X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    dziewczynki ja juz mowie dobranoc,jutro wjezdzamy na polowanie i nie bedzie nas do srody,oczywiscie ze biore laptopa ze soba i mam nadzieje ze nie bede miala problemow zeby wejsc na ovu.Ciesze sie na ten wypad ,lasy,pola,super powietrze i mam tam super sasiadke ktora zawsze gotuje obiady dla nas.Dobranoc
    Udanego wyjazdu :)

inessa lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    Mniam :)

Jak już nie zmieszczę, to podasz adres i podeślę Ci nadmiar zapasów ;) Mama będzie przeszczęśliwa, że ma zbyt - a ja spokojna bo nie będzie "płakać" i w myślach przemeblowywać mojej kuchni ;)
    Ja to chętnie w każdej ilości przyjmę domowe smakołyki :P Też czasami biorę od mamy coś co niezbyt zużywam, ale szkoda mi jej, ze tyle się narobiła, a ja wybrzydzam. Biorę więc i częstuję innych ;)

Myszonek, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez brykam juz zaraz spac, jutro rano mamy mega wczesna pobudke, cos kolo 5.30. Wybieramy sie familijnie do na koncert Eltona Johna, to bylo ostatnio moje wielkie marzenie. I taki zafundowalismy sobie prezent pod choinke :)Strasznie sie ciesze! :)

Myszonek, caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja tez brykam juz zaraz spac, jutro rano mamy mega wczesna pobudke, cos kolo 5.30. Wybieramy sie familijnie do na koncert Eltona Johna, to bylo ostatnio moje wielkie marzenie. I taki zafundowalismy sobie prezent pod choinke :)Strasznie sie ciesze! :)
    oj dla mnie to normalna pora - codziennie tak wstaję :) Jutro też więc nie będziesz osamotniona :)
    ale takich atrakcji, jak Elton nie będzie na moim zjeździe :P

caffe, inessa lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór, ale dużo piszecie, ledwo nadążam z czytaniem .... :)

Ja tez jutro jadę po zakupy w postaci prezentów dla dzieci pod choinkę (córka łyżwy figurówki, syn piłka nożna wg wzoru na mistrzostwa swiata w Brazylii - takie są życzenia od Mikołaja)

Od wczoraj wdrażam moją dietę anty-PCO. 2 dni już przeżyłam bez słodyczy (w ogóle węglowodanów prostych), nabiału i glutenu. Nie poddalam sie czytając nawet Wasze posty o pysznościach słodkosciach!

Pusurek, caffe, Myszonek, malgos741, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    oj dla mnie to normalna pora - codziennie tak wstaję :) Jutro też więc nie będziesz osamotniona :)
    ale takich atrakcji, jak Elton nie będzie na moim zjeździe :P

O matko, podziwiam Cie! Ja wstaje do pracy o 7.45 i zawsze mam focha, ze to za wczesnie :D Polacze sie z Toba jutro w bolach wstawania! ;)

inessa lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Dobry wieczór, ale dużo piszecie, ledwo nadążam z czytaniem .... :)

Ja tez jutro jadę po zakupy w postaci prezentów dla dzieci pod choinkę (córka łyżwy figurówki, syn piłka nożna wg wzoru na mistrzostwa swiata w Brazylii - takie są życzenia od Mikołaja)

Od wczoraj wdrażam moją dietę anty-PCO. 2 dni już przeżyłam bez słodyczy (w ogóle węglowodanów prostych), nabiału i glutenu. Nie poddalam sie czytając nawet Wasze posty o pysznościach słodkosciach!
    Ja jeśli mi czegoś nie wolno jeść w danym momencie, to o tym tylko myślę, że bym zjadła :P Także każda dieta byłaby nie do przebrnięcia :)

Myszonek, Parka, inessa lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpływam aby śnić o tych truskawkach ;)

Życzę Wszystkim spokojnej nocy :)
    Pewnie odezwę się jutro po kursie i zakupach, czyli dopiero wieczorem.

Dobrej nocy.

caffe, Parka, ania.g, malgos741, inessa, Kate 75, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    Odpływam aby śnić o tych truskawkach ;)

Życzę Wszystkim spokojnej nocy :)
    Pewnie odezwę się jutro po kursie i zakupach, czyli dopiero wieczorem.

Dobrej nocy.
    Truskawkowej nocy ;)

Parka, Myszonek, inessa lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja jeśli mi czegoś nie wolno jeść w danym momencie, to o tym tylko myślę, że bym zjadła :P Także każda dieta byłaby nie do przebrnięcia :)

Ja na moją dietę patrzę z punktu widzenia przywrócenia normalnej owulacji, więc jak mnie nachodzi żeby złamać zasady, to od razu mam wrażenie, ze w ten sposób oddalam się od zielonej kropki i to nawet działa :) mam raczej zdiagnozowane co ze mną nie tak, więc dieta może zdziałać cuda w moim przypadku

Panda, Myszonek, malgos741, inessa, Kate 75, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nareszcie!
    Laska wywoływała u mnie agresję. Aż się we mnie gotowalo jak ją czytałam
    inessa wrote:
    Pamietnik Lenusi został zablokowany przez administratora.

Iwone, Panda, Myszonek, malgos741, Parka, inessa, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak cisza..eh to idę dalej się pakować. Koszmar.

Myszonek, Parka, inessa, Kate 75, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 01:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni trzymaj sie!!! Ja Dom przenosilam I pol towaru do biednych odwiozlam I juz nawet nie pamietam co to bylo ;) sciskam

Myszonek, Parka, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    No tak cisza..eh to idę dalej się pakować. Koszmar.
    Teraz koszmar a potem jaka satysfakcja. A i tak pomimo koszmaru i zmęczenia to pewnie odczuwasz nutkę ekscytacji :)

Parka, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ogólnie to dzień dobry,
    życzę Wam miłej soboty.
    "Do zobaczenia" wieczorem.

Parka, inessa, Kate 75 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze? Na razie mam potężne zakwasy haha i oprócz tego i senności nic w tej chwili nie czuje. Samochód ma być na 10 a my nie zdążyliśmy rozkręcić szafy..grrrr...

P.s. Witajcie
    Myszonek wrote:
    Teraz koszmar a potem jaka satysfakcja. A i tak pomimo koszmaru i zmęczenia to pewnie odczuwasz nutkę ekscytacji :)

malgos741, Parka, polarmiś, inessa, Kate 75, bliska77 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni ale pierwsze święta w nowym domu - bezcenne :)

malgos741, Reni, Parka, inessa, Kate 75 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia dziewczyny :P

Parka, inessa lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)
    Też ostatnio nadążam tylko czytać - ale to dobrze, że nas tu tyle...

Reni - zobaczysz jaka będzie radocha, jak już wszystko poukładacie...:)

Caffe - z takim brzuszkiem zapadniętym o jakim opowiadasz, że miałaś - to powinnaś mieć zakaz wypowiadania się na temat odchudzania...bo co Ty o tym możesz wiedzieć...to tak, jak ja bym konfabulowała na temat wychodzenia z narkomanii...;)
    Piernik chyba powinnam już upiec prawda? Myślałam o zrobieniu małych pierniczków w różnych kształtach i obsypaniu ich tym pyłem złotym, ale nie zdążyłam go kupić i już go nie ma w sprzedaży - może kupie srebrny....:)

Tak sobie myślę, jaki tu przekrój różnych kobiet i jest mi miło z tego powodu - bo w życiu realnym raczej trudno byłoby się spotkać specjalistce od biznes planu z kobietą jadącą na polowanie lub inną buszującą w Australii, czy zajmującą się chorymi w Norwegii lub psychologiem polsko-angielskim...:) Nawet możemy spotkać wariatki, którym trzeba kasować pamiętniki...:) Tak więc przekrój dosyć spory, ale to dobrze- ciekawiej...

Parka, polarmiś, inessa, Kate 75, gosia7122, malgos741, Pusurek, Simba, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynek nie miała czasu się spotkać ze mną - wysłała tylko wiadomość, że mieli zajob duży, że mieli bardzo ciężką podróż, no i wracają do domu już - więc pewnie jutro się odezwie...:)

Parka, inessa, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 1859 1860 1861 1862 1863 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ