X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    jejku jak ten czas leci ty już 16 tydzień, to musisz często latać do wc ;-)
    i będzie zdarta ścieszka :-)
    To już 17 tydzień ;) Od środy zaczynam 5 miesiąc. Brzuch zapowiadał się, że będzie większy, ale jakoś przyrost się znormalizował ;)

malgos741, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 10:59

Kate 75, EwaT, caffe, malgos741, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Kate75 ale jesteś tolerancyjna, ja nie lubię takich narzekaczy, bo mi też zaraz humor siada.

Ja to po prostu puszczam bokiem a najlepiej od malkontentów się odseparowuję i już, nie zmieniam nikogo na siłę :)

EwaT, caffe lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    już się kiedyś zdarzyło ale bez takiego spadku i skoku ...poprzedni był super i nic z tego to może teraz zaskoczy ;) ale takich plamień nie miałam dawno
    Nie pamiętam już która to dziewczyna z forum, ale miała takie Himalaje i w efekcie na końcu była zielona kropa. Także pewnie wygląd wykresu o niczym nie świadczy :) a bynajmniej nie świadczy o tym, ze się nie udało ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2013, 21:17

Kate 75, malgos741, EwaT, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Nie pamiętam już która to dziewczyna z forum, ale miała takie Himalaje i w efekcie na końcu była zielona kropa. Także pewnie wygląd wykresu o niczym nie świadczy :) a bynajmniej nie świadczy o tym, ze się nie udało ;)
    no właśnie ,już takie wykresy cyklów widziałam ze nic mnie nie zdziwi :P

caffe, malgos741 lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [Q

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 10:59

caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    no właśnie ,już takie wykresy cyklów widziałam ze nic mnie nie zdziwi :P
    Wniosek z tego, że trzeba "rzeźbić" do upadłego te wykresy ;)

malgos741, samira lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    a własnie caffe czy ta strona fajna mama to jakos inaczej tworzy te suwaczki? bo z ostatniej @ to nie wychodzi Ci 15 tydzień i 6 dni czyli 16 ? ale może ja cos zle licze bo sama do końca nie wiem mnie ovu pokazuje 8 miesiąc a suwaczek 7 miesiąc tyle że tydzień 32 i ok bo się skończył czyli mozna mówic że zaczyna sie 33 chociaz gin zawsze liczy mi ten skonczony tydzień :-)
    Bo ja sobie go sztucznie ustawiłam :P tzn. na podstawie danych z usg :) datę porodu i tak mi lekarz kazał sobie samej wybrać :P więc to nie jest wiążące :P

Tak, gin liczy po swojemu :)

szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Bo ja sobie go sztucznie ustawiłam :P tzn. na podstawie danych z usg :) datę porodu i tak mi lekarz kazał sobie samej wybrać :P więc to nie jest wiążące :P

Tak, gin liczy po swojemu :)
    ok kumam :-)

caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gdzie nasz Bursztynek?

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej no na chwilę się odwrócę i znowu awanturka
    to niesprawiedliwe! ;-)
    polarmiś wrote:
    E nie, EwaT i Caffe maja ciete jezyki i stoja mocno na ziemi i potrafia byc szczere do bolu. Nie nalezy sie oburzac!!!!!

Mango, caffe, Kate 75, malgos741, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj chyba przestanę się odzywać, bo tu więcej osób chce mnie skopać ;) Zaczynam się obawiać o swoje plecy ;) w dolnej części :)
    Mam alergię na lekarzy :( U mnie w tej kwestii jest długi przewód myślowy :(
    caffe wrote:
    Odezwała się ta, co potrzebuje kopniaka ;) Ona już wie do czego ;)

Pamiętaj, ja ciągle na Ciebie patrzę ;)

caffe, Kate 75, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • caffe Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ej no na chwilę się odwrócę i znowu awanturka
    to niesprawiedliwe! ;-)
    To co z Ciebie za sędzia, ze sie spóźniasz na ring? :P

Kate 75, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    a gdzie nasz Bursztynek?

Pisała, że dziś winko pije z przyjaciółką i chyba tak jest skoro nie ma jej z nami ;) Niech jej na zdrówko i na odstresowanie pójdzie :)

caffe, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Oj chyba przestanę się odzywać, bo tu więcej osób chce mnie skopać ;) Zaczynam się obawiać o swoje plecy ;) w dolnej części :)
    Mam alergię na lekarzy :( U mnie w tej kwestii jest długi przewód myślowy :(
    Golnij sobie winka przed wizytą, jak to kiedyś zrobił Misiek i idź na luzaka :P

Mango, polarmiś lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Pisała, że dziś winko pije z przyjaciółką i chyba tak jest skoro nie ma jej z nami ;) Niech jej na zdrówko i na odstresowanie pójdzie :)
    Po takich wieściach od m wcale jej się nie dziwię i jej się należy ten relaks. pewnie sama też bym tak zrobiła :)

szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a laski niektóre prosiły żebym powiedziała jak się dowiem co z tym maluszkiem co wam pisałam o tej sąsiadce :także już wiem ,dzisiaj się z nią widziałam ,jest dobrze wrócili do domu ale było nie ciekawie leżał w komorze hiperbarycznej ale jest dobrze ,ją tez głowa bardzo bolała ,był to czad jak myślałam ale powiedziała ze było gniazdo ,nie skumałam całkiem ale chodzi na pewno o gniazdo uwite w otworze wentylacyjnym przez gołębie bo jak wchodzę do łazienki to często słyszę jak te ptoki tam gulgaja ma je straż usuwać oby szybko...

widocznie zatkały wylot a jeszcze był duży wiatr w tym dniu i to spowodowało że spaliny nie mogły się wydostać przez szyb wentylacyjny ...
    ale się ciesze ze już w porządku bo cały dzień o tym myślałam i nawet jej to mówiłam to miała łzy w oczach i powiedziała ze dużo dała szybka reakcja wszystkich tych sąsiadów co przybiegli na pomoc

jedynie dobrze wspominam dyspozytorkę z pogotowia bo ci co przyjechali to tak szli do góry do dziecka jak na urodziny,holewcia jasna Polska służba zdrowia...

EwaT, caffe, mysza1975, Viv78, malgos741, szczęśliwa 2, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a laski niektóre prosiły żebym powiedziała jak się dowiem co z tym maluszkiem co wam pisałam o tej sąsiadce :także już wiem ,dzisiaj się z nią widziałam ,jest dobrze wrócili do domu ale było nie ciekawie leżał w komorze hiperbarycznej ale jest dobrze ,ją tez głowa bardzo bolała ,był to czad jak myślałam ale powiedziała ze było gniazdo ,nie skumałam całkiem ale chodzi na pewno o gniazdo uwite w otworze wentylacyjnym przez gołębie bo jak wchodzę do łazienki to często słyszę jak te ptoki tam gulgaja ma je straż usuwać oby szybko...

widocznie zatkały wylot a jeszcze był duży wiatr w tym dniu i to spowodowało że spaliny nie mogły się wydostać przez szyb wentylacyjny ...
    ale się ciesze ze już w porządku bo cały dzień o tym myślałam i nawet jej to mówiłam to miała łzy w oczach i powiedziała ze dużo dała szybka reakcja wszystkich tych sąsiadów co przybiegli na pomoc

jedynie dobrze wspominam dyspozytorkę z pogotowia bo ci co przyjechali to tak szli do góry do dziecka jak na urodziny,holewcia jasna Polska służba zdrowia...
    Dzięki Bogu, ze tak się to skończyło. Niedaleko nas ostatnio też dwie osoby zmarły - ojciec i syn - w wyniku zaczadzenia. Straszne to jest.

samira, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Dzięki Bogu, ze tak się to skończyło. Niedaleko nas ostatnio też dwie osoby zmarły - ojciec i syn - w wyniku zaczadzenia. Straszne to jest.
    właśnie dzięki bogu ,bo tak mi było zal tego chłopczyka i mamy też...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2013, 21:58

caffe, malgos741, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Dzięki Bogu, ze tak się to skończyło. Niedaleko nas ostatnio też dwie osoby zmarły - ojciec i syn - w wyniku zaczadzenia. Straszne to jest'

oni równiez zmarli dzięki bogu?

bliska77 lubi tę wiadomość

‹‹ 1945 1946 1947 1948 1949 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ