X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was z lozka informacja o pogodzie ;)
    Nie wiem ile moze trwac sztorm, ale ten tu wyraznie zamieszkal. Dzis tak walilo deszczem o okna i dach ( mamy sypialnie na poddaszu ), ze musialam wlozyc sobie stopery do uszu, bo nie dalo sie spac...
    A w ogole to dzis sie jakos slabo czuje, jakby mi cala sile z ciala odebralo.
    Mocy, przybywaj, bo tak sie nie da funkcjonowac!

Kate 75, samira, mysza1975, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Haha polarku ja tak uczyłam się na slowacji ale trafilam 16letniego instruktora, który nie mógł mnie podnieść jak wyrznelam haha. Mój mąż go pogonił i sam mnie nauczył. Po godzinie poszliśmy na stok. Niestety, zeby wjechać na na zielona trasę trzeba było przejechać kawałek czerwonej. Pełne gacie

Kate 75, samira, Pusurek, grosza, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to sie smieje, ze dam rade ale sprobowac chce. Nie wiem tylko czy narty czy deska ? Macie jakies opinie? Co latwiejsze?

• ania.g Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, witam się z kanapy z kubkiem herbaty. Po ochłonięciu z wczorajszych rewelacji dziś jestem lekko przerażona. I dopadają mnie trywialne myśli w stylu: jak my się zmieścimy do jednego samochodu, gdzie ja wstawię dwa łóżeczka...W sumie za wcześnie jeszcze na takie rozmyślania bo nie wiadomo jak to się dalej potoczy ale jak człowiek ma dużo wolnego czasu to wszystko przychodzi do głowy. Pewnie jakoś to będzie ;)
    Polarku miłej jazdy na nartach lub desce :)
    Miłego dnia dziewczęta :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 09:56

polarmiś, Kate 75, EwaT, mysza1975, Pusurek, malgos741, samira, grosza, bliska77, gosia7122, Bursztyn, Niuta, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się kawką obudzona z snu zimowego, pobiłam rekord spałam 9 i pół godziny i nie mogę się obudzić, chyba te święta odsypiam ;)

Polarmisiu udanych szusów. Zazdroszczę. :)

Pusurek, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzień dobry, witam się z kanapy z kubkiem herbaty. Po ochłonięciu z wczorajszych rewelacji dziś jestem lekko przerażona. I dopadają mnie trywialne myśli w stylu: jak my się zmieścimy do jednego samochodu, gdzie ja wstawię dwa łóżeczka...W sumie za wcześnie jeszcze na takie rozmyślania bo nie wiadomo jak to się dalej potoczy ale jak człowiek ma dużo wolnego czasu to wszystko przychodzi do głowy. Pewnie jakoś to będzie ;)
    Aniu ja wczoraj w ferworze przyjazdu w gory, imprezy towarzyskiej nie zdazylam Ci pogratylowac wspanialej nowiny. Jak malenstwa sie pojawia to wszystko da sie zorganizowac. Zamiast dwoch lozeczek kup jedno wieksze- blizniaki zdecydowanie lepiej sie chowaja gdy w tym pierwszym okresie sa nadal bllisko siebie!

Iwone, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:

Aniu.g jest powiedzenie "od nadmiaru głowa nie boli" ja bym dodała nadmiaru szczęścia, co tam dwa łóżeczka lub za mały samochód, będzie mam nadzieję podwójne szczęście :)

ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polar co kto lubi.. Ja i to i to na desce wieksza zabawa..ale ja na desce załatwiłam kolano. Kontuzja typowo narciarska ;-) lekarze się zastanawiali jak to można zrobić na desce ha ha
    Czyli mogę zrobić rzeczy niemożliwe haha

Pusurek lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze Aniu przeoczylam... Dobra robota. Pogratuluje za 8 mscy

ania.g, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Polar co kto lubi.. Ja i to i to na desce wieksza zabawa..ale ja na desce załatwiłam kolano. Kontuzja typowo narciarska ;-) lekarze się zastanawiali jak to można zrobić na desce ha ha
    Ale co latwiejsze?

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ale co latwiejsze?
    Zapytałam mojego A. On od lat jeździ na jednym i drugim w alpach. Jeśli zaczynasz od zera - to poleca jednak deskę. Łatwiej i szybciej się nauczysz, w związku z czym dłużej sama sobie pojeździsz... Po dwóch dniach powinno iść całkiem dobrze.. :)

polarmiś lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g oswoisz się z tematem, a Twoje myśli są jak najbardziej normalne - ja Ci zazdroszczę, ale bez zawiści...:).

polarmiś, ania.g, malgos741, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Zapytałam mojego A. On od lat jeździ na jednym i drugim w alpach. Jeśli zaczynasz od zera - to poleca jednak deskę. Łatwiej i szybciej się nauczysz, w związku z czym dłużej sama sobie pojeździsz... Po dwóch dniach powinno iść całkiem dobrze.. :)
    No wlasnie mnie instruktorka namawiala na deske, ze latwiejsza technicznie do opanowania i nawet swoja mame nauczyla i teraz smiga po stokach. Dziecko wybralo narty, maz narty. Hmmm do 12 mam czas.

Kate 75 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ja to sie smieje, ze dam rade ale sprobowac chce. Nie wiem tylko czy narty czy deska ? Macie jakies opinie? Co latwiejsze?

Ja jezdze na nartach jakies ....scia lat ;) i mysle, ze to latwiejsze na poczatek. Samo to, ze obie nogi sa naturalnie osobno, a nie spetane razem jak na desce, powoduje, ze masz lepsza koordynacje ruchow. Ruchy ciala na desce nie sa takie jak przy chodzeniu, niestety. Narty maja bardziej fizjologiczny ruch.
    Poza tym, zeby z czegos zjechac, najpierw trzeba na to wjechac. A opanowanie wjazdu orczykiem to jest wysoka polka. Wez narty! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 10:45

mysza1975, Kate 75, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    No wlasnie mnie instruktorka namawiala na deske, ze latwiejsza technicznie do opanowania i nawet swoja mame nauczyla i teraz smiga po stokach. Dziecko wybralo narty, maz narty. Hmmm do 12 mam czas.

Moja corka od 3 roku zycia jezdzi na nartach, 2 lata temu zaczela przygode z deska ( bo moj jest deskowy ) i bardzo sobie to chwali, ale nie mowi, ze jest latwiej. Jak chce podziczec na stoku, to bierze narty :)
    Ja mialam zaczac z deska w tym sezonie, buty nawet mam, ale nie wiem, co moja ciaza na to powie ;)

Kate 75, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2013, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Narty, góry śnieg! zazdroszczę!

U mnie słonecznie, ale ciepło.
    I do roboty się trzeba brać, bo zalegli goście świąteczni się zapowiedzieli.

Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja na desce załatwiłam kolano. Kontuzja typowo narciarska ;-) lekarze się zastanawiali jak to można zrobić na desce ha ha

Reni, jak to zrobilas? Usiluje sobie to wyobrazic i za czorta nie moge! :D

Reni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam

a ja mam dalej plamienie i nie wiem czy nie zmienia koloru na taki różowy czy czerwonawy albo już mam zwidy teraz to już myślę czy to czasem nie jakieś plamienie śródcylkiczne a nie implantacja przecież ona nie trwa tak długo a do lekarza dopiero po @ czyli ok 14.01...(bo miałąm iść w grudniu ale z braku kasy przełożyłam na styczeń)

lutki stosuje 3 tabsy ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 11:00

Kate 75, bliska77, grosza lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:

Kochana, jak ja Ci zazdroszczę! Chciałabym mieć takie problemy!

Pusurek, Kate 75, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu.g co ja widzę? Gratuluję z całego serca! Tylko ze druga owulacja chyba nie była 10 dni po pierwszej, co?

Andzia33 lubi tę wiadomość

‹‹ 1951 1952 1953 1954 1955 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ