WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Maria super wieści ;-) ;-) ;-)
    To jak tak ładnie nam idzie, regularnie pojawiaja się nowa zielona kropka, to która następna? Ja rezerwuję maj!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 11:55

Lucky, anna maria, caffe, Myszonek, bliska77, malgos741, inessa, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    po pierwsze i najważniejsze: Aniu gratuluję z całego serca! spokojnej i zdrowej ciąży i cudnego zdrowego Dziecka

pozdrawiam wszystkie
    my na luzie, bo ja trochę albo i bardzo mam wszystkiego dość

widzę że brzuszki rosną zdrowo
    nowych zielonych krop przybywa
    nowe koleżanki udzielają się aktywnie
    a i 'stare' tzn dawne, też działają intensywnie
    super
    obyśmy mogły zmienić to forum na Ciężarówki 35+ jak wróży Reni

powodzenia dziewczyny

Olena, slash, Niuta, anna maria, caffe, Myszonek, bliska77, Reni, inessa, mysza1975, Parka, EwaT, megan8, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Dziewczyny jestem w ciazy zrobilam test dwie piekne grube ,widoczne krechy!!!! jestem szczesliwa!!!!
    Anna- Maria wielkie gratulacje i mocno trzymama kciuki za zdrowa ciaze!!!!

anna maria, caffe, Myszonek, inessa, Lucky, Parka lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj Lucky - racja racja, ja troszke odpoczęłam psychicznie, zobaczymy co to będzie dalej. Poki się znów nie nakręcę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 12:11

anna maria, caffe, Myszonek, malgos741, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam ze jak zobaczylm dzisiejsza temperature to mialam przeblysk nadziei.
    Bo szykowalam sie juz raczej na spadek temperatury i na @.
    Ale wykres znowu mi tylko owulke przesunal i zmniejszyl procent w detektorze ciazy - nie ma po co jeszcze testowac.
    Lepiej spokojnie poczekam do @.

anna maria, Myszonek, bliska77, malgos741, inessa, Lucky, Parka lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja powinnam testowac 11 ale tak sobie pomyslalam ze jak mi rano tempka skoczy to testuje ,a jak spadnie to nie robie testa.
    sjoanka wrote:
    Ale wykres znowu mi tylko owulke przesunal i zmniejszyl procent w detektorze ciazy - nie ma po co jeszcze testowac.

Myszonek, sjoanka, inessa, Lucky, polarmiś, Parka lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie strasznie dziś napierdziela brzuch przez tą zołzę @

sjoanka trzymam kciuki

Myszonek, inessa, Lucky, malgos741, Parka lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka wrote:
    trzymam kciuki tak na wszelki ;-)

Myszonek, inessa, Lucky, Parka lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tempka na wykresie ładna ale przez luteine, która mi ją podwyższa jak przestaje brać to spada. Zawsże mam ładny wykres. ;-)

inessa, Lucky, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    trzymam kciuki tak na wszelki ;-)
    Ja się tez przyłączam. :-)

Myszonek, bliska77, inessa, Lucky, Parka lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nic nie biore.
    No ale mialam antybiotyk a potem probiotyk na flore bakteryjna.

I mezu wyposzczony bo mnie 3 tygodnie nie bylo a wczesniej 2 miesiace uwazalismy zeby nie zajsc.

I wrocilam do domu w dniu spodziewanej owulacji - ktora sie jednak jakos tym razem wymyka ovufriendowi. ;)

bliska77, Myszonek, inessa, caffe, Lucky lubią tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I zapomnialam dodac ze teraz maz lyka systematycznie profertil. :)

Myszonek, inessa, Lucky, Olena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2013, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi ovu przesunelo owulke... Psia jego noga... I serduszkowanie raczej nie trafione w tym cyklu. Kliniko plodnosci, przybywam!

Myszonek, inessa, Lucky, malgos741, Olena, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek - to jak mnie.
    Cos ten cykl dziwny jakis. mysli.gif

Myszonek, inessa, Lucky, Olena, Pusurek, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2013, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dobrego popołudnia Wam życze u nas szaro i ponuro ale dzień pierwszy sprzatania światecznego domu!
    Aniu jeszcze raz tutaj wielkie Gratulacje i szcześliwych już 8 miesiecy :)
    Pamietam o Was kochane <3

Lucky, Olena, Kate 75, malgos741, malgos741, anna maria, Myszonek, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Inessa

Olena, inessa lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2013, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka wrote:
    Moja droga tutaj nie czekamy w ogole na @!!!!! Tylko na pozytywny test!!!! Tego zycze:-)

inessa, sjoanka, anna maria, mysza1975, Myszonek, Parka, malgos741, Simba lubią tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To do pozytywnego testu!

Musze sprawdzic na nich termin przydatnosci bo 2 lata temu kupione w Polsce. ;)

polarmiś, anna maria, Myszonek, inessa, Mango, Parka, malgos741 lubią tę wiadomość

• malajka Koleżanka

Wysłany: 9 grudnia 2013, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Maria Gratulacje!!!!!!!! :) Prosimy o wiruski ;)
    Milego dnia Dziewuszki :)

anna maria, Myszonek, inessa, Mango, Parka, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

km5szbmhoofnwevo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2013, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcialam wczoraj popisac bo mialam przemyslenia podobne do Bozi ale dzien mi szybko zlecial i wena odeszla. Poniewaz pare dni temu zrobilo sie na forum sportowo stwiedzilama, ze i ja musze cos w tym temacie zrobic, zaciagnelam meza do decathlona i kupilismy po wielu probach taki sprzecik do cwiczen. Nie jest to orbitreck, nie jest to biezna. W nazewnictwie fitness jestem cienka ale chodzi sie na tym, biega, rozne katy i obciazenia. Mierzy to spalane kalorie ( moze pomysle zanim siegne po ciastko ile wysilku kosztuje jego spalenie) i cisnienie krwi, kilomtetry, takie tam bajery. Jesli nie zostane mama to zostane + 40 fit!!!!! W srode maja przywiezc ten "mebelek". Stawiam go w salonie przed tv i kominkiem i nie bedzie wymowek.

Dzisiaj mialam stolarzy, robili mi pomieszczenie gospodarcze. Posprzatalam po nich i zaczelam ukladac te smieci. Nienawidze remontow.

Ciesze sie ze coraz wiecej dziewczyn zaciazonych, mama nadzieje, ze wszystkie w koncu zostana mamami. Inesska a ty tu sie nie odgrazaj ze juz koniec z lekarzami i lekarstwami bo z tego co pamietam to do tej pory nic nie bralas - przynajmniej hormonow.

mysza1975, Myszonek, inessa, Pusurek, samira, Parka, megan8, malajka, malgos741, bliska77, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1837 1838 1839 1840 1841 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ