35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:dziewczynki ja juz mowie dobranoc,jutro wjezdzamy na polowanie i nie bedzie nas do srody,oczywiscie ze biore laptopa ze soba i mam nadzieje ze nie bede miala problemow zeby wejsc na ovu.Ciesze sie na ten wypad ,lasy,pola,super powietrze i mam tam super sasiadke ktora zawsze gotuje obiady dla nas.Dobranoc
inessa lubi tę wiadomość
-
Myszonek wrote:Mniam
Jak już nie zmieszczę, to podasz adres i podeślę Ci nadmiar zapasówMama będzie przeszczęśliwa, że ma zbyt - a ja spokojna bo nie będzie "płakać" i w myślach przemeblowywać mojej kuchni
Też czasami biorę od mamy coś co niezbyt zużywam, ale szkoda mi jej, ze tyle się narobiła, a ja wybrzydzam. Biorę więc i częstuję innych
Myszonek, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez brykam juz zaraz spac, jutro rano mamy mega wczesna pobudke, cos kolo 5.30. Wybieramy sie familijnie do na koncert Eltona Johna, to bylo ostatnio moje wielkie marzenie. I taki zafundowalismy sobie prezent pod choinke :)Strasznie sie ciesze!
Myszonek, caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja tez brykam juz zaraz spac, jutro rano mamy mega wczesna pobudke, cos kolo 5.30. Wybieramy sie familijnie do na koncert Eltona Johna, to bylo ostatnio moje wielkie marzenie. I taki zafundowalismy sobie prezent pod choinke :)Strasznie sie ciesze!
Jutro też więc nie będziesz osamotniona
ale takich atrakcji, jak Elton nie będzie na moim zjeździecaffe, inessa lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór, ale dużo piszecie, ledwo nadążam z czytaniem ....
Ja tez jutro jadę po zakupy w postaci prezentów dla dzieci pod choinkę (córka łyżwy figurówki, syn piłka nożna wg wzoru na mistrzostwa swiata w Brazylii - takie są życzenia od Mikołaja)
Od wczoraj wdrażam moją dietę anty-PCO. 2 dni już przeżyłam bez słodyczy (w ogóle węglowodanów prostych), nabiału i glutenu. Nie poddalam sie czytając nawet Wasze posty o pysznościach słodkosciach!
Pusurek, caffe, Myszonek, malgos741, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyszonek wrote:oj dla mnie to normalna pora - codziennie tak wstaję
Jutro też więc nie będziesz osamotniona
ale takich atrakcji, jak Elton nie będzie na moim zjeździe
O matko, podziwiam Cie! Ja wstaje do pracy o 7.45 i zawsze mam focha, ze to za wczesniePolacze sie z Toba jutro w bolach wstawania!
inessa lubi tę wiadomość
-
Parka wrote:Dobry wieczór, ale dużo piszecie, ledwo nadążam z czytaniem ....
Ja tez jutro jadę po zakupy w postaci prezentów dla dzieci pod choinkę (córka łyżwy figurówki, syn piłka nożna wg wzoru na mistrzostwa swiata w Brazylii - takie są życzenia od Mikołaja)
Od wczoraj wdrażam moją dietę anty-PCO. 2 dni już przeżyłam bez słodyczy (w ogóle węglowodanów prostych), nabiału i glutenu. Nie poddalam sie czytając nawet Wasze posty o pysznościach słodkosciach!Także każda dieta byłaby nie do przebrnięcia
Myszonek, Parka, inessa lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja jeśli mi czegoś nie wolno jeść w danym momencie, to o tym tylko myślę, że bym zjadła
Także każda dieta byłaby nie do przebrnięcia
Ja na moją dietę patrzę z punktu widzenia przywrócenia normalnej owulacji, więc jak mnie nachodzi żeby złamać zasady, to od razu mam wrażenie, ze w ten sposób oddalam się od zielonej kropki i to nawet działamam raczej zdiagnozowane co ze mną nie tak, więc dieta może zdziałać cuda w moim przypadku
Panda, Myszonek, malgos741, inessa, Kate 75, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Nareszcie!
Laska wywoływała u mnie agresję. Aż się we mnie gotowalo jak ją czytałam
inessa wrote:Pamietnik Lenusi został zablokowany przez administratora.Iwone, Panda, Myszonek, malgos741, Parka, inessa, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Szczerze? Na razie mam potężne zakwasy haha i oprócz tego i senności nic w tej chwili nie czuje. Samochód ma być na 10 a my nie zdążyliśmy rozkręcić szafy..grrrr...
P.s. Witajcie
Myszonek wrote:Teraz koszmar a potem jaka satysfakcja. A i tak pomimo koszmaru i zmęczenia to pewnie odczuwasz nutkę ekscytacjimalgos741, Parka, polarmiś, inessa, Kate 75, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Też ostatnio nadążam tylko czytać - ale to dobrze, że nas tu tyle...
Reni - zobaczysz jaka będzie radocha, jak już wszystko poukładacie...
Caffe - z takim brzuszkiem zapadniętym o jakim opowiadasz, że miałaś - to powinnaś mieć zakaz wypowiadania się na temat odchudzania...bo co Ty o tym możesz wiedzieć...to tak, jak ja bym konfabulowała na temat wychodzenia z narkomanii...
Piernik chyba powinnam już upiec prawda? Myślałam o zrobieniu małych pierniczków w różnych kształtach i obsypaniu ich tym pyłem złotym, ale nie zdążyłam go kupić i już go nie ma w sprzedaży - może kupie srebrny....
Tak sobie myślę, jaki tu przekrój różnych kobiet i jest mi miło z tego powodu - bo w życiu realnym raczej trudno byłoby się spotkać specjalistce od biznes planu z kobietą jadącą na polowanie lub inną buszującą w Australii, czy zajmującą się chorymi w Norwegii lub psychologiem polsko-angielskim...Nawet możemy spotkać wariatki, którym trzeba kasować pamiętniki...
Tak więc przekrój dosyć spory, ale to dobrze- ciekawiej...
Parka, polarmiś, inessa, Kate 75, gosia7122, malgos741, Pusurek, Simba, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztynek nie miała czasu się spotkać ze mną - wysłała tylko wiadomość, że mieli zajob duży, że mieli bardzo ciężką podróż, no i wracają do domu już - więc pewnie jutro się odezwie...
Parka, inessa, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość