35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya ja mam wyniki TSH 4,45
anty-TPO 256,6 IU/ml <35
anty TG 368,30 IU/ml potem pisze tak chyba to norma ale nie jestem pewna -115,00 H (ten minus przy 115 tez był)
zobaczymy co Endo powie na to 13.01
wyniki b.zatok Duże zmiany w śluzowce zatok szczękowych-niestety,czołowe wolne czyli ok. jutro idę na wymaz z gardła i pokazać wynik z RTG zatok ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 22:34
malgos741 lubi tę wiadomość
-
samira wrote:a ja mam wyniki TSH 4,45
anty-TPO 256,6 IU/ml <35
anty TG 368,30 IU/ml potem pisze tak chyba to norma ale nie jestem pewna -115,00 H (ten minus przy 115 tez był)
zobaczymy co Endo powie na to 13.01
wyniki b.zatok Duże zmiany w śluzowce zatok szczękowych-niestety,czołowe wolne czyli ok. jutro idę na wymaz z gardła i pokazać wynik z RTG zatok ...
samira, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Witam Dziewczynki,
Zaczelam kolejny cykl(( i w nastepnym tygodniu koncze 36 lat, jak ja bym chciala ominac te urodziny!!!!!!!
W tym miesiacu bez zadnych chemicznych wspomagaczy, a potem chyba iui.
Moje dziecko zalapalo grype zoladkowa i chyba ja nastepna w kolejce, ladnie sie zapowiada z wiaderkiem na kolanach w lazience:((( a zeby bylo ciekawiej w tamtym roku na Swieta bylo to samo!!! a tyle sobie nadziei robilam na ten urodzinowy cykl....
U mnie choinka jeszcze nie ubrana, jedyne co przygotowalam to zakwas z burakow, jak zwykle wszystko na ostatnia chwile a jak mnie rozlozy to juz nie wiem co bedzie.
Aga zycze zdrowia dla Twojego taty i gdybym juz sie nie pokazala to Wesolych Swiat Dziewczynki!!! i przede wszystkim duzych brzuszkow w Nowym Roku, bynajmniej nie z przejedzeniaAnia gratulacje!
Pozdrawiamsamira, Iwone, malgos741, Panda, Myszonek, bliska77, polarmiś, mysza1975, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Myszonek wrote:Polarku, a co Ty masz wspólnego ze szkołą??
I jakich pasztecików szukałaś?? bo mój mąż robi przepyszne na wigilięMyszonek lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ania g moje ciche gratulacje.
Samirka no to wzięłaś się ostro za badania.
Aga trzymaj się dobrze że dzidzia rośnie a za tatę trzymam kciuki.
dla wszystkich dziewczyn wesołych chwil bo śmiech to zdrowie.
U mnie dużo roboty więc późno zaglądam, jutro zastrzyk z pregnylu a w poniedziałek do ginka po ćwiczonkach przez weekend ... mam nadzieję że owocnyIwone, Panda, bliska77, samira, mysza1975, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ania.g wrote:Witajcie. Kate dziękuję że o mnie pamiętasz
Przepraszam że się nie odzywałam ale ostatnie dni dla mnie to ogromny stres.
Wyniki mojej bety: w 29dc(16.12.2013) - 74,8 w 31dc(18.12.2013)- 293,4.
Ania.g gratuluje i zycze wszystkiego dobregoAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Iwone wrote:Dziewczyny nie wiem czy pamiętacie nick Maja35. Pisała z nami jakiś czas. Okazało się, że jest w ciąży bliźniaczej
och jak super Maja35 jak jestes tuta daj recepte na blizniaki!!! Wielkie gratulacjeMyszonek, Reni, Iwone, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Czesc spiace krolewny,
Ja dzisiaj wczesnie wstalam bo mialam hydraulika o 7.30 rano ahahah...no ale tutaj wszystkie rury przepchane wiec szybko uporal sie z robota w domu
Spijcie spokojnie a ja poranna kawkaMyszonek, Bursztyn, malgos741, samira, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za ciebie i tate.
Nie zlecił ci może jakieś meliski na nerwy czy coś podobnego?
Spokoju Ci życzę i odpoczywaj !agafbh wrote:Witajcie, jestem po wizycie, dzieciatko uroslo prawie 2cm i obecnie ma 2,84cm, szyjka niestety pozostawia troche do zyczenia ale jak lekarz powiedzial, jest jeszcze za wczwesnie zeby moc cokolwiek dzialac zatem luteina zwiekszona, mam sie oszczedzac, zero stresu, dzwigania itp, z tym stresem to najtrudniej, dziewczyny trzymajcie jutro ok 9 kciuki, moj tata bedzie mial wszczepiany kardiowerter, to taki mini komputer dzialajacy na zasadzie defibrylatora, nie daje tez 100%gwarancji powodzenia ale bardzo zwieksza szanse na w miare normalne zycie, mam nadzieje, ze jutro juz odetchne i bedzie duzo lzej i spokojniej, bo przez to wszystko mialam wysokie cisnienie i facet sie zaniepkoil.
Wszystkiego dobrego i spokojnej nocyMyszonek, malgos741, bliska77, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczęta)
Aga trzymam mocno kciuki za Twojego tatę!
Za gratulacje będę dziękować za 9 miesięcy ;)kochane jesteście!
Parko ten trefny bobotest robiony był w 28dc a amil test który jest mniej czuły pokazał już dwie kreski dzień wcześniej w 27dc.
Dzisiaj Wigilia w pracy i w szkole u córek. Zrobiłam do pracy tartę szpinakową a moja starsza córka pierwszy raz w życiu sama upiekła babeczki!
Wieczorem odbieramy psa i będzie się działo:)
Ruszam do pracy, miłego dniaBursztyn, Myszonek, malgos741, bliska77, anna maria, samira, grosza, Parka, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Panda wrote:Czesc spiace krolewny,
Ja dzisiaj wczesnie wstalam bo mialam hydraulika o 7.30 rano ahahah...no ale tutaj wszystkie rury przepchane wiec szybko uporal sie z robota w domu
Spijcie spokojnie a ja poranna kawka
Myszonek, malgos741, anna maria, ania.g lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Niby-poranek, ale jeszcze ciemniejszy i zimniejszy niz wczoraj. U nas w domu napiecie rosnie bo maz jutro ma wyjechac i wrocic w drugiej polowie stycznie, wiec atmosfera jest do doopy. Z tego wzgledu przez ostatnie pare dni nie stosuje diety anty-pryszczowej i zjadam codziennie po dwa kawalki makowca, iinne takie... no trudno....z efektami bede walczyc w nowym roku chyba ze cos mi odbije i zaczne zaraz po Swietach. Ide sobe espresso zrobic.
Milego dnia Laseczkicaffe, malgos741, bliska77, anna maria, samira, Pusurek, grosza, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość