35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia7122 wrote:Witajcie dziewczyny kupiłam dziś testy bo u mnie 36 dc i @ nadal nie ma .Dziś zmierzyłam tem. 37. chyba coś jest rzeczy.Bardzo się boje ,nie mam żadnych objawów nawet piersi mnie nie bolą tylko z tyłu pleców i dziś miałam lekkie mdłości.Test zrobię jurto z rana.
szczęśliwa 2, gosia7122, bliska77, grosza, malgos741 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
polarmiś wrote:Siedze na oslej laczce po lekcji z instruktorem- zjezdzam plugiem ze skretem. Bol lydek niewyobrazalny, musialam po godzinie usiasc bo to bylo straszne. Odpoczna lydki moge dalej zjezdzac. Nie wIem co to orczyk ale wyrwij- raczka jest. Wywalilam sie raz . Wybralam narty. Potem przyjdzie czas na snowboard . Kobiety na nartach ladniej wygladaja, faceci jakos tak po gejowsku do twarzy im z deska .
bliska77, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Samira, jak widać moja wiedza o plamieniach też nikła. Myślałam że to coś złego a to była druga implantacja a i tak nie mogę zrozumieć jakim cudem 10 dni po pierwszej.
bliska77, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
u mnie się rozbujało od południa
mam skurcze co 5 minut ,boli jak na wypróżnienie
zaraz jedziemy do szpitala chyba ,choć boję się na maksa!!!Kate 75, ania.g, gosia7122, Viv78, bliska77, szczęśliwa 2, EwaT, grosza, samira, anna maria, malgos741, mysza1975, Olena, Reni, polarmiś, Bursztyn, Iwone, Niuta, caffe, Bozia3, Mango, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:u mnie się rozbujało od południa
zaraz jedziemy do szpitala chyba ,choć boję się na maksa!!!megan8, polarmiś, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
zaraz jedziemy do szpitala chyba ,choć boję się na maksa!!!
Megan życzę aby szybko i gładko poród przebiegał, myślami jestem z tobąmegan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Witajce,
Ale malam czytania...swoje zdanie zachowam lepiej dla sebie....
Ania gratuluje, strach ma wielkie oczy ale nie martw sie, bedzie dobrze, rozumiem Twoje przemyslenia i obawy, a np, odkad dowiedzialam sie ze jestem w ciazy, opracowuje rozmieszczenie w aucie w drodze na wakacje, zawsze jezdzimy z psem, pies z tulu z corka (zapiety specjalnym psim pasem), teraz wchodzi na to, ze pies z przodu a ja miedzy dwoma fotelikami....coz zaraz po porodzie ostro musze sie odchudzic
Milego popoludniabliska77, malgos741, polarmiś lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
agafbh wrote:Gosia &&&&&, o tej godzinie rez powinien wyjsc, tyle ze rano bedzie bardziej wiarygodny
Samirka, trzeba byc dobrej myslibliska77, malgos741, Kate 75, samira, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam Wszystkie Dziewczyny
zaraz jedziemy do szpitala chyba ,choć boję się na maksa!!!
Megan - niech buja - ile będziesz w dwupaku chodzić
Szczęśliwego rozwiązania
Ania.g - gratuluję trójpaku
Nadrobiłam zaległości, trochę mi to zajęło. Stwierdzam, że ciekawe tematy ominęły.... może to i dobrze.
Moim skromnym zdaniem każdy ma prawo do swojego zdania, swojej wiary, swojego gustu. Wszelkie dyskusje powinny być ad meritum a nie ad persona.
Na świecie jest wiele ideologii (żeby nie powiedzieć religii), które są OK - albo były - ale zostały wypaczone przez jakiegoś człowieka, czy całą grupę ludzi.
Ludzie żądają tolerancji od tych, którzy wierzą - jednak sami nie chcą ich tolerować. Tak dla jasności, piszę ogólnikowo i "nie piję" do żadnej dziewczyny z forum.
Kiedyś usłyszałam słowa:
"Módl się tak, jakby wszystko zależało od Boga i pracuj tak, jakby wszystko zależało od Ciebie". Wydaje mi się, że do tego można podpiąć modlitwę i bieganie po lekarzach.
Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam. Wyjawiłam tylko część mojego skromnego zdania ale może wcale nie powinnam się odzywać, bo ja tu smarkula jestem
PS - mam nadzieję, że się troszkę za mną stęskniłyściegosia7122, ania.g, bliska77, grosza, malgos741, Kate 75, mysza1975, Bursztyn, polarmiś, Mango, Simba, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość