamira, Myszonek, inessa lubią tę wiadomość
-
Samira czemu ja nie mogę dodać do przyjaciółek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 09:42
samira, inessa lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
agafbh wrote:Anna Maria czyli wychodzi na to, że miesiąc po mnie a ja miesiąc po Caffe, a EwaT między Caffe a mną, ciekawe dla której z jeszcze nie zazielenionych zarezerwowany jest kolejny miesiąc
samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Nie wiem jak mam udostepnic te serduszka ,szukam tej opcji i nie moge znalesc,wyslalm Ci zaproszenie.
i teraz jak w poszczególnych dniach zaznaczysz współżycie to powinno być widać serducha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 09:52
anna maria, Myszonek, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Nie wiem jak mam udostepnic te serduszka ,szukam tej opcji i nie moge znalesc,wyslalm Ci zaproszenie.
Ok, ale to zaakceptuję w domu, bo w pracy niestety skrzynka wiadomości jest zablokowana.anna maria, Myszonek, inessa lubią tę wiadomość
-
samira maz juz wie oznajmilam mu to o 6 rano ,jest szczesliwy jezeli wszystko pojdzie dobrze to bedzie jego pierwsze dziecko.Mam nadzieje ze tym razem sie nic nie wydazy przykrego i moj m sie doczeka(w koncu ma 51 lat ,czas juz zostac tata)samira wrote:Anna Maria SUPER GRATULUJĘ (łezka się w oku zakręciła )
anna a mąż już wie ?? jaki piękny prezent gwiazdkowy
a aktorka Lewińska z serialu Sąsiedzi jest teraz w TVN -jest w ciąży z bliźniakami -dwóch chłopaków -ciąża z zaskoczeniaona ma 42 lata i 21 i 15 córki
powiedziała ze jak lekarz na usg powiedział ze bliźnięta to zaczęła się histerycznie śmiać ...
samira, malgos741, Kate 75, Myszonek, caffe, bliska77, inessa, EwaT, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:Cały czas mierzę
Ja nie będę mierzyć żeby się nie stresowac. Teraz mierzyłam tylko dla zorientowania się bo i tak cykl był bezserduszkowy, więc mierzyłam na spokojnie, a teraz pewnie bym się denerwowała.Myszonek, bliska77, malgos741, inessa lubią tę wiadomość