35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ostatnie negatywne testy przypominają mi Kubusia Puchatka - im bardziej Kubuś zaglądał do środka tym bardziej go tam nie było. - im bardziej ania wyglądała drugiej kreski tym bardziej jej tam nie było!!!
Myszonek, Olena, samira, marynka, Mango, inessa, mysza1975, bliska77, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Olena wrote:Rozumiem. Znam to uczucie.
Jak bym chciała by się tu po kolei wszystkim udawało. fajny prezent byś miała na święta.
Nie doczekałam się na moje urodziny to może się uda 19 XII na mojej mamy urodziny.Myszonek, Olena, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Ostatnie negatywne testy przypominają mi Kubusia Puchatka - im bardziej Kubuś zaglądał do środka tym bardziej go tam nie było. - im bardziej ania wyglądała drugiej kreski tym bardziej jej tam nie było!!!
Dobre!Myszonek, Mango, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja z drżeniem serca czekam na maila z kliniki. Wysłałam zapytanie, czy mają granice wieku dla kobiet i czekam na odpowiedź. Bo doczytałam na ich stronie, ze żeby np. skorzystać z oferty 3 X IVF ( do 3 razu sztuka za jedna cenę ) kobieta nie może być starsza niż 39 lat. No to dla mnie, sorki, już za późno... Zaczęłam się bać, mówiąc szczerze...
samira, Myszonek, ania.g, Mango, inessa, Parka, malgos741, grosza, KaRa, Iwone, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A ja z drżeniem serca czekam na maila z kliniki. Wysłałam zapytanie, czy mają granice wieku dla kobiet i czekam na odpowiedź. Bo doczytałam na ich stronie, ze żeby np. skorzystać z oferty 3 X IVF ( do 3 razu sztuka za jedna cenę ) kobieta nie może być starsza niż 39 lat. No to dla mnie, sorki, już za późno... Zaczęłam się bać, mówiąc szczerze...
Pusurek, Mango, inessa lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Myszonku a ta Afrodyta Twoja to działa?
Ja kupiłam ją ponad rok temu.
Używałam kilka miesięcy ale nigdy nie widziałam paprotek.
Przestałam używać.
A po kilku miesiącahc leżenia w szufladzie chyba wyczerpała się bateria, bo nie świeci lampeczka.Myszonek, inessa lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Myszonku a ta Afrodyta Twoja to działa?
hmmm jeszcze nie wiem czy działa - używam jej od kilku dni - paprotek nie widzę ale.... jeszcze nie było owulki.
Mam więcej plamek na szkiełku ale one nie przypominają obrazków z instrukcji obsługiinessa lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A ja z drżeniem serca czekam na maila z kliniki. Wysłałam zapytanie, czy mają granice wieku dla kobiet i czekam na odpowiedź. Bo doczytałam na ich stronie, ze żeby np. skorzystać z oferty 3 X IVF ( do 3 razu sztuka za jedna cenę ) kobieta nie może być starsza niż 39 lat. No to dla mnie, sorki, już za późno... Zaczęłam się bać, mówiąc szczerze...
inessa, Pusurek lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Czytam o waszym Myszonku, Oleno i Aniu.g nowym terminie testowania i zorientowałam się, że owu przewrotnie wyznaczył mi termin @ na 1 stycznia 2014r.. Już to widzę, jak witam Nowy Rok z testem w dłoni
, a podobno jaki pierwszy dzień w roku taki cały nowy rok, bardzo zabawne
Tak z ciekawości pytam co to ta tajemnicza Afrodyta Myszonku, rozumiem że to cos zw z owulacją ale co i jak ?
Pusurek daj znać jak z tą kliniką.
Ja w przyszły poniedziałek wybieram się do gin, na poważną rozmowę co dalej , bo na razie kazała mi beztrosko sobiez mężem przez 3-4 m-cy, a potem zobaczymy, żadnego monitoringu ani leków prócz dupka i.t.p, a tu chyba nie ma co marnować czasu. Po niedzielnych rozmowach na forum stwierdziłam, że tyle czasu zmarnowane i trzeba zintensyfikować działania a właściwie zdywersyfikować. 40 - stka coraz bliżej, młodość nie wieczność reasumując zamierzam też udać się do kliniki. Z tego co się też dowiedziałam mają ograniczenia wiekowe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 19:40
megan8, malgos741, ania.g, inessa, Parka, Iwone, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Post usunięty przez administratora za łamanie regulaminu
-
polarmiś wrote:Chcialam wczoraj popisac bo mialam przemyslenia podobne do Bozi ale dzien mi szybko zlecial i wena odeszla. Poniewaz pare dni temu zrobilo sie na forum sportowo stwiedzilama, ze i ja musze cos w tym temacie zrobic, zaciagnelam meza do decathlona i kupilismy po wielu probach taki sprzecik do cwiczen. Nie jest to orbitreck, nie jest to biezna. W nazewnictwie fitness jestem cienka ale chodzi sie na tym, biega, rozne katy i obciazenia. Mierzy to spalane kalorie ( moze pomysle zanim siegne po ciastko ile wysilku kosztuje jego spalenie) i cisnienie krwi, kilomtetry, takie tam bajery. Jesli nie zostane mama to zostane + 40 fit!!!!! W srode maja przywiezc ten "mebelek". Stawiam go w salonie przed tv i kominkiem i nie bedzie wymowek.
Oj, z tymi ćwiczeniami to nie tak łatwo. Ja już kilka lat chodzę regularnie ćwiczyć do klubu (sama jakoś nie mogę się zmobilizować), to fakt czuję się lepiej i ogólna kondycja mi się poprawiła, ale fit to nigdy nie będę. Po prostu kocham słodkie!Myszonek, malgos741, inessa, Kate 75, samira, Parka, polarmiś lubią tę wiadomość