35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Anna Maria super wieści
To jak tak ładnie nam idzie, regularnie pojawiaja się nowa zielona kropka, to która następna? Ja rezerwuję maj!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 11:55
Lucky, anna maria, caffe, Myszonek, bliska77, malgos741, inessa, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
witajcie
po pierwsze i najważniejsze: Aniu gratuluję z całego serca! spokojnej i zdrowej ciąży i cudnego zdrowego Dziecka
pozdrawiam wszystkie
my na luzie, bo ja trochę albo i bardzo mam wszystkiego dość
widzę że brzuszki rosną zdrowo
nowych zielonych krop przybywa
nowe koleżanki udzielają się aktywnie
a i 'stare' tzn dawne, też działają intensywnie
super
obyśmy mogły zmienić to forum na Ciężarówki 35+ jak wróży Reni
powodzenia dziewczynyOlena, slash, Niuta, anna maria, caffe, Myszonek, bliska77, Reni, inessa, mysza1975, Parka, EwaT, megan8, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Dziewczyny jestem w ciazy zrobilam test dwie piekne grube ,widoczne krechy!!!! jestem szczesliwa!!!!
anna maria, caffe, Myszonek, inessa, Lucky, Parka lubią tę wiadomość
-
witaj Lucky - racja racja, ja troszke odpoczęłam psychicznie, zobaczymy co to będzie dalej. Poki się znów nie nakręcę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 12:11
anna maria, caffe, Myszonek, malgos741, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
Powiem wam ze jak zobaczylm dzisiejsza temperature to mialam przeblysk nadziei.
Bo szykowalam sie juz raczej na spadek temperatury i na @.
Ale wykres znowu mi tylko owulke przesunal i zmniejszyl procent w detektorze ciazy - nie ma po co jeszcze testowac.
Lepiej spokojnie poczekam do @.anna maria, Myszonek, bliska77, malgos741, inessa, Lucky, Parka lubią tę wiadomość
-
Ja powinnam testowac 11 ale tak sobie pomyslalam ze jak mi rano tempka skoczy to testuje ,a jak spadnie to nie robie testa.sjoanka wrote:Powiem wam ze jak zobaczylm dzisiejsza temperature to mialam przeblysk nadziei.
Ale wykres znowu mi tylko owulke przesunal i zmniejszyl procent w detektorze ciazy - nie ma po co jeszcze testowac.
Lepiej spokojnie poczekam do @.Myszonek, sjoanka, inessa, Lucky, polarmiś, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysjoanka wrote:Powiem wam ze jak zobaczylm dzisiejsza temperature to mialam przeblysk nadziei.
Lepiej spokojnie poczekam do @.Myszonek, inessa, Lucky, Parka lubią tę wiadomość
-
U mnie tempka na wykresie ładna ale przez luteine, która mi ją podwyższa jak przestaje brać to spada. Zawsże mam ładny wykres.
inessa, Lucky, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
agafbh wrote:trzymam kciuki tak na wszelki
Myszonek, bliska77, inessa, Lucky, Parka lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ja nic nie biore.
No ale mialam antybiotyk a potem probiotyk na flore bakteryjna.
I mezu wyposzczony bo mnie 3 tygodnie nie bylo a wczesniej 2 miesiace uwazalismy zeby nie zajsc.
I wrocilam do domu w dniu spodziewanej owulacji - ktora sie jednak jakos tym razem wymyka ovufriendowi.bliska77, Myszonek, inessa, caffe, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane dobrego popołudnia Wam życze u nas szaro i ponuro ale dzień pierwszy sprzatania światecznego domu!
Aniu jeszcze raz tutaj wielkie Gratulacje i szcześliwych już 8 miesiecy
Pamietam o Was kochaneLucky, Olena, Kate 75, malgos741, malgos741, anna maria, Myszonek, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysjoanka wrote:Powiem wam ze jak zobaczylm dzisiejsza temperature to mialam przeblysk nadziei.
Lepiej spokojnie poczekam do @.inessa, sjoanka, anna maria, mysza1975, Myszonek, Parka, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChcialam wczoraj popisac bo mialam przemyslenia podobne do Bozi ale dzien mi szybko zlecial i wena odeszla. Poniewaz pare dni temu zrobilo sie na forum sportowo stwiedzilama, ze i ja musze cos w tym temacie zrobic, zaciagnelam meza do decathlona i kupilismy po wielu probach taki sprzecik do cwiczen. Nie jest to orbitreck, nie jest to biezna. W nazewnictwie fitness jestem cienka ale chodzi sie na tym, biega, rozne katy i obciazenia. Mierzy to spalane kalorie ( moze pomysle zanim siegne po ciastko ile wysilku kosztuje jego spalenie) i cisnienie krwi, kilomtetry, takie tam bajery. Jesli nie zostane mama to zostane + 40 fit!!!!! W srode maja przywiezc ten "mebelek". Stawiam go w salonie przed tv i kominkiem i nie bedzie wymowek.
Dzisiaj mialam stolarzy, robili mi pomieszczenie gospodarcze. Posprzatalam po nich i zaczelam ukladac te smieci. Nienawidze remontow.
Ciesze sie ze coraz wiecej dziewczyn zaciazonych, mama nadzieje, ze wszystkie w koncu zostana mamami. Inesska a ty tu sie nie odgrazaj ze juz koniec z lekarzami i lekarstwami bo z tego co pamietam to do tej pory nic nie bralas - przynajmniej hormonow.
mysza1975, Myszonek, inessa, Pusurek, samira, Parka, megan8, malajka, malgos741, bliska77, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość