Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    dziewczynki ja juz mowie dobranoc,jutro wjezdzamy na polowanie i nie bedzie nas do srody,oczywiscie ze biore laptopa ze soba i mam nadzieje ze nie bede miala problemow zeby wejsc na ovu.Ciesze sie na ten wypad ,lasy,pola,super powietrze i mam tam super sasiadke ktora zawsze gotuje obiady dla nas.Dobranoc
    Udanego wyjazdu :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    Mniam :)

Jak już nie zmieszczę, to podasz adres i podeślę Ci nadmiar zapasów ;) Mama będzie przeszczęśliwa, że ma zbyt - a ja spokojna bo nie będzie "płakać" i w myślach przemeblowywać mojej kuchni ;)
    Ja to chętnie w każdej ilości przyjmę domowe smakołyki :P Też czasami biorę od mamy coś co niezbyt zużywam, ale szkoda mi jej, ze tyle się narobiła, a ja wybrzydzam. Biorę więc i częstuję innych ;)

Myszonek, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez brykam juz zaraz spac, jutro rano mamy mega wczesna pobudke, cos kolo 5.30. Wybieramy sie familijnie do na koncert Eltona Johna, to bylo ostatnio moje wielkie marzenie. I taki zafundowalismy sobie prezent pod choinke :)Strasznie sie ciesze! :)

Myszonek, caffe, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja tez brykam juz zaraz spac, jutro rano mamy mega wczesna pobudke, cos kolo 5.30. Wybieramy sie familijnie do na koncert Eltona Johna, to bylo ostatnio moje wielkie marzenie. I taki zafundowalismy sobie prezent pod choinke :)Strasznie sie ciesze! :)
    oj dla mnie to normalna pora - codziennie tak wstaję :) Jutro też więc nie będziesz osamotniona :)
    ale takich atrakcji, jak Elton nie będzie na moim zjeździe :P

caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór, ale dużo piszecie, ledwo nadążam z czytaniem .... :)

Ja tez jutro jadę po zakupy w postaci prezentów dla dzieci pod choinkę (córka łyżwy figurówki, syn piłka nożna wg wzoru na mistrzostwa swiata w Brazylii - takie są życzenia od Mikołaja)

Od wczoraj wdrażam moją dietę anty-PCO. 2 dni już przeżyłam bez słodyczy (w ogóle węglowodanów prostych), nabiału i glutenu. Nie poddalam sie czytając nawet Wasze posty o pysznościach słodkosciach!

nick nieaktualny, caffe, Myszonek, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    oj dla mnie to normalna pora - codziennie tak wstaję :) Jutro też więc nie będziesz osamotniona :)
    ale takich atrakcji, jak Elton nie będzie na moim zjeździe :P

O matko, podziwiam Cie! Ja wstaje do pracy o 7.45 i zawsze mam focha, ze to za wczesnie :D Polacze sie z Toba jutro w bolach wstawania! ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Dobry wieczór, ale dużo piszecie, ledwo nadążam z czytaniem .... :)

Ja tez jutro jadę po zakupy w postaci prezentów dla dzieci pod choinkę (córka łyżwy figurówki, syn piłka nożna wg wzoru na mistrzostwa swiata w Brazylii - takie są życzenia od Mikołaja)

Od wczoraj wdrażam moją dietę anty-PCO. 2 dni już przeżyłam bez słodyczy (w ogóle węglowodanów prostych), nabiału i glutenu. Nie poddalam sie czytając nawet Wasze posty o pysznościach słodkosciach!
    Ja jeśli mi czegoś nie wolno jeść w danym momencie, to o tym tylko myślę, że bym zjadła :P Także każda dieta byłaby nie do przebrnięcia :)

Myszonek, Parka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpływam aby śnić o tych truskawkach ;)

Życzę Wszystkim spokojnej nocy :)
    Pewnie odezwę się jutro po kursie i zakupach, czyli dopiero wieczorem.

Dobrej nocy.

caffe, Parka, ania.g, malgos741, nick nieaktualny, Kate 75, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    Odpływam aby śnić o tych truskawkach ;)

Życzę Wszystkim spokojnej nocy :)
    Pewnie odezwę się jutro po kursie i zakupach, czyli dopiero wieczorem.

Dobrej nocy.
    Truskawkowej nocy ;)

Parka, Myszonek, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja jeśli mi czegoś nie wolno jeść w danym momencie, to o tym tylko myślę, że bym zjadła :P Także każda dieta byłaby nie do przebrnięcia :)

Ja na moją dietę patrzę z punktu widzenia przywrócenia normalnej owulacji, więc jak mnie nachodzi żeby złamać zasady, to od razu mam wrażenie, ze w ten sposób oddalam się od zielonej kropki i to nawet działa :) mam raczej zdiagnozowane co ze mną nie tak, więc dieta może zdziałać cuda w moim przypadku

Panda, Myszonek, malgos741, nick nieaktualny, Kate 75, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nareszcie!
    Laska wywoływała u mnie agresję. Aż się we mnie gotowalo jak ją czytałam
    inessa wrote:
    Pamietnik Lenusi został zablokowany przez administratora.

Iwone, Panda, Myszonek, malgos741, Parka, nick nieaktualny, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak cisza..eh to idę dalej się pakować. Koszmar.

Myszonek, Parka, nick nieaktualny, Kate 75, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 01:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni trzymaj sie!!! Ja Dom przenosilam I pol towaru do biednych odwiozlam I juz nawet nie pamietam co to bylo ;) sciskam

Myszonek, Parka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    No tak cisza..eh to idę dalej się pakować. Koszmar.
    Teraz koszmar a potem jaka satysfakcja. A i tak pomimo koszmaru i zmęczenia to pewnie odczuwasz nutkę ekscytacji :)

Parka, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ogólnie to dzień dobry,
    życzę Wam miłej soboty.
    "Do zobaczenia" wieczorem.

Parka, nick nieaktualny, Kate 75 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze? Na razie mam potężne zakwasy haha i oprócz tego i senności nic w tej chwili nie czuje. Samochód ma być na 10 a my nie zdążyliśmy rozkręcić szafy..grrrr...

P.s. Witajcie
    Myszonek wrote:
    Teraz koszmar a potem jaka satysfakcja. A i tak pomimo koszmaru i zmęczenia to pewnie odczuwasz nutkę ekscytacji :)

malgos741, Parka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kate 75, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni ale pierwsze święta w nowym domu - bezcenne :)

malgos741, Reni, Parka, nick nieaktualny, Kate 75 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia dziewczyny :P

Parka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)
    Też ostatnio nadążam tylko czytać - ale to dobrze, że nas tu tyle...

Reni - zobaczysz jaka będzie radocha, jak już wszystko poukładacie...:)

Caffe - z takim brzuszkiem zapadniętym o jakim opowiadasz, że miałaś - to powinnaś mieć zakaz wypowiadania się na temat odchudzania...bo co Ty o tym możesz wiedzieć...to tak, jak ja bym konfabulowała na temat wychodzenia z narkomanii...;)
    Piernik chyba powinnam już upiec prawda? Myślałam o zrobieniu małych pierniczków w różnych kształtach i obsypaniu ich tym pyłem złotym, ale nie zdążyłam go kupić i już go nie ma w sprzedaży - może kupie srebrny....:)

Tak sobie myślę, jaki tu przekrój różnych kobiet i jest mi miło z tego powodu - bo w życiu realnym raczej trudno byłoby się spotkać specjalistce od biznes planu z kobietą jadącą na polowanie lub inną buszującą w Australii, czy zajmującą się chorymi w Norwegii lub psychologiem polsko-angielskim...:) Nawet możemy spotkać wariatki, którym trzeba kasować pamiętniki...:) Tak więc przekrój dosyć spory, ale to dobrze- ciekawiej...

Parka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kate 75, gosia7122, malgos741, nick nieaktualny, Simba, megan8, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynek nie miała czasu się spotkać ze mną - wysłała tylko wiadomość, że mieli zajob duży, że mieli bardzo ciężką podróż, no i wracają do domu już - więc pewnie jutro się odezwie...:)

Parka, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 1859 1860 1861 1862 1863 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ