35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Olena wrote:Polarmiś cieszę się, że postanowiłaś ćwiczyć. Będzie mi raźniej. Przyda Ci się taki sprzęcik na tracenie kilogramów pociążowych.
I to się nazywa perspektywiczne myślenie
Olena, polarmiś, inessa, Mango, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Nie zauważyłam, teraz widzę. No i super, po każdej dla każdej z nas.
Lecę dziś znów do gina, sprawdzić czy jajka pękły. No i poproszę go o receptę na Clo na następny miesiąc, jakby jednak @ się w tym cyklu pojawiła.Myszonek, inessa, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
No właśnie Myszonku, jak tam, w którym punkcie jesteś? Teraz pewnie u Ciebie czas najgorętszy. Dorabiaj serduszka, będzie ładnie na wykresie, kolorowo.
U mnie Clo przyspiesza ovulację o jakieś 1-2 dni. Już jestem po i czekam na rezultat. W związku z tym termin @ mam coś na 22 XII.inessa, ania.g, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
tak
ale co z tego jak T. zmęczony po pracy. Umówiłam się, że ja jutro zamiast na 7.00 to przyjdę na 8.30 - może jakieś
się z rana przytrafi.
A gdzie Twoje czerwone kreseczki na wykresie??Olena, inessa, Mango, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Coś mi ovu nie chce kreski zaznaczyć. To nic, byłam u gina, sprawdzał jajeczka i dziś sprawdzi czy pękły. A ovu sobie swoją droga idzie.
To nalegaj na T. Ja też niestety musiałam sporo nad swoim popracować. Czasami chciałam już odpuścić. Traci dużo sił na siłowni i wieczorem jest padnięty. Szczęście udało nam się dwa razy z rana zaserduszkować.Myszonek, inessa, ania.g, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Dostał już medalik św. Dominika, odebrał w aptece Salfazin, ja grzecznie mierzę tempkę, korzystam z Afrodyty, odżywiam jego żołnierzyki concecive +
i jeszczewymagam
Jakby to wszystko nie wystarczyło
Ale nic to - muszę się zabrać do roboty, bo inaczej nici z bliźniakówOlena, inessa, ania.g, Pusurek, samira, Mango, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
U mnie ostatnio (niestety potem poroniłam) było późne zagnieżdżenie, coś 12 dniu po ovu. Może będzie tak samo tym razem, To poczekam na Ciebie i urodzimy w tym samym dniu.
Masz racje jak my dużo od naszych wymagamyMyszonek, inessa, Parka, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Olena wrote:No właśnie Myszonku, jak tam, w którym punkcie jesteś? Teraz pewnie u Ciebie czas najgorętszy. Dorabiaj serduszka, będzie ładnie na wykresie, kolorowo.
U mnie Clo przyspiesza ovulację o jakieś 1-2 dni. Już jestem po i czekam na rezultat. W związku z tym termin @ mam coś na 22 XII.Myszonek, polarmiś, Olena, inessa, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dziewczyny od kilku dni okropnie mnie suszy. Wypijam litry wody i herbaty i nic. Strasznie to wkurzające. Badałam cukier bo już myślałam że jakaś cukrzyca ale na szczęście cukier w normie. W sumie wypijam dziennie ok 3 litrów wszelkich płynów i ciągle pustynia
Myszonek, Olena, Mango, inessa, Parka, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4