35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dzis mialam plan powiesic swiatelka na domu, a tu leje jak z cebra i jest + 11. Masakra jakas! I takie same prognozy az do swiat. White Christmas chyba nie bedzie w tym roku, chyba ze z plyty
nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja się żegnam na wekeend. Może zajrzę tu jutro na chwilkę. Przyjeżdżają dzieci mojego M. To miłego weekendu dla wszystkich
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, Myszonek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 21:35
nick nieaktualny, Iwone, grosza, Myszonek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, KaRa, nick nieaktualny, malgos741, Mango, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny

Ja mam już dość sprzątania i robienia bombek, ale zależy mi żeby skończyć jeszcze dziś, bo od jutra świętuję.

Niestety kończę jutro 41
Ja też pochodzę z domu gdzie na święta odsuwa się wszystko i sprząta w każdym kącie. Nie bardzo mi się chce, ale to taka okazja żeby wszędzie posprzątać, bo na co dzień nie odsuwa się przecież szafek w kuchni itd. Tyle że ja jestem mądrzejsza niż moja mama i staram się mniej więcej do 14.12 posprzątać, by na święta nie być zmęczona.
Sztuczną choinkę dla dzieci postawimy jutro, żywą dopiero w sobotę za tydzień
Jeszcze tylko salon został mi do posprzątania i mam wolne
nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, malgos741, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Megan poproś maluszka żeby się pośpieszył, a jeśli nie chce, to niech przeczeka święta w brzuszkumegan8 wrote:hmmm .chyba jestem tu jedyna co nic w kuchni nie robi
"
mam wy....... na wszystko
leżę i pachnę ,a co
mój przyjedzie 20 za tydzień ,będzie jakiś seksik i wyląduję na porodówce w same święta znając mojego pecha
megan8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mój hematolog chyba "zachorował".
Stwierdził, że nie ma problemów z wchłanianiem żelaza, bo przecież wyniki się poprawiły w październiku (w listopadzie i grudniu już spadły) a to, że we wrześniu mi wlali 3 jednostki krwi nie ma nic wspólnego z poprawą wyników na miesiąc :p
No i powiedział, że jakbym zaszła w ciążę to w sumie dobrze, bo nie będzie miesiączki więc może wyniki się nie pogorszą.
Dodam, że wcześniej miałam @ przez 7 dni - z czego 3 dni obfitego krwawienia. Potem przygoda z mięśniakiem i krwotoki - w sierpniu nawet 24 dni. Po usunięciu mięśniaka @ max 6 dni z czego tylko jeden mocniejszy.
Coś temu mojemu doktorkowi na głowę upadło - nie wiem, święta a może nowy rok .....
Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ale trafiłaś. Wśród imion wymieniłaś moje i mojego brataOlena wrote:Hania też bardzo mi się podoba. Mi się jeszcze podobają takie imiona jak Marta, Wanda, Helena, Krystyna, Bożena, Kinga, Diana, Daria ni i dzisiejsza Łucja, może jeszcze Elżbieta. Będzie co wybierać. Dla chłopca to Szymon, Mariusz, Artur, Stanisław, Marcin, Łukasz. Oczywiście imiona to kwestia gustu i wiem, że nie każdemu mogą się podobać przeze mnie wybrane.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Gin mi wycinał mięśniaka (histeroskopia diagnostyczna z operacyjną), widział moje wyniki przed i po zabiegu na wizycie kontrolnej w poradni przyszpitalnej - widział jajoIwone wrote:Myszonku a co na to gin (mam na myśli problemy hematologiczne), nie widzi na razie przeciwwskazań?
i kazał jechać do domu i się starać, starać i starać. Zgłosić się do niego w grudniu (oj przełożyłam na styczeń przez to staranie) no chyba, że zaciążę wcześniej (jak widać tak się nie stało - chyba, że o tym nie wiem
)
Więc chyba nie ma przeciwwskazań
nick nieaktualny, Iwone, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość