X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [Q

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 11:01

samira, grosza, Mango lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    co nie zmienia faktu, ze przyjmujesz gości w Tym dniu i przygotowujesz dla nich kolację..
    sama sobie w tym momencie zaprzeczyłaś
    pytając się czy znam historię zakładam, że to było pytanie retoryczne
    tyle w temacie
    Ewa wyluzuj, bo zaczynasz za bardzo Nas atakować..
    http://www.mojadroga.fora.pl/ tam można używać sobie na ten temat do woli
    nie przyjmuje , sami przyjeżdzaja i nie przeszkadza mi to
    co nie znaczy że obchodze swieta

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrej nocy dziewczęta
    oglądam zieloną milę .. zaraz końcówka filmu więc idę sobie popłakać

szczęśliwa 2, samira, Niuta, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    może po prostu tak trafiasz ???
    nie trafiam tylko obserwuję
    omijam ich z daleka

bliska77 lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    co nie zmienia faktu, ze przyjmujesz gości w Tym dniu i przygotowujesz dla nich kolację..
    sama sobie w tym momencie zaprzeczyłaś
    pytając się czy znam historię zakładam, że to było pytanie retoryczne
    tyle w temacie
    Ewa wyluzuj, bo zaczynasz za bardzo Nas atakować..
    http://www.mojadroga.fora.pl/ tam można używać sobie na ten temat do woli
    nikogo nie atakuję tylko poruszam sie w temacie
    nikt nie ma obowiązku czytać tym bardziej odpisywać
    może Tobie brak argumentów w zwiazku z tym odbierasz to jako atak?
    temat jak kazdy inny, forum dotyczy płodności ale skoro rozmawia sie tutaj o wypiekach tym bardziej mozna o wierzeniach ludowych tak?

szczęśliwa 2, bliska77 lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dobrej nocy dziewczęta
    tez spadam
    miłych snów :-)

Kate 75 lubi tę wiadomość

hzr10fs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dobrej nocy dziewczęta
    ładny i smutny film...a ja oglądam Człowiek Widmo z Kevinem Baconem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2013, 23:30

szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc.Miłych Snów :)

Kate 75, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 11:01

mysza1975, Kate 75, caffe, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na dobranoc dla staraczek:
    Transerfing Rzeczywistości Vadim Zeland
    "Jeżeli Twoje pragnienie przerodziło się w zależność, swego rodzaju psychozę, histeryczne dążenie do celu niezależnie od wszystkiego, to znaczy że w głębi duszy NIE WIERZYSZ w jego spełnienie i odpowiednio Twoja emisja zawiera mocne zakłócenia".

• Viv78 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    ładny i smutny film...a ja oglądam Człowiek Widmo z Kevinem Baconem :)

ja też :)
    dobranoc

• EwaT Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    mozna o wszystkim :-)
    tylko tyle jest zła trudnych chwil w zyciu ,że po co nam jeszcze na forum trudne tematy :-) nie chodzi o to ze ma byc słodko i polane lukrem ale zdrowy rozsądek wskazany :-P
    ide spać :-)

dlatego tyle zła na swiecie poniewaz ludzie unikają trudnych tematów
    oraz udaja ze nie widzą kopanego leżącego

ale może faktycznie lepiej przejdzmy do wypieków i noworocznych dobrych życzeń

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    na dobranoc dla staraczek:
    Transerfing Rzeczywistości Vadim Zeland
    "Jeżeli Twoje pragnienie przerodziło się w zależność, swego rodzaju psychozę, histeryczne dążenie do celu niezależnie od wszystkiego, to znaczy że w głębi duszy NIE WIERZYSZ w jego spełnienie i odpowiednio Twoja emisja zawiera mocne zakłócenia".

O żesz, a ja szłam raczej po myśli Coelho „I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu.”

EwaT, Niuta, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    O żesz, a ja szłam raczej po myśli Coelho „I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu.”

podobno ;)

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się o poranku kawką ;-)
    Miłego dnia życzę wszystkim. Spadam do roboty :-)

Andzia33 lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nic ? a to ciekawe
    w Afryce zabijają niektóre małe dzieci bo WIERZĄ że siedzi w nich diabeł-to tez tradycja? noszenie szmat na głowie przez muzułmanki czy lato czy zima to tez tradycja? Koran nie nakazuje sie im zasłaniać?
    naprawde za dużo sie na to tałatajstwo napatrzyłam w ciągu 10 lat na obczyznie i mam dosyć! nie będe juz mnozyć przykładów bo nie ma sensu
    Ewo to wszystko o czym piszesz : szmaty na glowie kobiet, wycinanie lechtaczek ( w Indonezji jest 190 mln muzulmanow z czego polowa to kobiety , kazda kobieta ma wycieta lachtaczk, wycina sie ja gdy dziewczynka skonczyla miesiac zycia a nie skonczyla drugiego- wycina sie jej napletek z lechtaczki ) . Chlopcom natomiast napletek: sa kraje ze do 3 roku zycia w innych do 7 . W krajach cywilizowanych odbywa sie to w znieczuleniu i sterylnie, w krajach trzeciego swiata na roznych placach wiejskich, wsrod radosci rodzin, jadla, przychodzi taki ichniejszy ksiadz i jednym nozem wycina te lechtaczki lub napletki. Dla nas barbarzynstwo. Te wszystkie rytualy pochodza z tradycji a nie z religii!!!
    Choinka, wigilia, lany poniedzialek, swieto zmarlych - to nie po hodzi z religii chcrzescijanski, sa to adoptowane swieta i rytualy slowian- niewiernych przez kosciol katolicki. To jie jest religia to tak naprWde tradycja naszych niewiernych albo wierzacych inaczej przodkow.
    W chrzescijnstwie bylo rytualne zabijanie zwirerzat skadanych w ofierze. W krajach muzumalnskich ciagle jest to swieto bardzo zywe i publuczne. Mialam okazje byc na czyms takim gdzie okolo 20 krow, 100 koz poszlo pod rytualny noz - publicNosci bylo duzo- dzieci pelno a krew sie lala, placz tych zwierzat straszny. Robilama zdjcia, paTrzylam na to wszystko przez obiektyw na zimno. Po chcialam zobaczyc te zdjecia ale nie moge, okrucienstwo potworne. A Malzenstwa z dziecmi ( dla nas pedofila tam zwyczajnosc stary 50-latek rozdziewicza swoja 9-letnia malzonke)- muzulmanie i hinduisci i pewnie wiele innych przedstawicieli religii.

Wiara a religia to dwie rozne sprawy. Religia dla mnie to takie archaiczny zbior praw, taki kodeks postepowania karno- administracyjno- spolecznego, zbior postepowan, powinnosci itp. Teraz mamy prawo cywilne karne, administracyjne itp. No ale ludzie nadal na tym bazuja, bo sa tak wychowani. Wtlaczanie religii od najmlodszych lat daje pelny kosciol wierzacych. Wtlaczanie dziecku od najmlodszych lat zabijanie w zyciu doroslym daje fantastyczne maszyny do zabijania ( Afryka) . Wszystko mozna ulepic.
    Ale wiara jest potrzebna - madra wiara dla wielu.

Ja jestem osoba absolutnie niewierzaca, nie rozumiem tego, nie podziwiam itp. Ale toleruje. Bo najwazniejszy jest czlowiek, moze byc wierzacym skurwysynem, wierzacym wspanialym czlowiekiem, skurwysynem ateista, wspanialym ateista.

Ja wiem jedno, mozna miec swoje zdanie ale nie mamy prawa narzucac go innym, kpic z innych. I pewnie w swiatopogladzie jest mi blizej do EwyT, to sposob dyskusji jest zbyt dosadny i Agresywny, i nie na miejscu

Reni, Pusurek, Kate 75, samira, mysza1975, bliska77, grosza, Bursztyn, Niuta, Simba lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agresywny?
    ok to powiem tak: gdyby wszystkich religijnych wsadzić do jednego wora i wyp.... w powietrze to wreszcie bylby spokój na planecie!jestem za!

lepiej polarku?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W gorach polskich jest bosko. Dzisiaj zaloze pierwszy raz w zyciu narty na nogi i na oslej laczce instruktor mnie w godzine naucY jezdzic a potem jak smigne.....,

Kate 75, mysza1975, grosza, Niuta, Mango, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    agresywny?
    ok to powiem tak: gdyby wszystkich religijnych wsadzić do jednego wora i wyp.... w powietrze to wreszcie bylby spokój na planecie!jestem za!

lepiej polarku?
    Ewa mnie Twoje slowa nie rania, nie draznia bo mnie to nie dotyczy i swoj poglad na religie mam. Tylko ja uwazam ze nie nalezy dyskutowac ad persona tylko ad meritum.

Kate 75, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    W gorach polskich jest bosko. Dzisiaj zaloze pierwszy raz w zyciu narty na nogi i na oslej laczce instruktor mnie w godzine naucY jezdzic a potem jak smigne.....,

Trzymam kciuki! Jesli jestes sprawnym ruchowo czlowiekiem, dostaniesz dobre carvingi o duzym promieniu skretu i sensownego instrunktora, to jest duza szansa, ze po godzinie zjedziesz sobie sama z oslej. A smigniesz jutro, jesli sie to tego dzis mocno przylozysz. Powodzenia! I zazdroszcze na maxa, bo u mnie leje, a na narty jedziemy dopiero pod koniec lutego.

polarmiś, Kate 75, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1950 1951 1952 1953 1954 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ