35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
To już 17 tydzieńmalgos741 wrote:jejku jak ten czas leci ty już 16 tydzień, to musisz często latać do wc

i będzie zdarta ścieszka
Od środy zaczynam 5 miesiąc. Brzuch zapowiadał się, że będzie większy, ale jakoś przyrost się znormalizował
malgos741, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Kate75 ale jesteś tolerancyjna, ja nie lubię takich narzekaczy, bo mi też zaraz humor siada.
Ja to po prostu puszczam bokiem a najlepiej od malkontentów się odseparowuję i już, nie zmieniam nikogo na siłę
EwaT, caffe lubią tę wiadomość
-
Nie pamiętam już która to dziewczyna z forum, ale miała takie Himalaje i w efekcie na końcu była zielona kropa. Także pewnie wygląd wykresu o niczym nie świadczysamira wrote:już się kiedyś zdarzyło ale bez takiego spadku i skoku ...poprzedni był super i nic z tego to może teraz zaskoczy
ale takich plamień nie miałam dawno
a bynajmniej nie świadczy o tym, ze się nie udało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2013, 21:17
Kate 75, malgos741, EwaT, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno właśnie ,już takie wykresy cyklów widziałam ze nic mnie nie zdziwicaffe wrote:Nie pamiętam już która to dziewczyna z forum, ale miała takie Himalaje i w efekcie na końcu była zielona kropa. Także pewnie wygląd wykresu o niczym nie świadczy
a bynajmniej nie świadczy o tym, ze się nie udało 
caffe, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bo ja sobie go sztucznie ustawiłamszczęśliwa 2 wrote:a własnie caffe czy ta strona fajna mama to jakos inaczej tworzy te suwaczki? bo z ostatniej @ to nie wychodzi Ci 15 tydzień i 6 dni czyli 16 ? ale może ja cos zle licze bo sama do końca nie wiem mnie ovu pokazuje 8 miesiąc a suwaczek 7 miesiąc tyle że tydzień 32 i ok bo się skończył czyli mozna mówic że zaczyna sie 33 chociaz gin zawsze liczy mi ten skonczony tydzień

tzn. na podstawie danych z usg
datę porodu i tak mi lekarz kazał sobie samej wybrać
więc to nie jest wiążące 
Tak, gin liczy po swojemu
szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ej no na chwilę się odwrócę i znowu awanturka
to niesprawiedliwe!
polarmiś wrote:E nie, EwaT i Caffe maja ciete jezyki i stoja mocno na ziemi i potrafia byc szczere do bolu. Nie nalezy sie oburzac!!!!!
Mango, caffe, Kate 75, malgos741, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Oj chyba przestanę się odzywać, bo tu więcej osób chce mnie skopać
Zaczynam się obawiać o swoje plecy
w dolnej części 
Mam alergię na lekarzy
U mnie w tej kwestii jest długi przewód myślowy 
caffe wrote:Odezwała się ta, co potrzebuje kopniaka
Ona już wie do czego 
Pamiętaj, ja ciągle na Ciebie patrzę
caffe, Kate 75, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mango
i jej marzenie 
-
Golnij sobie winka przed wizytą, jak to kiedyś zrobił Misiek i idź na luzakaMango wrote:Oj chyba przestanę się odzywać, bo tu więcej osób chce mnie skopać
Zaczynam się obawiać o swoje plecy
w dolnej części 
Mam alergię na lekarzy
U mnie w tej kwestii jest długi przewód myślowy 
Mango, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Po takich wieściach od m wcale jej się nie dziwię i jej się należy ten relaks. pewnie sama też bym tak zrobiłaKate 75 wrote:Pisała, że dziś winko pije z przyjaciółką i chyba tak jest skoro nie ma jej z nami
Niech jej na zdrówko i na odstresowanie pójdzie 
szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya laski niektóre prosiły żebym powiedziała jak się dowiem co z tym maluszkiem co wam pisałam o tej sąsiadce :także już wiem ,dzisiaj się z nią widziałam ,jest dobrze wrócili do domu ale było nie ciekawie leżał w komorze hiperbarycznej ale jest dobrze ,ją tez głowa bardzo bolała ,był to czad jak myślałam ale powiedziała ze było gniazdo ,nie skumałam całkiem ale chodzi na pewno o gniazdo uwite w otworze wentylacyjnym przez gołębie bo jak wchodzę do łazienki to często słyszę jak te ptoki tam gulgaja ma je straż usuwać oby szybko...
widocznie zatkały wylot a jeszcze był duży wiatr w tym dniu i to spowodowało że spaliny nie mogły się wydostać przez szyb wentylacyjny ...
ale się ciesze ze już w porządku bo cały dzień o tym myślałam i nawet jej to mówiłam to miała łzy w oczach i powiedziała ze dużo dała szybka reakcja wszystkich tych sąsiadów co przybiegli na pomoc
jedynie dobrze wspominam dyspozytorkę z pogotowia bo ci co przyjechali to tak szli do góry do dziecka jak na urodziny,holewcia jasna Polska służba zdrowia...
EwaT, caffe, mysza1975, Viv78, malgos741, szczęśliwa 2, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzięki Bogu, ze tak się to skończyło. Niedaleko nas ostatnio też dwie osoby zmarły - ojciec i syn - w wyniku zaczadzenia. Straszne to jest.samira wrote:a laski niektóre prosiły żebym powiedziała jak się dowiem co z tym maluszkiem co wam pisałam o tej sąsiadce :także już wiem ,dzisiaj się z nią widziałam ,jest dobrze wrócili do domu ale było nie ciekawie leżał w komorze hiperbarycznej ale jest dobrze ,ją tez głowa bardzo bolała ,był to czad jak myślałam ale powiedziała ze było gniazdo ,nie skumałam całkiem ale chodzi na pewno o gniazdo uwite w otworze wentylacyjnym przez gołębie bo jak wchodzę do łazienki to często słyszę jak te ptoki tam gulgaja ma je straż usuwać oby szybko...
widocznie zatkały wylot a jeszcze był duży wiatr w tym dniu i to spowodowało że spaliny nie mogły się wydostać przez szyb wentylacyjny ...
ale się ciesze ze już w porządku bo cały dzień o tym myślałam i nawet jej to mówiłam to miała łzy w oczach i powiedziała ze dużo dała szybka reakcja wszystkich tych sąsiadów co przybiegli na pomoc
jedynie dobrze wspominam dyspozytorkę z pogotowia bo ci co przyjechali to tak szli do góry do dziecka jak na urodziny,holewcia jasna Polska służba zdrowia...
samira, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywłaśnie dzięki bogu ,bo tak mi było zal tego chłopczyka i mamy też...caffe wrote:Dzięki Bogu, ze tak się to skończyło. Niedaleko nas ostatnio też dwie osoby zmarły - ojciec i syn - w wyniku zaczadzenia. Straszne to jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2013, 21:58
caffe, malgos741, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH