35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam Was z lozka informacja o pogodzie
Nie wiem ile moze trwac sztorm, ale ten tu wyraznie zamieszkal. Dzis tak walilo deszczem o okna i dach ( mamy sypialnie na poddaszu ), ze musialam wlozyc sobie stopery do uszu, bo nie dalo sie spac...
A w ogole to dzis sie jakos slabo czuje, jakby mi cala sile z ciala odebralo.
Mocy, przybywaj, bo tak sie nie da funkcjonowac!Kate 75, samira, mysza1975, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Haha polarku ja tak uczyłam się na slowacji ale trafilam 16letniego instruktora, który nie mógł mnie podnieść jak wyrznelam haha. Mój mąż go pogonił i sam mnie nauczył. Po godzinie poszliśmy na stok. Niestety, zeby wjechać na na zielona trasę trzeba było przejechać kawałek czerwonej. Pełne gacieKate 75, samira, Pusurek, grosza, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, witam się z kanapy z kubkiem herbaty. Po ochłonięciu z wczorajszych rewelacji dziś jestem lekko przerażona. I dopadają mnie trywialne myśli w stylu: jak my się zmieścimy do jednego samochodu, gdzie ja wstawię dwa łóżeczka...W sumie za wcześnie jeszcze na takie rozmyślania bo nie wiadomo jak to się dalej potoczy ale jak człowiek ma dużo wolnego czasu to wszystko przychodzi do głowy. Pewnie jakoś to będzie
Polarku miłej jazdy na nartach lub desce
Miłego dnia dziewczętaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 09:56
polarmiś, Kate 75, EwaT, mysza1975, Pusurek, malgos741, samira, grosza, bliska77, gosia7122, Bursztyn, Niuta, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Dzień dobry, witam się z kanapy z kubkiem herbaty. Po ochłonięciu z wczorajszych rewelacji dziś jestem lekko przerażona. I dopadają mnie trywialne myśli w stylu: jak my się zmieścimy do jednego samochodu, gdzie ja wstawię dwa łóżeczka...W sumie za wcześnie jeszcze na takie rozmyślania bo nie wiadomo jak to się dalej potoczy ale jak człowiek ma dużo wolnego czasu to wszystko przychodzi do głowy. Pewnie jakoś to będzie
Miłego dnia dziewczętaIwone, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Dzień dobry, witam się z kanapy z kubkiem herbaty. Po ochłonięciu z wczorajszych rewelacji dziś jestem lekko przerażona. I dopadają mnie trywialne myśli w stylu: jak my się zmieścimy do jednego samochodu, gdzie ja wstawię dwa łóżeczka...W sumie za wcześnie jeszcze na takie rozmyślania bo nie wiadomo jak to się dalej potoczy ale jak człowiek ma dużo wolnego czasu to wszystko przychodzi do głowy. Pewnie jakoś to będzie
Miłego dnia dziewczęta
Aniu.g jest powiedzenie "od nadmiaru głowa nie boli" ja bym dodała nadmiaru szczęścia, co tam dwa łóżeczka lub za mały samochód, będzie mam nadzieję podwójne szczęścieania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Polar co kto lubi.. Ja i to i to na desce wieksza zabawa..ale ja na desce załatwiłam kolano. Kontuzja typowo narciarska
lekarze się zastanawiali jak to można zrobić na desce ha ha
Czyli mogę zrobić rzeczy niemożliwe hahaPusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Polar co kto lubi.. Ja i to i to na desce wieksza zabawa..ale ja na desce załatwiłam kolano. Kontuzja typowo narciarska
Czyli mogę zrobić rzeczy niemożliwe haha -
polarmiś wrote:Ale co latwiejsze?
polarmiś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Zapytałam mojego A. On od lat jeździ na jednym i drugim w alpach. Jeśli zaczynasz od zera - to poleca jednak deskę. Łatwiej i szybciej się nauczysz, w związku z czym dłużej sama sobie pojeździsz... Po dwóch dniach powinno iść całkiem dobrze..
Kate 75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Ja to sie smieje, ze dam rade ale sprobowac chce. Nie wiem tylko czy narty czy deska ? Macie jakies opinie? Co latwiejsze?
Ja jezdze na nartach jakies ....scia lati mysle, ze to latwiejsze na poczatek. Samo to, ze obie nogi sa naturalnie osobno, a nie spetane razem jak na desce, powoduje, ze masz lepsza koordynacje ruchow. Ruchy ciala na desce nie sa takie jak przy chodzeniu, niestety. Narty maja bardziej fizjologiczny ruch.
Poza tym, zeby z czegos zjechac, najpierw trzeba na to wjechac. A opanowanie wjazdu orczykiem to jest wysoka polka. Wez narty!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 10:45
mysza1975, Kate 75, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:No wlasnie mnie instruktorka namawiala na deske, ze latwiejsza technicznie do opanowania i nawet swoja mame nauczyla i teraz smiga po stokach. Dziecko wybralo narty, maz narty. Hmmm do 12 mam czas.
Moja corka od 3 roku zycia jezdzi na nartach, 2 lata temu zaczela przygode z deska ( bo moj jest deskowy ) i bardzo sobie to chwali, ale nie mowi, ze jest latwiej. Jak chce podziczec na stoku, to bierze narty
Ja mialam zaczac z deska w tym sezonie, buty nawet mam, ale nie wiem, co moja ciaza na to powieKate 75, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ja na desce załatwiłam kolano. Kontuzja typowo narciarska
Czyli mogę zrobić rzeczy niemożliwe haha
Reni, jak to zrobilas? Usiluje sobie to wyobrazic i za czorta nie moge!Reni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam
a ja mam dalej plamienie i nie wiem czy nie zmienia koloru na taki różowy czy czerwonawy albo już mam zwidy teraz to już myślę czy to czasem nie jakieś plamienie śródcylkiczne a nie implantacja przecież ona nie trwa tak długo a do lekarza dopiero po @ czyli ok 14.01...(bo miałąm iść w grudniu ale z braku kasy przełożyłam na styczeń)
lutki stosuje 3 tabsy ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 11:00
Kate 75, bliska77, grosza lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Dzień dobry, witam się z kanapy z kubkiem herbaty. Po ochłonięciu z wczorajszych rewelacji dziś jestem lekko przerażona. I dopadają mnie trywialne myśli w stylu: jak my się zmieścimy do jednego samochodu, gdzie ja wstawię dwa łóżeczka...W sumie za wcześnie jeszcze na takie rozmyślania bo nie wiadomo jak to się dalej potoczy ale jak człowiek ma dużo wolnego czasu to wszystko przychodzi do głowy. Pewnie jakoś to będzie
Miłego dnia dziewczęta
Kochana, jak ja Ci zazdroszczę! Chciałabym mieć takie problemy!Pusurek, Kate 75, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość