35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Faktycznie też przeczytałam, będzie smutno bez niej, a myślałam że nie ma dostępu do netu dlatego jej nie ma.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2013, 22:15
Andzia33 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
mysza1975 wrote:Bozia pewnie nie, ale Pan Bóg tak.
Nie podoba mi się sposób w jaki piszesz o sprawach wiary. Ja jestem wierząca i nie przeszkadza mi to modlić się o dziecko i jednocześnie wspomagać się medycyną.
Szanuję Twoje poglądy ale Ty szanuj moje.
No i wracamy do spraw tolerancji.szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:Tego nie czytałam, a pisała dlaczego?
Z tego co zrozumiałam, chce się skupić na adopcji, a nie na owuf, że to miejsce już nie dla niej, w dużym skrócie pisząc, smutno mi się zrobiłosamira, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:skoro ktoś wierzy we wszechmocna ingerencję paranormalna to po co mu jakis tam lekarz? chyba modlitwa wystarczy?
samira, Reni, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Dajcie spokój ..ja też jestem osobą wierzącą ale nie uznaję panów w czarnych sukienkach
i w dupie mam co kto myśli na temat wiary, modlitwy itp..to moja sprawa
nie ma co się obrażać.. to każdego indywidualna sprawa
i Ewa i Mysza mają prawo myśleć jak myśląsamira, Kate 75, malgos741, szczęśliwa 2, caffe, polarmiś, bliska77, Mega lubią tę wiadomość
-
poza tym z moim obserwacji wynika że żadne ponadnaturalne stwory ludzi nie pilnują natomiast rozwaga i roztropność jak najbardziej
naprawde trudno mi szanować ludzi którzy twierdza inaczej i jeszcze każa mi ten poglad szanować
gdzie był pan bóg przy ostatnim trzęsieniu na Filipinach? na urlopie?szczęśliwa 2, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Dajcie spokój ..ja też jestem osobą wierzącą ale nie uznaję panów w czarnych sukienkach
i w dupie mam co kto myśli na temat wiary, modlitwy itp..to moja sprawa
nie ma co się obrażać.. to każdego indywidualna sprawa
i Ewa i Mysza mają prawo myśleć jak myśląReni, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja nie jestem fanatyczką katolicką - ale nie wiesz chyba na czym polegają pielgrzymki - skoro nazywasz je wszechmocną ingerencją paranormalną - pisząc jednocześnie o modlitwie - że wystarczy...Pielgrzymka to wzmożona modlitwa - to zawierzenie i oddanie spraw ważnych wyższej sile z nadzieją na spełnienie - to właśnie modlitwa, tyle tylko, że intensywniejsza...
no właśnie a to wsztstko wynika z wiary tak?
więc skoro wierzysz w pomoc boską to po co ci pomoc lekarza w tym samym czasie? panu bogu swieczka a diabłu ogarek?szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:dlaczego uwazasz ze nie szanuje Twoich?
nie wiem kto to pan bog bo nigdy gościa nie widziałam
w związku z tym go tak nazywam
nie smieje się z ludzi którzy się modlą tylko ich nie rozumiem a to różnica, ponadto zauwazam sprzeczność pomiedzy tym w co wierzą a tym co robią i mam prawo o tym pisać
Może to tylko moje wrażenie, ale w jakiś lekceważący sposób piszesz o ludziach wierzących.
A propos tego, ze nigdy nie widziałaś pana boga, nikt też nie widział powietrza a każdy z nas nim oddycha.
Zakończmy ten temat, bo może się zrobić niemiło.
Przepraszam jeśli kogoś obraziłam.samira, szczęśliwa 2, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:no właśnie a to wsztstko wynika z wiary tak?
więc skoro wierzysz w pomoc boską to po co ci pomoc lekarza w tym samym czasie? panu bogu swieczka a diabłu ogarek?
Dokładnie tak, dywersyfikacja działań to się nazywaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2013, 22:26
EwaT, Niuta lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:no właśnie a to wsztstko wynika z wiary tak?
więc skoro wierzysz w pomoc boską to po co ci pomoc lekarza w tym samym czasie? panu bogu swieczka a diabłu ogarek?
Też mam wrażenie - że bardziej sobie kpisz, niż wyrażasz inne stanowisko...samira, szczęśliwa 2, Kate 75, caffe, gosia7122, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Ja tam na temat wiary się nie wypowiadam.
szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
mysza1975 wrote:Może to tylko moje wrażenie, ale w jakiś lekceważący sposób piszesz o ludziach wierzących.
A propos tego, ze nigdy nie widziałaś pana boga, nikt też nie widział powietrza a każdy z nas nim oddycha.
Zakończmy ten temat, bo może się zrobić niemiło.
Przepraszam jeśli kogoś obraziłam.
tak??
gdybym ja wierzyła że pomaga mi niewidzialna armia dobrych krasnoludków szanowałabyś mnie?szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Na Miśka też taka mieszanka działa. To dobrze, ze sie sprawdziło i zapobiegło rozstępom
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 08:54
malgos741, samira, szczęśliwa 2, Kate 75, caffe, Bursztyn, Niuta lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:No bo oliwka nie uelastycznia skory trzeba dodac krem nawilzajacy lub odzywiajacy. Ja mimo ze utylam w ciazy prawie 40 kg nie mam ani jednego rozstepu na berzuchu. Moze troche belkocze bo swieże powietrze i ta wodka swoje zrobila:-)
caffe lubi tę wiadomość