35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny z moimi jajnikami coraz gorzej mam taki ból,żz masakra mam wrażenie,że mam kamienie zwłąszcza jak mam usiąść na krześle moge leżeć albo stać i to nie boili jeden a dwa na raz i teraz zaczyna boleć mnie całe podbrzusze. Razkilka lat temu miałam, stan zapalny jaknika i pecherza ale troche inaczej to wyglądało. Do tego mam mdłości a śluz jest lepki i teraz trochę żółty. No i mam stan podgorączkowy. Co to może być, jutro bede dzwonić do lekarza ale czy teraz mogę coś już zrobić?
Przepraszam,że zmieniłam temat !!!samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:mam 11dc , plamie na różowo, czy któraś z Was ma blade chociaż pojecie dlaczego????????????????????????????
po tym CLO tak??
w niektórych cyklach po okresie mam brunatno-różowe plamienia, potem dzień dwa przerwy i potem znowu tzw. plamienienia okołoowulacyjne. Ala jeśli to około 11 dc to może być właśnie plamienia okołoowuacyjne więc raczej się nie martw.bliska77, EwaT, megan8, Olena, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny z tymi plamieniami to naprawdę różnie bywa, mogą być efektem braku równowagi hormonalnej albo związane z owulacją, myślę, że to może zweryfikować tylko lekarz na podstawie badań hormonalnych.
U mnie dziś skok temperatury, zobaczymy czy i na kiedy OVU wyznaczy mi owulację i czy będzie zgodna z tym co było na usg
od dziś przez jakiś czas nie będę miała komputera, padł mi, zatem w godzinach popołudniowych będę sie z Wami kontaktować wyłącznie za pośrednictwem telefonu.
Miłego dniagrosza, angela, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:dziewczyny z tymi plamieniami to naprawdę różnie bywa, mogą być efektem braku równowagi hormonalnej albo związane z owulacją, myślę, że to może zweryfikować tylko lekarz na podstawie badań hormonalnych.
U mnie dziś skok temperatury, zobaczymy czy i na kiedy OVU wyznaczy mi owulację i czy będzie zgodna z tym co było na usg
od dziś przez jakiś czas nie będę miała komputera, padł mi, zatem w godzinach popołudniowych będę sie z Wami kontaktować wyłącznie za pośrednictwem telefonu.
Miłego dnia
Agafbh - mi "ovufriend" nigdy nie wzynaczył owulacji z godnie z tą, która była potwierdzona na monitoringu. Ale masz wyraźny skok temperatury na swoim wykresie. Trzymam kciuki za "+".bliska77, grosza, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:EwaT wrote:mam 11dc , plamie na różowo, czy któraś z Was ma blade chociaż pojecie dlaczego????????????????????????????
po tym CLO tak??
w niektórych cyklach po okresie mam brunatno-różowe plamienia, potem dzień dwa przerwy i potem znowu tzw. plamienienia okołoowulacyjne. Ala jeśli to około 11 dc to może być właśnie plamienia okołoowuacyjne więc raczej się nie martw.
ja nie nie miewam takich plamień okołoowulacyjnych -
nick nieaktualnygrosza wrote:Trzymajcie się dzisiaj ciepło i dbajcie o siebie i fasolki
U mnie ten cykl jakiś taki spokojno-rozlazły i nawet nie chce mi się myśleć o nim bo już czuję,że będzie @
wiesz, tak jak mi dziewczyny powtarzają a ja im, nigdy nic do końca nie wiadomo, może akurat....samira, megan8, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:dziewczyny z tymi plamieniami to naprawdę różnie bywa, mogą być efektem braku równowagi hormonalnej albo związane z owulacją, myślę, że to może zweryfikować tylko lekarz na podstawie badań hormonalnych.
Miłego dnia
Stawiam na sobotę
ładnie Ci poszybowła ta tempka ...
a tak się martwiłaśbliska77, angela, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszczęśliwa wrote:agafbh wrote:dziewczyny z tymi plamieniami to naprawdę różnie bywa, mogą być efektem braku równowagi hormonalnej albo związane z owulacją, myślę, że to może zweryfikować tylko lekarz na podstawie badań hormonalnych.
Miłego dnia
Stawiam na sobotę
ładnie Ci poszybowła ta tempka ...
a tak się martwiłaś
dzięki Szczęśliwa,
zobaczymy jak będzieszczęśliwa lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:kapsulki Oeparol nie maja w sobie oleju z wiesiolka
wlasnie rozgryzlam kilka zeby posmakowac i porownac bo skonczyl mi sie Gal a mam taki nawyk bo lubie smak wiesiolka...paskudztwo, zajezdza siemieniem i ryba..w kazdym razie NAPEWNO nie wiesiołkiem
Mam przed sobą opakowanie oeparol femina. W ulotce jest napisane,że są produkowane z nasion lnu i nasion wiesiołka. Rozgryzłam tabletkę, też uwielbiam ten smak i wydaje mi się, że czuję olej z lnu. Jak piłam sam olej lniany to był podobny smak, lekko gorzkawy.inessa lubi tę wiadomość