X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • promyk Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Cos jest nie tak z laczeniem sie z forum....od wczoraj kicha ...a dzis to jest moje kolejne podejscie i wreszcie sie udalo.
    Wczoraj u mojej gin.poszlo ok. Zasugerowala badanie nasienia . Dala namiary-niestety w Bydgoszczy. Po swietach zorietuje sie ile bedzie kosztowalo i jaki termin maja wolny. Sama powiedziala ze na 4 starajace sie pary w wieku najbardziej prokreacyjnym zachodzi jedna para. W naszym przedziale wiekowym jest to 1 para na 40 starajacych sie z roku na rok ta roznica jest o 10 par wiecej. Moj m spanikowal- jak ma to zrobic...no jak recznie. Zobaczymy co mu wystrzeli-banda lobuzow czy emerytow :-) :-) :-) Zaszalejemy....

ania.g, EwaT, Myszonek, Iwone, Bursztyn, samira, Mango, malgos741, Panda, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Promyku mam nadzieję że to będzie zdrowa banda dorodnych łobuzów ;)

Myszonek, mysza1975, promyk, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Sama powiedziala ze na 4 starajace sie pary w wieku najbardziej prokreacyjnym zachodzi jedna para. W naszym przedziale wiekowym jest to 1 para na 40 starajacych sie z roku na rok ta roznica jest o 10 par wiecej.

Oj tam, oj tam. 1/40 to jakieś 2,5% a tu slash kilka postów wyżej wyliczyła, że statystyka na forum to jakieś 25% zaciążonych.
    I tego się trzymajmy!

Pusurek, ania.g, EwaT, Myszonek, Iwone, slash, promyk, Mango, malgos741, Panda, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Oj tam, oj tam. 1/40 to jakieś 2,5% a tu slash kilka postów wyżej wyliczyła, że statystyka na forum to jakieś 25% zaciążonych.
    I tego się trzymajmy!

i te statystyki bardziej mi przypadły do gustu :)

mysza1975 lubi tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mniejszej statystyki nie przyjmujemy, jedynie większą to tak. Amen.

mysza1975, Myszonek, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Viv78 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Panda - u nas w klinikach od niepłodności oddaje się w dobrych warunkach - przynajmniej w Krakowie - pomieszczenie dyskretne, na końcu korytarza, bez klamki z zewnątrz (czyli nikt nie wejdzie w trakcie). W środku przytulnie - filmy i gazetki, a oddajesz nasienie z tego pokoju do okienka małego, gdzie po drugiej stronie nikt Cie nie widzi, a ni Ty nie widzisz komu dajesz,,,,pełny komfort.

no właśnie też przerabiamy temat.
    badanie miało się to odbyć dzisiaj - ale Biedactwo się rozchorowało, tak przynajmniej mówił przez telefon - dzisiaj wróciłam do domu po paru dniach wojaży - i jakoś mi na chorego nie wyglada ... ;). więc jednak łatwo nie będzie. Korzystałyście/liście może z Novum w Wawie? czy tam też tak to fajnie wyglada jak w Krakowie? no i czy mogę z nim wejść do takiego pokoiku czy będą się na nas wszyscy dziwnie patrzeć?

Myszonek, malgos741 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Mniejszej statystyki nie przyjmujemy, jedynie większą to tak. Amen.

Amen :)

mysza1975 lubi tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak się tak mocno, mocno postaramy to statystki na forum będą stuprocentowe!

Myszonek, EwaT, Mango, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    A jak się tak mocno, mocno postaramy to statystki na forum będą stuprocentowe!

:) przy wzajemnym wsparciu, odrobinie szczęścia ;) oraz systematycznej pracy można wyrobić 100% normy :) albo i więcej

i hasło: "kobiety na traktory" stanie się aktualne ;) tylko nie zaorajmy się ;)

Mango, malgos741, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "...Mars wszedł do znaku Wagi 8 grudnia 2013 i będzie tam tkwił aż 9 miesięcy. I właśnie ta planeta w opozycji do Urana szykuje panią - i całkiem młodym i tym starszym nieoczekiwane zajścia w ciążę..." Także nawet planety zaczęły sprzyjać i ja też mam nadzieję tak jak Mysza że statystyki na tym forum osiągną 100% czego z całego serca Wszystkim życzę.

mysza1975, Bursztyn, Mango, malgos741, Panda, Myszonek, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie wiem czy pamiętacie nick Maja35. Pisała z nami jakiś czas. Okazało się, że jest w ciąży bliźniaczej :)

anna maria, samira, Mango, malgos741, megan8, Panda, Myszonek, ania.g, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tego się trzymajmy dziewczyny - dążymy do 100%
    Wow gratulacje dla Maji - jak oni to zrobili? ;)
    Zmykam moje Kochane, Spijcie i śnijcie słodko :)

anna maria, samira, malgos741, Panda, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Cholerny bobotest a niby taki super czuły!
    Pierwszy krok za mną ale na razie do mnie nie dociera.

Bojkotujemy bobotesty!!!
    dotrze przy pierwszych mdlosciach ;)

malgos741, Myszonek, grosza, ania.g, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv78 wrote:
    Korzystałyście/liście może z Novum w Wawie? czy tam też tak to fajnie wyglada jak w Krakowie? no i czy mogę z nim wejść do takiego pokoiku czy będą się na nas wszyscy dziwnie patrzeć?
    nie korzystalam, ale na pewno nikt nie bedzie na Ciebie dziwnie patrzyl jesli wejdziesz z mezem do pokoju, w koncu personel wie w jakim celu tam sie idzie i podchodza profesjonalnie do sprawy.

Panda, Myszonek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My byliśmy w Invimedzie.. i raczej wszędzie jest tak samo możesz wejść
    mój Pan nie chciał, żebym z nim wchodziła.. umówiłam go na wizytę przed samym zamknięciem, żeby ludzi nie było
    Viv78 wrote:
    Korzystałyście/liście może z Novum w Wawie? czy tam też tak to fajnie wyglada jak w Krakowie? no i czy mogę z nim wejść do takiego pokoiku czy będą się na nas wszyscy dziwnie patrzeć?

anna maria, samira, malgos741, Panda, Myszonek, Viv78 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, jestem po wizycie, dzieciatko uroslo prawie 2cm i obecnie ma 2,84cm, szyjka niestety pozostawia troche do zyczenia ale jak lekarz powiedzial, jest jeszcze za wczwesnie zeby moc cokolwiek dzialac zatem luteina zwiekszona, mam sie oszczedzac, zero stresu, dzwigania itp, z tym stresem to najtrudniej, dziewczyny trzymajcie jutro ok 9 kciuki, moj tata bedzie mial wszczepiany kardiowerter, to taki mini komputer dzialajacy na zasadzie defibrylatora, nie daje tez 100%gwarancji powodzenia ale bardzo zwieksza szanse na w miare normalne zycie, mam nadzieje, ze jutro juz odetchne i bedzie duzo lzej i spokojniej, bo przez to wszystko mialam wysokie cisnienie i facet sie zaniepkoil.
    Wszystkiego dobrego i spokojnej nocy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 22:09

samira, Iwone, anna maria, Parka, KaRa, malgos741, megan8, Panda, Myszonek, grosza, ania.g, Reni, gosia7122, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, moje ogromne gratulacje, witaj w klubie :-) :-) :-)

anna maria, Myszonek, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni mój M robił badanie nasienia tez w InviMed :) i właśnie tak było ze mogłam z nim wejść ,ale nie poszłam ,ale jest tam miło i bardzo intymnie i podobało mi się ze tak wszyscy po cichu rozmawiają (dyskretnie)tz. personel :)

Aga dobrze że dzidzią ok. dbaj o siebie i zdrówka dla taty,trzymam kciuki za zabieg ... <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 22:11

bliska77, malgos741, Panda, Myszonek, Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Samirko :-)

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co się dzieje z pepąpig? zlikwidowała konto?

Andzia33 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 1888 1889 1890 1891 1892 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ