35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny.
Ja zarobiona nadal, wczoraj wróciłam do domu ok 20. Dzisiaj ciąg dalszy.
Aniu, super nowina
Aga, trzymaj się dzielnie
Bursztyn, może się tak stanie, że m wróci wcześniej
dla Wszystkich - owocnego bzykaniaBursztyn, malgos741, bliska77, Myszonek, anna maria, samira, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Cześć dziewczyny.
Ja zarobiona nadal, wczoraj wróciłam do domu ok 20. Dzisiaj ciąg dalszy.
Aniu, super nowina
Aga, trzymaj się dzielnie
Bursztyn, może się tak stanie, że m wróci wcześniej
dla Wszystkich - owocnego bzykania
Caffe, bardzo duzo pracujesz, (pewnie sie nie da inaczej bo koniec roku) dbaj o siebie i dziecko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 08:03
caffe, Myszonek, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:wczesniej to raczej nie wroci bo jedzie do Malezji, uratowalby nas tylko Cud Wigilijny, cos jak na filmach
Caffe, bardzo duzo pracujesz, (pewnie sie nie da inaczej bo koniec roku) dbaj o siebie i dziecko.
Niestety nie da się zwolnić tempa. Jeszcze tylko poniedziałek i trochę wolnego będzie. Całe szczęście, ze mam w sobie jakąś tam energię, bo byłoby kiepsko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 08:07
Bursztyn, malgos741, Myszonek, anna maria, grosza lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Nie mam się w co ubrać
caffe, Myszonek, anna maria, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:Czesc spiace krolewny,
Ja dzisiaj wczesnie wstalam bo mialam hydraulika o 7.30 rano ahahah...no ale tutaj wszystkie rury przepchane wiec szybko uporal sie z robota w domu
Spijcie spokojnie a ja poranna kawka
a dużo masz tych rur?caffe lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a dużo masz tych rur?
ale Panda mowi, ze hydraulik szybko zalatwil sprawe...wiec pewnie przepchal ta wlasciwa....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 08:25
malgos741, caffe, Myszonek, Panda, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:czasem wystarczy ze jedna jest zapchana...
ale Panda mowi, ze hydraulik szybko zalatwil sprawe...wiec pewnie przepchal ta wlasciwa....
- może nawet z dwóch różnych rur..
Bursztyn, caffe, Myszonek, Panda, samira, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzieńdoberek wszystkim.
Dobre z tym przepchaniem rur.
Cafe ja też skończę ok 20tej.
Miłego dzionka wszystkim życzę.caffe, Myszonek, Panda lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Reni ten obrazek przypomina mnie za kążdym razem o poranku.
caffe, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bozia3 wrote:W H&M albo w C&A są działy z ciuchami dla kobiet w ciąży - są tak ekstra rzeczy - kupiłabym z połowę.... ucieknij z pracy troszkę i kup sobie coś - od razu się lepiej poczujesz...a praca nie zając...
nie wiesz jak to jest?
A wracając do H&M, to jak byłam na dziale ciążowym to były takie szmaty, że za darmo bym tego nie chciała. Jedyna rzecz, którą kupiłam to spodnie. Może u Was jest jakieś ciekawsze zaopatrzenie, bo u nas kiepsko. W C&A nie byłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 08:48
bliska77, Myszonek, malgos741 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Dzieńdoberek wszystkim.
Dobre z tym przepchaniem rur.
Cafe ja też skończę ok 20tej.
Miłego dzionka wszystkim życzę.
Całe szczęście, że nie pracuję fizycznie, bo pewnie tylu godzin bym nie dała rady wytrzymać, ale ostatnio tak mnie trują, ze w zasadzie rozwiązuję problemy, a praca leży odłogiem. Potem wszyscy pójda na urlop do końca roku, a ja będe zasuwać.Myszonek, malgos741 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Reni ten obrazek przypomina mnie za kążdym razem o poranku.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie,
Dziekinza pamiec, popijam meliske i magnez ale wiecie same, raczej slab dziala, dzis od rana praktycznie z wc nie schodze, wiecie nerwy robia swoje, kurcze niech juz bedzie po, oby wszystko dobrze i bez komplikacji przeszlo
Milego dnia dziewczynycaffe, Bursztyn, Reni, Myszonek, samira, grosza, malgos741 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Witajcie,
Dziekinza pamiec, popijam meliske i magnez ale wiecie same, raczej slab dziala, dzis od rana praktycznie z wc nie schodze, wiecie nerwy robia swoje, kurcze niech juz bedzie po, oby wszystko dobrze i bez komplikacji przeszlo
Milego dnia dziewczynybliska77, Myszonek lubią tę wiadomość