Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam w domu Zofie. Mowia na nia w szkole Sofia, nieduza to roznica. Jesli beda kolejni czlonkowie rodziny, to bedzie to Adam albo Helena. Albo moze Adam i Helena...

Olena, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane!!!
    Ja pieke własnie pierniki i kruche ciastka na swieta :)
    Pamietam o kazdej z Was <3 buziaki <3

Myszonek, megan8, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My pamiętamy o Tobie <3 Przyjemnego pieczenia.

Myszonek, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesko, a co za kruche pieczesz??

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis mialam plan powiesic swiatelka na domu, a tu leje jak z cebra i jest + 11. Masakra jakas! I takie same prognozy az do swiat. White Christmas chyba nie bedzie w tym roku, chyba ze z plyty ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwykłe kruche na masełku i kwaśnej śmietanie!

Myszonek, malgos741 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Zwykłe kruche na masełku i kwaśnej śmietanie!

i do połowy maczane w polewie czekoladowej :) mniam

• Olena Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się żegnam na wekeend. Może zajrzę tu jutro na chwilkę. Przyjeżdżają dzieci mojego M. To miłego weekendu dla wszystkich <3

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, Myszonek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 21:35

nick nieaktualny, Iwone, grosza, Myszonek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, KaRa, nick nieaktualny, malgos741, Mango, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Myszonek, nick nieaktualny, KaRa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megan masz naprawde piekny ten brzuszek.

Iwone, megan8, Myszonek, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Ja mam już dość sprzątania i robienia bombek, ale zależy mi żeby skończyć jeszcze dziś, bo od jutra świętuję. :) :) :)

Niestety kończę jutro 41 :(

Ja też pochodzę z domu gdzie na święta odsuwa się wszystko i sprząta w każdym kącie. Nie bardzo mi się chce, ale to taka okazja żeby wszędzie posprzątać, bo na co dzień nie odsuwa się przecież szafek w kuchni itd. Tyle że ja jestem mądrzejsza niż moja mama i staram się mniej więcej do 14.12 posprzątać, by na święta nie być zmęczona.

Sztuczną choinkę dla dzieci postawimy jutro, żywą dopiero w sobotę za tydzień :)
    Jeszcze tylko salon został mi do posprzątania i mam wolne ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, malgos741, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    hmmm .chyba jestem tu jedyna co nic w kuchni nie robi ;D"
    mam wy....... na wszystko
    leżę i pachnę ,a co

mój przyjedzie 20 za tydzień ,będzie jakiś seksik i wyląduję na porodówce w same święta znając mojego pecha
    Megan poproś maluszka żeby się pośpieszył, a jeśli nie chce, to niech przeczeka święta w brzuszku ;)

megan8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonku jak hematolog zapatruje się na ciążę u Ciebie?

Myszonek, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Myszonek, nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój hematolog chyba "zachorował".
    Stwierdził, że nie ma problemów z wchłanianiem żelaza, bo przecież wyniki się poprawiły w październiku (w listopadzie i grudniu już spadły) a to, że we wrześniu mi wlali 3 jednostki krwi nie ma nic wspólnego z poprawą wyników na miesiąc :p

No i powiedział, że jakbym zaszła w ciążę to w sumie dobrze, bo nie będzie miesiączki więc może wyniki się nie pogorszą.

Dodam, że wcześniej miałam @ przez 7 dni - z czego 3 dni obfitego krwawienia. Potem przygoda z mięśniakiem i krwotoki - w sierpniu nawet 24 dni. Po usunięciu mięśniaka @ max 6 dni z czego tylko jeden mocniejszy.

Coś temu mojemu doktorkowi na głowę upadło - nie wiem, święta a może nowy rok .....

Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Hania też bardzo mi się podoba. Mi się jeszcze podobają takie imiona jak Marta, Wanda, Helena, Krystyna, Bożena, Kinga, Diana, Daria ni i dzisiejsza Łucja, może jeszcze Elżbieta. Będzie co wybierać. Dla chłopca to Szymon, Mariusz, Artur, Stanisław, Marcin, Łukasz. Oczywiście imiona to kwestia gustu i wiem, że nie każdemu mogą się podobać przeze mnie wybrane.
    Ale trafiłaś. Wśród imion wymieniłaś moje i mojego brata :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonku a co na to gin (mam na myśli problemy hematologiczne), nie widzi na razie przeciwwskazań?

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Myszonku a co na to gin (mam na myśli problemy hematologiczne), nie widzi na razie przeciwwskazań?
    Gin mi wycinał mięśniaka (histeroskopia diagnostyczna z operacyjną), widział moje wyniki przed i po zabiegu na wizycie kontrolnej w poradni przyszpitalnej - widział jajo ;) i kazał jechać do domu i się starać, starać i starać. Zgłosić się do niego w grudniu (oj przełożyłam na styczeń przez to staranie) no chyba, że zaciążę wcześniej (jak widać tak się nie stało - chyba, że o tym nie wiem ;) )
    Więc chyba nie ma przeciwwskazań ;)

nick nieaktualny, Iwone, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1856 1857 1858 1859 1860 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ