35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
malgos741 wrote:jejku jak ten czas leci ty już 16 tydzień, to musisz często latać do wc
i będzie zdarta ścieszkaOd środy zaczynam 5 miesiąc. Brzuch zapowiadał się, że będzie większy, ale jakoś przyrost się znormalizował
malgos741, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Kate75 ale jesteś tolerancyjna, ja nie lubię takich narzekaczy, bo mi też zaraz humor siada.
Ja to po prostu puszczam bokiem a najlepiej od malkontentów się odseparowuję i już, nie zmieniam nikogo na siłęEwaT, caffe lubią tę wiadomość
-
samira wrote:już się kiedyś zdarzyło ale bez takiego spadku i skoku ...poprzedni był super i nic z tego to może teraz zaskoczy
ale takich plamień nie miałam dawno
a bynajmniej nie świadczy o tym, ze się nie udało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2013, 21:17
Kate 75, malgos741, EwaT, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Nie pamiętam już która to dziewczyna z forum, ale miała takie Himalaje i w efekcie na końcu była zielona kropa. Także pewnie wygląd wykresu o niczym nie świadczy
a bynajmniej nie świadczy o tym, ze się nie udało
caffe, malgos741 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:a własnie caffe czy ta strona fajna mama to jakos inaczej tworzy te suwaczki? bo z ostatniej @ to nie wychodzi Ci 15 tydzień i 6 dni czyli 16 ? ale może ja cos zle licze bo sama do końca nie wiem mnie ovu pokazuje 8 miesiąc a suwaczek 7 miesiąc tyle że tydzień 32 i ok bo się skończył czyli mozna mówic że zaczyna sie 33 chociaz gin zawsze liczy mi ten skonczony tydzień
tzn. na podstawie danych z usg
datę porodu i tak mi lekarz kazał sobie samej wybrać
więc to nie jest wiążące
Tak, gin liczy po swojemuszczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ej no na chwilę się odwrócę i znowu awanturka
to niesprawiedliwe!polarmiś wrote:E nie, EwaT i Caffe maja ciete jezyki i stoja mocno na ziemi i potrafia byc szczere do bolu. Nie nalezy sie oburzac!!!!!Mango, caffe, Kate 75, malgos741, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Oj chyba przestanę się odzywać, bo tu więcej osób chce mnie skopać
Zaczynam się obawiać o swoje plecy
w dolnej części
Mam alergię na lekarzyU mnie w tej kwestii jest długi przewód myślowy
caffe wrote:Odezwała się ta, co potrzebuje kopniakaOna już wie do czego
Pamiętaj, ja ciągle na Ciebie patrzęcaffe, Kate 75, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mango wrote:Oj chyba przestanę się odzywać, bo tu więcej osób chce mnie skopać
Zaczynam się obawiać o swoje plecy
w dolnej części
Mam alergię na lekarzyU mnie w tej kwestii jest długi przewód myślowy
Mango, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Pisała, że dziś winko pije z przyjaciółką i chyba tak jest skoro nie ma jej z nami
Niech jej na zdrówko i na odstresowanie pójdzie
szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya laski niektóre prosiły żebym powiedziała jak się dowiem co z tym maluszkiem co wam pisałam o tej sąsiadce :także już wiem ,dzisiaj się z nią widziałam ,jest dobrze wrócili do domu ale było nie ciekawie leżał w komorze hiperbarycznej ale jest dobrze ,ją tez głowa bardzo bolała ,był to czad jak myślałam ale powiedziała ze było gniazdo ,nie skumałam całkiem ale chodzi na pewno o gniazdo uwite w otworze wentylacyjnym przez gołębie bo jak wchodzę do łazienki to często słyszę jak te ptoki tam gulgaja ma je straż usuwać oby szybko...
widocznie zatkały wylot a jeszcze był duży wiatr w tym dniu i to spowodowało że spaliny nie mogły się wydostać przez szyb wentylacyjny ...
ale się ciesze ze już w porządku bo cały dzień o tym myślałam i nawet jej to mówiłam to miała łzy w oczach i powiedziała ze dużo dała szybka reakcja wszystkich tych sąsiadów co przybiegli na pomoc
jedynie dobrze wspominam dyspozytorkę z pogotowia bo ci co przyjechali to tak szli do góry do dziecka jak na urodziny,holewcia jasna Polska służba zdrowia...EwaT, caffe, mysza1975, Viv78, malgos741, szczęśliwa 2, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:a laski niektóre prosiły żebym powiedziała jak się dowiem co z tym maluszkiem co wam pisałam o tej sąsiadce :także już wiem ,dzisiaj się z nią widziałam ,jest dobrze wrócili do domu ale było nie ciekawie leżał w komorze hiperbarycznej ale jest dobrze ,ją tez głowa bardzo bolała ,był to czad jak myślałam ale powiedziała ze było gniazdo ,nie skumałam całkiem ale chodzi na pewno o gniazdo uwite w otworze wentylacyjnym przez gołębie bo jak wchodzę do łazienki to często słyszę jak te ptoki tam gulgaja ma je straż usuwać oby szybko...
widocznie zatkały wylot a jeszcze był duży wiatr w tym dniu i to spowodowało że spaliny nie mogły się wydostać przez szyb wentylacyjny ...
ale się ciesze ze już w porządku bo cały dzień o tym myślałam i nawet jej to mówiłam to miała łzy w oczach i powiedziała ze dużo dała szybka reakcja wszystkich tych sąsiadów co przybiegli na pomoc
jedynie dobrze wspominam dyspozytorkę z pogotowia bo ci co przyjechali to tak szli do góry do dziecka jak na urodziny,holewcia jasna Polska służba zdrowia...samira, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Dzięki Bogu, ze tak się to skończyło. Niedaleko nas ostatnio też dwie osoby zmarły - ojciec i syn - w wyniku zaczadzenia. Straszne to jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2013, 21:58
caffe, malgos741, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość