35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
samira wrote:witam
a ja mam dalej plamienie i nie wiem czy nie zmienia koloru na taki różowy czy czerwonawy albo już mam zwidy teraz to już myślę czy to czasem nie jakieś plamienie śródcylkiczne a nie implantacja przecież ona nie trwa tak długo a do lekarza dopiero po @ czyli ok 14.01...(bo miałąm iść w grudniu ale z braku kasy przełożyłam na styczeń)
lutki stosuje 3 tabsy ...01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
gosia7122 wrote:Witajcie dziewczyny kupiłam dziś testy bo u mnie 36 dc i @ nadal nie ma .Dziś zmierzyłam tem. 37. chyba coś jest rzeczy.Bardzo się boje ,nie mam żadnych objawów nawet piersi mnie nie bolą tylko z tyłu pleców i dziś miałam lekkie mdłości.Test zrobię jurto z rana.
gosia7122, bliska77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Pusurku - w Krynicy raczej nie ma orczyków - a na krzesełkach wjedzie bez problemu...
A co to jest wysoka polka???
. Na wczasach lajtowo - to deska - weź deskę...
A trasa to jednak siodemka, a nie jedynka. Ale i na jedynke przyjdzie czas, bo jest fajna, ma prawie 3km i nie jest bardzo trudnaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 16:20
Kate 75 lubi tę wiadomość
-
Parka wrote:Samirko, czyżby kolejna ciąza a moze nawet dwie (z Gosią) na tym forum?. Życzę z całego serca
Życzę Wam, żeby tak było.
Po takich wieściach wstępuje we mnie nadzieja, że i mnie się kiedyś uda.
Kate 75, malgos741, Pusurek, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Gosia trzymam kciuki jak ty możesz tak długo wytrzymać w niepewności
Kate 75, gosia7122, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Ale mnie cycki bolą jak nigdy przez ostatnie cykle z clo to nie czułam bólu piersi.01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
mysza1975 wrote:Życzę Wam, żeby tak było.
Po takich wieściach wstępuje we mnie nadzieja, że i mnie się kiedyś uda.
Też tak mam jak tymi dobrymi wieściami dziewczyny się dzielą, do tego zaglądam na wątek "grudniowe mamusie" i jak się naoglądam na tej liście tylu serduszek zaciążonych dziewczyn , od razu mi lepiej i nadzieja zostajeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 16:20
mysza1975, Pusurek, malgos741, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Ja też zauważyłam, ale niestety nie potrafię Ci pomóc. Może uda się umówić na wizytę do gina jakoś wcześniej.
a dawno tak nie miałam może raz ale wtedy wystąpiła normalna @ a tak to raczej cykle wydłużone albo brak @ przez długi czas ale nie to bo teraz jakieś 3cykle jest ok z lutka ale ok...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 16:26
Kate 75, malgos741, Viv78, bliska77, Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość
-
samira wrote:może się uda ,chociaż do tej na osiedlu bo boję się ze to się nasila,normalnie łzy mi napływają do oczu że znów może coś się pieprzy ehh...
Samira spokojnie nerwy to nie jest dobry doradca, strach ma wielkie oczy, po prostu musisz się skonsultować z ginem, nie zakładaj z góry że to coś strasznego, trzymaj sięMyszonek, samira, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Samirko, wiem, że łatwo powiedzieć nie martw się i wszystko będzie dobrze.Czasami tak jest, że wszystko idzie pod górkę. Ktoś mi raz powiedział, że ci którym wszystko idzie z górki muszą uważać bo to może znak, że lecą na dno.
Jeżeli mamy pod górkę, tzn., że idziemy na szczyt.
samira, malgos741, Kate 75, bliska77, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny