35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dlatego robię testy 11-12 i 16-18, żeby nie przeoczyćViv78 wrote:to moj pierwszy cykl z ovu - i uparłam się ze wykorzystam w nim wszystkie dostępne "zabawki" - termometr, wspomagacze śluzu, testy owulacyjne - i namierze te "właściwe dni", tymczasem pięć diabelnie drogich testów (spłukały mnie te święta) zużytych - a owulacji jak nie było (nie pokazało), tak nie ma. QUOTE]
Viv78 lubi tę wiadomość
-
Miałam kiedyś w medicoverze abonament i niestety monitoringów tam nie ma, bo trudno zgrać terminy usg i lekarze nie chcą się tego podejmować albo może mają zakaz nie wiem ale nie chcieli
Viv78 wrote:8.01 mam wizyte u ginekologa - poproszę o różne badania i dowiem sie co i jak z tym monitoringiem; juz ją raz prosilam zeby mi powiedziala co mam robic (mialam urlop, siedzialam na tyłku, mogłam porobić masę badań) - a ona tylko tyle powiedziala ze mamy poki co próbować- a po 6 miesiacach zaprasza z wynikami badania spermy bo od tego trzeba zacząć. no ale tym razem juz pewnie dostane jakieś konkretne zalecenia. chociaż to medicover, wiec nie wiem czy az tak podejdą do tematu. moze gdzieś prywatnie pójść...Viv78 lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:nie lubie ludzi którzy łapia wszystkie sroki za ogony
jezdzą na pielgrzymki, licza na cud a jednoczesnie lataja po lekarzach
albo jedno albo drugie
a pózniej lekarzom nawet nie podziękują natomiast na msze daja jak najbardziejcaffe, mysza1975, Pusurek, anna maria, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:na dodatek większość Polek wierzy w aniołki , dobre wrózki , to co im powie sasiadka lub babcia lub ksiądz, to czy jest im 'pisane' i to czy ciocia Bozia im da lub nie.Bo Ona ma takie widzimisia.
Welcome to Poland.samira lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:"Dzięki Bogu, ze tak się to skończyło. Niedaleko nas ostatnio też dwie osoby zmarły - ojciec i syn - w wyniku zaczadzenia. Straszne to jest'
oni równiez zmarli dzięki bogu?samira lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:Napisałam dzięki Bogu, ze tak się skończyło w przypadku dziecka, o którym pisała Samirka.
po prostu mieli więcej szczęścia
bozia nie zajmuje sie pilnowaniem ludzi jak wynika z faktycznych wydarzeń na swieciebliska77 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:dlaczego albo jedno albo drugie? wierząca osoba może iść na pielgrzymkę i jednocześnie się leczyć u lekarzy - przecież wiara nie oznacza jakiegoś zacofania?
skoro ktoś wierzy we wszechmocna ingerencję paranormalna to po co mu jakis tam lekarz? chyba modlitwa wystarczy? -
Cafe skąd wiesz że Ineska chce opóścić forum?
caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
EwaT wrote:po prostu mieli więcej szczęścia
bozia nie zajmuje sie pilnowaniem ludzi jak wynika z faktycznych wydarzeń na swiecie
Bozia pewnie nie, ale Pan Bóg tak.
Nie podoba mi się sposób w jaki piszesz o sprawach wiary. Ja jestem wierząca i nie przeszkadza mi to modlić się o dziecko i jednocześnie wspomagać się medycyną.
Szanuję Twoje poglądy ale Ty szanuj moje.caffe, samira, Pusurek, Kate 75, szczęśliwa 2, gosia7122, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
eeeeee...jakby to powiedzieć..Ineska tak mówi co miesiąc
wrócicaffe wrote:Przed chwilą przeczytała w jej pamiętniku, że jest tu ostatni cykl, ale będzie zaglądała.caffe, szczęśliwa 2, polarmiś, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Inessa, czemu chcesz odejść z forum?
Ja wyczytałam to w jej notatkach pod wykresem, nie wiem jak ty ?
Już nieaktualne doczytałam powyżej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2013, 22:14
caffe, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Bozia pewnie nie, ale Pan Bóg tak.
Nie podoba mi się sposób w jaki piszesz o sprawach wiary. Ja jestem wierząca i nie przeszkadza mi to modlić się o dziecko i jednocześnie wspomagać się medycyną.
Szanuję Twoje poglądy ale Ty szanuj moje.
dlaczego uwazasz ze nie szanuje Twoich?
nie wiem kto to pan bog bo nigdy gościa nie widziałam
w związku z tym go tak nazywam
nie smieje się z ludzi którzy się modlą tylko ich nie rozumiem a to różnica, ponadto zauwazam sprzeczność pomiedzy tym w co wierzą a tym co robią i mam prawo o tym pisaćReni, szczęśliwa 2, bliska77 lubią tę wiadomość