35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
samira wrote:no mam ,ale widziałam już takie wykresy i to z zielona kropka na końcu no i nie mierzyłam tak jak zwykle od 5-6dc tylko później i jeszcze jedną zignorowałam...
Może to dobrze wróży -
szczęśliwa 2 wrote:jestem za
ale to chyba wynika z charakteru jedni lubia działac i ida do celu a inni tylko mówią że czegos chca ale nic nie robia w tym celu
szczęśliwa 2, Kate 75, EwaT, bliska77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Jeśli ktoś chce mieć dziecko i załóżmy po 3 miesiącach starań nie wychodzi, to ja też bym nie czekała na cud tylko porządnie wzięłabym się za diagnostykę. To bez względu na wiek. U mnie jak się zatrzymała @ to nie czekałam, aż się zlituje i przyjdzie, tylko od razu działałam. Tym bardziej, że popieprzyło się po poronieniu i nie chciałam tracić nawet jednego dnia na bezsensowne wyczekiwanie.
Polacy niestety mają tę przypadłość, że lubią leczyć się sami. W efekcie okazuje się, ze jest gorzej niż na początku.
Ja też mam takie podejście chcę działać to na maxa, muszę wiedzieć czy mam czym działać, już przed operacją robiłam badania a okres karencji tez wykorzystałam, to tak jak budowa domu jak chce się budować trzeba zbadać grunt i mieć dobre materiały.
Mój umysł działa analitycznie i wiedza o moim zdrowiu jest mi nie zbędna do dziania, ale akceptuję też innych poglądy chcą próbować naturalnie rok czy dwa i nie iść do lekarza mają prawo i nic mi do tego, mają ludzie opory przed kliniką też mają prawo, słuchać sąsiadek i babć tym bardziej mają prawo i nawet dziwić się i narzekać że nie wychodzi mają prawo, wolność mamy przecież w tym kraju..
caffe, szczęśliwa 2, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Ja też mam takie podejście chcę działać to na maxa, muszę wiedzieć czy mam czym działać, już przed operacją robiłam badania a okres karencji tez wykorzystałam, to tak jak budowa domu jak chce się budować trzeba zbadać grunt i mieć dobre materiały.
Mój umysł działa analitycznie i wiedza o moim zdrowiu jest mi nie zbędna do dziania, ale akceptuję też innych poglądy chcą próbować naturalnie rok czy dwa i nie iść do lekarza mają prawo i nic mi do tego, mają ludzie opory przed kliniką też mają prawo, słuchać sąsiadek i babć tym bardziej mają prawo i nawet dziwić się i narzekać że nie wychodzi mają prawo, wolność mamy przecież w tym kraju..szczęśliwa 2, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Ci co nie działają tylko czekają na cud nie powinni narzekać.
Cuda się zdarzają, ale nawet Pan Bóg potrzebuje naszej współpracy.
Dokładnie to kiedys pisałam. Wystarczy sobie przypomnieć przypowieść o talentach. Dostaje się namiastkę i albo się to rozmnoży poprzez działanie, albo zakopie i ma się pretensje, że ilość sie nie powiększa.
mysza1975, malgos741, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Ci co nie działają tylko czekają na cud nie powinni narzekać.
Cuda się zdarzają, ale nawet Pan Bóg potrzebuje naszej współpracy.
Niech narzekają jak lubią, ja robię swoje, mogę poradzić, ale szykanować malkontentów nie będęcaffe, szczęśliwa 2, Pusurek lubią tę wiadomość
-
po prostu trzeba się zabrać ostro do roboty
caffe, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
jejku jak ten czas leci ty już 16 tydzień, to musisz często latać do wc
i będzie zdarta ścieszkacaffe, Kate 75 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnycaffe wrote:Nie patrzyłam w historię Twoich wykresów. Zawsze tak miałaś?
Może to dobrze wróżyale takich plamień nie miałam dawno
caffe, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
nie lubie ludzi którzy łapia wszystkie sroki za ogony
jezdzą na pielgrzymki, licza na cud a jednoczesnie lataja po lekarzach
albo jedno albo drugie
a pózniej lekarzom nawet nie podziękują natomiast na msze daja jak najbardziejbliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość