35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:samira maz juz wie oznajmilam mu to o 6 rano ,jest szczesliwy jezeli wszystko pojdzie dobrze to bedzie jego pierwsze dziecko.Mam nadzieje ze tym razem sie nic nie wydazy przykrego i moj m sie doczeka(w koncu ma 51 lat ,czas juz zostac tata)
anna maria, malgos741, Myszonek, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Wspaniała Grudniowa wiadomość!
Gratulacje z całego serca Anna Maria!!!
Zdrówka i spokoju w tych szczęśliwych nadchodzących miesiącach !!!
P.S. Po tym melancholijnym wczorajszym nastroju na forum taaka wspaniała i radosna wiadomość, aż mi mój małpowy dół minął i odzyskałam chęci do walki, może jeszcze nie jest za późno.
Jeszcze raz GRATULACJE!!samira, anna maria, caffe, Myszonek, bliska77, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Samirka nie miałam cię ale jakoś wysłałam zaproszenie
Myszonek, inessa lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
slash wrote:Widać
no proszę 3 serduszka a jaki efekttak wnioskuję po wykresie
Chyba muszę zweryfikować swoje poczynania w tym względzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 10:05
malgos741, grosza, Myszonek, bliska77, Parka, Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
to jest Rada mojego Gina.serduszowac na14 i 15 dzien cyklu i wczesniej 5 dni przerwy,troche poprzestawialam ale sie sprawdziloslash wrote:Widać
no proszę 3 serduszka a jaki efektmalgos741, Kate 75, bliska77, grosza, Parka, Lucky, Myszonek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
No tak jakość to podstawa.
Mi gin mówiła zeby tak od 16 dc, bo u mnie owulka między 18-20, 21 dc najprawdopodbniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 10:20
Myszonek, bliska77, Parka, anna maria, Lucky, malgos741, inessa lubią tę wiadomość
-
Anna Maria - gratulacje!
A mnie dzisiaj po temperaturce 36,80 znowu przesunelo owulacje. Z 14 na 18 dzien.
jutro wizyta u wloskiej ginekolog. Zobaczymy co wymysli - byla przekonana ze bede juz w ciazy.Myszonek, Parka, Lucky, malgos741, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
O to ja w tym cyklu zastosowałam się
do rady Twojego
gina. Oby miał rację
anna maria wrote:to jest Rada mojego Gina.serduszowac na14 i 15 dzien cyklu i wczesniej 5 dni przerwy,troche poprzestawialam ale sie sprawdziloMyszonek, anna maria, Lucky, malgos741, inessa lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
Anna Maria! GrAtuluję! Fantastyczna wiadomość!
Twój wykres podnosi na duchu, bo taki pewniak to on nie jest
Dziewczyny, jeszcze po drodze zafasolkowała Viola, więc całkiem sporo ciężarówek i te po 40-tce robią całkiem niezła statystykę
Głowy do góry i bierzemy sie do roboty!!!Myszonek, Kate 75, slash, anna maria, ania.g, bliska77, caffe, Lucky, Mango, inessa, megan8, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Anna Maria - gratulacje - oby teraz było szczęśliwie - uważaj na siebie...
.
Ja chyba kończę ten porypany cykl, więc śladem innych dziewczyn zaczynam kolejny cykl...Dziewczynki - bzykanko wypadnie nam w Święta..więc na wigilię nie słuchać gadających zwierząt, tylko brać się do roboty..
Simba, anna maria, bliska77, caffe, Panda, Mango, Myszonek, malgos741, Reni, inessa, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie!
Super Anna Maria i gratulacje ode mnie.
Bardzo się cieszę bo jest nadzieja dla reszty.
Poza tym moje serduszka ostatnio też w nieogromnych ilościach więc jest nadzieja
Wkurzam się na swoją tarczycę. Niby wynik w normie, ale po poronieniu zaczęła wariować.
do góry serca, Ania nam ładny prezent zrobiła.Simba, anna maria, bliska77, caffe, Lucky, Myszonek, malgos741, inessa, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość