35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
malgos741 wrote:Mandarynka poszła w ruch. Mam pytanie czy wy też macie tak że jak przychodzi zima a zwłaszcza święta to wtedy chce się mandarynek i pomarańczy, bo ja pamiętam jak byłam mała to takie rarytasy można było kupić tylko na święta.
malgos741, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem w ciazy zrobilam test dwie piekne grube ,widoczne krechy!!!! jestem szczesliwa!!!!
Panda, Reni, Myszonek, bliska77, malgos741, marynka, samira, Skuterek, Iwone, Parka, caffe, Kate 75, Mango, sjoanka, Simba, Pusurek, Bozia3, Olena, Niuta, mysza1975, Lucky, polarmiś, inessa, malajka, gosia7122, EwaT, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Dziewczyny jestem w ciazy zrobilam test dwie piekne grube ,widoczne krechy!!!! jestem szczesliwa!!!!
HUUUURAAAA!!! Szczescia nie ma konca gratulacje anna maria cudowna wiadomosc!!! Ciesze sie bardzo i zycze zdrowka i szczesliwych 9 miesicy, sciskamanna maria, Myszonek, bliska77, Skuterek, caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
jest swietnie jest dobrze i ja tez bym byla ach.....
Jak dlugo sie staralas pytam z ciekawosci ;)i tak dzisiaj tak po prostu zatestowaas czy przeczuwalas cos.... ja tez mam dzisiaj 12 dzien ale nie chce testowac bo sie boje hahahaMyszonek, bliska77, malgos741, caffe, Kate 75, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie - WOW ale super wiadomość z samego rana - ANNA MARIA - GRaTULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
Ja wczoraj się dziwiłam co mnie wzieło na słodkie zjadłam 2 czekolady - a tu dziś @ i nowy cykl
Dziewczyny, ja wiem że może to będzie powtarzanie się, ale może fajnie byłoby opisywać jak to Wam się udalo, na meskich sprawach jest założony taki temat, ale my tutaj też mogłybyśmy sobie opisywać, w momencie kiedy zielona kropa się pojawi. Jejciu jak się cieszę, coś na tym forum się rozkręciło prawda
Zawsze to da nam pozostałym jakieś nadzieje.anna maria, Reni, Panda, Myszonek, bliska77, malgos741, samira, Skuterek, Parka, caffe, Kate 75, Pusurek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam,
Anna Maria super wiadomość z rańca.... moje gratulacje
Slash ja również dziś zaczęłam od @.bliska77, Myszonek, anna maria, caffe, inessa lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyAnna Maria czyli wychodzi na to, że miesiąc po mnie a ja miesiąc po Caffe, a EwaT między Caffe a mną, ciekawe dla której z jeszcze nie zazielenionych zarezerwowany jest kolejny miesiąc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 08:35
Myszonek, grosza, samira, anna maria, Parka, caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
AGAFBH
a Twój szczęśliwy cykl rozpoczął się w moje urodziny
a cykl Anny Marii - w urodziny mojego ulubionego prof. od polskiego (z technikum) - który mnie traktuje jak wnuczkęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 08:45
bliska77, samira, malgos741, anna maria, caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyszonek wrote:AGAFBH
a Twój szczęśliwy cykl rozpoczął się w moje urodziny
a cykl Anny Marii - w urodziny mojego ulubionego prof. od polskiego (z technikum) - który mnie traktuje jak wnuczkęMyszonek, inessa lubią tę wiadomość