35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ciekawa porada na dziś,
"dobrze jest traktować zachodzenie w ciąże jak los wygrany na loterii - ucieszyć się jeśli się zdarzy, ale nie oczekiwać, że od razu na pewno wygrasz. A zatem zoptymalizuj wszystkie możliwe czynniki sprzyjające zajściu w ciążę (upewnij się, że oboje z partnerem jesteście zdrowi i że wiesz kiedy jest najlepszy czas maksymalizujący Wasze szanse na poczęcie), a następnie „stań z boku”, bądź otwarta i pozwól naturze robić swoje."
tylko jak się do niej zastosować ??? szczególnie do tego: "stań z boku"
Panda, caffe, ania.g, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:buhahahahaha!!! a najfajniej gdyby byly dwukolorowe
w przyrodzie wszystko jest mozliwe
o wy zbereznice no przeciez mowie ze rury wszsytkie byly przepchane wiec zajmowal sie kranikiem hihihih....
a blizniaki sa w drodze tylko jeszcze musza sie zagniezdziccaffe, samira, Bursztyn, Myszonek, Mango, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Nudnosci odpukac troche ustapily, choc nie do konca, dzis to niestety stres i zadne meliski i magnezy nie pomagaja
Ja sobie rzygnęłam wczoraj, to był mój pierwszy raz, ale nie wiem czym spowodowany, bo mnie nie mdliłobliska77, Myszonek, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Myszonek wrote:Ciekawa porada na dziś,
"dobrze jest traktować zachodzenie w ciąże jak los wygrany na loterii - ucieszyć się jeśli się zdarzy, ale nie oczekiwać, że od razu na pewno wygrasz. A zatem zoptymalizuj wszystkie możliwe czynniki sprzyjające zajściu w ciążę (upewnij się, że oboje z partnerem jesteście zdrowi i że wiesz kiedy jest najlepszy czas maksymalizujący Wasze szanse na poczęcie), a następnie „stań z boku”, bądź otwarta i pozwól naturze robić swoje."
tylko jak się do niej zastosować ??? szczególnie do tego: "stań z boku"
witajcie - to samo mi się nasuneło, jak tak naprawdę stanąć z boku. Teoria jest super, gorzej z praktyka.caffe, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja ostatni dzień w pracy - już mnie nosi. A potem relaks
w niedzielę wyjazd do Męża. Mam nadzieję że będę potrafiła stanąć obok i na luzie działać.
caffe, samira, Pusurek, polarmiś, EwaT, Myszonek, Mango, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Dziewczyny ja ostatni dzień w pracy - już mnie nosi. A potem relaks
w niedzielę wyjazd do Męża. Mam nadzieję że będę potrafiła stanąć obok i na luzie działać.
Bursztyn, Myszonek, Mango lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:o wy zbereznice no przeciez mowie ze rury wszsytkie byly przepchane wiec zajmowal sie kranikiem hihihih....
a blizniaki sa w drodze tylko jeszcze musza sie zagniezdzicsamira, EwaT, Bursztyn, Myszonek, Mango, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Ratunku zaraz zaryję nosem w klawiaturę, spać, spać i jeszcze raz spać...
ania.g, polarmiś, Myszonek, malgos741, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:może po prostu się prześpij na biurku...Reni tak często robi - ale ona ma patenty już opracowane solidnie..
samira, Myszonek, malgos741 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Diewczynki Wspanialych Radosnych Rodzinnych Swiat dla Was i Waszych bliskich, szczesliwych rozwiazan dla ciezarowek, a calej reszcie zielonych kropek w Nowym Roku.
Ja juz uciekam na Siwateczna przygode odezwe sie w Styczniu.
Sciskam, sle slonce, milosc, radosc i spelnienieho ho ho
Bozia3, polarmiś, samira, caffe, Bursztyn, Myszonek, Parka, mysza1975, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny