35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:no własnie
a kiedy ja napisałam ze kazdy stracony miesiąc to porażka to sie niektóre staraczki oburzyły......
Polacy niestety mają tę przypadłość, że lubią leczyć się sami. W efekcie okazuje się, ze jest gorzej niż na początku.EwaT, Kate 75, szczęśliwa 2, Viv78, malgos741, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Pusurek - to raczej Ty jesteś nieuważna, a nie Bursztyn..
Na liście starających się co najmniej 1/3 jest w okolicach 42 lat...tak więc nie możesz być najstarsza raczej... ja kończę w kwietniu 43
O, zwracam honor!
Ale wiesz, nigdzie nie jest napisane, ze trzeba czytać wszystko co jest na forum. Nie jestem na liście starających się i jej nie czytam, tak po prostu. Natomiast przedstawiłam się i wyraźnie napisałam ile mam lat w 35+. Oczywiście, nikt nie ma obowiązku pamiętać tego, co respektuję, oczywiście.caffe, Kate 75, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Jeśli ktoś chce mieć dziecko i załóżmy po 3 miesiącach starań nie wychodzi, to ja też bym nie czekała na cud tylko porządnie wzięłabym się za diagnostykę. To bez względu na wiek. U mnie jak się zatrzymała @ to nie czekałam, aż się zlituje i przyjdzie, tylko od razu działałam. Tym bardziej, że popieprzyło się po poronieniu i nie chciałam tracić nawet jednego dnia na bezsensowne wyczekiwanie.
Polacy niestety mają tę przypadłość, że lubią leczyć się sami. W efekcie okazuje się, ze jest gorzej niż na początku.
na dodatek większość Polek wierzy w aniołki , dobre wrózki , to co im powie sasiadka lub babcia lub ksiądz, to czy jest im 'pisane' i to czy ciocia Bozia im da lub nie.Bo Ona ma takie widzimisia.
Welcome to Poland.caffe, szczęśliwa 2, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Viv78 wrote:8.01 mam wizyte u ginekologa - poproszę o różne badania i dowiem sie co i jak z tym monitoringiem; juz ją raz prosilam zeby mi powiedziala co mam robic (mialam urlop, siedzialam na tyłku, mogłam porobić masę badań) - a ona tylko tyle powiedziala ze mamy poki co próbować- a po 6 miesiacach zaprasza z wynikami badania spermy bo od tego trzeba zacząć. no ale tym razem juz pewnie dostane jakieś konkretne zalecenia. chociaż to medicover, wiec nie wiem czy az tak podejdą do tematu. moze gdzieś prywatnie pójść...
caffe, Viv78, EwaT, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
EwaT wrote:na dodatek większość Polek wierzy w aniołki , dobre wrózki , to co im powie sasiadka lub babcia lub ksiądz, to czy jest im 'pisane' i to czy ciocia Bozia im da lub nie.Bo Ona ma takie widzimisia.
Welcome to Poland.EwaT, szczęśliwa 2, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Aniu - to super wieści przyniosłaś
Gratulacje po raz drugi
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Viv ja 1,5 roku tak chodziłam a jak poszłam prywatnie to do roboty miałam full badań i w jeden cykl wiedziałam co mi jest.
Bo co innego jest gdy wszystko gra u kobiety i mężczyzny, a ciąży nie ma, a co innego jak nie wiadomo nic i liczy się na cud. A czasami wystarczy mała stymulacja i efekt jest od razu.szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Ty w ogóle masz wysokie tempki w tym cyklu.
a być może i teraz nic z tego nie będzie ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2013, 20:52
caffe, szczęśliwa 2, malgos741 lubią tę wiadomość