35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUfuffufufu skończyłam pieczenie a jeszcze troche sprzatałam a wczesniej byłam na zakupach już troche światecznych
Myszonku a wiesz jak ja ostatnio tzn w sierpniu zaszłam wciaze to jak zrobiłam badania krwi morfoloegie i żelazo byłam w cieżkim szoku mój lekarz zreszta też bo miaqłam tak piekne żelazo jak nigdy przez całe życie moze dlatego polecają ciaze hematolodzy ale dziwie sie,zę nie zajał sie wchłanianiem zelaza z tabletek.Myszonek, samira, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Dzięki megan za pamięć
Skończyliśmy!
Wczoraj się pakowalismy tzn kuchnię
Dzisiaj zawiezlismy to wszystko. Moj chłop oszalał. Sam wszystko nosił. 4 piętro bez windy. Teraz czekamy na jedzonko i dalej pakowanie. Masakra jakaś. Tyle rzeczy! Trzeba rozkręcić szafę prawie 3 metry
Jutro o 8 przeprowadzka mebli szafek.
W obu mieszkaniach jakby ktoś granat wrzucił. Świąt nie czuję. Jestem wycienczona. Teraz potrzebuję kolejnych 2 tyg urlopu na odpoczynekmegan8 wrote:Reni jak remont ??anna maria, Myszonek, inessa, Pusurek, Simba, samira, malgos741, Mango, polarmiś, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni ja to bardzo bym chciała się wprowadzać do własnego M - to jest nasze drugie marzenie, na chwilę obecną.
Po wszystkim sobie odpocznieszteraz głowa do góry i do roboty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 18:26
Myszonek, inessa lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Ufuffufufu skończyłam pieczenie a jeszcze troche sprzatałam a wczesniej byłam na zakupach już troche światecznych
Jak ja bym schrupała te Twoje ciacha i pierniki
Też mieliśmy się wybrać na zakupy ale chyba nie dam rady. Może tylko uaktualnię listę i jutro popołudniu, jak wrócę z kursu to się wybierzemy.inessa, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:hmmm .chyba jestem tu jedyna co nic w kuchni nie robi
"
mam wy....... na wszystko
leżę i pachnę ,a co
mój przyjedzie 20 za tydzień ,będzie jakiś seksik i wyląduję na porodówce w same święta znając mojego pecha
Ja tak samo. W tym roku nic nie robię. Chyba ze z nudów jakies ciasto.
Święta raczej zapowiadają sie w szpitalu wiec nie ma po co. Maź będzie sie stołować u teściów.inessa, samira, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Pamietnik Lenusi został zablokowany przez administratora.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 20:39
anna maria, inessa, samira, malgos741 lubią tę wiadomość
-
I bardzo dobrze bo to co ona tam wypisywala to sie w glowie nie miesci,juz widze jak sie wscieka ze nie moze swojej chorej gry prowadzic.inessa wrote:Pamietnik Lenusi został zablokowany przez administratora.
caffe, inessa, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Dobrze, ze ktos to kontroluje...
Nie wiadomo czy kontroluje. Bo jesli to był tzw. troll, to zablokowanie też nic nie da, bo założy nowe konto. Natomiast jeśli tam się dzieją złe rzeczy, to interwencja powinna mieć inną formę. Ale mam nadzieję, że ktoś się tym odpowiednio zajął, ktoś spoza forum.inessa, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Nie wiadomo czy kontroluje. Bo jesli to był tzw. troll, to zablokowanie też nic nie da, bo założy nowe konto. Natomiast jeśli tam się dzieją złe rzeczy, to interwencja powinna mieć inną formę. Ale mam nadzieję, że ktoś się tym odpowiednio zajął, ktoś spoza forum.
No wiesz, samo to, ze pamietnik zostal zamkniety swiadczy o tym, ze ktos z gory ( nie tylko my ) to czyta, a to juz jest forma kontroli. Miejmy nadzieje, ze nastapilo po tym cos jeszcze, admin jest w stanie sprawdzic po IP, skad wysylane sa posty. I ze cos sie zadzialo wiecej...samira, caffe, inessa, malgos741 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Caffe jak samopoczucie ,brzuszek pewnie juz widoczny?
ja czuję się ok. Mam sporo energii, która tracę jak wracam po pracy do domu. Natomiast w pracy fizycznie się nie męczę. Ogólnie nie czuję, że jestem w ciąży
Smaruję się, a najczęściej mąż to robi, oliwką w żeli dla dzieci i niemowlątidealnie działa na moją skórę i powoduje, ze to co zaczynało nie być elastyczne
ujędrnia sie prawie natychmiast, także polecam. Przynajmniej na mnie działa.
Mąż sie przykłada do smarowania, bo twierdzi, ze nie chcę żeby mu się żona zepsułaA że robi to tak, że ukrwienie w miejscach smarowanych w momencie przyspiesza, to ja czuję się lepiej
mysza1975, Pusurek, inessa, malgos741, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Dziewczyny pozgłaszały do administratora.
A ja już nie mam ochoty na komentowanie tego co ona pisze ufufuufufufuf.inessa, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość